YARA İZİ 🚬 BIZE SEN KALA 2

By Sldakser

2M 80.6K 12.8K

Aşk kader gibidir Lina, ondan kaçamazsın!. Unutma... Kalp her zaman imkânsıza âşık olur. More

TANITIM 👑
Sene 2012
Bölüm 2
Zor değil
Bölüm 4
Yeni ev
Bölüm 6
geçmişin izi
Bölüm 8
Kör olsun
Bölüm 10
Müştemilat
Bölüm 12
Arıza
Bölüm 14
İsteme
Bölüm 16
Sözümüz var
BÖLÜM 18
Nöbet
Bölüm 20
Bi ihtimal
BÖLÜM 22
Varsayım
BÖLÜM 24
Hissiz
Bölüm 26
Canözüm
Bölüm 28
Kurtar beni
Bölüm 30
Tövbe
Bölüm 32
Gülgüzelim
Bölüm 34
Serçe
Bölüm 36
Veryansın
Bölüm 38
Kırmızı kuşak
Bölüm 40
Veda mektubu
Bölüm 42
Uyan artık!
Bölüm 44
Sevdin mi
Bölüm 46
Tatlı gülüş
Bölüm 48
Bölüm 50
FİNAL - LİNKAR

Kaçış yok

15.3K 921 188
By Sldakser

Işte şimdi yakaladım seni... Kartal sessiz adımlarla  çıkışa  yönelirken bende gerisin geriye  mutfağa girerek koşmaya başladım. Onu kaçırmamak için  çok  hızlı koşmuştum. Bir ara neredeyse düşecektim. Kendimi  mutfak kapısından dışarıya attığımda ön kapıya  yönelip  nefes nefese elimi belime götürdüm. Bildiğin  kısa  koşuda rekor kıracaktım.

'Kocacığım bir yere mi gidiyorsun?" Kartal  sesimle olduğu  yerde durunca  içimden  işte adamı  böyle yakalarlar dedim. Kartal  yavaştan bana dönünce  elinde telefonu  cebine soktu.  Neymiş benden  kaçış yokmuş kocacığım...

"Işe gidiyorum Lina, işe  gidip  aksayan işlerimi  yola koymam gerekiyor. Yoksa her gün  senden yazılı  izin mi almam gerekiyor?"

Kartal konuşurken arkadaki adamlarına  baktım. "Neye bakıyorsun, hemen gözümün  önünden  kaybolun hemen!" Adamlar gitmek  yerine  arkalarını  döndü. "Sende adamların da beni ciddiye almıyorsunuz.  Sana milyon kez  söyledim. Henüz  iyileşmedin. Sağlığın için  biraz daha istirahat etmen  gerekiyor. Iyi olunca  istersen  marsa git sesimi  çıkarmam." Kartal  elini  burnunu götürürken içimden  mars çok uzak olmaz demiştim.

"Güzelim gitmem gerekiyor  seninle tartışmak istemiyorum."

"Iyi  git bende giderim." Bana kaşlarını  çatınca  omuz silktim. "Doğru duydun sen beni evde  bir başıma bırakırsan bende giderim." Inadım inat değil miydi, bende gidecektim.

"Nereye  gideceksin eğer  evde sıkılıyorsan benimle  şirkete  gelebilirsin.' Ben hayatta gitmem oraya herkes kasıntıydı. Orada ruhum daha çok  daralıyordu. Oraya gitmektense kendime yeni eğlence kaynakları bulabilirdim.

"Hayır, ben başka  yerlere gezmeye gideceğim." Kartal göz ucuyla arkasına baktıktan  sonra  yanıma gelerek kolumdan tutup  beni içeriye çekiştirdi. Beraberce içeriye  girince kapıyı  kapatarak beni kapıya  yasladı. Ellerini başımın  kenarına  yerleştirdiğinde ise ne yapamaya  çalıştığını  anlamak istedim.

"Şimdi yüzüme söyle... Sen beni bırakıp  nereye gideceksin?" Ah kocam ben seni hiç bırakıp gider miyim? Ellerimi  kaldırıp  yüzüne  koyduğumda gülümsedim.

"Ben çok  uzaklara gitmeyi planlarken neden yahşi  cazibeni kullanıyorsun ki?" Kartal dişlerinin arasından adımı  fısıldayınca uzanıp  dudağının kıyısından öptüm.  "Kardeşine  gideceğim sevgilim  ona da mı izin yok. Tamam, evi çok  uzak ama olsun ben yine de gitmeyi planlıyorum."

"Ya sabır! Kadın  sen beni delirtmeye mi çalıyorsun, istediğin yere git... Yalnız  gittiğin yerde dikkatli ol. O adamlar hala düşmanımiz." Bunu söylemesine  şaşırmıştım

"Nasıl düşmanımız Kartal, senin kız  kardeşin  o evde yaşıyor. Düşmanlarsa kardeşini nasıl  güvenip  oraya gönderirsin."

