Το Πείσμα Της Αγάπης

By moon2323

1.7K 101 6

Αγγλία 1826 Με την καρδία της χίλια κομμάτια η Λούση ανοίγει πανιά ψάχνοντας τους δολοφόνους του αγαπημένου... More

Εισαγωγή
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Γνωριμία με τους πρωταγωνιστές μας
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
32
33
34

27

23 1 0
By moon2323

   - Ξέρεις τι ακριβός μου ζητάς ? ρώτησέ η Λούση μόνο που ακούστηκε περισσότερο σαν ειρωνεία πάρα σαν ερώτηση.

- Να σώσετε τον αδελφό μου, σας έκανα τόσο καιρό την χάρη και δεν είπα τίποτα σε κανέναν άλλα δεν πάει άλλο αυτό το κρυφτό. Λούση σε παρακαλώ μην με αναγκάσεις να κάνω πράγματα που δεν θα ήθελα. Της είπε αυστηρά και ταυτόχρονα ικετευτικά. Αν δεν τον ακολουθούσαν με το κάλο σίγουρο είναι ότι θα τον ακολουθούσαν με το ζόρι. Πότε δεν θα ήθελε να κάνει κακό σε μια γυναικά άλλα εδώ που είχαν φτάσει τα πράγματα και δεμένες θα τις πήγαινε και θα έλεγε όλη την αλήθεια για αυτήν την ιστορία.

- Αν γυρίσουμε πίσω στο Λονδίνο θα πρέπει να παντρευτώ τον αδελφό σου. Είπε απότομα η Μάγια που είχε χάσει το χρώμα της και μόνο στην σκέψη το τι τις περίμενε.

- Πίστεψε με κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει έχεις το λόγο μου.

- Δηλαδή γλιτώνουμε την μια κρεμάλα και βάζουμε την άλλη στην πραγματική κρεμάλα είπε η Φιλ αδιάφορα και έφαγε μια γερή αγκωνιά στα πλευρά από την Μαρίνα.

- Τι ? αλήθεια δεν λέω ?είπε κλαψουρίζοντας η Φιλ και κοίταξε την Λούση που φαίνονταν σκεπτική

- Λούση, δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι αντίδραση του αδελφού μου μόλις βγει από την φυλακή άλλα είμαι σίγουρος ότι δεν θα σε καρφώσει ( το ελπίζω.. είπε από μέσα του ) πρέπει απλός να με εμπιστευτείς όπως τόσο καιρό έκανες και με έμενα.

Η Λούση δεν απάντησε απλός ένευσε ..

Λούση

Με το να δεχτώ να τον βοηθήσω σημαίνει πως πρέπει να πω αντίο στην ελευθέριά μου για τώρα ίσως και για πάντα, ακόμα και αν ο Μπραντ με διαβεβαιώνει πως ο Φρανς δεν προκύπτει να μας ξεσκεπάσει, τι θα γίνει αν κάνει λάθος για μια ζωή θα χάσω την δίκη μου πραγματικά αξίζει ? με το να τον αφήσω να πεθάνει θα πάρει και το μυστικό μου μαζί του άλλα και πάλι η Μάγια αν και τώρα φοβάται το ξέρω πως δεν θα μου το συγχωρέσει πότε που θα καταδικάσουμε και τον Μπραντ να μας μισεί για πάντα. Το κεφάλι μου βουίζει και θέλω να βάλω τα κλάματα, φοβάμαι να επιστρέψω χωριά να ξέρω αν πότε θα μπορώ να γυρίσω. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ εξάλλου ούτε εγώ θα άντεχα πότε να πέθαινε κάνεις εξαιτίας μου...

- Πολύ καλά, θα σε ακολουθήσουμε ποιο είναι το σχέδιο σου.

- Για καλή μου τύχη ο φίλος της μικρής που με οδήγησε σε εσάς ξέρει το δρόμο για μια πολύ παλιά σπήλια στα νοτιά του νησιού μακριά από την πόλη που πόλοι λίγοι ξέρουν, καθώς η σπηλιά είναι παραθαλάσσια και μπορεί να δέσει πλοίο πολύ κοντά της χωρίς να γίνει αντιληπτό λόγο της φυσικής κάλυψης που προσφέρει το περιβάλλον..........

Ο Μπραντ εξηγούσε λεπτομερείς το σχέδιο του μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για το σχέδιο διάσωσης για τους απαγωγής μας για τις συνθήκες ζωής μας ακόμα και για το πως μας απήγαγαν το γράμμα που αν και ήταν για την μητέρα μας σώθηκαν και διαβάστηκαν οι σωστές λέξεις... Για όλα ήταν καλά προετοιμασμένος ακόμα και για το πως θα πηγαίναμε στο διοικητή χωρίς να κουνήσουμε υποψίες.. Τέλος μας ζήτησε να βρούμε τα ποιο φθαρμένα μας ρούχα, να κάνουμε την εμφάνιση μας όσο δυνατόν ποιο εξαθλιωμένη γινόταν.

- Σε μια ώρα το ποιο αργό να είστε έτοιμες.

