YARA İZİ 🚬 BIZE SEN KALA 2

Da Sldakser

2M 80.6K 12.8K

Aşk kader gibidir Lina, ondan kaçamazsın!. Unutma... Kalp her zaman imkânsıza âşık olur. Altro

TANITIM 👑
Sene 2012
Bölüm 2
Zor değil
Bölüm 4
Yeni ev
Bölüm 6
geçmişin izi
Bölüm 8
Kör olsun
Bölüm 10
Müştemilat
Bölüm 12
Arıza
Bölüm 14
İsteme
Bölüm 16
Sözümüz var
BÖLÜM 18
Nöbet
Bölüm 20
Bi ihtimal
BÖLÜM 22
Varsayım
BÖLÜM 24
Hissiz
Bölüm 26
Canözüm
Bölüm 28
Kurtar beni
Bölüm 30
Tövbe
Gülgüzelim
Bölüm 34
Serçe
Bölüm 36
Veryansın
Bölüm 38
Kırmızı kuşak
Bölüm 40
Veda mektubu
Bölüm 42
Uyan artık!
Bölüm 44
Sevdin mi
Bölüm 46
Tatlı gülüş
Bölüm 48
Kaçış yok
Bölüm 50
FİNAL - LİNKAR

Bölüm 32

17.5K 1.2K 275
Da Sldakser

Karsu - Jest oldu

Ablam haklıydı, benim burada ne işim  vardı. Bildiğin  evlenmeye  dünden  hevesli gibi  adamın  elinden tutup ardıma dahi  bakmadan  buraya gelmiştim.  Elbette  onunla evlenmek  istiyorum onu da çok  seviyorum ama bu yeterli miydi? Adam bildipun bebek için  evlilik demişti. Hayır, burada kalmayacaktım. Ablam  bana ne yapacağım  konusunda  fikir verirdi.

Oturduğum  yerden kalkarak verdiğim karardan emin şekilde  odadan çıkmıştım. Kartal'ın  odasına  geldiğimde  kapıyı  bir kez tıklatıp içeriye  daldım. Kartal  üstüne  tişörtünü geçirirken  bana döndü. Bende onunla  burada sarılıp  uyumak  istiyorum fakat bu adam gerçekten  duygusuz.

"Ben eve gitmek istiyorum."

"Sen zaten evindesin Lina, burası  bizim  evimiz..." Yanıma  usulca  geldiğinde  sakın  yelkenleri  indirme diye iç  geçirdim. Kartal ellerimden tutup  gözlerimin  içine baktığında  ona dudak büzmek istemiştim.

"Hayır,  burası  benim evim değil ben ablamın yanına  gitmek istiyorum. Biz  evlenene kadar da orada kalcağım."

Onun yanında  yelkenleri  indirip çocuklaştiğım için  kafamı duvarlara  vurmak  istiyorum." Sen gelsene şöyle bir..." Kartal beni yatağına  oturttuğunda kendisi de oturdu. "Ben seni buraya keyfimce getirmedim Lina, sen bebeğim yanımda olun güvende  olun istiyorum"

"Hayır, sen yalnızca  ben ne istersem o olsun istiyorsun. Ben senin  kapatman falan olmak istemiyorum Kartal, aslında bana seninle bebek için  evleniyorum dediğinde arkama  dahi bakmadan kaçıp  gitmem gerekiyordu."

"Şimdi  anlıyorum senin derdini, sen bu yüzden  bir anda  değiştin. Lina beni hâlâ tanıyamadın mı ben bir bebek için  evlenecek bir adam mıyım?"

"Bana öyle  söylediğine göre  evet, öyle  bir adamsın."

"Ben uzan konuşmayı  birilerine  uzan uzadiya derdimi anlatmayı  seven bir adam hiç  olmadım  Lina. Yine de sana oturup  derdimi anlatıyorum. Ama ne hikmetse  anlamamakta ısrar ediyorsun." Şimdi de kıt beyinli mi olmuştum,  beni eve götür  diyerek kalacaktim  ki mani oldu.

"Madem anlamadın aç kulaklırini iyi  dinle. Bir  daha anlatmayacağim. Seni bu eve işe  aldığımda  hayatıma küçük  bir yanlış  anlaşılmayla girmiş  oldun. Sonra bir şekilde  bana tutulduğunu fark ettim. Bu yüzdende seni en bastan beni sebme diye uyardım. Sense bu konuda ısrarırciydin aşkına  karşılık  bekliyordun. Dünya üstünde her aşk karşılık  bulmuyor  Lina, sen uzaktan  sevmeyi bilmedin bu yüzden  de..."

"Şimdi  suçlu  ben mi oldum?"

"Önce  dinlemeyi öğren. Sana benden uzak dur dememe rağmen bunu başaramdın sonra  fark ettim ki bende boş değilim.  En azından  senden hoşlanıyordum. Ilk birlikteliğimiz beklenmedik olsa da ben sabah uyandığımda sana sırt çevirmedim tam aksine ellerinden tutup deneyelim dedim."

