YARA İZİ 🚬 BIZE SEN KALA 2

By Sldakser

2M 80.6K 12.8K

Aşk kader gibidir Lina, ondan kaçamazsın!. Unutma... Kalp her zaman imkânsıza âşık olur. More

TANITIM 👑
Sene 2012
Bölüm 2
Zor değil
Bölüm 4
Yeni ev
Bölüm 6
geçmişin izi
Bölüm 8
Kör olsun
Bölüm 10
Müştemilat
Bölüm 12
Arıza
Bölüm 14
İsteme
Bölüm 16
Sözümüz var
BÖLÜM 18
Nöbet
Bölüm 20
Bi ihtimal
BÖLÜM 22
Varsayım
BÖLÜM 24
Hissiz
Bölüm 26
Canözüm
Bölüm 28
Kurtar beni
Bölüm 30
Tövbe
Bölüm 32
Gülgüzelim
Bölüm 34
Serçe
Bölüm 36
Veryansın
Bölüm 38
Kırmızı kuşak
Bölüm 40
Veda mektubu
Bölüm 42
Uyan artık!
Sevdin mi
Bölüm 46
Tatlı gülüş
Bölüm 48
Kaçış yok
Bölüm 50
FİNAL - LİNKAR

Bölüm 44

14.1K 982 294
By Sldakser

Hirai Zerdüş - Aşk dediğin ölmez boş yere

Elbette  şarkı  geceye değil size...Sizlerde bu pasajın altina şarkı bırakabilirsiniz.

Sakin ol... Sakin ol. O senin kocan her şeyi hatırlayan  adam bir seni unutacak  değil ya... Parmak uçlarımla göz altlarımi sildim. Yüzüme de tebessüm  kondurarak kapıyı açtım. Içeriye  süzülürken sessiz olmaya gayret gösterdim. Kapıyı kapattığımda Kartal'ın uyuyup uymadığını kontrol ettim.

Uyanıkti. Usulca yanına giderek  dudaklarımi yukarıya  doğru kıvırdim. "Nasılsın. Kendini daha iyi hissediyor musun?" Bana ilk sefer ki gibi boş gözlerle bakarken gözleri  karnıma gidincd yutkundum. Sırf  yanlış anlaması diye ellerimi karnıma götürmek yerine  arkama götürerek  sıktım.

"Iyi... Sen." Bu nasıl bir acıydı, yere göğe  sığmıyordu. Yürek sızımı dindirmek için  yalnızca sevdiğim adama sarılmak yetip artıyordu ama ben sarılamiyordum.

"Iyi... Iyiyim." Burnumun direği sızlayinca bakışlarimi başka yöne  çevirdim. "Şey... Serçe  buraya  gelecek biliyor musun?" Aklıma ilk gelen  şeyi  söyleyerek ona baktım. O ise bakışlarını  tavana çevirdi.

"Biliyorum." Biliyorsun öyle mi? Her şeyi bilen adam yürek sancımı görmüyor muydu?

"Ben... Ben seni yalnız bıraksam iyi olacak... Sende dinlenirsin." Son bir kez baktığımda cevap vermemişti. Bende son bir kez tebessüm ederek yanından  güç bela ayrıldım.

Dışarıya  çıktığımda Raşit'e beni götürebilir misin, diye sordum. Ne olduğunu sorsa da yalnızca  gitmek istedim. Raşit beni otele getirdiğinde kendimi ılık suyun altına bırakarak bir saate yakın banyoda kaldım.

Banyodan çıktığımda saçlarımı havluyla kurulayip taramıştım. Bir yanım bir an önce Kartal'ın yanina gitmek istese de diğer yanım hiçbir şey yapmak istemiyordu. Yatağa kıvrıldığımda günlerin verdiği yorgunlukla uyuyakalmiştım.

Kapının vurulma sesleriyle birlikte esneyerek yataktan çıktım. Kapıyı açtığımda karşımda Hira duruyordu. Onu karşımda görmemle şaşırdım. Yüzündeki kızarıklık gözlerinde ki hala taze duran gözyaşlarıyla acaba Kartal'a bir şey mi oldu mu düşünmüştüm.

"Içeriye girebilir miyim?"

Girmesi için geriye çekildiğimde odaya girmiş bende kapıyı kapatmıştim. Ona baktigimda tıpkı bir zamanlar benim giydirdigim gibi canım hanımcık giyindigini fark ettim.