- Λούση, φοβάμαι μην μιλήσει ο Φρανς .. μου είπε ψιθυριστά η Σάντρα.

- Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς.. προσευχή σου να είναι σε καλά κέφια...

Ένα ακόμα χτύπημα ακούγετε σκίζει τον αέρα και να βρίσκει κατευθείαν την ματωμένη πλάτη του.

- Ποσά χτυπήματα πρέπει να σου ρίξω μέχρι να τα ξεράσεις όλα ? μίλα ρε παλιόσκυλο !! φωνάζει ο άντρας και ξανά αρχίζει το μαστίγωμα.

- Πόσες φόρες ΕΓΏ πρέπει να σου πω πως λάθος άνθρωπο πιάσατε! του φωνάζει ο Φρανς με όση δύναμη του απομένει.

Τα χεριά του κρέμονταν ψηλά από δυο γερές αλυσίδες και τα ποδιά του ίσα, ίσα που πατούσαν στο έδαφος. Ακόμα και για έναν άνθρωπο με το δικό του ύψος ήταν πολύ δύσκολο να πατήσει καλά στο έδαφος πράγμα που σε συνδυασμό με τα μαστιγώματα έκανε την ζωή του ακόμα ποιο δύσκολη. Η πλάτη το είχε κατά χαρακωθεί και χρειάζονταν επειγόντως ιατρική περίθαλψη αλλιώς υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης. Καταριόταν από μέσα του την ώρα και την στιγμή που είχε πέσει πάνω σε αυτή την οικογένεια ! απλός εύχονταν να ήταν μπροστά του και να την στραγγάλιζε με τα ίδια του τα χεριά !

Εκείνα τα χρονιά πόλοι καταζητούμενοι και εγκληματίες είχαν πεθάνει πριν την κρεμάλα από τα βασανιστήρια, καθώς όσο ποιο μακριά βρισκόσουν από το κύριο κράτος μετά τον βασιλιά ο νόμος έρχονταν στα χεριά του στρατού δεν τους ένοιαζε ποιος ήσουν η γιατί το έκανες τους ένοιαζε να αποδώσουν δικαιοσύνη, ενός διαφορετικού θεού χωρίς ίχνος ανθρωπιάς η δικαιοσύνης. Μπορεί τα δυο αδέλφια να ήταν κάποτε από την δίκη τους την πλευρά άλλα είχαν περισσότερη ανθρωπιά μέσα τους από ότι οι γύρω τους πράγμα που τους είχε φέρει σε πολλές διαφωνίες με πόλους συνάδελφους τους που τώρα ήθελαν να έβγαζαν το άχτι τους.

- Διοικητά έχει έρθει κάποιος και σας ζητάει ! μπήκε μέσα στο κελί ένας δόκιμος και διέκοψε το μαστίγωμα.

- Τυχερός είσαι για την ώρα .. είπε ειρωνικά και του έριξε μια τελευταία. Αφήνοντας τον επιτελούς μόνο του. Που με το ζόρι άντεχε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά μέχρι να φύγει αυτός από το κελί του .. είχαν περάσει περίπου 3 μέρες από την σύλληψη του και αυτός ο βάρβαρος δεν το είχε αφήσει σε ησυχία.

Μετά από αρκετή ώρα που και ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος καθώς είχε χάσει εντελώς την αίσθηση του χρόνου γύρισε ο διοικητής και από πίσω το ακολουθούσε ο δόκιμος που είχε έρθει και πριν.

- Τελικά ή είσαι πάρα πολύ τυχερός ή τελείως ανόητος που τόσο καιρό δεν μίλησες για αυτό το παράτολμο σχέδιο ! του είπε με ένα πλάτη χαμόγελο και του έλυσε τα χεριά.

Λίγο έλειψε να χάσει την ισορροπία του όταν επιτελούς τα ποδιά του πάτησαν γερά στο έδαφος και η πλάτη του από την απότομη κίνηση τον έτσουξε τόσο σαν να τον έκαιγαν με πυρακτωμένο σίδερο. Αυτή η απότομη αλλαγή σήμαινε μόνο ένα πράγμα ότι ο Μπραντ τα είχε καταφέρει γιατί μα τον θεό θα ορκίζονταν ότι θα πέθαινε εδώ μέσα αν έμενε άλλη μια μέρα.

-Δεν ήθελα να το ρισκάρω απάντησε στην ερώτηση του διοικητά χωρίς να τον κοιτάξει .

- Σωστά, πότε δεν ξέρεις που μπορεί να υπάρχουν προδότες. Του αστειεύτηκε και τον χτύπησε χαϊδεύτηκα στον ώμο. Δεν μπορούσε να πιστέψει την τόση μεγάλη υποκρισία πριν από λίγο τα μάτια του γυάλιζαν από μίσος και ήταν έτοιμος να τον σκοτώσει από τα χτυπήματα και τώρα ήταν όλα μελί γάλα.

