~Camp With The Popular Boy~

Door xyouaresweetxJ

24.7K 479 122

DUTCH STORY! Zij is verlegen en vind het lastig om zich open te stellen voor mensen Hij kan gewoon makkelijk... Meer

Voorstellen
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofstuk 34
Hoofdstuk 35 (The End)

Hoofdstuk 15

679 12 2
Door xyouaresweetxJ

POV Aiden

Als ik Hayley zie staan ben ik opgelucht. Ik wil naar haar toe lopen en zie dan dat ze weer onderuit gaat. Ik ren zo snel als ik kan naar haar toe, maar ze valt weer op de grond. Als ik goed kijk zie ik dat ze haar ogen sluit. Ik roep haar naam, maar ze hoort het denk ik toch niet. Eenmaal bij haar hurk ik en ga langs haar zitten op de grond. De jongen die dit heeft veroorzaakt komt naar ons toe lopen. Ik kijk hem boos aan, dit is allemaal zijn schuld. Hij zegt sorry en ik zeg niks, de rest zegt wel nog iets maar ik hoor het niet goed. Ik luister er namelijk helemaal niet na, ik hou mij nu alleen bezig met Hayley. Als een begeleider aan komt lopen zegt hij dat we Hayley naar haar huisje moeten brengen en dat wij bij haar mogen blijven. Zonder iets te zeggen pak ik Hayley op en loop al richting haar huisje toe. De rest volgt mij.

Als we bij het huisje zijn doet Amy de deur open en loop ik naar binnen. Ik loop naar hun kamer toe en leg Hayley op haar bed neer. Nadat ik dat gedaan heb loop ik weer de kamer uit. Als ik het woonkamertje in kom lopen, zijn alle ogen op mij gericht.
"Wat?"
"Niks," zegt Mex.
"Echt wel ik zie het aan jullie."
"Née er is echt niks," zegt Dean dan.
"Oke als jullie het zeggen."
"Nu we toch geen activiteit meer hebben, zullen dan maar weer een filmpje kijken?" vraagt Amy.
Iedereen knikt en ze zet na een lange tijd pas de film aan. We konden het echt niet eens worden, maar goed er staat nu een film op gelukkig.

POV Hayley

Ik word wakker en weet even niet waar ik ben. Als ik rondkijk zie ik pas dat ik in de slaapkamer van het huisje ben. Ik ga rechtop zitten en wrijf door mijn ogen. Ondertussen denk ik na over wat er ook al weer gebeurt was. Ik moet even nadenken maar herinner me dan alles weer.

Ik hoor gelach uit het woonkamertje komen. Ik stap van het bed af. Ik heb pijn aan mijn voeten en kijk even naar beneden. Ik heb mijn schoenen nog aan, hebben ze me serieus met schoenen op bed gelegd. Ik stap snel uit mijn schoenen en loop naar het woonkamertje toe. Ik zie iedereen zitten. Ze kijken allemaal naar de tv, ze zijn weer een film aan het kijken. Ik blijf rustig staan en kijk een beetje rond. Mijn ogen blijven hakken in die van iemand anders, die van Aiden. Hij kijkt mij met grote ogen aan en springt van de bank af. Hij rent naar mij toe, ik zie de andere verbaast naar hem kijken. Als hij bij mij is trekt hij mij in een knuffel. Ik knuffel meteen terug. *kuch* *kuch*
Van schrik laten we elkaar los. Ik kijk over Aiden zijn schouder heen en dan weer naar hem. Hij draait zich uiteindelijk om en ziet de rest dan ons met een grijns aan kijken.

"Wat?"
"Alleen vrienden hé," zegt Amy.
"Ja zeker," zegt Aiden.
Ik knik instemmend.
"Oke dan," zegt Liz.
"Wat waren jullie aan het kijken."
"Een film," zegt Dean.
"We kunnen verder kijken."
"Ik vind het een prima plan," zegt Mex.

Iedereen gaat weer zitten en ik heb zoals gewoonlijk geen plek. Aiden ziet het en trekt mij op zijn schoot. Ik wil weer opstaan, maar dat kan ik niet door zijn armen die stevig om mij heen geslagen zijn.
"Alleen maar vrienden huh," mompelen Liz en Amy. Ik kan het nog net horen en ga er ook niet op in. Ik stel juist een andere belangrijke vraag.
"Trouwens hebben we wel gewonnen?"
"Wat hebben we gewonnen?" vraagt Mex
"De voetbalwedstrijd natuurlijk. We waren zo goed bezig."
"Hayley jij bent flauwgevallen en net pas wakker. Dan vraag je ons of wij die wedstrijd hebben gewonnen?" vraagt Aiden.
Ik knik heel duidelijk ja. Iedereen begint te lachen.
"Ja wat we waren zo goed bezig en ik dacht misschien hebben jullie gewoon verder gespeeld," zeg ik lachend.
Iedereen begint nog harder te lachen.
Na uitgelachen te zijn krijg ik een serieus antwoord op mijn vraag.
"We hebben de wedstrijd niet afgemaakt. Maar als we weer voor voetballen kiezen en dan weer tegen hun moeten. Gaan we ze zeker inmaken," zegt Amy
Iedereen knikt instemmend.

