Het jongens internaat (VOLTOO...

By xo_love_writing_xo

78.1K 1.1K 584

Wat als je door je ouders naar een internaat wordt gestuurd? Maar niet zomaar een internaat, nee een jongens... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
hoofdstuk 22
hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk34
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50

Hoofdstuk 35

1.2K 19 29
By xo_love_writing_xo

Ik bestel een drankje, en nog één, en nog één. Ik wil hem gewoon vergeten. Shawn komt terug naar me toe en ik glimlach naar hem. 'Sorry ik wist niet dat je bezet was, anders had ik noo-' Ik kap hem af en schudt mijn hoofd. 'We zijn niet samen. Dat waren we wel. Ik kwam alleen binnen toen hij met een ander het bed deelde.' Zeg ik zacht. 'Wat een zak.' Ik grinnik en knik. 'Je gebruikte me zeker om hem te irriteren?' Ik knik langzaam. 'Sorry, dat was fout. En ik.' Dit keer kapt hij mij af. 'Geeft niet.' Hij zet een stap dichterbij waardoor er nauwelijks ruimte is tussen ons. 'Ik vind het niet erg. Wie weet komt er wel iets moois uit.' 'Dat zou wel een beetje snel zijn.' Zeg ik afkeurend. 'Ik heb het niet over nu.' Hij legt zijn hand op mijn onderrug en zijn andere hand op mijn wang. Hij plaatst zijn lippen op de mijne. Alweer. Ik voel de alcohol door mijn lichaam gieren en verplaats mijn handen naar zijn hals. Ik druk me nog dichter tegen hem aan. Hij grijnst door de zoen heen die steeds ruiger wordt. 'We kunnen dit ook naar mijn huis verplaatsen.' Stelt hij voor terwijl zijn ogen over me heen glijden. 'Nee sorry, dat is te snel.' Hij knikt begrijpend en zet een stap naar achteren. 'Misschien zie ik je nog wel eens.' Hij knipoogt en loopt weer weg. Ik zucht even diep en loop terug naar de rest. Ik kijk naar Brian en Caleb en kijk beschaamd naar de grond. Waar ben ik toch mee bezig. Zo ben ik helemaal niet. Caleb zucht even en trekt me dan in een knuffel. Ik begraaf mijn gezicht in zijn nek en sluit mijn ogen.

'We zijn er voor je.' 'Waar zijn Aiden en Grace?' Vraag ik zuchtend. Hij duwt me langzaam zachtjes van hem af en wijst naar de dansvloer. 'Aiden vroeg of dat ze mee zou willen dansen. En dat is dus het antwoord.'
Ik grinnik en trek me terug in een knuffel. 'Zullen wij dan ook maar gaan dansen?' Voordat Caleb antwoord kan geven worden we alle twee meegetrokken naar de dansvloer door Brian. 'Ik neem aan dat dat een ja is.'

Na nog een paar drankjes en wat gedanst te hebben besluiten we terug naar het internaat te gaan. Zodra we terug zijn lopen we naar Cody, Caleb en mijn kamer. Hier hebben we de minste kans om Noah aan te treffen.

We ploffen op de bank neer een bestellen wat bij Dominos. Ik ga voor een pizza hawaï.  We starten even netflix op en wachten op de bezorger. Caleb staat op en komt terug met een glas water. 'Drink dit even op. Dat zal helpen.' Ik pak het glas water aan en drink het dankbaar op. 'Ik ga wat comfortabels aandoen.' Ik sta op en loop naar mijn kast. (Zie media)