Ο δόκιμος του έδωσε ένα πουκάμισο και το σακάκι του και αν υπέφερε από το πόνο σε κάθε του κίνηση δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνε κανέναν εδώ μέσα να δει το πόσο σοβαρά χτυπημένος ήταν.

Ανέβηκε τις σκάλες που οδηγούσαν έξω από τις φύλακες στον έξω κόσμο και τα μάτια του έτσουξαν από την απότομη επαφή τους με τον ήλιο. Του πήρε μερικά δευτερόλεπτα να το συνηθίσει άλλα δεν έκοψε ταχύτητα πήγε γρήγορα μέχρι το γραφείο του διοικητή για να σιγουρευτεί με τα ίδια του τα μάτια τι είχε γίνει

Φρανς

Ανοίγω με φορά την πόρτα κι ο αδελφός μου πετάγεται όρθιος από τον κρότο ταραγμένος άλλα μόλις με βλέπει το βλέμμα του ηρεμεί και με κοιτάει με ένα ζεστό βλέμμα σαν να ήθελε να μου πει στα έλεγα ότι θα τα κατάφερνα. Στην άκρη του δωματίου βλέπω ένα τσούρμο κοριτσιών να είναι όλες μαζεμένες η μια διπλά στην άλλη και να με κοιτάνε με μάτια τρομαγμένα, τα ρούχα τους είναι φθαρμένα και τα πρόσωπα του κουρασμένα. Το ποιο τρομαγμένο βλέμμα είναι όμως αυτός της Λούσης και της Μάγιας. Δεν νομίζω η Μάγια να μην γνωρίζει το μυστικό της αδελφής της άλλα και πάλι και να μην το ξέρει η Λούση φαίνεται σαν να κρέμεται από τα χείλι μου μήπως κι πω τίποτα από τι έκανε στο παρελθών της.

Μετά από ότι πέρασα δεν νομίζω να το κάνω αυτό, όχι γιατί την λείπαμε άλλα γιατί έτσι πατσίζουμε. Αν δεν την έβρισκε ο Μπραντ τώρα θα ήμουν ακόμα δεμένος όποτε μου αρέσει η όχι είναι το εισιτήριο της ελευθερίας μου.

Ακούω από πίσω μου τον διοικητή να κλείνει την πόρτα και μου κάνει νεύμα να καθίσω.

- Φαντάζομαι μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία που τραβήξατε θα θέλατε να γυρίσετε εσείς στο σπίτι τις κορασίδες κάνω μήπως λάθος ?

- Κανένα. απάντησε ο Μπραντ σοβαρά και συνέχισα εγώ.

- Όπως καταλαβαίνετε θα θέλαμε να ελευθερώσετε και όσους άντρες από το πλοίο μας έχετε πιάσει, πιστεύω αρκετά πλεχτήκαμε στα ποδιά σας και εσείς στα δικά μας.

- Ασφαλώς καταλαβαίνω, φαντάζομαι ότι αυτή η ξαφνική ανατροπή τον γεγονότων σας έφερε προβλήματα στο σχέδιο διάσωση σας.

- Μεγάλο, εξαιτίας σας παραλίγο να τιναχτούν όλα στον αέρα άλλα δόξα τον θεό όλα πήγαν καλά . Απάντησε ο αδελφός μου τόσο αυστηρά που σχεδόν κόντεψα να με γελάσω φαίνονταν πολύ εκνευρισμένος.

- Το κατανοώ και αν ειπώθηκαν κάποιες κουβέντες ας γίνουν νερό και αλάτι θα φροντίσω να ενημερώσω να κατεβούν οι προκηρύξεις ώστε να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα στην διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής σας.

Να και κάτι χρήσιμο που θα κάνει αυτός ο άνθρωπος.... η όραση μου έχει αρχίσει να θολώνει πρέπει να ανεβούμε στο πλοίο δεν τον εμπιστεύομαι αυτόν τον τύπο και δεν θέλω να μείνω άλλο σε αυτό το νησί από την στιγμή που τα κορίτσια έχουν βρεθεί και υπάρχει μια τόσο μεγάλη αμοιβή στην μέση.

Continue Reading

You'll Also Like

76.3K 4.7K 38
"Μπορεί να μην είμαι έμπειρη αλλά.."η πλάτη της αποχωρίστηκε την πόρτα, με μικρά βήματα πλησίαζε τον άνδρα απέναντι της που πλέον ένιωθε εκείνος πως...
8.1K 322 21
Ο Γιώργος ένα badboy-player που δεν τον ένδιαδέρει κανένας και τίποτα. Η Θεώνη ένα καλό κορίτσι και συναισθηματικό που μεχρί τώρα ο Γιώργος της κάνει...
309K 14.4K 83
Εκείνο το καλοκαίρι θα άλλαζαν όλα. Εκεινο το καλοκαίρι θα μου μάθαινε πολλά.
922K 35.2K 97
" ΕΊΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΈΣΑ;ΓΙΑΤΊ ΜΕΝΕΙΣ;" φώναξε μέσα στο πρόσωπο μου και έκλεισα τα μάτια μου. Δεν θα φύγω. Δεν...