Ondertussen dat we de film verder aan het kijken zijn ben ik goed gaan zitten op de schoot van Aiden. Ik leg met mijn hoofd op zijn schouder en hij houdt mij nog steeds stevig vast om mijn middel. Het zit eigenlijk best wel fijn. Als de film is afgelopen kijken we elkaar aan. Wat gaan we nu in vredesnaam doen. Ik pak mijn telefoon om te kijken hoe laat het is, ik zie dat het kwart voor 4 is. Nog 2 tot 3 uurtjes voordat we kunnen eten.
"Wat gaan we doen?" vraagt Liz.
Iedereen kijkt elkaar aan maar zegt niks. Niemand weet iets.
"Omg Ik weet iets," schreeuwt Amy.
Iedereen kijk haar aandachtig aan.
"We kunnen naar het strand."
"Amy lieve schat. Het is veel-ste koud. Morgen word het veel warmer. Dus misschien is het beter als we morgen gaan zwemmen," zeg ik.
"Ja en tenslotte is het morgen vrijdag," vult Aiden mij aan.
"Wat heeft vrijdag er mee te maken?"
"Je bent het vergeten of niet Hayley."
Ik knik.
"We hebben in het weekend geen activiteiten dus meer tijd voor ons zelf."
"OWJA," roep ik blij.
"Nou dat is dan besloten we gaan morgen naar de activiteiten naar het strand," zegt Liz.

We zijn ondertussen al 1 uur verder en we hebben gewoon een beetje gekletst.
"Zullen we een spelletje doen?" vraagt Amy.
"Uhmm," zegt Mex
"Agh kom op niet zo flauw doen," zegt Liz die het met Amy eens is.
"Ik vind het prima," zeggen Aiden en Dean tegelijkertijd.
Beetje eng maar goed.
"Mij maakt het niet uit maar welk spelletje," zeg ik.
"Uhm truth or dare?" vraagt Amy
O-o als je met Amy en Liz dit spel gaat doen ben je de sjaak. Ze laten mij altijd rare dingen doen. Iedereen vind het goed dus Ik stem ook maar in, als dat maar goed gaat.

Naar lang gespeeld te hebben ben Ik weer aan de beurt.
"Truth or dare Hails," zegt Liz
Ik twijfel lang, ze hebben me net al weer rare dingen laten doen zoals altijd. Daarom ga ik ook vóór "truth."
"Ah saai."
Ik kijk haar nep boos aan. Liz en Amy kijken elkaar aan. Oh née he.
"Hayley."
"Ja."
"Vind jij iemand in deze kamer niet toevallig super leuk. Leuk leuk?"
Ja hoor ik wist het.
"Nee," zeg Ik terwijl Ik naar beneden naar mijn handen kijken.
"Weet je het zeker?"
Ik knik nog steeds kijkend naar mij handen.

POV Aiden

Ze zegt nee. Ik zou liegen als Ik zeg dat het me niks doet, want dat doet het wel. Van de ander kant is ze gewoon een vriendin net als Amy en Liz. Toch?
Ik denk er niet te veel over na en luister weer naar wat de ander zeggen. We spelen nog een tijdje door totdat het tijd is om te gaan eten.

Ik wil opstaan maar ik was even helemaal vergeten dat Hayley op mijn schoot zat, dus die valt op de grond. Ik strek mijn arm uit en zeg sorry. Ze wuift het weg alsof het niks is en pakt mijn hand. Ik trek haar omhoog en ze staat weer op twee voeten.
"Op naar het eten," zegt ze vrolijk.
Ik kijk haar lachend aan. Ze kijkt me terug aan en we staren elkaar aan, net zoals we altijd doen. We worden uit onze trans gehaald als Mex mij op mijn schouder een tikje geeft. Ik draai me om en kijk hem een beetje chagrijnig aan. Ik kan namelijk uren in haar ogen blijven kijken, maar goed eten is ook belangrijk.

