YARA İZİ 🚬 BIZE SEN KALA 2

By Sldakser

2M 80.9K 12.8K

Aşk kader gibidir Lina, ondan kaçamazsın!. Unutma... Kalp her zaman imkânsıza âşık olur. More

TANITIM 👑
Sene 2012
Bölüm 2
Zor değil
Bölüm 4
Yeni ev
Bölüm 6
geçmişin izi
Bölüm 8
Kör olsun
Bölüm 10
Müştemilat
Bölüm 12
Arıza
Bölüm 14
İsteme
Bölüm 16
Sözümüz var
BÖLÜM 18
Nöbet
Bölüm 20
Bi ihtimal
BÖLÜM 22
Varsayım
BÖLÜM 24
Hissiz
Bölüm 26
Canözüm
Bölüm 28
Kurtar beni
Bölüm 30
Tövbe
Bölüm 32
Gülgüzelim
Bölüm 34
Serçe
Bölüm 36
Veryansın
Bölüm 38
Kırmızı kuşak
Bölüm 40
Veda mektubu
Bölüm 42
Uyan artık!
Bölüm 44
Sevdin mi
Bölüm 46
Tatlı gülüş
Bölüm 48
Kaçış yok
Bölüm 50

FİNAL - LİNKAR

27.7K 1K 293
By Sldakser

DENİZ TEKİN - BENİ VUR BENİ ONLARA VERME

"Bozuk, yeter artık!"

Ay, delireceğim be köpek bırakasana beni! Bir kez daha ayağimı silkiledim ama yok köpek bana mısın demiyor. Hayır, sen ara bu kadar büyüdünde seninle baş edemez hale geldim ki? Lina köpek kaç aylık oldu o büyümeyecekte sen mi büyüyeceksin. Ondan kurtulmak için ayağımı bir kez daha çekiştirdim fakat bir inat beni bırakmıyordu.

"Arıza bak oğluna  bir şey  söyle beni bıraksın!" Arıza yatmış  başını da ayağının üstüne koymuş  vaziyette bize bakıyordu. Sen ki ilk zamanlarda  benden ölümüne nefret eden köpek, nefretini oğlunuda bulaştırdın. "Bozuk bırak artik,söz  veriyorum bir daha size yemek falan getirmem." Pantolunuma et kokusu falan mı sindi de beni bırakmıyordu. Gücüm tükenince kendimi kendimi çimene bıraktım. Yok böyle oturup onun yorulmasıni bekleyeceğim.

"Hayatım  sen orada ne yapıyorsun?" Ah benim kocam. Imadadima nasıl yetiştin bilmezsin. Arkamı dönünce  elimi kocama doğru uzattim.

"Kartal beni kurtar!" Kartal adımlarını hızlandırırken ne olduğunu sordu. "Bozuk, karımı hemen bırak!"

"Kartal şimdi  ağlayacağım beş dakikadir böyle. Dişlerini  geçirdi pantolonuma bırakmıyor. Ne olur kurtar beni." Bir kez daha kurtar dediğimde Kartal köpeği  tutarak geriye doğru çekti. Bozuk, bırakmak yerine  dişlerini  gösterek  hırıldamaya başladı.

"Bu onu sinirlendirdi, acaba canı  falan mı yanıyor. Dişlerini pantolonuma geçince orada öylece kaldı mi kı?" Kartal küfür ederek bu defa eliyle ağzını açmaya çalıştı fakat başarılı olmayi geçtim onu daha çok sinirlendi.  Ondan kurtulamayacağımi anlayinca kendimi çimenlere bırakıp mavi gökyüzüne baktım.

"Lan köpekoğlu köpek  sen karıma aşık oldunda ondan mı bırakmıyorsun? Ben seni öldürmez miyim?" Kartal belinden  silahı  çıkartarak köpeğin  kafasına dayadi. Neye uğradığımı anlayamadan korkuyla yerimden sıçrayıp elinden  tuttum.

"Kartal saçmalama ne yapıyorsun köpek silahtan  ne anlasın..."

"Dua et hayvan haklarına saygılı bir adamım... Cezmi... Cezmi..." Hırıldayan köpeğe  gülümserken artık beni dişlemesinden korkuyordum. Cezmi  buyurun  diyerek  koşup geldiğinde  Kartal bir kez daha bağırdı. "Mutfağa  koşup et kaptığin gibi geri gel. Acele et bu it karımı ısırirsa seni vururum." Cezmi tamam, demesiyle koşarak gitti.

"Sana gelecek olursak küçük hanım bir bu itin yanina yaklaşmayacaksın." Tamam, canım sen beni kurtar bir daha arka tarafa bile uğramam. Kocama gülümseyerek baktığımda o da hırlayan köpeğe bakmaya devam etti. Cezmi koşup geldiğinde eti Kartal'a uzattı.

