YARA İZİ 🚬 BIZE SEN KALA 2

By Sldakser

2M 80.9K 12.8K

Aşk kader gibidir Lina, ondan kaçamazsın!. Unutma... Kalp her zaman imkânsıza âşık olur. More

TANITIM 👑
Sene 2012
Bölüm 2
Zor değil
Bölüm 4
Yeni ev
Bölüm 6
geçmişin izi
Bölüm 8
Kör olsun
Bölüm 10
Müştemilat
Bölüm 12
Arıza
Bölüm 14
İsteme
Bölüm 16
Sözümüz var
BÖLÜM 18
Nöbet
Bölüm 20
Bi ihtimal
BÖLÜM 22
Varsayım
BÖLÜM 24
Hissiz
Bölüm 26
Canözüm
Bölüm 28
Kurtar beni
Bölüm 30
Tövbe
Bölüm 32
Gülgüzelim
Bölüm 34
Serçe
Bölüm 36
Veryansın
Kırmızı kuşak
Bölüm 40
Veda mektubu
Bölüm 42
Uyan artık!
Bölüm 44
Sevdin mi
Bölüm 46
Tatlı gülüş
Bölüm 48
Kaçış yok
Bölüm 50
FİNAL - LİNKAR

Bölüm 38

14.2K 967 227
By Sldakser

Mutlu Yuluğ  - Senden mene yar olmaz

Her felaketin iki ilacı vardır: zaman ve sessizlik.

Iyi olacak... Iyi olacaklar. Biliyorum  gayet  sağlıklı şekilde oradan çıkacaklar.... Bunun başka  yolu yok! "Kartal," adımı  işitmemlemle başımı  çevirdim. Doğan hızla yanımıza doğru  gelirken köşede durup ağlayan Hira  öne  atılarak  beline sarıldı.

"Iyi misiniz?" Başımı  olumsuz anlamda salarken Hira benim suçum  diyerek daha çok ağlamaya başladı. "Bu nasıl  oldu Kartal, sen karını  gerçekten vurdun mu?" Ellerim kırılsaydı da tetiğe basmasaydım.

Hira başını  kaldırıp  Doğan'a baktı. "Abi hepsi benim suçum... Biz... Biz sahilde yürüyoruduk önümden  geçen  iki adam bana güldü. Yüzüme bakıp alay  ederek güldüler... Kartal  Abimde çok  sinirlenip silahını  çekti... Sonra... Sonra yengem önüne atılınca silah patladı. Abi hepsi  benim suçum..." Doğan  kardeşinin alınana öpücük  bırakınca  tekrar sarmaladı.

"Ağlama  güzelim  sen ağlama  ben Kartal'ın yarım  bıraktığı işi tamamlayıp onların  nefesini keseceğim bir daha gülemsinler..." Hira  aninden ondan ayrılarak ikimize de gözü  yaşli bakti.

"Ne demek temizleyeceğim Kartal  abim öfkesine yenik düşünce  neler olduğunu  gördük. Hala karısı  içerde  yaşam  kalım  savaşı  veriyor. Sense ben hallderim diyorsun senin evinde  el kadar kızın var ya... Siz sinirlenince kafayı  mi yiyorsonuz? Neden sağlıklı  düşünme yetinizi kaybediyorsunuz? Her olayda kafasınıza göre  belinizdeki silaha sarılmazsınız böyle bir dünya yok."

Doğan bir kez daha Hira'ya sarılmıştı. Bana da elini uzatarak  omzumu sıktı.  Ağzımı açacak halim yokken polisleri görmemle  gerilmem bir oldu. "Doğan  git şunları  hallet, olayı  sorarlarsa  bilgimiz yok falan dersin. Ben Lina'nın iui olduğunu görmeden şuradan şuraya  gitmem. Gerekirse  burayı  yakar olay çıkartır yine de teslim olmam."

"Tamam, koçum sakin ol ben haldeceğim."

Doğan  giderken  Hira'da bana sarılarak  bir kez daha özür diledi. "Serçe  özür  dilemek yerine dua et..." Şuan yalnızca  duanın gücüne  ihtiyacım vardı. Gelen giden olmadığı  için  delirecektim

"Lina... Lina!" Sesten sonra Pelin'i gördüm. Yanımıza koşup  geldiğinde  nefes nefese kardeşini  sordu. Geriden sakin adımlarla Raşit  gelirken gözüm  kucağında tutuğu küçük kıza  gitmişti. Büyük  ihtimalle onlara korumalardan biri haber vermişti.  Korumalara bakacağım  sırada ablası kolumdan tutarak beni sarstı.