We lopen met zijn alle naar buiten op naar het strand dan maar. Onderweg zwikt Amy door haar enkel.
"Nou Mex help je meisje eens," zegt Dean.
Ik zie Amy als een gek blozen. Die twee worden deze vakantie nog iets, ik weet het zeker. Mex aarzelt geen seconde en tilt Amy op.
"Uhm Mex je bent sterk enzo hoor, maar denk je niet dat het beter is als ik op je rug ga?" vraagt Amy.
"Uhm ja eigenlijk wel," zegt Mex.
Hij zet Amy weer op de grond en draait meteen op. Hij hurkt een beetje zodat Amy  er makkelijk op kan. Als het uiteindelijk allemaal is gelukt lopen we verder.

POV Hayley

Amy en Mex zijn te schattig samen. Ik wil ook zo iets. Ik denk terug aan het spel en de vraag die Liz mij stelde. Was Ik wel 100% eerlijk? Ja joh alleen vrienden, beste vrienden. Als we bij het strand zijn kiezen we een goed plekje. Ik ga niet eens zitten en loop naar het eten doe. Ze zijn het toch al gewend. Ik pak alles wat ik lekker vind en kom terug met een vol bord. Ik ga zitten en begin alvast met eten. De rest is nu namelijk eten halen.

Als we allemaal klaar zijn blijven we nog zitten en kletsen over van alles. Ik ben er nu pas letterlijk achtergekomen dat Mex en Dean bij ons op school zitten. Nou eigenlijk alleen Mex nog, Dean is dit jaar geslaagd. Blijkbaar kennen Mex en Dean elkaar als sinds vroeger omdat ze buren zijn. Nou weten we dat ook weer.

Als Ik langs mij kijk zie ik dat Aiden op zijn telefoon zit te kijken. Ik pak hem af.
"Niet zo ongezellig doen hé."
hij probeert zijn telefoon terug te pakken maar het lukt niet.
"Hayley. Geef mijn telefoon of je gaat spijt krijgen."
Ik knik eigenwijs nee. Dat had Ik beter niet kunnen doen. Hij prikt met een vinger in mijn zij en ik maak een gekke spastische beweging. Ik sta op van de bank en ren een stukje weg van de plek waar ik net zat. Aiden staat op en komt naar mij toe lopen. Ik ren weer weg, als Ik achter me kijk zie ik dat hij achter mij aan rent. O-o dit gaat niet goed komen, Ik kan niet zo snel rennen.

Uiteindelijk ben Ik lomp zoals altijd en val op de grond. Ik draai om zodat Ik op mij rug lig, ligt veel fijner. Enkele seconde later hangt Aiden boven mij. Hij kijkt me in mijn ogen aan. Hij komt steeds dichter bij. Nee niet weer hé, ik ben er niet klaar voor. Gewoon vrienden. Hij komt steeds dichter en dichter bij. Ik sluit mijn ogen zodat ik niet kan zien of hij nog dichter bij gaat komen. Paar seconde later hoor Ik hem in mijn oor fluisteren "dankje voor het teruggeven van mijn telefoon."
Ik open mijn ogen en kijk in mijn hand. Poepzooi hij heeft hem gewoon, hoe stom van mij. Hij gaat van mij af en staat op. Ik sta ook op. Als ik om me heen kijk zie Ik allemaal mensen ons aan kijken. Ik krijg veel boze blikken van meiden. Wat doe ik nu weer verkeerd?

POV Aiden

"Aiden!!"
Ja hoor daar is ze weer.
"Hallo Joshlynn. Is er iets?"
"Ja er is zeker iets. Waar ga je met haar om," zegt ze wijzend naar Hayley.
"Omdat ze mijn beste vriendin is," zeg Ik terwijl Ik haar in een knuffel trek.
Ze knuffelt meteen terug.
"Ieuwwww!! Blijf van Aiden af Hayley ik zeg het niet nog eens."
Hayley kijkt haar aan en zegt niks. Waarom komt ze niet op voor haarzelf. Ze kijkt even naar mij en dan weer naar Joshlynn. Zonder iets te zeggen loopt ze weer terug naar de tafel. Oh nee. Nu blijf Ik alleen achter met Joshlynn.