Ik loop terug naar de kamer en hoor geklop op de deur. Ik open hem en zie de bezorger staan. Ik pak de dozen aan en leg die op tafel. 'Ik pak even mijn portemonnee.' Zeg ik snel tegen hem. Ik snel mijn kamer in een graaf in mijn tas. Ik heb hem eindelijk gevonden en loop dan terug. 'Waar is hij nou?' Vraag ik terwijl ik naar de rest kijk die al een stuk in hun mond hebben zitten. 'Caleb heeft betaald.' Zegt Grace smullend van haar salami pizza. 'Dat hoefde je niet te doen hoor, maar bedankt.' Hij glimlacht lief terug en neemt nog een hap. Na een halve pizza zit ik helemaal vol. 'Gaan we nog een spel spelen?' Ze knikken instemmend en Grace springt op en pakt een paar spelletjes. 'We kunnen een zang spel spelen.' Stelt Grace voor terwijl ze weer gaat zitten. De jongens klagen direct maar ik stem er in mee. 'Alsjeblieft.' Brian geeft zich als eerste over en uiteindelijk gaan Caleb, Cody en Aiden ook akkoord. 'Oké, het gaat als volgt. Iemand begint te zingen. Je moet zo snel mogelijk een nummer bedenkem dat begint met het woord waarop zde andere persoon eindigt. Dat moet je dan zingen en de andere persoon moet dan stoppen met zingen.' Ze knikken als teken dat ze het begrijpen.

'I told her that I loved her. Was not sure if she' Begint Grace. Ik ken het nummer direct en wachte tot ze bij "she" was, op dat moment nam ik het over. 'Looks so perfect standing there, in my American Apparel underwear. And I know now, that I'm so down
Your lipstick' hier kapt Cody mij af. 'stain fades with time. If I can dream long enough

You'd tell me I'd be just fine
I'll be just fine

So I drown it out like I always do
Dancing through our house
With the ghost of you
And I chase it down
With a shot of truth
Dancing through our house
With the ghost of you

Eigenlijk probeert niemand meer. Iedereen luistert gewoon aandachtig naar hoe goed Cody kan zingen.
Zodra hij door heeft dat niemand ingrijpt stopt hij ook. We klappen hard. En met we bedoel ik Grace en ik. 'Je mag gerust verder zingen hoor.' Grijnst Grace. Hij schudt lachend zijn hoofd. 'Nee dank je. I'm good.' We grinniken en opnieuw springt Grace op. 'We zijn wel een beetje in de one direction en 5sos genre gebleven.' Grinnik ik. 'Niks om om te klagen dus.' Merkt Grace op.

'Gaan we PAD spelen?!' Roept ze enthousiast uit. 'Gaan we wat spelen?' Vraagt Aiden die het duidelijk niet kent. 'Pick a dare.' Leg ik hem uit. 'Ik vind het prima.'  'Oke wie begint.' Roept ze uit voordat de rest een kans kreeg om te antwoorden. 

Ze graait in het potje en leest haar briefje hard op voor. 'Geef een persoon uit de groep een kus. Heb ik een vrijwilliger?' 'Aiden!' Roep ik uit. Hij knikt en als reactie komt ze naar hem toegelopen. Ze bukt voorover om hem een kus op zijn wang te geven en net voordat ze zijn wang raakt draait hij zijn hoofd om waardoor ze hem een kus op zijn mond geeft. Ze slaat een klein gilletje en slaat hem speels op zijn arm.

Het is nu Calebs beurt. Hij graait in de pot en leest het ook hardop voor. 'Speel belletje lel bij de buren.' Hij zucht diep en schudt zijn hoofd. 'In plaats van bellen moet je maar kloppen.' Zegt Brian bevelend. Hij staat op en klopt op één van de kamers in de gang. Hij rent snel terug bij ons de kamer in en sluit de deur weer. Na nog een aantal spelletjes gespeeld te hebben is het al aardig laat en besluiten we te gaan slapen.

Grace en ik lopen naar mijn kamer. Grace slaapt bij mij op de kamer. Ze kleedt zich om en kruipt onder haar dekens. Ik doe het ligt uit en val over haar matras. 'Au!' Schreeuwt ze uit. 'Sorry.' Miep ik. De deur zwaait open en Caleb en cody staan daar. In alleen een boxershort. 'Uhm hai.' Zegt Grace terwijl ze zich van onder me wringt en haar ene hand in haar zij zet en op haar andere elleboog steunt. 'Wat gebeurt hier?' Vraagt Cody. 'Mijn bed in het donker zoeken met een matras op de grond was geen succes.' Mompel ik. Caleb loopt naar me toe en helpt mw overeind. 'Ga jij liggen dan doen wij het ligt uit.' 'Dank je.' Ze knikken en lopen weer weg nadat ze het licht uit hebben gedaan en sluiten de deur.