"Kartal iyi mi?"

"Iyi... abim şükürler olsun ki iyi şimdi yanından geliyorum... Yenge ben buraya senden özür dilemek için aradım. Seni birkaç defa arayip özür dilemek istedim. Çoğu kez bu cesareti göstermezken aradığım zamlarsa swn açmadın... Lina yenge lütfen beni affet."

Hira eliyle yüzünü kapattığında bende elimin tersiyle gözyaşlarımı sildim. Onun bunda suçu yoktu. Başlarda çok kızsam da şimdi bazı şeylerin farkına varabiliyordum. Hira'nın yanına gittiğimde yüzünü kapattığı ellerini tuttum.

"Hira, güzelim. Senin bir suçun yoktu. O gün seni zorla dışarıya çıkartan bendim. Senin karşı gelmene rağmen zorlayan bendim. Olacakları öngöremedim."

"Yani beni affetin mi? Benden nefret etmiyorsun değil mi?" Hayır, diyerek sıkıca sarıldım. "Seni seviyorum Hira, abini nasıl bitmek bir sevgiyle seviyorsam senide öyle çok seviyorum."

Hira benden ayrıldığında abimi affettin mi diye sordu. Ona oturalım dediğimde beraberce yatağa oturduk. Ona bütün olanları anlattığımda çok sevinmişti. Insan birini sevince kuslarini görmüyordu. Eğer Hira saçlarını geriye arttırmasa yara izini fark etmeyecektim bile. Içim sızlayinca ona açıkça sordum.

"Hira neden evlendin, seni bu evliliğe iten şey neydi?" Hira başını eğip iç cekince dişlerimi sıktım.  Bütün suç benim miydi? "Kocan buraya geldi mi?" Diye sorduğumda başınıolumsuz anlamda salladı.  "Nasıl yani buraya tek mi geldin?" Yüzüme bakıp iç çektiğinde ona sıkıca sarılırken gözlerim doldu.

"Özür dilerim, burada asıl özür dilemesi gereken biri varsa o da benim. Seni kardeşim  gibi görmedim.  Kadın olmama rağmen empati kuramadim. Abinler seni koruyup  kollarken üstüne düşerken seni kıskandım. Senin sevilmeye sahip çıkılmaya muhtaç  olduğunu  fark edemedim. Özür dilerim."

Karşılıklı ne kadar  ağlaştık bilmiyorum ama bir ara akıl edip ona su vermiştim. Ağlamaları dindiginde iyi misin diye sordum. Beliydi çok acı  çektiği sevilmediği kırgın gözlerinden belliydi.

"Özel olacak biliyorum ama kocan seni seviyor mu? Aranızda nasıl  bir ilişki var."

"Abim... Abimlere söylemeyeceğine dair yemin edersen  söylerim." Yemin edersem  kimseye bir şey  söylemeyecektim. Ama bu demek değildi ki ona yardım  edemeyeceğim. Ona yemin ederek korkmadan analtmasını söyledim. "Bade yengem de çok sordu o da anladı ama ben kızı  çok küçük olduğu için  söylemedim, Zeynep ile zar zor baş ederken  acımı ona yük  etmek istedim. Yenge lütfen sende kimseye  bahsetme."

"Söz veriyorum bu yaşadıkların aramızda  sır olarak kalacak. Sende bana bir söz  vereceksin. Ben ne dersem onu yapacaksın. En başta yüzünle başlayacağız... Serçe  lütfen devir o kadar çok  ilerdeki eğer  estetik  olursan yüzünde en ufak iz dahi kalmaz... Bana bak burada olmamız büyük  şans değil mi? Ingiltere'deyiz. Abinler burada doktorları çok  iyi... Bana bak Serçe  şu kocan olacak adama bir ders vermek ister misin?"

"Olu mu ki? Yani ameliyat  işe yarar mı?"diye sorduğunda sabah ola hayrola... Hira ile beraber sarılıp uyduğumuzda içimde büyük bir coşku vardı.

Sabah olunca  Kartal'ın odasında toplanıp  onlara da söylemiştim. Doğan kardeşine istiyor musun, diye  sorduğunda Hira evet, demişti. Kartal da bende olmasından  yanayım dediğinde ona gülümseyerek baktım.

