Scarred

By -Dark-Princess-

529 56 11

O holce která nemá kamarády, pak se objeví on a všechno se změní. Ona se mu otevře, díky němu se už nebude bá... More

2.Stačilo ti to? Mně ne!
3.Nejdu domů!!

1.Přítel mezi nepřáteli

293 26 7
By -Dark-Princess-

Sedím ve škole. Jen tak si něco čmárám do sešitu, v tom slyším znova ten protivný hlas. ,,Prosím ať mě nechá bejt." modlila jsem se v duchu. Nicolase jsem nesnášela od 7 třídy a teď je se mnou i na střední. Co sem komu uďelala bože. ,,Hej emouši" zakřičel na mě a já ho vyfuckovala a čmárala si do sešitu dál. ,,Co si to dovoluješ ty děvko?!" ozval se znova a vytrhl mi sešit z pod ruky. Nejdřív ho roztrhl napůl pak zase napůl no trhal ho dokud nebyl na malý kousíčky a pak ho hodil do koše. ,,A co uděláš teď no??." já jen sklonila hlavu a ani sem necekla. ,,Tak odpovíš mi kurva?! Nebo budu čekat ještě dlouho??" řekl namyšleným hlasem a poušklíbl se. Já se jen vduchu modlila aby začala hodina. Trrrrrrrrr...ozval se zvuk zvonku a hodina začala. Vyndala jsem si sluchátka a mobil, sluchátka jsem nenápadně zapojila do telefonu protáhla je pod mikinou strčila do uší ty si přikryla svými fialovými vlasy a pustila písničky. Nevnímala jsem nic ani nikoho, no ještě aby jo když jsem měla hlasitost na plný koule. ,,Ronnie, Ronnie hej Ronnie" slyšela jsem až to třetí zavolání tak jsem si vyndala sluchátka z uší podívala se na učitelku tím pohledem jakože co zase kurva potřebuješ a otráveným hlasem sem řekla ,,No". ,,Co ty pořezaný ruce?? Upaluj do ředitelny ať zavolaj tvýmu otci."

,,A neni snad moje věc co mám na SVOJÍ ruce?!" řekla jsem stáhla si rukávy od mikiny a odešla. Sešla jsem tři schodiště, šla rovně po chodbě a byla jsem tam. Zaklepala jsem ,,Dále" ozval se příjemný hlas naší paní ředitelky. Vešla jsem dovnitř ,,Dobrý den" pozdravila jsem až takovým sladkým hlasem že to nebylo ani možný. ,,Tak Ronnie, proč jsi zase tady??" né že bych tam byla každej den ale několikrát týdně sem chodím. ,,No jen se přiznej cos zase provedla??" zeptala se se zvědavostí. ,,Nic jen mám zase pořezaný ruce." pousmála jsem se a vytáhla si rukáv od mikiny. ,,A řekneš mi co se zase děje?? Zase něco s tátou?? Nebo něco se školou?? No ale jestli nechceš nic mi neříkej, ale ty víš že by to zůstalo jen mezi námy."

,,Ano vím paní ředitelko. Je to pořád to samí šikanujou mě tady ve škole, táta mi nadáva do děvky, kurvy atd...no prostě od tý doby co mi umřela maminka de všechno doprdele."

,,Aha, tak s tímhle já nemůžu nic udělat. Mrzí mě to, ale kdyby to zašlo ještě dál tak se neboj za mnou přijít a říct mi to." když to dořekla tak sem si rukáv stáhla a držela ho v dlani.

,,Děkuju. Jsem ráda že se můžu svěřit právě vám." naší paní ředitelku mám moc ráda je něco jako moje rodina.

,,Nemáš zač Ronnie a teď se vrať na hodinu."

,,Dobře, nashledanou."

,,Ahoj" řekla mi já zavřela dveře a pomalu šla do třídy. Jsem tu ,,Drž se Ronnie to zvládneš" opakovala jsem si pořád dokola. Otevřela jsem dveře a první co sem slyšela byl zase Nick ,,Hele to EMO přišlo. Děvko!!" nepodívala jsem se na něj protože by měl další kecy. Tak sem si sedla do svojí lavice úplně vzadu u okna.

,,Veroniko, udělej místo pro vašeho novýho spolužáka, aby si měl kam sednout."

,,Jasný" odpověděla jsem otráveně. Jo jmenuju se Veronika ale snad všichni mi říkají Ronnie. Udělala jsem teda místo na lavici, sundala si batoh ze židle. Jo přiznávám bála sem se že to zase bude někdo kdo mě bude šikanovat. Najednou někdo vešel do třídy. Najednou mi spadl kámen ze srdce, byl jako já. Měl delší černý vlasy který mu zakrývali obličej, ale ty jeho modrý oči nešli přehlídnout. Vyndal si sluchátka z uší. ,,Dobrej. Promiňte že sem přišel pozdě měli sme ňáký problémy s autem."