Ze gaat meteen aan mijn schouder hangen, na enkele minuten staan er allemaal meiden om mij heen. Daar gaat mijn vakantie zonder fans. Iedereen wilt op de foto en dat soort dingen. Ik doe het maar, voordat ik dadelijk fans kwijt raak. Als ik na een lange tijd klaar ben zie ik dat de rest al weg is. Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en zie een berichtje in de groepsapp van ons dat ze naar ons huisje zijn, van de jongens. Ik wil aanlopen en ben helemaal vergeten dat Joshlynn nog steeds aan mijn schouder hangt.
"Joshlynn."
"Ja?"
"Wil je me loslaten. Ik wil graag terug naar mijn huisje."
"O Ik kan wel mee gaan. Om je gezelschap te houden," zegt ze heel blij.
"Uhm nee liever niet."
"Maar."
"Niks maar ik wil gewoon even rust en alleen zijn."
Ik doe haar handen van mijn schouders af en loop richting het huisje. Ik hoor nog net dat Joshlynn iets schreeuwt.
"Tot morgen Aiden lief."
Ik zucht.

POV Hayley

Ik hoor de deur van het huisje van de jongens open gaan. Waarschijnlijk is het Aiden. Ja hoor ik heb gelijk. Hij loopt het woonkamertje in en ziet ons allemaal zitten.
"Ik ben in de kamer als je mij nodig hebt," zegt hij tegen ons.
Iedereen knikt maar ik kijk hem verbaast aan. Hij loopt het woonkamertje weer uit en ik hoor de deur van de kamer dicht gaan. Ik sta op en loop naar de kamer toe. Ik wil weten of ik iets verkeerd heb gedaan.

POV Aiden

Ik ga op bed zitten en open mijn telefoon. Als ik net mijn zusje wil bellen, zie ik een Face-Time gesprek op poppen. Het is mijn moeder. Ik druk op het groene telefoontje en zie het gezicht van mijn zusje. Wat heb ik die gemist.
"AIDEN!!"
"Hallo kleine prinses."
"Ik mis je echt super erg. Ik heb niemand om met mij verstoppertje te spelen of met mij met de barbies te spelen of.."
"Adem kleine meid adem."
Ze begint te giechelen.
"Ik mis het ook om die dingen met jou te doen."
"Als jij terug bent gaan we dan weer samen spelen."
"Tuurlijk."
"Jeeejjj."
"Hoe gaat het met papa en mama?"
"Goed hoor. Ik word lekker verwend en krijg veel speelgoed."
"Dus Ik moet vaker weg?"
"Nee want dan mis ik je te veel."
"Dus je houdt meer van mij dan van je speelgoed?"
Ze knik hevig ja. Ik moet lachen om haar actie.
"Aiden?"
"Ja?"
"Wil je mijn nieuwe beer zien die ik heb gekregen."
"Ja laat maar eens zien."
Naar enkele seconde komt Loïs terug met een grote teddybeer.
"Zo die is groot."
"Ja hé. Hij heet Winnie de poeh."
"Van die film?"
"Née."
"Echt wel."
"Oke dan Ik vond het een leuke naam."
"Nou ik vind hem ook mooi."
Ik zie haar glimlachen, maar haar glimlach gaat naar een verbaasd gezicht. Ik kijk haar raar aan. Ze begint te zwaaien. Huh ik snap er niks van.

Als ik mij omdraai word alles duidelijk. Hayley staat achter mij. Ik zie haar terug zwaaien naar mijn zusje. Ik glimlach naar haar en ze glimlacht terug.
"Sorry dat ik stoor. Ik kom wel terug als je klaar bent."
"Nee Aiden. Ik wil met haar praten," roept Loïs hard.
"Nou Hayley je hebt het gehoord. Kom erbij."
Ze kijkt twijfelend maar komt dan toch naast mij op het bed zitten. 

POV Hayley

Als Ik de kamer binnen stap zie Ik dat Aiden met iemand aan het face-timen is. Als ik goed kijk zie ik een klein meisje. Waarschijnlijk is dat zijn zusje. Ik vind het echt super schattig hoe Aiden en Loïs met elkaar praten. Ze kunnen het echt goed vinden. Ik blijf stil en zie dan dat Loïs mij aankijkt en begint te zwaaien. O-o ze heeft me gezien. Ik zwaai terug en zie dat Aiden mij aankijkt. Hij glimlacht naar me en ik glimlach terug. Ik wil weg gaan maar hoor Loïs roepen dat ze met wilt mij wilt praten. Aiden vind het geen probleem en vraagt of ik erbij kom zitten. Ik twijfel heel erg of ik het moet doen. Uiteindelijk doe Ik het toch en plof langs Aiden op zijn bed neer. Dit gaat nog een gesprek worden. Ik hoop dat zijn zusje mij gaat mogen.