"Seni bıraktığı anda uzaklaş." Tamam, der gibi başımı salladığımda Kartal köpeğe eti koklatıp uzağımıza attı. Bende can havliyle  kalkarak bir kaç  adımla  koşup kendimi  kurtardım. "Bu itin ipini kısalt." Kartal  yanıma geldiğinde boynuna sarılarak seni seviyorum, demiştim. Kartal beni kendinden ayırarak  arkasina baktı.

"Eve gidelim ben seni daha güzel seveceğim." Olur dediğimde  elimden tuttu. "Önce ellerimizi yıkayalım."' Yine olur, dediğimde  elele tutuşarak eve girdik. Mutfağın yanındaki lavaboya  girdiğimizde ikimizde aynı anda elimi yıkayarak  yine aynı  havluyla ellerimizi kurulamaya çalıştık. Kartal tuttuğum  havluyu  çekiştirince ona yaklaşmıştım. Bana muptelası olduğum öpücüklerden birini verirken odamıza gidelim, demiş  bende  birkez daha olur demiştim.

Lavabodan elele çıktığımızda direkt yukarıya çıkacaktık ki ani fern sesiyle bana kal geldi. "Misafir mi bekliyoruz." Hayır, dediğimde kapıya doğru yöneldik. Açık kapıdan ilk önce  Okan hemen ardından Hira girdi. Okan kolundan sıkıca  tuttuğu Hira'yı bize doğru savurup bıraktığında Kartal'ın kolundan tuttum.

"Ne oluyor lan burada  sen benim kardeşimi nasıl iteklersin?"

"Bitti... Her şey  buraya kadarmış benim attık  tahammül sınırım dolup  taştı..." Kartal ne diyorsun lan, diye üstüne  atlayacaği sırada  önüne  geçerek  ellerimi göğsüne koydum.

"Kartal, sakin ol önce dur bir dinle. Sen ne zaman öfkeyle kalksan biz zararla oturduk. Dinle." Kartal anlat dediği sırada  gözüm başı önünde ağlayan  Hira'ya gitti.

'Senin sevgili bacın varlığından dahi haberim olmadığı bebeğimizi aldırmış. Bana en ufak bir açıklama yapma gereği  duymadan sorma gereksinimi dahi duymadan bebeğimizin katili olmuş..."

"Serçe... Doğru mu? Söyle doğru mu?

Hira başını  kaldırıp  iç çekti. "Üzgünüm... Üzgünüm." Ellerimle ağzımi kapatırken büyük bir şok yaşadım. Nerdeyse ben küçük dilimi yutacakken Okan sinirlenmekte haklı değil miydi?

"Kardeşini bana gelinliğinle emanet ettin, bende sana gözümdeki kefeniyle geri getirdim.  Ben emanetini senden teslim alıp yine sana getirdim." Hira koşarak  yukarıya çıktığında  kendimde arkasından gidecek derman bulamadım.

"Okan emin misin, Hira gerçekten bunu yapmış olamaz." Sorumla birlikte burnundan soluyan  Okan, iç cebinden  kağıt  parçası çıkartarak bana uzattı. Elim titreyerek kâğıtlara baktım.

"Birinde hamilelik sonuçları diğerinde ise hamileliğine son verdiğine  dair kanıt var...  Yarın  boşanma  dilekçesi vermiş olurum." Son sözünü söyleyip geldiği gibi rüzgar  gibi gitmişti. Kartal'a baktığımda dünyada  değil gibiydi.

"Kartal gel şöyle oturalım." Kartal'ın oturmasına  yardım ettikten  sonra bende yanina  oturup  teste baktım. "Hira... İki aylık bebeğini aldırmış... Şimdi  ne yapacağız. Acaba Okan ile bir kez daha konuşsak mı, belki de boşanmaktan vazgeçer."

"Katil oldu, kardeşim tıpkı benim gibi  bebek katili oldu... Lina  ben şu hayatta iki defa hata yaptım. Ilki kiralasıca elime silah alıp kendi bebeğimi öldüğümde yaptım .... İkinci hatayı da kardeşimi kendi ellerimle evlendirerek yaptım."

"O halde ben de katilim. Sen bu acıları  tek başına  yüklenemezsin. O gün  sizi zorla dışıriya çıkartarak bende katil oldum. Senin beynine girerek küçük kardeşini evlenir diyen de benim... Bu günahlarını vebalini  tek başına  taşımana izin vermem."

Kartal öne doğru eğilerek  elleriyle  başını avuçladı. "Hata yaptım  Lina, onları  zorla evlendirerek hata yaptım. Zamanında  bana yapılmak istenen şeyi onlara zorla  dikte ettim." Kim böyle  bir sonumuzun olacağını  bilebilirdi ki...

"Her şey bitmiş değil. Hira kocasını çok seviyor... Belki bir cahillik yapıp  bu hataya düşmüş yine de ayrılmaları gerekmiyor. Sevgi her acıya merhem olacaktır."