,,Dobrý den. Tak se nám rovnou představ a pak si sedni támhle dozadu k Veronice."

,,Ronnie!!" ozvala jsem se.

,,No takže já jsem Andrew, ale řikejte mi Andy." doprdele že je to ten Andy z BVB.

,,Fuj vypadni kam patříš ty špíno zkurvená." no to by nebyl Nicolas kdyby se neozval.

,,Chceš do držky ty kriple??" Andy se toho nebojí ten se mi líbí.

,,Noták hoši nechte si to na přestávku." řekla učitelka.

,,Chudák kluk musí sedět s tou píčou." ozval se kluk z první lavice o kterém ani nevím že sem chodí. Andy si teda sedl vedle mě a začal si se mnou povídat. ,,Ty seš Ronnie že?? Moje teta mi o tobě hodně vyprávěla a říkala že si určitě budem rozumět."

,,Jo, ale jmenuju se Veronika. Počkat!! Tvoje teta je naše ředitelka??"

,,Jop, hlavně to tady nikomu neříkej prosím."

,,Neboj ani nemám komu, nikdo se tady se mnou nebaví." odpověděla jsem a zklesla mi hlava.

,,Držte huby tam vzadu, nikdo na vás neni zvědavej." musel se ozvat Nicolas.

,,Noták Nicku zklidni to." napomenula ho učitelka.

,,To se takhle chová normálně??' ptal se mě Andy.

,,Obvykle to je ještě horší." vytáhla jsem si rukávy od mikiny a zase si kreslila do sešitu tentokrát ale do matiky.

,,Co to máš na tý ruce?? Ty se řežeš??" zeptal se udiveně.

,,Jop, řežu se." tuhle otázku úplně nesnášim.

,,Nejsi sama já se taky řežu." vytáhl si rukáv ukázal mi ruku a zase ho stáhnul. Teda musim říct že tam měl jizev taky dost, ale na mě nemá.

,,Co děláš po škole?? Nechceš jít ven?"

,,Jop to bych byla ráda. Už dlouho jsem nebyla venku s někym s kym se dá normálně povídat."

,,Okey, tak po škole aspoň mi o sobě něco řekneš." vypadal dost natěšeně. Nestihla jsem mu odpovědět protože už sem měla sluchátka v uších a písničky přeřvaly všechno.Andy si taky vyndal mobil a sluchátka a začal poslouchat. Skončila hodina a oba sme šli na jinej předmět. Do oběda jsme se už neviděli.

Po škole...

,,Tak co podniknem??" vybafl na mě z pozarohu.

,,Já nevim můžem zajít třeba na bubbletea a pak si jít sednout na nejbližší houpačky."

,,Okey, ale platim já." nemohla sem odmítnout protože sem už neměla ani korunu. No ale nebyl by to odchod ze školy kdyby se neozval Nicolas. ,,Hej ty mrdko!! Jo na tebe mluvim emouši. Nezapomeň si doma podřezat žíly. Už se sem dotý školy nevracej ty děvko zkurvená!!" samozřejmě že měl okolo sebe tu partu buzerantů kteří se tomu smějou a řvou na mě zborově ,,Chcípni do rána děvko!!" já jako vždy pohodila svýma fialovýma vlasama, sklonila hlavu, zašla za roh a tam mlátila pěstí do zdi. Andy se mě snažil zastavit, ale já nepřestala dokud sem neměla rozmrdaný klouby.

,,Ronnie poď nestojej ti za to sou to chudáci kteří maj tak nudnej život že se musej srát do života ostatních." uklidňoval mě. Chytil mě za ruku a šli jsme na bubbletea. Za 10 minut sme byli namístě. Koupil nám to pití a šli jsme si sednout na nejbližší houpačky. Pořád mi tekla krev ale já to neřešila.

,,Jak dlouho už se řežeš??" jako by ho to snad zajímalo.

,,Už od mích 13-i let. Takže 3 roky." odpověděla jsem smutně.

,,A můžu se zeptat proč??"

,,Začalo to když mi před 3 rokama umřela mamka a s tátou sme se přestěhovali sem do Prahy a asi po měsíci co sem chodila sem na školu mě všichni začali z neznámýho důvodu nenávidět a s tim začala i šikana. Pak po roce co sme tady mě začal mlátit i táta, postupně se to začalo zhoršovat a teď mě dokonce i znásilňuje." skoro sem se rozbrečela. Objal mě tak pevně že mi ukápla i slza.