"Bunları  bildiğimi biliyorsun."

"Lina ben çok  ciddiyim. Sen bana yalan söylemekle kalmayarak beni aldattın. Ben sana o itlerin babamı, kız  kardeşimi katlettiklerini söyledim.  Benim annem dayanamayarak canını  kıydı. Aradan çok  geçmeden de dedemi kaybettim. Geriye bor tek Raşit  kaldı, eğer o da olmasa çoktan  kafama sıkmıştım."

"Kartal üzgünüm  sen sevdiklerinin derdine düşmüşken bende senin derdindeydim. Katil olmanı benden uzak düşmeni istmedim." Kartal'ın gözleri yeniden  sinirden parlarken yara izi  yine belirginleşmişti.

"Lina ben yemin  ettim. Dinime kitabıma yemin ettim. Büyük  yemin ettim. Seni iki cihan bir araya gelse de seni affetmeyecektim. Sen benim büyük  yeminimi yutturdun. Bir şey  oldu ve yeniden  bir araya geldik ve sonra ne oldu biliyor  musun? Tam oldu derken sen yine  aynı  hataya düştün. Sen beni yine yari yolda bıraktın bunca şey  olmuşken bana trip atman çok mu normal beni bırakıp  gitmek istemen doğru mu?"

"Ne yapabilirdim gözümün  önünde  onlarca insan öldüğünü düşündüm." O kendi  doğrularını sıralarken bende kendimi  hakli  çıkarma  peşindeydim. Kalbindeki sonsuz acının  büyüklüğünü hissederek elimi yara izine  götürdüm.

"Bir kadın  birlikte  olduğum  herhangi  bir kadın  karışma  geçip  hamile olduğunu  söylese  bende ona inansam ya da test yaptırsam bebek yüzde  yüz  benden olsa ben ne yaparım  biliyor  musun? Yalnızca  bebeği  nüfusuma geçeririm. Kadın karışma  geçip  kendini yerden yere çalsa da sırf  hamile olduğu  için  hiçbir  kadınla evlenmem. Bunu bana kimse yaptıramaz. Kimsenin  gücü  yetmez."

"Benimle bebek için  evleneceksin."

"Çünkü sen Lina'msın benim canımsın... Lina  ben seni  seviyorum  bunu hâlâ  idrak edemedin mi? Sevmesem onca olan şeyden seni değil  odama almak bahçe  kapısından  dahi  içeri  sokmam... Evet, bebek için dedim. Çünkü  ben evlenmeyi düşünmüyordum bebeğin  yalnızca  bunu düşünüp  olayı  hızlandırmaya  etkisi  oldu. Seninle evlenip  gerçekten  karım olmana etkisi  olamaz."

"Beni seviyor musun?" Kartal yüzümü  avuçlayarak  burnumun  ucundan  öptü.

"Seni seviyorum, seni bebek için  degil. Seni sen olduğun  için  seviyorum. Izin ver bana bu sevgim  tıpkı  seninki gibi  aşka  dönüşsün."

"O halde bana çilek  al." Kaşları çatılınca yanından  geçerek  yatağa  tam anlamda oturarak üstümü örttüm. "Hadi ama Kartal, git ve bize çilek  getir  ama yanında  çikolata  olsun. Çikolata  olmadan gelme."

"Bu çok  fazla hızlı  olmadı mı? Bebeği  öğreneli saatler oldu ve sen hemen aşerdin öyle mi?"

"Ne yani  illa  karnım  belirginleşince mi aşermeleyim... Bak hala buradan  yoksa  aşerdiklerimi elin adamlarına  mı  aldıracaksın?" Sorumla birlikte  ensesini kaşıyarak odadan çıkti. Bende gülümseyerek  etrafıma  baktım. Zaten olan olmuz hamile de kalmıştım. Şimdi  naz niyaz yapmanın  zamanı değil  anın  keyfini  çıkarmanın zamanıydı.

On dakika geçmeden  kapıda  Kartal belirdi. "Bakma öyle  ışınlanarak almadım. Şansıma dolapta çilek  ve çikolata vardı..." Ona bakmak yerine  elindekilere odaklanarak elinden alip dizimin üstüne  koydum. Çikolatanın  kapağını  açtığımda  elime bir tane çilek  aldım. "Kartal bu çilek  sence hormonlu mudur, bebeğe  zarar vermesin?" Kartal yanıma  oturup çileğe bakti.

"Büyük  olması  hormonlu  olduğu anlamına  gelmez yine de istersen  tadına  bakabilirim."

"Yok ya hepsi benim, tadına  bakma ayağına  elimden almazsin. Eğer  canin çektiyse git kendine de getir." Ona söylenirken çileğin üstüne  çikolatayı bulca sürerek  gözlerimi kapatip  bir ısırık  aldım.  "Aman Allah'ım çok güzel..." Kalan kısmıni da ağzıma atarak ikincisinde aynısını  yaparak  büyük  bir  zevkle yedim. Insan yedikçe iştahı  açılıyordu.