"Duymuyormusun be adam kardehim nasıl? Kardeşime  ne oldu? Yoksa  düşük  tehlikesi mi geçiyor? Susma söyle." Yine Raşit'e baktım. Korumalar  bilgi sızdırdıysa olayın nasıl  olduğunu  söylemiştir. Anlaşılan  karısina bilgi vermemişti.

Kapı aniden açıldığında  karım  dedim o ise sessiz olun diye uyarmıştı. "Karım  diyorum  size karım  nasıl?" Vicdana gelmiş  gibi  bana baktığında  ablası da kardeşimin  neyi var diye sordu. Benim  kaza eseri  kardeşini vurduğumu öğrenirse hemen polislere  ihbar eder bende içerde  kafayı  yerdim.

"Durumu  kritik  kan verebilirseniz çok iyi olur." Her ihtimale  karşılık  kan mı? "Ben ablasıyım kan gruplarımız aynı..." Hemşire  size yardımcı  olacak dediğinde Pelin bana kötü  bir bakış  atıp  gitmişti. Raşit de gitmeden önce iyi olacak demişti. Yine kederimle baş başa kaldırdığımda saniyeleri saymaya başladım.

Geçmiyordu. Lanet olsun ne saat ne de dakikalar geçmek  bilmiyordu. Herkes  başımıza yeniden üşüttüğünde doktor çıkarak  maskesini indirdi. Doktoru görmemle kendimi kötü  hissetsemde artık  bir haber almam gerekiyordu.

"Öncelikle geçmiş olsun başarılı  bir operasyonla mermiyi iç organlara..." Pelin öne  atılarak  ne mermisi diyerek doktorun yakasına  yapıştı. "Hanfendi sakin olur musunuz?"

"Karım  nasıl  bebegim nasıl?" Neden konuşmuyordu.

"Başınız  sağ olsun, bebeğinizin kurtaramadık." Dengemi kaybedince arkaya doğru  sendeledim. Bir umut içimde hep bir umut vardı. Iyi olacaklardı. Doğan  bana destek  vermek  için  dengemi sağlamaya  çalıştı. Doktor bir şeyler  daha söyleyip  gitmişti  ama gerisi bende yoktu.

"Kardeşim  kendini bırakma. Lina iyi..." Iyi... En azından  Lina iyiydi. Sözcükler boğazımda  düğümlenirken  yutkunamadim bile. Hira duvarın dibine oturmuş  hıçkırarak ağlarken Pelin de şok geçiyordu.

"Katil oldum... Doğan evlat  katili oldum...Ellerimdeki kan yalnızca  karımın  değil  evla..."

"Ne... Sen... Sen ne diyorsun? Kardeşimi  sen mi vurdun? Sen adam mısın  be! Polis... Raşit  git polis çağır bu adamın  insan içinde  dolaşmaması lazım. Raşit  ne duruyorsun  bu adam kardeşimi  vurmuş... Sen... Sende biliyordun değil mi? En başından itibaren her şeyi  biliyordun? Sustun. O katili korumak icin sustun..."

Pelin cinnet geçirirken zaten polisler  gelmişti. Yanıma  geldiklerinde  ellerime kelepçeyi  geçirmişler Serçe de hayır diyerek  bağırmıştı "Karım sana emanet  Doğan, karımla  kardeşimize iyi bak." Doğan  kardeşimizi tutarken haldeceğim demişti. Her şey yoluna  falan girmeyecekti.

Önce Estella'yı vurdum şimdi  ise karımı vurup  evlat katili oldum. O delikten  uzun yıllar  çıkmayacaktım. Çıksam ne olacaktı. Lina yüzüme bakar mıydı? O baksa ben kendimi affeder  miydim?

Hastaneden çıkarılırken etrafımızı gazeteciler  sardı. Karınızı neden öldürnüz gibi  sorular sorulurken Raşit  arkadayız demişti. Polis otosuna bindirildıgim de gözlerim  yanıyordu. Bütün  yaşamım  gözlerimin önünden flik şeridi gibi geçerken  ilk defa burnumun direği sızladı.

Ben nasıl  bir adımdı ki ortalıkta  dehşet saçmıstım. Lina yalvarırım derken  neden sözlerine kulak  asmamıştım. Ben hiçbir şeyi hak etmiyordum. Lina'yı da hak etmemiştim. Onun sevgisini zerre hak etmemiştim.

Karakola geldiğimizde ifade mi almak istediler  ama benim  ağzımı bıçak  dahi açmadı. Olay yerinde kameralar olduğu  için  her şeyi  apaçık ortaya döküyordu. Beni nezarete  tıktiklarinda Raşit avukat ile gelmiş, avukat  biraz zor olsa da kurtarırım demişti. Ben kurtulmak istiyor muydum? Ben buradan çıkmak  istiyor muydum?