"Hallo ik ben Loïs."
"Hoi. Ik ben Hayley."
"Ik weet het. Je stond met mijn broer op de foto. Ik vond de foto trouwens heel leuk. Jullie stonden er mooi op."
"Nou dankjewel," zeg ik glimlachend naar haar.
"Hayley mag Ik jou iets vragen."
"Ja hoor."
"Vind jij mijn broer leuk?"
"Ja we zijn beste vrienden."
"Maar ben je ook zijn vriendinnetje?"
"Uhhh."
"Loïs. Hier hebben we het al over gehad. Ze is alleen mijn beste vriendin," zegt Aiden.
Ik kijk hem aan en hij mij. We glimlachen naar elkaar.
"Ahh jammer. Ik vind Hayley heel leuk."
"Nou Loïs ik vind jou ook heel erg leuk."
"Hayley wil je een keer met mij spelen."
"Ja natuurlijk. Als ik terug ben, spreek ik wel een keer een tijd af met Aiden en dan kom ik met jou spelen."
"YESS!!!!."
Ik lach om haar reactie.

We praten nog even door totdat opeens een vrouw aan komt lopen en zegt dat Loïs haar pyjama aan moet doen. Ik zie meteen een glimlach op Aiden zijn gezicht. Ik ga er dus van uit dat het zijn moeder is.
"Doei Hayley het was leuk om met je te praten."
"Doei Loïs. Ik vond het ook heel gezellig.
"Doei Aiden."
"Doei kleine prinses."
Ik zie Loïs vrolijk weg huppelen.

"Aiden," zegt de vrouw vrolijk die net iets tegen Loïs zei.
"Hoi mam."
Jup ik had gelijk het is zijn moeder.
"Hoe gaat het?"
"Goed hoor. Je had gelijk dit doet mij echt goed, even rust van alles."
"Ik zei het toch. Moeders hebben altijd gelijk."
Ik lach om haar reactie. Ze kijkt me aan en merkt dan pas dat ik er ook ben.
"O hallo."
"Hoi mevrouw, ik ben Hayley," zeg ik zo beschaafd mogelijk.
"Leuk je te ontmoeten, maar noem me alsjeblieft Jill. Als je mevrouw noemt voel ik me zo oud."
"Nou oké dan hoi Jill."
Dat klonk echt raar maar goed.
"Wacht maar ik ken jou. Jij stond op de foto met Aiden. Die was trouwens echt super leuk. Jullie maken een perfect koppel."
"Uhmm mam. Vrienden," zegt Aiden.
"O sorry mijn fout."
"Maakt niet uit mam. Iedereen denkt het. Maar goed gaat het met pap."
"Goed hoor. Hij is Loïs nu volgens mij in bed aan het leggen."
"Ah oké dan spreek ik hem nog wel."
Zijn moeder knikt. Ze is echt een aardige vrouw. We praten nog een beetje met zijn 3e totdat zijn moeder zegt dat ze weg moet.
"Doei. Hayley het was erg leuk om je te ontmoeten en Aiden ik spreek je nog wel hè lieverd. Geen gekke dingen doen hè."
"Mam!"
"Ja je weet maar nooit. Nou doei."
Aiden en ik zwaaien nog naar haar voordat ze het gesprek beëindigt. Nou dat ging goed denk ik.
————————————————————————

Sorry sorry sorry sorry. Ik heb de de afgelopen weken erg druk gehad, ik had mijn verjaardag, school werk, blah blah allemaal dingen. Ook had ik even geen inspiratie meer. Maar het goede nieuws, nu weer wel!!

Ik heb al wat hoofdstukken vooruit geschreven. Dus omdat ik me echt super schuldig voel, doe ik morgen nog een hoofdstuk erop zetten. Nog meer nieuws. Ik probeer ook vanaf nu elke maandag een nieuw hoofdstuk te plaatsen.

Nogmaals sorry.
XXX J

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

1M 13K 52
Raven is een doodnormaal tienermeisje, oké doodnormaal kun je het niet noemen. We zullen zeggen een 18-jarig tienermeisje met een lichte obsessie vo...
253K 3.9K 41
Ella is 17 jaar en moet naar een internaat omdat haar ouders nauwelijks tijd voor haar hebben. Als ze op haar kamer komt ziet ze iemand die ze lieve...
587K 21K 46
Je gaat naar een nieuw gezin, alleen omdat je moeder géén geld heeft om voor je te zorgen. Het nieuwe gezin is super, naja behalve de zoon dan, hij b...
13.3K 74 27
Sarah krijgt aan het begin van de zomer zwaar nieuws te verduren wat haar sociale leven, zelfvertrouwen en toekomst volledig overhoop gooit. Ze is te...