'Truste.' Zeggen we tegelijk tegen elkaar. Normaal gezien praten we nog heel lang. Nu zijn we allebei te moe. Het duurt daarom ook niet lang voordat ik in slaap val.

Er wordt op de deur geklopt en ik open moeizaam mijn ogen en zie iemand door de deur verschijnen. 'Noah?' Vraag ik zodra ik realizeer dat hij het is. 'Wat doe je hier? Ik wil je niet meer zien.' Zeg ik kwaad. 'Nee, maar  je zei wel dat je wilde weten waarom ik het deed. En ik wil het niet zeggen waar de andere bij zijn.' Ik ga recht op zitten en hij knipt het licht aan. Ik knijp mijn ogen even samen om te wennen aan het licht en open ze dan helemaal. 'Ik had behoefte aan iemamd van mijn niveau. Jij was aardig en kon een beetje zoenen maar dat was het dan ook. Zij was knap, mooi en slank. Jij daarintegen.' Hij lacht even. 'Je bent gewoon preuts, lelijk, dik, sletterig, aanstellerige b*tch. Ik had gewoon iemand met een beetje ervaring nodig. Iets uitdagends. Uiteindelijk ben je je speelgoed beu en ga je voor het echte materiaal. Nu je dat weet kan je misschien iemamd van jouw niveau zoeken.' Hij draait zich om en knipt het licht weer uit. De deur sluit en ik kan de tranen niet langer tegen houden. Zijn woorden deden zoveel pijn.

Ik open mijn ogen en zit recht in bed. Grace knipt het ligt aan en trekt me in een knuffel. 'Wat is er?' Vraagt ze ongerust. Ik huil met grote uithalen. Nee, niet zoals mooie meisjes uit films. Nee echt huilen met watervallen. Ze staat op en loopt de kamer uit. Iets later komt ze met Cody en Caleb terug. Ze lopen naar me toe en Caleb legt een hand op mijn rug. 'Hé wat is er gebeurd?' Vraagt hij bezorgd. 'Gewoon een slechte droom.' Snik ik nog steeds. Hij wisselt even een paar blikken met Cody en Grace die vervolgens mijn kamer verlaten. 'Wil je me vertellen waar het over ging?' Ik blijf evem stil en kijk hem aan. 'Het was zo echt. Het ging over Noah.' Hij trekt me nog dichter tegen zich aan. 'Sky, je bent zo veel beter dan hem. Laat hem niet tot je komen.' Ik knik langzaam en veeg mijn tranen ruw weg. 'Probeer wat te slapen.' Ik knik en ga weer liggen. 'Tot morgen.' Zegt hij terwijl dat hij naar de deur loopt. 'Tot morgen.' Antwoord ik mompelend. Zodra hij de deur uit is komt Grace terug binnen. 'Gaat het weer een beetje?' Vraagt ze zacht. Ik knik en laat een nep glimlach zien. 'Gewoon een slechte droom.' Ze knikt twijfelend. 'Zal ik dit keer het licht maar uitdoen. Ik knik en lach even. Zodra ze in haar bed ligt duurt het niet lang voordat ze in slaap valt. Bij mij duurt het wel lang. Het was maar een droom, maar wat als dat echt Noahs reden zou zijn. Ik denk niet dat hij zo is, maar ik dacht ook niet dat hij ooit zou vreemdgaan. Ik zucht diep. Ben ik dan echt zo lelijk en dik? Moet ik meer gaan sporten? Moet ik minder eten? Ik zucht diep en druk gefrustreerd mijn gezicht in mijn kussen. Na nog lang in gevecht met mijn gedachten te zijn val ik eindelijk in slaap.

Ik word moeizaam wakker en loop naar de keuken. Gelukkig heb ik Grace niet wakker gemaakt. Ik pak een Cracker uit de kast en staar ernaar. Ik zucht even en leg het dan terug. Ik pak een glas water en drink het in een aantal slokken leeg. En dan nog een glas, gevolgd door een ander glas. Ik hoor gestommel en plof snel op de bank neer. Cody komt zijn kamer uit gelopen en kijkt me bezorgd aan. 'Gaat het een beetje na vanacht?' Vraagt hij terwijl hij wat yoghurt uit de kast pakt.
Ik haal mijn schouders op en kijk hem even kort aan. 'Ik wil er eigenlijk zo min mogelijk aan denken.' Hij knikt begrijpelijk en laat me verder met rust.