"Lan kocasına sormadan gitmiş bebek aldırmış. Kim hangi adam bunu affeder. Kim bir ölümü sineye çeker."

"Ne yani ben senden gizli bebek aldırsam beni sokağa mı atacaksın?"

"Olayı satırma Lina. Biz bu denli çocuk isterken gidip bunu yapmazsin. Benim sinir olduğum nokta neden kocasına  haber vermediği bir kadın hamile olduğunu neden niçin saklar... Üstelik iki aylık bir bebek!" Kartal'a  eliyle yüzünü örselerken bende yukarıya gitmek için ayağa kalktım.

"Bende Doğan'ı arayıp  buraya  çağıracağim. Bu konuda tek başıma karar veremem."

Haklısın diyerek yukarıya çıktım. Hira yastığına sarılmış canı  çıkacakmıs gibi  ağlıyordu. Ona iki saat boyunca dil döksem de ağzından tek bir kelime dahi alamadım. En son dizimde uyuyup kalmış bende üstünü örterek odadan çıkmıştım. Aşağıya  indiğimde Doğan ve Kartal konuşuyordu.

"Hoş geldin Doğan abi..."  Yalnızca  başını  salladığında kahve yapıp götürdüm. Ikisi de kahvesinden bir  yudum dahi almamıştı. Doğan gittiğinde bende Hira'ya yemek götürdüm ama yemedi. Kartal de yemek istemeyince  bir bardak meyve suyu içerek  yukarıya odama çıktım. Kartal elini başının almış  tavanı izliyordu. Kocamin yanina sokularak başımı göğsüme koydum.

"Ne karar verdiniz?"

"Ben boşanmalarından yanayım. Doğan da tam tersi  bu duruma karşı. Evlillik oyuncak değil diyor. Ilkinde evliliklerine ben karar vermiştim. Bu defa onu dinleyeceğim..."

"Hira boşanmak isterse."

"Herkes oturup  düşünsün diye bir karar aldık. Tam iki hafta  sonu iki  aile bir araya gelecek. Aileler ne karar verilirse ortak karara uyulacak."

Kartal'ın bahsettiği iki hafta azap gibi geçmişti. Hira ölü gelin gibi ortada dolaşırken onun boşanmak istemediğine emin gibiydim. Büyük  gün geldiğinde büyük abi Doğan olduğu için herkes  onun evinde toplanacaktı. En son biz geldiğimizde Hira başı  önünde iki abisinin ortasına oturdu. Raşit  bana  git dediğinde  kadınların yanına  gittim.

Konsey toplanmış gibi herkes birbirine kötü kötü  bakıyordu. Bade bir sorun çıkmaz  inşallah diye dua ederken benim içim sıkıntı doluydu. Keşke  ne konuştuklarıni duyabilsek. Irem evlilik böyleyse istemem dediğinde annesi çıkmıştı. Bir saat gibi uzun bekleyiş  sonunda bizi  bilgilendirmek için Raşit geldi.

"Karar verildi. Boşanma olmayacak. Okan ve Hira ayrı  eve çıkıp  yeni baştan  başlayacaklar onlara  birkaç  ay tanıdıktan sonra yine toplanacağiz. Eğer  yine  boşanmak isterler  boşanmalarına karşı çıkılmayacak"




Şeriat der ki:" Seninki senin, benimki benim." Tarikat der ki:" Seninki senin, benimki de senin." Marifet der ki:" Ne benimki var ne seninki." Hakikat der ki: " Ne sen varsın, ne ben."

Instagram: Sldakser

KURGU DEVAMI;  KAYIP İZ

       OKAN VE HIRA SERÇE HIKAYENIN ORTASINDAN ITIBAREN BAŞLIYOR



YENI KURGULAR ICIN; seldaksr01


DURGUN DENİZ :

"Ey zalim! Vicdanını sokak köpeklerine satan adam. Ey nefsine düşkün iblis! Şu hayattan sendende kurtulduğum günü görecek miydim?"














Continue Reading

You'll Also Like

Vefa By Sencak

General Fiction

8.3K 471 50
Geçmişin gölgeleri üstlerinden eksik olmayan Masal ve Giray; aşktan öte görünmez bağlarla bağlı, kendilerinden çok, sevdiklerine ve herkese vefâ göst...
18.4M 633K 88
Hikayeyi okurken ve okuduktan sonra hiçbir erkeği ve ilişkiyi beğenmemeniz, bu durum sonucunda da ebediyen yalnız kalmanız durumundan yazar kesinlikl...
2.4M 67.5K 92
s-ssen uzak dur benden!! "Benden kaçışın yok" diyerek adamlarını üzerime saldı..
11.8M 11.8K 4
Beni kendine doğru çekip son kalan iç çamaşırımı da yırttığında artık saklanabilecek bir yerim kalmamıştı.. Bacaklarımı aralayıp üstüme uzandığında s...