,,A jak dlouho tě už tě znásilňuje?? To s tou mamkou to mi je vážně líto." objal mě znova.

,,Už půl roku. A co ty?? co žes přestoupil k nám na školu??"

,, No nedávno mi umřel táta a mamka si našla novýho přítele a přestěhovali se sem do tý části Prahy. Občas když nechci bejt doma tak jdu k tetě."

,,Upřímnou soustrast. A proč se řežeš ty??"

,,To je dlouhej příběh."

,,Určitě ne delší než ten můj tak povídej."

,,No dobře. Na tý škole co sem chodil předtim tak mě tam šikanovali všichni. Pak jak umřel táta to začalo bejt ještě horší. Ten mámin přítel mě mlátí když máma neni doma takže skoro pořád."

,,Aha no, koukám že to máme podobný. Hele už musim domů."

,,Dobře tak já tě půjdu doprovodit."

,,Děkuju, si hodnej."

Když jsme došli ke mě před barák tak sme se rozloučili já otevřela dveře a už sem slyšela tátu jak na mě řve.

,,Ty kurvičko malá koukni se kolik je hodin měla si přijít hned po škole. Nebo si snad mrdala někde v křoví s někym?? Těš se na večer ty ďevko." vyslechla sem ho a odešla jsem do pokoje. Hodila sem batoh do rohu pokoje zabouchla dveře zapla noťas a pustila si svojí oblíbenou skupinu Black Veil Brides. Asi za hodinu přišel dopokoje táta. Začal mě osahávat připoutal mě k posteli a začal mě i sebe slíkat. Určitě si dovedete představit jak to pokračovalo. Bránila sem se ale on pořád dokola opakoval ,,když nemůžu mrdat tvojí matku tak aspoň tebe" . Když skončil řval na mě.

,,Ty děvko příště přídeš včas domů. Nebudu čekat než se uráčíš přijít abych si mohl zamrdat."

Když odešel z pokoje vyndala jsem si z knížky žiletku, měla sem ji schovanou na straně 166. Vzala sem ji doruky a jela sem čáru za čárou. Všude byla krev z mojí ruky. Když už sem jí skoro necítila nechala jsem toho šla sem se umejt vyčistit zuby odlíčit a šla sem spát.

Ráno...

Když jsem se ráno vzbudila, šla jsem se umejt, vyčistit si zuby pak jsem se namalovala nasnídala oblíkla se a odešla jsem do školy. Vůbec se mi tam nechtělo, ale musela jsem. Zápěstím mi projela bolest ,,au" zasyčela sem tiše. ,, Sem tady" vzdychla sem si. Když jsem přišla do třídy čekala jsem že tu Andy už bude, ale nebyl tu. A kdo se neozval, Nicolas.

,,Tys nám tu chyběla. Čumte emouš přišel a zase má pořezaný ruce. Koukněte na ní ty černý oči a jak je oblečená děvka....hahahaha" tohle musim poslouchat každej den.

,,Baví tě hodně se do mě pořád navážet?? A jestli ti vaděj moje ruce tak na ně nečum."

,,Heleťme se holčička se taky jednou ozvala. Jako by mě tvůj názor zajímal." na tohle už sem neodpovídala, jen sem zakroutila hlavou a šla si sednout. Asi 5 minut před začátkem hodiny přišel Andy.

,,Ahoj Ronnie" zakřičel na mě přez celou třídu, já mu odpověděla pouze mávnutím ruky a úsměvem.

,,Se bavíš s tou pičkou?? Tak to se tady s tebou nebudem bavit." nezapomňel se ozvat Nicolas.

,,Myslíš že potřebuju aby se semnou bavili namyšlený lidi jako si ty?? Tak to se mýlíš chlapečku mě stačí Ronnie." řekl přišel ke mě a objal mě. ,,Ahoj" šeptla jsem.

,,Ronnie, můžu se tě na něco zeptat??"

,,No jasně, ptej se."

,,No včera když si přišla domů tak sem chvíli poslouchal za dveřma."

,,Takže si slyšel jak na mě táta řve??" skočila sem mu do řeči.

,,No, jo a právě otom chci s tebou mluvit. To se takhle k tobě chová pořád??"

,,No někdy mě i zmlátí."

,,Si děláš prdel??! Hele nechceš to nahlásit??"

,,To už sem zkoušela řikali že když by poškodil moje zdraví tak že se jim mám ozvat, a k tomu ještě nedošlo no, teda spíš jo ale bojim se jim ozvat, třeba by si mysleli že si vymejšlim."