Ik pak een dekentje en kruip eronder. Ik doe mijn oortjes in en pak mijn boek erbij. Ik ben helemaal in mijn boek verzonken dat ik helemaal niet doorheb dat Grace tegen me praat. Ze trekt één van mijn oortjes uit mijn oor en grinnikt zodra ze me haar verontwaardigt aanziet kijken. 'Zullen we ergens gezellig gaan ontbijten?' Vraagt ze enthousiast. 'Ik heb al ontbeten.' Zeg ik zacht. 'Ow, dan pak ik wel wat van hier.' Ze springt weer op en graait wat in de kast. 'Ik ga mijn spullen zo inpakken.' Zegt ze sip. Doordat de lessen morgen weer beginnen gaat ze vanavond al weg.  'Ik help wel.' Glimlach ik. 'Thanks.'

Caleb komt nu ook binnen gelopen en pakt een broodje. 'Ik ga zo douchen. En daarna ga ik naar Aiden.' Dat laatste mompelt hij. 'Ik ga mee.' Zeg ik snel. Hij kijkt me verbaasd aan. 'Weet je het zeker.' Ik knik langzaam met mijn hoofd. Ik ga Noah niet over me heen laten lopen. Ik moet toch gewoon naar de kamer van een vriend kunnen gaan. 'Oké.' Zodra zijn broodje op is loopt hij richting de badkamer. Grace heeft zich omgekleed en trekt me met zich mee. 'Wow. Rustig.' Lach ik. Ik plof op mijn bed neer en kijk haar grijnzend aan en ze zet een stap naar achteren. 'Wat?' Vraagt ze wantrouwend. 'Er is nog niks gebeurd tussen jou en Aiden.' Zeg ik met een pruillipje. 'Ik weet het.' Zucht ze. 'Maar ik durf niet. Straks voelt hij niet hetzelfde voor mij.' Zegt ze zacht. 'O maar dat doet hjj wel.' Lach ik breed. 'Denk je?' Ik knik hevig en lach. 'Maar laten we maar eerst die koffer inpakken. Want jeetje wat heb jij veel mee.' Ze grinnikt en knikt instemmend. 'Ga straks mee naar Aiden.' Zeg ik meer eisend dan vragend. 'Oké.' Zegt ze twijfelend.

Nadat haar koffer is ingepakt lopen we terug naar de kamer. Caleb zit al op de bank en Cody is waarschijnlijk in zijn kamer. 'Is Cody in zijn kamer?' Vraag ik. Hij knikt en ik spring naast hem op de bank. De deur gaat open en ik zie dat Nick binnen komt. 'Wat is er aan de hand? Ik kwam Noah tegen, dus ik vroeg of hij mee ging naar hier. Het antwoord was een hele harde nee.' 'Hij is vreemdgegaan op Skylar.' Zegt Caleb
'Wat?' Roept hij uit. 'Ik doe hem wat!' Roept hij kwaad uit. 'Laat nou.' Zeg ik zacht. Nick kijkt me nu aan en schudt zijn hoofd. 'Laten we nu gewoon maar gaan.' Zegt Cody om de stilte te verbreken. We knikken instemmend en lopen de gang op.

Continue Reading

You'll Also Like

78.1K 1.1K 50
Wat als je door je ouders naar een internaat wordt gestuurd? Maar niet zomaar een internaat, nee een jongens internaat. Dit overkomt de 17 jarige Sky...
146K 2.9K 92
Quinty McSwift verhuist samen met haar moeder naar Los Angeles, Amerika. Ze verlaat haar beste vriendin Alexa in Nederland. Eenmaal aangekomen op een...
48K 1.1K 101
Dit verhaal gaat over een meisje, ze heeft weinig vrienden en is niet speciaal.. Maar wat nou als er geheimen komen, waar zij een belangrijke rol spe...
40.8K 3.6K 33
In deel twee van Experiment F keert de gevreesde professor Trans terug in het juist tot rust gekomen leven van Kayla en haar vrienden, hij verstoord...