~Camp With The Popular Boy~

By xyouaresweetxJ

24.7K 479 122

DUTCH STORY! Zij is verlegen en vind het lastig om zich open te stellen voor mensen Hij kan gewoon makkelijk... More

Voorstellen
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofstuk 34
Hoofdstuk 35 (The End)

Hoofdstuk 19

615 13 4
By xyouaresweetxJ

POV Hayley

Als we terug zijn in het huisje dropt iedereen hun spullen en lopen ze richting de woonkamer. Waarom kan niemand ooit gewoon eerst hun spullen opruimen en dan doen wat ze willen. Omg ik klink nu net als een moeder, maar het is toch gewoon zo? Ik pak de spullen op en loop de slaapkamer binnen. Als ik alles zo snel mogelijk heb opgeruimd, loop ik naar mijn kast en pak ik een trainingsbroek en een oversizede hoodie. (A/n: zie hieronder.)

Ik kleed me uit en trek mijn trainingsbroek aan. Als ik net met sweater aan wil doen hoor ik *bam*

POV Aiden

Ik zie Hayley staan zonder kleren. Ze heeft alleen haar lingerie aan. Ik kijk snel naar beneden om niet te kijken. Ik kan maar beter deze kamer uit gaan, maar het is zo verleidelijk om te blijven staan. Ik hou me ook erg in om niet naar haar te kijken, want wie wilt dat nou niet. Ik besluit toch de slaapkamer uit te gaan, maar ik ben weer zo dom om niet te kijken waar ik loop en bots zo tegen de muur aan. *bam* daar lig ik op de grond. Shit het doet echt pijn.

POV Hayley

Ik schrik super erg en draai me om. Ik zie Aiden op de grond liggen. Zeg me nou niet dat hij hier al de hele tijd heeft gestaan hé. Ik kijk naar mezelf en zie dan dat ik nog steeds geen hoodie aan heb. Ik doe die snel aan en ren dan naar Aiden toe.
"Gaat het?"
"Ja."
"Aiden niet liegen."
Hij zucht.
"Oké nee het gaat niet. Mijn rug doet super veel pijn."
Ik ga op mijn knieën bij zijn hoofd zitten en hang met mijn hoofd boven de zijne. We staren elkaar lang aan, ik kan er echt niks aan doen dat ik zo veel naar hem staar. Zijn blauwe ogen zijn gewoon te mooi, je verdwaalt er gewoon in. Naar een tijdje buig ik voorover en geef ik een kusje op zijn wang. Hij kijkt me verbaasd aan.
"Helpt het tegen de pijn?"
"Nope," ik zie hem grijzen.
Ik geef hem nog een kusje op zijn anderen wang.
"Nu wel?"
"Een beetje."
"Ja er zijn geen andere opties meer hé."
"Echt wel."
"Nope."
Ik sta weer op. Aiden doet hetzelfde.
"Je kan er echt wel iets aan doen hoor," zegt hij grijnzend.
Nope gaat niet gebeuren, ik weet namelijk precies wat hij bedoelt.
"Uh uh Aiden. Je staat weer recht hoor en ik zie dat je geen pijn meer hebt. Anders zou je wel een ander gezicht trekken," zeg ik terwijl ik daarna mij tong uitsteek.
"Hey. Het doet nog gewoon pijn hoor."
"Uh uh."
"Maar ik wil nog een dokters kusje van jou. Die helpen goed tegen de pijn."
Ik bloos om zijn reactie.
"Ah is Hayley nou aan het blozen."
"Nee."
"Echt wel."
"Echt niet."
"Echt wel."
Ik zeg niks meer, want anders krijgen we de hele tijd een wel niet discussie en daar heb ik geen zin in. Aiden kijkt mij grijnzend aan omdat hij weet dat hij gelijk heeft. Ik rol met mijn ogen en loop van hem vandaan.