"Onlar bana düşman  Lina, hala aramızdaki dava kapanmadi. Sende karım  olduğun için  dikkat  etmek zorundasın... Serçe'ye gelecek  olursak kardeşim  onların  artık  gelini kardeşime bir şey  yaparlarsa canlarını  alırım."

Kartal'ın yara izi  kabarınca oldu o zaman  dedim. "Sevgilim  hani sen işe gitmiyor muydun, bak işine  geç kaldin." Kollarının arasından sıyrılacağım zaman eliyle yolumu kesip  izin vermedi. Bunun yerine  yüzüme  doğru  eğilerek  dudaklarını boyun boşluğuma yerleştirdi.

"Eve erken geleceğim  sende  dışarda  çok  oyalanma..."  Kısa bir öpücük  aldıktan  sonra  Kartal  kapıyı  açarak bana göz kırptı. Bende  ardından  kulaklarıma kadar kızarmış vaziyette kaldım. Neden böyle  utanmıştım ki... Kendime gelmek için elimle yüzüme  vurdum.

"Ne oluyor  canım  sana her zaman ki gibi öpüp gitti. Illa göz kırptı diye eriyip  bitmen mi gerekiyor. " Kendime söylenirken ellerimle yüzümü yelledim. Aklıma  ablam gelmişti. Ablamla Hira'lara gidebilirdim...

"Saçmalama, Kartal'ın söylediklerini saniyesinde unuttun mu?" Ablam hamile onu oraya götürüp  strese sokamam. Aysima... Yeğenimi götürsem... Ona da ablam izin vermezdi ki...

"O halde Bade." Elime telefonu alacağım  sırada aklıma Zeynep  geldi. Bebeği  küçük olduğu  için  çok sık dışarıya  çıkarmıyordu. "Lina oraya gitmekten koruyor olmazsın..." Elime çantayı  alınca  Hira'yı arayarak yola koyuldum. Kartal çoğu  korumasını benim için  bırakmıştı. Iyi ama asıl  korunması gereken kişi o değil miydi? Madem tehlike  geçmedi, korumaların çoğu  neden bendeydi...

Bir  saatte  yakın  bir sürede Hira'nın evine gelmiştik. Buraya  yalnızca  bir kez gelmiştim. O da malum olaylardan dolayıydı. Eski hatıralar  gözümün önünde  canlanınca moralim bozuldu. Aslında  buraya gelmeye çok  hevesli değildim ama Hira'yı yalnız sansınlarm istemiyordum. Bade birkaç kez Doğan'ı zorla  buraya  getirmişti. Belki de bende bunu yapabilirdim.

Elbette  kardeşlerinin  arkasında olduklarını  biliyorlardı ama ara sıra da olsa ev ziyareti şarttı. Araba durduğunda  Cezmi kapımı açmıştı. Evin kapısı  açılıncaysa Hira dışarıya  çıktı. Beni gören  Hira'nın mutluluğuna diyecek yoktu. Yanima  gelip sarıldığında nasıl olduğunu  sordum.

"Iyiydim seni görünce  daha iyi oldum. Hadi içeriye  geçelim.  Sana anlatacağım çok şey var." Anında  gözlerim parladı, demek ki entirikalar bitmek tükenmiyordu. Beraber içeriye  girdiğimizde göze  ağır gelen  mobilyalara baktım. Bütün  mobilyalar hem gösterişli hemde çok  ağırdı. Iyi ki bizim  ev böyle  değildi  kasvetten ölür giderdim.

"Yenge evde hiç kimse yok seninle odama çıkalım mı? Sana odamı göstermek istiyorum." Olur dediğimde  beraberce üst kata çıktık. Odasına  girdiğimde beğeniyle baktık.  Oda epey geniş  ve ferahtı. Kapıyı  kapatınca  beni pencere kenarındaki koltuğa  çekiştirdi.

"Demek uyuduğun koltuk burası..."Artık uyumuyorum dediğinde ona kötü  bir bakış attim. "Yani ben değil  artık  Okan burada uyuyor. Hastaneden  çıkıp buraya gelince  sağlığım için yatağın  daha iyi olacağını  söyledi." Demek öyle söyledi... Karışlıklı oturunca bana en baştan  her şeyi  anlatmıştı.

Uzun uzadıya sohbet ederken şu  meşhur  Estella da gelmişti.  Onu yalnızca  bir kez görmüştüm ve o günden  bugüne  kadar epey değişmişti. Biraz sohbet  muhabbet  ederken aslında bu evin üvey  kızı  olduğunu  üç erkek kardeşle de herhangi bir bağının olmadığını  öğrendim.  En önemlisi de bu  kız  evin ortanca oğluna düpedüz  aşktı.