,,On ti ubližuje fyzicky a ty máš z toho v prdeli psychyku nebo jak se to řiká."

,,No ňák tak. Hele můžu ti říct jednu věc??"

,,Ronnie řekni mi co chceš nemusíš se ptát."

,,Vidíš tamhletu holku v růžovým a tu vedle ní??"

,,No co je s nima??"

,,Taky jsem byla taková , byli jsme nejlepší kámošky. Úplně jsem zbožňovala 1D a JB-ho. Pak se stala ta věc s mamkou a táta mě začal zneužívat a mlátit mě. A já sem strhala všechny plakáty, předělala si pokoj změnila jsem vzhled takže sem vyházela snad všechny hadry co sem měla. Prostě sem začala žít novej život a je mi jedno že se semnou přestali všichni bavit a tak."

,,A to jsi nikomu nic neřekla??"

,,Ne, jenom sem si psala všechno do deníčku."

,,Takže sem první komu si to řekla??"

,,Jop. Pudeš dneska semnou na hřbitov??"

,,Jasně že jo."

To je poprvé co se s někým za ty tři roky cítim  dobře a vim že mu můžu věřit.

,,Tak zatim pa."

,,Ahoj"

,,A uvidíme se zase až po škole." povzdechla jsem si.

,,Tak ten tvůj kamarád už s tebou do konce školy nebude co??" řekl nadšeně Nicolas.

Většina teď měla češtinu takže jsme šli o patro níž. Když sme šli po schodech Nicolas běžel a schválně do mě strčil a já spadla ze schodů on si domě ještě párkrát kopnul a odešel se slovy ,,Ta kráva ani neuhne, aby co nejdřív chcípla."

Já zůstala ležet na zemi. Trrrrrr......zvoní na hodinu a já tu pořád ležím. Jde učitelka a řekne jenom ,,Zvedni se a poď do třídy."

Tak sem se zvedla. Bolelo mě břicho od toho jak domě kopal. Došla jsem do třídy.

,,Veronika zase přišla pozdě na hodinu. Děvka určitě mrdala s tim buzerantem na záchodech." řekl Nick a všichni se začali smát.

,,Hej ty buzerante co si bereš do huby Andyho ten ti nic neudělal ani já ne, tak mě tady přestaň urážet ty kokote zasranej. Hleď si svýho a né mě."

,,Hele noták Veroniko zklidni." řekla úča.

,,Hele holčičko tak to si přehnala, počkej až tě někde potkám. Ti rozkopu tu tvojí hubu tak, že tě vlastní máma nepozná." tak a už sem na něj nasraná.

,,Mojí mamku si do huby neber a abys věděl já žiju jenom s tátou." a do píči to sem neměla říkat.

,,Ha, i tvoje máma od tebe utekla aby se nemusela koukat na takovou děvku jako si ty."

Já mu radši nic neodpovídám a sedám si. V duchu se modlim aby už byl konec hodiny.
O pár minut později....

Skončila škola a já šla s Andym na hřbitov dát mamce kytku a poklidit to tam zapálila sem i pár svíček a pak sem šla hned domů.

Doma...

Táta ,,Kde si byla tak dlouho."

,,Mamince zapálit svíčku na hřbitově."

,,Tvoje matka tě nechtěla proto se zabila."

,,Buď zticha!! Ona tu chtěla bejt." rozbrečela jsem se.

,,Sklapni!! A nebul." vrazil mi asi 4 pořádný facky. Odešla sem do pokoje. Lehla jsem si zapsala do deníčku a šla spát.

Tak tady máte novej příběh můžete to brát jako dárek k vánocům. Budu ráda za každý přečtení názor jestli mám pokračovat a taky za votes :3 doufám že se vám to líbylo a omluvte prosím ty chyby..:)) Love you :*** †Ronnie†

Continue Reading

You'll Also Like

9.5K 875 55
Dohodnutá svatba. Smlouva. City, které mají do lásky daleko. // On jí pohrdá. Ona ho miluje. A mají spolu stanout před oltářem. Kolik byste obětovali...
2.3K 252 91
Rhaenyra požádala svého strýce Daemona aby jí pomohl zastavit pochyby o tom jestli její syn Jacaerys je bastard. Jeho žena Laena s tím neměla problém...
1.7K 67 47
Zamiloval jsem se, ublížil jsem. A ona je pryč... Moje Nika odešla i s naší dcerou. A já vám povím příběh, jak jsem o ni bojoval. Protože já se jen t...
11.6K 809 37
Ruby nedokáže vystát mamky nové přítele. Rozhodne se kvůli němu přestěhovat na rok do Německa ke svému otci, a to jí změnilo život. Už od malička hra...