"Yavaş mı yesen acaba ilk günden  gıda  zehirlenmesi yaşamanı istemiyorum." Bana bir şey mi demişti. Elimde çileği  dişlerken ona baktim.

"Hey hiç  öyle  bakma sana vermeyeceğim hepsi bizim." Bana tatlı  tatlı bakarken yiyemedim. Bu yüzdende önüme  dönerek  kalanları da tek tek mideye indirmiştim. Son bir çilek  kalınca dudak büzerek  ona da çikolata  sürdüm. Yanımda  seyreden adama baktığımda  onun da canının istediğini  düşündüm.  Iyi ama bu son çilek de çok  güzel  görünüyordu.

"Sana da vereceğim  ama hepsini yeme olur mu yalnızca ucundan ısır." Neye güldüğünü bilmesem de çileği korkarak uzattım. Karfal benden daha vicdanli çıkarak  yalnızca ucundan ısırdı. Bende geriye  kalanını  ağzıma  atarak su dedim. Kartal bana su doldurup  uzattığında vermeyerek  uzanıp  dudağımın kıyısından  öpmüştü.

"Sen çilek yerken hep böyle  tatlı mısındır?" Suyu elinden alip içtikten  sonra  ağzımi  silerek  kucağımdakileri kenara koydum. "Sana bir soru soracağım senin bir arkadaşın vardı  işe girmene vesile olan adı neydi?" Şimdi  ne alakaydı.

"Fatoş mu?"

"Evet, şu  kız  hala onunla görüşüyor musun?"

"Hayır,  görüşüyorum beni nişanına davet  etmedi. Ben bu yüzden  onunla konuşmama kararı  aldım."

"Araya mesefa koymana sevindim, yoksa ben söylecektim." Tam kollarınin arasina girdim  mayışacaktım ki sözleriyle şaşırdım. Neden ne oldu diye sorduğumda  ciddiyete büründü. "Seninle ilk  sevgili  olduğumuz  zamanlarda galiba sen bir yere fotoğrafa  koymuşsun. O da hangi  cesaret bilmiyorum. Yanıma kadar gelip bana seni şikayet  etti. Söylediği  tek şey  senin eve bilerek  plan gereği  girdiğini  söyledi... Korkma elbette  ona inanmayarak işten  kovdum."

"Işten mi kovdun? Kartal, sana yalan söylememiş  Fatoş  plan derken  senin yakınlarında olma isteğimi  kast etmiştir. Keşke  işten  kovmasaydın, belki de bu yüzden  bana tavır oldu."

"Sırf  senin arkadaşın diye Raşit'e çaktırmadan ona iş  ayarlamasını söyledim. Lina insanlara karşı  bu kadar masumane duygular  besleme. Eğer  o kadın  gerçekten  arkadaşin olsaydı. Gelip seni bana kötülemezdi. Bu yüzden  artık insaları kendin gibi görmekten  vazgeç. "

"Olsun ben yine de kimseden korkmuyorum. Bizim yanımizda sen varsın, bizi her kötülüğe karşı  korur  kollarsin. Ben sana gözlerim kapalı  güveniyorum."

"Bak bu konuda mütevazı  olmayacağım. Ne senin  ne de bebeğimizin saçının teline zarar gelmesine izin vermem..."

Dedi, bebeğinin canına  elleriyle kıyacak olan adam!





1 - Bölüm sonunda veto verin. (Yıldız)

2 - Bölüm sonunda  yoruma kalp bırakın

3 - Hesabımi takip edin (Sldakser)

4 - Intikam  Ateş'ine gelerek  kendi hikayeme ortak olun.  (Intikam Ateşin'i bulmak için  yalnızca  sayfama girin.)









Continua a leggere

Ti piacerà anche

LEYL (ELZEM) Da H.Y

Storie d'amore

24.1K 4.6K 42
"Terk edilmiş bir şehir..." Kaşları çatıldı. Kafamı tekrar salladım. İşaret parmağımı şakağıma dayadım. "Kafamın içinde terk edilmiş bir şehir var." ...
350K 14.5K 37
Kocam, bin adamın bir kurşunuyla öldürüldü. Ben ise, bin kurşunla tek bir kişiyi öldüreceğim. "AKSİYONUN EN ÇARPICI SERİSİ" Kocası, bir suikastte öl...
18.4M 632K 88
Hikayeyi okurken ve okuduktan sonra hiçbir erkeği ve ilişkiyi beğenmemeniz, bu durum sonucunda da ebediyen yalnız kalmanız durumundan yazar kesinlikl...
1.2M 113K 47
~Bu kitap tüm zorluklara inat aşkından vazgeçmeyip aşkı için savaşanlara ithaf edilmiştir.~ -------------------------- "Aşk mıdır beni,sana bu kadar...