Ik loop richting de badkamer om een elastiek te pakken. Als ik er een heb, maak ik een messy bun. Als ik klaar ben, voel ik twee handen die om mij heen slaan. Ik word dichter tegen degene aangedrukt. Als ik in de spiegel kijk zie ik dat het Aiden is. O god. Hij komt met zijn hoofd dichter bij mij en ik voel zijn adem in mijn nek. Het kriebelt een beetje.
"Hayley heeft je moeder je nooit vertelt dat je niet met je ogen mag rollen. Dat is onbeleefd," fluistert hij in mijn oor.
"Nope nooit geleerd."
"Als je het zegt," fluistert hij weer.
Ik heb een glimlach op mijn gezicht. Moest hij dit serieus allemaal doen om te zeggen dat ik niet met me ogen mag rollen. Ik begin te grinniken.
"Wat is er zo grappig."
"Niks hoor."
Hij kijkt me raar aan, dat kan ik namelijk zien vanuit de spiegel. Hij heeft mij ook nog steeds niet losgelaten. Ik wil dat eigenlijk ook niet. Ik sta wel fijn zo. Zijn handen beschermend om mij heengeslagen en de warmte van zijn lichaam. Hij is serieus net een kacheltje. Ook hangt hij sinds een paar seconde geleden met zijn kin op mijn schouder. Hierdoor trekt hij mij nog dichter tegen zich aan, hoewel dat bijna onmogelijk is want ik sta al zo dicht op hem.

Na echt een lange tijd zo gestaan te hebben laat hij los. Nee hij moet niet los laten. Het was net zo fijn. Ik draai me om en kijk hem teleurgesteld aan. Hij ziet het meteen en trekt me snel in een knuffel en laat dan weer los.
"Kom Hayley we moeten naar de anderen. Anders gaan ze weer rare dingen denken."
"Maar je was net zo warm."
Hij begint te lachen. O shit ik heb het hardop gezegd of niet.
"Kom," hij bukt terwijl hij dat zegt.
Ik kijk hem raar aan.
"Ga je nog op mijn rug springen of blijf je me alleen maar raar aankijken."
Ik moet grinniken om zijn antwoord maar spring dan toch op zijn rug.

Als we het woonkamertje inkomen kijken 8 ogen onze kant op. Als ik naar Amy en Liz kijk zie ik ze grijnzen. Natuurlijk. Ik ben zeker weer te lang weg geweest. Aiden had gelijk. Ik spring van Aiden zijn rug af en sta weer op mijn eigen benen.
"Waar bleven jullie nou zo lang," vraagt Amy.
"Nou gewoon. Aiden viel en had pijn."
"Ja en Hayley hier besloot om mijn dokter te spelen," zegt Aiden grijzend.
Ik begin te blozen. O god. Ik hoop dat Liz en Amy het niet zien. Te laat ik zie ze al weer naar mij kijken. Ik staar naar de grond en zit diep in mijn gedachte.
"Hayley!"
"Huh?"
"We vroegen je al 5 keer of je mee deed?"
"O sorry."
"Met wat?"
"Met 30 seconds."
"Sure."
"Oké ik dacht aan de teams Liz en Dean, Aiden en Hayley en Mex en ik. Vinden jullie dat goed?" vraagt Amy.
We knikken allemaal.
"Ik wil wel winnen he," fluister ik in Aiden zijn oor.
"Komt goed," fluistert hij terug.
Ik glimlach naar hem en hij doet het terug.

"Wacht voordat we beginnen ga ik wel nog even omkleden," zegt Liz.
"O ik ook," zegt Amy.
De jongens kijken elkaar aan.
"Wij ook," zegt Mex.
"Nou dan ga ik alles wel alvast klaar zetten"
We lopen allemaal naar de slaapkamer toe. Ik pak het spel uit Liz haar kast, want zij had die blijkbaar meegenomen. Daarna loop ik naar een kast toe en trek een lade open. Ik pak daar m&m's en een zak snoep uit. Ja ik heb echt veel eten mee ik weet het. Ik kan er echt niks aan doen, ik ben er gewoon te erg verslaafd aan. Gelukkig sport ik ook, dus kom ik niet echt super veel aan. Waarschijnlijk deze vakantie wel, maar het boeit me helemaal niks. Maar goed ik heb dus alle spullen en loop weer terug naar het woonkamertje. Ik zet het spel neer op het salon tafeltje, daarna zet het zakje m&m's neer en leg het zakje snoep daarbij. Daarna ga ik op de bank zitten. Ja ik heb eindelijk een keer plek op de bank. Maar wie bedenkt er ook van laten we een klein bankje en een stoel neerzetten. Echt wie bedenkt dat, denken ze dat we geen vrienden maken, waardoor ze niet meer hebben neergezet. Agh ja ik kan er niks aan veranderen, maar ik vind het heel apart. Ik wacht op de rest en kijk ondertussen op mijn telefoon. Ik open Instagram omdat ik daar al een paar dagen niet op heb gekeken. Sinds dat Aiden die foto geplaatst heeft van ons krijg ik steeds meer volg verzoeken en dm's. Ik werd er gewoon gek van, nu eigenlijk nog steeds. Ik kijk even snel hoeveel volgverzoeken ik heb er 6870!
Dat is echt super veel. Ik heb ook geen zin om te weigeren want dat is te heel werk, ik laat het wel zo. Ik scroll nog snel even door wat foto's en reageer onder een paar. Als ik klaar ben sluit ik insta af.