Özel konular  olduğu için çokta  ileriye gitmek istemedim. Bana bir günde bu kadar  beyin fırtınası yeterdi. Aşağıya indiğimizde  Okan ve Güven gelmişti. Hoş  geldin dediklerinde  bende artık  gitsem demiştim.

Okan bu gece yemeğe  kal hep beraber yemek yeriz demişti. Hira  biraz şaşırsa da bana ısrar  edip Kartal'ı aradı. Hira  telefonunu kapatınca  abisini kabul ettiğini bir saate geleceğini söyledi. Kartal'ın  hemen kabul  etmesi beni şaşırtmıştı. Başımı  çevirince havanın kararmak üzere  olduğunu  fark ettim.  Şükür ki Kemal Bey evde değildi de rahattım. Hapisten çıktıktan  sonra çok değiştiklerini söylese de ben inanmamıştim. Bir insan kolay kolay değişmezdi.

Kartal  gelince  karanlık gecemi aydınlık  kaplamışti. Bir zamanlar  Estella ile sözlü  olmaları beni tedirgin etse de burada bulunuş sebebimiz Hira idi. Madem bu eve gelin gelmişti, bu da birazda  benim teşvikimle olmuştu onu yalnız  bırakmazdık. Herkes  Kartal'a geçmiş olsun dediğinde  Kartal da Estella'ya geçmiş olsun demişti.

Anında kıskançlık damarım kabarırken Güven de epey gerilmişti.  Ortamda ki soğuk hava dalgası devam ederken  Hira bizi yemeğe davet etmişti.  Kadınlar ve erkekler karşı karşıya otururken gerilim bu masanın doğasında  mı var diye düşünmüştüm.  Yemek boyunca  yalnızca  çatal ve bıçaklar  konuştu.

Yemekten  sonra ise kahveler içilince Kartal bize  müsaade demişti.  Bence de biz artık  gidelim yoksa gerilimden ölecektim. Insan  bir saat boyunca bir söz söyleyip on dakika bakışır mıydı?  Özelikle  Güven beni fazlasıyla germişti. Ayağa  kalkınca  kısaca vedalaşıp evden çıktık.

Arabaya  bindiğimizde  derin bir nefes alıp  şükür  demiştim. Kapılar kapanıp hareket  edince "Bugün  bana bir kaç ay yeter uzun süre  buraya  adımımı atmam."demiştim. Kartal elimi tutunca  dudağına götürmüştü.

"Ben sana ne söyledim, kardeşim o evde  ne kadar rahatsa bizde o kadar  o evde fazlayı. Insanlar bunca yaşanan  şeyi  bir anda göz ardı etmezler." Haklıydı. Keşke Kartal  gelemez falan deseydim. Yazık  gerilimden dolayi Hira da rahatsız oldu.

"Bir daha koca sözü dinleyeceğime dair söz veriyorum." Kartal korumalar duymasın diye  kulağıma eğilerek fısıldadı. Baştan  aşağıya kızarsamda söyledikleri hoşuma  gitmişti. Benden ayrılmadan önce  saçıma küçük  bir öpücük bıraktı.

"Seni seviyorum..."



Dışarıdan delilik olarak görülebilen şeyler, içine girildiğinde hak verilen durumlar haline gelebiliyordu bu hayatta. Sadece bakış açınızı değiştirmeniz yeterliydi.

Fi, Akilah Azra Kohen




FINALE HAZIR MIYIZ?

Ø

Instagram : Sldakser



Sevdiğim sen benim gülüşümsün,
dünyamsın, aldığım nefesim,
geçmişe çizgi çekişimsin.
Sen benim gülüşünde mutluluğu bulduğum koca yürekli adamsın.





Continue Reading

You'll Also Like

55.1K 2.5K 21
Tesadüfen yolları kesişen avukat kızın ve askerin yaşadıkları zorluklar, aynı zamanda beraber geçirdikleri güzel vakitler... Kitaptaki olayların hiçb...
1.2M 113K 47
~Bu kitap tüm zorluklara inat aşkından vazgeçmeyip aşkı için savaşanlara ithaf edilmiştir.~ -------------------------- "Aşk mıdır beni,sana bu kadar...
276K 14.6K 48
Alya özer (asil ) küçük yaştan beri ailesinin intikamı için yanıp tututuşur tam herşey bitmişken gerçek ailesi ortaya çıkar.
6.6K 407 70
Görmek istiyordum, sadece sevebilmek istiyordum, Her şeyi unutup, sana gelmek istiyordum. Koşmak istiyordum, çocuk olmak istiyordum, ben senin için...