"Kartal kendine gel, dünyanın sonu falan gelmedi. Lina şükürler  olsun ki hayatta ilerde bir daha çocuğunuz olur. Bu senin  için  bir son değil.  Sen nice ölüm acılarıyla baş ettin bunun altında  ezilip gidemezsin."

"Evlat... Bu evlat acısı hiçbir  şeye  benzemiyormuş Raşit.  Şu hayatta tatmadiğım acı kaldı mi derken bu acıyı  görmezden  gelmiştim. Bak ellerime  bu kan evlat  kanı... Benim bebeğimin kanı..."

"Sen Kartal Kozanoğlu'sun evlat acını yaşama  demiyorum. Orada hala bebeğini kaybettiğini bilmeyen kocasının  parmaklıklar ardında  olduğunu  bilmeyen  bir kadın var. Ve o kadının  sana ihtiyacı vae Kartal."

"Güldürme beni Raşit, hangi  kadın  bebeğinin  katiline ihtiyaç  duyar.  Sanıyor musun ki Lina beni affedecek. Ben karımı çok  iyi tanıyorum. Yüzüme  ancak tükürmek için bakar."

"Tamam, Lina uyansın bizzat bu soruyu ona soracağım.  Sen kendini  bırakma. Ben adamlara  söyledim ilaçlarını  buraya getirecekler onları aksatmadan iç. "

"Raşit, karımın yanına git ve onu asla yalnız bırakma. Henüz  Doğan'a alışık değil. Serçe'yi de Doğan'i da görmek istemeyebilir."

Raşit gidince yalnız kalmıştım. Acım katlanırken kendimden uyanmasam oturup ağlacaktım Burada ki ilk  günüm işkence gibi geçmişti. Sabah olup yanima Doğan  geldiğinde Lina'nın kendine geldiğini  ve benden şikayetçi  olmadığını  söylemişti. Polislere  ifadesine  kazara olduğunu  suç  tamamen kendisinde  olduğunu  söylemiş.

Bununla  birlikte düşündüğüm gibi Doğan'ı özelikle de Hira'yi yanında  görmek  istememiş. Doğan da kardeşimizi evine  götürmüştü. Anlaşılan  uzun zamanda orada kalcaktı. Çünkü  hakim  tam iki yıl  hapis cezası vermişti.

Iki yıl hapis... Yine de sanşlıydım ki hapis cezamı para cezasına çevirmişlerdi. Bütün  işlemleri halledip dışarıya çıktığımda artık Lina yoktu. Bu süreçte  hastaneden  çıkan  Lina, kayıplara  karışmıştı. Benimse artık gücüm  kalmamıştı. Karıma  son bir kez veda ettikten sonra ameliyat için  yurt dışına  gidecektim.

"Kartal ben Lina'yı bulacağım. Pelin bana hâlâ  kırgın olsa da yerini bulacağım."

"Dedi kız kardeşimi  yıllarca benden saklayan adam.."

"Yerini bildiğimi ve sana söylemediğimi mi ima ediyorsun? Kartal  kardeşini kimden neden korumak  için  yilarca sakladığımi çok iyi biliyorsun."

"Bilmiyordum artık öğrendim. Seni takdir ederim iyi ki kardeşimi bende saklamışsın yoksa ben ona da zarar verirdim. Ve bir şey daha Lina'yı arama benim  için  yalnızca  iyi olup  olmadığını öğren iyi ve mutluysa benim için ondan ötesi yok."




Sevseydiniz her şeye daha farklı bir açıdan bakardınız.

Üç Silahşör, Alexandre Dumas









Continue Reading

You'll Also Like

3.2M 109K 33
Kod Adı Aşk'tı. O Vural Karalı idi. Oyunlar adının bir parçası olmuştu. Bu sefer Cüneyt karakteriyle, genç bir kızın kalbini çalacaktı. Sahtekarlıkl...
38.4K 902 30
Babasının yer altı dünyasının en büyük mafyasına borcu olduğu Güneş, mafyalar tarafından kaçırılıyor.(+18)
948 95 48
Zamanın içerisinde, birbirini takip eden akrep ve yelkovan... Döngü; zamanı, hikayemizin ilk on iki bölümü geceyi, son on iki bölümü gündüzü temsil e...
28.2K 1.4K 25
✺ Düşmüştüm. Düşürülmüştüm. Bu fena bir düşüştü. Sığındığım yerden düşmüştüm buraya, yeryüzünün baht karası, Dört yanımda beni düşüren ordunun yal...