"Bak sen küçüğüme ben o kadar  yalvarırdim. Lafını  dahi ettirmek istemedin. Şimdi yengenin tek lafiyla onayı çekiyorsun. Kızlar sizce ben fazla mı  yumuşak karaktere sahibim."

"Raşit abi biz biz seni çok  seviyoruz. Sen hep böyle  kal." Ben son olarak ne diyorsunuz dediğimda Kartal da Doğan da tamam demişti. "Kartal hazır  yatakta  yatıyorken senin yara izinide mi elden geçirsek."

"Hayır?" Kartal ile ayni anda hayır dediğimizde birbirimize baktık. Ben onu yara izini çok seviyordum, hepte sevecektim.

"Oldu o zaman bizim suyumuz  ısındı. Bizler  odadan çıkalımda kari koca  bir karar versin."

"Hayır, dedim Raşit  halimden memnunum. Sen Serçe'ye iyi bir doktor  ayarla yeterli."

"Raşit bu akşam üstü  geri dönüyor. Ben kardeşimin  her şeyiyle ilgilenirim." Raşit  gidecek miydi?Ablarimlarin tek olduğu düşünülürse fazla bile kalmıştı. Doğan çıkalım dediğinde Kartal benim  için sen kal demişti.  Herkes odadan  çıkınca yüzüne baktım. Artık  benimle konuşacak mıydi?

"Teşekkür ederim."dediğinde niçin diye sordum. "Kardeşim için  Lina, ona bir umut ışığı verdin.  Eğer  ameliyat olurda yüzdeki izler kaybolursa onun için  her şey bambaşka  olacak."

"Bunun için teşekkür etmen gerekmiyor. Sen kardeşini sırf benim isteğim doğrultusunda evlendirdin. Bende hayatını  biraz dahi olsun kolaylaştırmak istiyorum. Hem kardeşin çok güzel gençliği doyasıya  yaşamayı  hak ediyor."

"Yalnızca  onun için değil. Mektubuma kayıtsız kalmayarak  ailemi sevdiklerimi buraya  topladığın için de teşekkür ederim. Onların sayesinde  kendimi daha güçlü  hissediyorum."

"Rica ederim..." Ne diyebilirdim ki şimdi yazdıklarıni hatırlamıyorsan neden soğuksun diye sorsam nasıl bir tepki verirdi bilmiyorum.

"Giderken yanima uğrar mısın?"  Nereye giderken diye sordum. Ben bir yere gidiyordum da haberim mi yoktu. "Raşit ile beraber dönmeyecek misin?" Bu aklımdan dahi geçmemişti. Seni bırakıp gider miyim hiç.

"Hayır, gidemem. Burada kalacağım sen... Yani Hira ameliyat olduktan  sende ayağa kalktiktan sonra giderim. Sizinle beraber giderim. Yoksa gitmemi mi istiyosun? Varlığım  sana rahatsızlık mi veriyor."

"Hayır, yanımda olduğun  için mutluyum... Kardeşim de sevincektir. Ben yalnızca  çok  bitkin göründüğün için gitmek istersin  diye düşündüm."

"Hayır hayır gitmem. Sen istemediğin sürece gitmem."


                     Aşk, kapıyı  çalmazmış okumuştum bir yerde...
Aşk ansızın yani başında!













Continue Reading

You'll Also Like

52K 2.8K 15
28 yıl önce karıştırılmış bir binbaşının hikayesi.Ben Asena Doğu namı değer Kızıl Dağların Kızılı ismini duyanların korkudan titrediği kadın Bu ben...
18.4M 632K 88
Hikayeyi okurken ve okuduktan sonra hiçbir erkeği ve ilişkiyi beğenmemeniz, bu durum sonucunda da ebediyen yalnız kalmanız durumundan yazar kesinlikl...
344K 14.2K 37
Kocam, bin adamın bir kurşunuyla öldürüldü. Ben ise, bin kurşunla tek bir kişiyi öldüreceğim. "AKSİYONUN EN ÇARPICI SERİSİ" Kocası, bir suikastte öl...
6.6K 407 70
Görmek istiyordum, sadece sevebilmek istiyordum, Her şeyi unutup, sana gelmek istiyordum. Koşmak istiyordum, çocuk olmak istiyordum, ben senin için...