Who is under the mask?

By EsterBrokov

3.3K 220 14

Who is under the mask? není příběh. Jsou to krátké imagines na Toma Hollanda, Petera Parkera nebo Spider-Mana... More

Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5
Imagine 6
Imagine 7

Imagine 1

680 36 3
By EsterBrokov

Představ si, že s Tomem voláš přes FaceTime. ,,Chybíš mi, krásko." Řekl. ,,Ty mně taky, tak jak jde nahrávání?" ,,Bylo to super..." Tom ti začal vyprávět, co se stalo, když si všimnul, že nejsi v pořádku. ,,Zlato? Stalo se něco?" ,,Nic, jen mi strašně moc chybíš a chci být s tebou." ,,Jen pár dnů a budu doma- celý tvůj." Mrknul na tebe.

,,No to doufám." Povzdechla sis. ,,Hej, zlato." Tom na tebe zavolal, přimějíc tě, se na něj podívat a když ses na něj dívala, najednou udělal ten šílený obličej. ,,Idiote." Řekla si a zasmála ses. ,,Miluješ toho sexy idiota." Řekl Tom pyšně.

Překladatel: Ester Brožíková
Autor: @red.ink17
Cover by: @fanfrovaal

Continue Reading

You'll Also Like

89.4K 1.9K 200
David se vrací po čtrnácti letech z Anglie. Jaká bude reakce Mery a Davida když se po letech uvidí? To se dozvíte v povídce. Přeji hezké čtení 😉.
11.6K 355 54
Děj se odehrává po 12 dílu seriálu, potom se však vyvíjí úplně jinak. Sid je odstřižena od rodinných peněz a krom úklidu v baru si bere i úklid kance...
8.9K 770 18
Po pěti letech se Mabel a Dipper vrací do Gravity falls a zjišťují co vše se za tu dobu změnilo.
124K 7.7K 36
Nicki je neko, které vychovávali opatrovnicti. Ti ho však nabízí k adopci. Jaký život ho čeká? Jak bude vycházet s novým majitelem? Boyxboy 15+