Na nog een paar minuten op mijn telefoon gezeten te hebben komt iedereen eindelijk binnen gewandeld. Echt hoe lang deden hun hierover. Ik zie dat Liz en Amy ook een trainingsbroek aan hebben en daarop een oversized sweater. Maar die sweater die ze aan hebben is volgens mij niet van hun zelf. Ik kijk ze allebei aan en ze kijken mij met een grote glimlach aan. Daarna zie ik ze snel kijken naar Mex en Dean. Dat zegt al genoeg. Ze hebben gewoon hun sweater gesloten. Dat is toch gewoon super schattig. Mex en Dean hebben ook trainingsbroek aan met een shirt, Aiden daarentegen heeft een sweater aan. We dachten waarschijnlijk gewoon allemaal we doen een trainingsbroek aan, want dat zit gewoon het fijnste. Ik kijk nog snel naar Aiden. Hij heeft een witte sweater aan. Hij ziet er gewoon echt perfect uit zo.
"Lukt het met staren?"
O née he. Dit heb ik weer.
"Ik was niet aan het staren!"
"Als jij het zegt."
Iedereen lacht, behalve ik. Ik ben waarschijnlijk zo rood als een tomaat. Iedereen kijkt rond om te kijken waar ze gaan zitten. Mex en Amy gaan samen op de stoel zitten, Liz en Dean langs mij en Aiden staat er maar een beetje bij. Ik sta op en ga op de grond zitten. Ik ben het toch wel gewend. Aiden kijkt me raar aan.
"Je kan op de bank zitten hoor. Ik zit hier prima."
"Uhm."
"Aiden doe nou maar."
Hij kijkt nog een keer naar mij en heeft dan een grijns op zijn gezicht. Hij tilt me op en gaat op de bank zitten. Hij zet mij op zijn schoot neer. Natuurlijk doet hij dit. Ik zeg niet dat ik het erg vind. Het is alleen ja, geen idee eigenlijk. Liz en Amy kijken me ook al aan, zoals altijd als Aiden en ik zo close doen. Ik vind hem toch niet leuk, denk ik.
"Kunnen we beginnen?" vraagt Dean.
"Jup," zegt Liz.
De rest van ons knikt.

Als we al een half uur bezig zijn nemen we even een pauze. Aiden en ik staan helaas tweede, maar ik weet zeker dat we gaan winnen. Zo ver staan wij niet achter Amy en Mex. Ik was ondertussen ook andersom op Aiden zijn schoot gaan zitten. Anders lukte het niet om het spel eerlijk te spelen, hij mag natuurlijk het kaartje niet zien. Als ik zat hoe Aiden mij op zijn schoot had gezet, kon hij gewoon alles zien. Ik zit nu met mijn benen langs zijn lijf. Amy en Liz zijn even naar de wc en Mex en Dean zijn even iets bij hun huisje ophalen. Aiden zit op zijn telefoon, terwijl ik nog gewoon op zijn schoot zit en wat doe ik, hem zoals altijd aanstaren. Als ik hem zie lachen om iets wat hij ziet op zijn telefoon, zie ik kuiltjes tevoorschijn komen. Het was me nooit echt opgevallen dat hij die heeft.

