Soulmate 235684 [Mejmr]

By Mejmrovkyne

10.1K 936 306

Rok 2520, každý se narodí s číslem na předloktí. Co čeká oba muže s číslem 235684 ? Co, když je od sebe už ně... More

Úvod
1.Kontrola
2. Jak ho víc poznat ?
3.Neděle
4. Pondělí
5.Úterý
6. Úterý 2.0
7.Středa
8. Středa 2.0
9.Čtvrtek
10. Pátek
11.Pátek 2.0
13.Neděle 2.0
14. O měsíc později
15.Povýšení ?!
16.
17.
Epilog.

12. Sobota/ Neděle

498 47 4
By Mejmrovkyne

Myslíte si, že jsem se rozhodl ? Ne. Už od rána jsem jako na jehlách a neustále o tom přemýšlím. Dokonce jsem si vypsal klady a zápory. Je to vyrovnané..
Proč to musí být tak těžký ?! Nebo.. Já si to jen moc beru k srdci ?

Dost jsem se těšil na dnešní večer. Vlastně bude super si s ním zajít na drink, nebo panáka. Navíc, co jsem viděl na online síti, tak je to bar i s tanečním parketem, takže můžeme i tancovat ! To bude skvělý !
Dopoledne jsem spal, vlastně jsem se probudil ve dvanáct. Objednal jsem si jídlo a pak jsem hrál hry. V šest hodin jsem to vypnul a dal jsem si sprchu. Oblékl jsem si nějaké hezké oblečení a pak už čekalo jen to, co bude nejdelší. Vlna a objem a pak výběr bot.

Slušně jsem se oblékl, celý v černém, jak nějaký ninja jsem seděl v kuchyni a koukal na hodiny. Za sedm minut musím vyjít.. Komunikátor. Mám. Víc vlastně nepotřebuju.. Platba v této době funguje tak, že na svém bankovním účtu máte svůj kód a sken sítnice. Při platbě tak jen stroj naskenuje kód a sítnici. U totožnosti je to těžší... Naskenují si váš kód a zadají ho do hledacího systému. Vyjedete mu vy a váš soulmate. Většinou každý z nich vypadá úplně jinak, ale musí být kontrolování dost nuda..

Michal stál na smluveném místě a sakra mu to slušelo !
,,Ahoj !" Usměju se na něj a on na mě. Má tak krásný úsměv..
Jdeme spolu do baru a sedneme si na stoličky u baru úplně vzadu. Michal něco objedná a začneme si povídat o aktualizacích her a virtuálního herního světa.

Při třetím panáku už se mi to nezdá zas tak špatné, no a tak se panáky kupí, až jsme oba namol a policejní bot nás oba odveze ke mě domů. ,, Pár 235684. Máte důtku, ale ještě není v záznamu. Při porušení domácího vězení do zítřejší půlnoci budete oba chyceni a převezeni na základnu, kde budete odděleně v celách." Robot odjede a dá na dveře časový vládní zámek. No není to blbost ?!


,,Tak tu musím chvíli zůstat. Ale počkat... Proč použil můj kód a nazval nás párem ?" Řeknu a nohy mi povolí, takže spadnu na Michala, no a ten to neustojí, tak ležíme na podlaze v předsíni..

*Přesun na nedělní dopoledne*


Probudil jsem se s kocovinou, nahý... Vedle Michala v posteli ?!
Vyletím do sedu a vyjeknu. Michal ještě spí, ale já ho probudil. Něco zamumlá a zpod postele vyletí dron někam pryč. Po chvíli se vrátí s krabičkou tabletek na kocovinu a dvěma lahvemi vody. Oba spolkneme tabletku a zapijeme to. ,,Co se včera stalo ? Proč jsem.. Asi u tebe, s tebou v posteli nahý ?" Zaskučím. To je hrozný.. ,,My jsme spolu...?" Zeptám se potichu.



,,Opili jsme se, policejní bot nás zamkl v mém bytě a my byli namol.. Pili jsme i alkohol, co jsem měl doma.. Ano spali jsme spolu." Řeknu potichu.
,,Pár 235684, připomínám vám, že zbývá ještě jedenáct hodin a pět minut domácího vězení." Řekne dron, co je "hlava" bytu..




Continue Reading

You'll Also Like

68.1K 42 1
Najednou ke mně přijde jaká si parta kluků. Byla jsem celá nesvá, ale připadali mi povědomí. Když přišli blíže začali mi něco říkat, ale to už jsem j...
55.1K 3K 25
Harry sedí ve vězení za vraždu. Louis se tam dostal omylem. Co se stane, když dají tyto dvě odlišné osoby na jednu celu? #4 - louistomlinson | 5.10.2...
13.9K 1.1K 39
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
41.8K 2.1K 22
Muž, který mě koupil a následně po nějakém vyřízení mě odvezl do zřejmě jeho domu. Bál jsem se, co se mnou bude. To jak jsem skončil, byl tak hrozný...