POV Aiden

Ondertussen dat ik op mijn telefoon zit zie ik in mijn ooghoeken dat Hayley naar mij aan het staren is. Ik zeg er maar niks van. Normaal zou ik dat wel doen, maar dit keer doe ik het gewoon een keertje niet. Als ik moet lachen om iets wat ik op Instagram zie, zie ik ook dat Hayley een glimlach op haar gezicht krijgt en diep aan het nadenken is. Ik heb geen idee waarover maar het ziet er schattig uit. Ik hoor haar opeens zuchten. Ik doe mijn telefoon uit en leg hem neer langs mij op de bank.
"Is er iets?"
"Nee. Hoezo?"
"Nou je zuchtte zo."
"O. Ja de rest duurt zo lang. Ik wil snel verder spelen en winnen."
Ik heb het idee dat ze liegt maar ik zeg er niks van.
"We gaan toch wel winnen. We zijn een dreamteam. Dus no worry's."
Ze krijgt een glimlach op haar gezicht en ze wrijft door mijn haar.
"Hey."
"Je ziet er zo veel schattiger uit hoor."
"O ja," zeg ik terwijl ik een van mijn wenkbrauwen op trek.
"Uhm ja," zegt ze terwijl ze aan het blozen is.
"Jij ziet er schattig uit als je bloost."
Ik zie dat ze door mijn reactie nog meer moet blozen. Ik glimlach naar haar. Ze ziet het en glimlacht meteen terug.

Gelukkig komt de rest binnen, want anders had ik waarschijnlijk iets gedaan waar ik spijt van had gekregen. Denk ik. Ik moet deze gedachten echt van me af schudden ofzo. We zijn beste vrienden, toch? Ik word uit me gedachte gehaald als  Mex iets vraagt.
"Gaan we verder?"
We knikken allemaal en beginnen weer met het spel.

Als we klaar zijn hebben Hayley en ik net op het nippertje gewonnen.
"YESSS!!" schreeuwt ze.
"Ik zei toch dat we een Dream team waren," fluister ik in haar oor.
Ze kijkt me aan en knikt met een grote glimlach op haar gezicht ja. Ik sta op, omdat ik naar de wc moet. Alleen ik was helemaal vergeten dat Hayley op mijn schoot zat omdat ik er al zo aan gewend was geraakt. Hierdoor valt ze op de grond. Ze begint super hard te lachen.
"Sorry."
"Maakt niet uit," zegt ze lachend. Iedereen schiet ook in de lach door Hayley omdat ze niet kan stoppen. Dan herinner ik me dat ik super nodig naar de wc moet. Ik trek een sprintje naar de badkamer en ga snel plassen. Als ik klaar ben spoel ik door en was ik mijn handen. Daarna loop ik weer naar de woonkamer.

"Waar ging jij een keer zo snel naar toe?" vraagt Dean.
"Wc."
We praten allemaal nog een tijdje door totdat het maar eens tijd wordt om naar bed te gaan. Het is tenslotte ook al half 2 en iedereen ziet er moe uit. We staan allemaal op en lopen richting de slaapkamer.

POV Hayley

Ik loop naar mijn kast toe en pak mijn pyjama eruit. Ik weet namelijk dat als ik deze kleren die ik nu aan heb aan hou, ik het veel ste warm ga krijgen als ik er in ga slapen. Ik loop naar de badkamer en verwisselen de kleren die ik aan had in mijn pyjama. Als ik klaar ben hoor ik geklop op de deur. Ik doe de deur open en zie Liz en Amy staan, ze hebben hun pyjama zo te zien ook aan getrokken. Ik laat ze binnen en we poetsen met zijn 3e onze tanden. Als we klaar zijn loop ik de badkamer uit, Liz en Amy volgen mij voorbeeld. Als ik de badkamer uit kom staar ik Aiden voor de zoveelste keer aan. Mijn mond valt gewoon open door wat ik zie.

POV Aiden

Als Hayley de badkamer uit komt lopen ziet ze mij staan. Ze staart me aan en haar mond valt open. Dat komt waarschijnlijk omdat ik geen sweater meer aan heb.  Dat is veel ste warm met slapen.
"Als je een foto maakt kan je er langer en vaker naar kijken. Plus je vangt vliegen als je je mond zo open laat staan."
Ze doet meteen haar mond dicht en kijkt naar de grond toe. Ik zie dat ze bloost. Dat doet ze wel heel vaak, waarschijnlijk is ze gewoon super verlegen.

POV Hayley

Ik kan er echt niks aan doen. Als je ziet hoe Aiden er nu uit ziet. Geen sweater dus dan zie je zijn sixpack. Zijn onderbroek komt een stukje boven zijn trainingsbroek uit, geen idee waarom ik dat aantrekkelijk vind maar serieus het maakt het plaatje compleet. Plus zijn haren zitten door de war en dat ziet er gewoon super schattig uit. Ow en ook nog een super sexy. Alleen door zijn opmerking ben ik gaan stoppen met staren en vind ik de grond super interessant. Ik kan er gewoon niks aan doen, ik ben gewoon verlegen. Altijd al geweest eigenlijk.

Als ik klaar ben met naar de grond te kijken, kijk ik door de slaapkamer heen. Ik zie dat Liz en Amy al in bed liggen. Ik hoor dat de jongens tanden aan het poetsen zijn. Dat zie ik als een reden om ook snel in bed te liggen en te doen alsof ik slaap, want ik vind het echt stom van mezelf dat ik net zo aan het staren was. Het is super gênant om dan nog Aiden onder ogen te komen. Als ik doe alsof ik slaap, voel ik langs mij beweging. Ook wordt het licht uit gedaan want het is opeens stukken donkerder. Ik weet dat er een soort gat tussen licht omdat het twee aparte matrassen zijn, maar dan nog. Aiden voelt aardig dichtbij.

POV Aiden

Als ik uit de badkamer kom zie ik dat Hayley al in bed ligt. Ze ligt op haar zij, ook zie ik dat ze haar ogen dicht heeft, ik heb geen idee of ze al slaapt of niet. Ik ga op mijn matras liggen en leun haar kant op. Ondertussen dat ik dit doe wordt het licht uit gedaan en heb ik geen idee of ik wel de goede richting op ga. Maar goed als ik bij hoor oor denk te zijn fluister ik
"Slaap je al?"
Ze draait om en licht nu op haar rug. Ze opent haar ogen en kijkt mij aan. Ik hang boven haar hoofd, onze hoofden zijn aardig dicht bij elkaar.
"Nee," fluistert ze terug.
Ja dat had ik al in de gate, maar lief dat ze nog antwoord geeft.

POV Hayley

Ik kon het echt niet. Ik kan hem niet negeren. Nu kijken we elkaar nog steeds aan en zijn onze hoofden nog steeds dicht bij elkaar. Gelukkig heeft hij niks meer gezegd over wat er net gebeurd is. Ik kijk snel links van me en ook over snel over Aiden heen naar rechts. Ik zie dat de rest al slaapt, ook kan ik net nog zien dat ze aan het knuffel zijn. Te schattig. Als ze nou iets kregen hé, maar nee de jongens vragen het maar niet. Agh ja, dat komt vast nog wel. Ze hebben nog net iets meer dan 3 weken de tijd. Als ik weer goed ga liggen, kijken Aiden en ik elkaar weer aan. Ik gaap, want ik ben best wel heel erg moe.
"Is hier iemand moe," fluistert Aiden.
"Jup," fluister ik terug.
"Zullen we dan maar slapen?"
"Ja goed idee."
Aiden gaat weer terug helemaal op zijn matras. Ergens vind ik het wel jammer dat we niet knuffel zoals de rest.
"Truste Aiden," fluister ik.
"Truste Hayley," zegt hij, terwijl hij mij daarna nog snel een kusje op mijn wang geeft. Daarna gaat hij weer goed liggen.
Ik krijg een warm en geweldig gevoel van binnen als mij een kusje geeft. Wat doet deze jongen toch allemaal met mij. Met die gedachten en een geweldig gevoel, val ik al snel in slaap.

————————————————————————

Hoop dat dit een leuk hoofdstuk is. Ik vond het in ieder geval wel leuk om te schrijven😊
Sorry als er spelling fouten in zitten.

XXX J

Continue Reading

You'll Also Like

137K 8.6K 84
Een prins, een jongen die al veel te lang voor zijn stiefmoeder werkt en een bal dat beide levens voorgoed laat veranderen. Assepoester het sprookje...
1.2M 38.5K 65
Tip: een typisch badboy boek met een cliché verhaallijn op het eerste gezicht, wat zich ontwikkelt tot een uniek verhaal met een verrassend eind. De...
587K 21K 46
Je gaat naar een nieuw gezin, alleen omdat je moeder géén geld heeft om voor je te zorgen. Het nieuwe gezin is super, naja behalve de zoon dan, hij b...