Welcome to the world of the m...

By dolopboeken

30.3K 1K 26

Ik ben Chloé. Chloé Whoods. 17 jaar en dochter van een maffia baas. Mijn vader is één van de grootste maffia... More

*hoofdstuk 1*
*hoofdstuk 2*
*hoofdstuk 3*
*hoofdstuk 4*
*hoofdstuk 5*
*hoofdstuk 6*
*hoofdstuk 8*
*hoofdstuk 9*
*hoofdstuk 10*
*hoofdstuk 11*
*hoofdstuk 12*
*hoofdstuk 13*
*hoofdstuk 14*
*hoofdstuk 15*
*hoofdstuk 16*
*hoofdstuk 17*
*hoofdstuk 18*
*hoofdstuk 19*
*hoofdstuk 20*
*hoofdstuk 21*
*hoofdstuk 22*
*hoofdstuk 23*
*hoofdstuk 24*
*hoofdstuk 25*
*hoofdstuk 26*
*hoofdstuk 27*
*hoofdstuk 28*
*hoofdstuk 29*
*hoofdstuk 30*
*hoofdstuk 31*
*hoofdstuk 32*
*hoofdstuk 33*
*hoofdstuk 34*
*hoofdstuk 35*
*hoofdstuk 36*
*hoofdstuk 37*
*hoofdstuk 38*
*hoofdstuk 39*
*hoofdstuk 40*
*hoofdstuk 41*
*hoofdstuk 42*
*hoofdstuk 43*
*hoofdstuk 44*
*hoofdstuk 45*
*hoofdstuk 46*
*hoofdstuk 47*
*hoofdstuk 48*
*hoofdstuk 49*
*hoofdstuk 50*
*hoofdstuk 51*
*hoofdstuk 52*
*hoofdstuk 53*
*hoofdstuk 54*
*hoofdstuk 55*
*hoofdstuk 56*
*hoofdstuk 57*
*hoofdstuk 58*
*hoofdstuk 59*
*hoofdstuk 60*
*hoofdstuk 61*
*hoofdstuk 62*
*hoofdstuk 63*
*hoofdstuk 64*
*hoofdstuk 65*
*hoofdstuk 66*
*hoofdstuk 67*
*hoofdstuk 68*
*hoofdstuk 69*
*hoofdstuk 70*
*hoofdstuk 71*
*hoofdstuk 72*
*hoofdstuk 73*
*hoofdstuk 74*
*hoofdstuk 75*
*hoofdstuk 76*
*hoofdstuk 77*
*hoofdstuk 78*
*hoofdstuk 79*
*hoofdstuk 80*
*hoofdstuk 81*
*hoofdstuk 82*

*hoofdstuk 7*

557 19 0
By dolopboeken

Pov Chloé

'Antwoord.' Beveel ik de persoon voor me. Ik geeft hem een stomp met mijn vuist in zijn buik. Een pijnlijke kreun ontsnapt uit zijn mond.

'Voor wie werk je. Wat doe je hier? Van wie heb je die informatie gekregen?' Roep ik naar de half bewusteloos persoon voor me. 

Nog steeds laat hij geen woord los. 

'Oké als je het zo wilt spelen. Geef mee een mes.' Beveel ik één van mijn bewakers. 

'Nee nee alstublieft. Ik heb een gezin. Ik heb kinderen. Ik ben een vader.'  Ik gooi het mes over en weer tussen mijn handen. 

'Jammer, had je eerde aan moeten denken toen je één van onze opslagplaatsen in brand vloog.' Ik laat het mes stoppen in mijn rechterhand en draai zijn hoofd weg zodat zijn hals voor me bloot ligt. Lichtjes duw ik het mespunt in zijn hals. 

'Oké oké, ik zal antwoorden.' Ik haal het mes van zijn hals af en kil kijk ik hem aan. 

'Vertel alles wat je weet.' 

'Ik werk voor Richard.' Brengt hij moeilijk uit. 

Ik leun tegen de tafel achter me en kijk de man voor me aan. 

'Verder.'

'Ik moest een opdracht uitvoeren, als ik het niet deed ging hij mijn gezin iets aan doen.' 

'Wat moest je doen.' 

'Ik moest één van jullie loodsen in brand steken en dan gingen ze ons met rust laten.' 

'Geen andere info?' 

'Nee nee, ik wist alleen van die loods, meer niet. Je moet mij geloven.' Zijn ogen kijken me smekend aan en ik weet dat hij de waarheid spreekt. 

'Oké. Kan je me meer vertellen over Richard. Het gebouw, plaats, heb je zijn zoon gezien Gilles?' Som ik op. 

'Ik werd altijd opgehaald op een bepaalde plaats en dan naar Richard gebracht. Het was een groot huis, een villa. Er liepen altijd veel mensen en bewakers rond. En over die Gilles weet ik niets. Er is nooit over zijn zoon gesproken geweest.' 

'Moest je nog meer dingen doen voor hem?' 'Nee, enkel die loods. Het spijt me, maar ik moest het doen voor mijn gezin.' Ik knik.

'Toch zal ik je moeten straffen om één van mijn domeinen te betreden. Maar omdat je zo goed geholpen ben kom je er goed vanaf. Je zal er enkel een litteken aan overhouden.' Ik kijk de man kil aan en plaats het mes in zijn nek en teken ons kenteken van onze maffia in zijn nek. 

Twee horizontale strepen waardoor twee verticale strepen lopen. De man heeft zijn ogen gesloten en bloed vormt zich een pad over zijn hals. 

Als ik klaar ben gooi ik het mes op de tafel. 'Ik hoop dat je je mond houdt over alles, anders denk ik dat dit niet ons laatste ontmoeting zal zijn. En dan zal ik minder liefjes zijn.' Fluister ik in zijn oor. Ik kom terug recht en wend mij tot mijn bewakers.

'Verzorg hem en laat hem gaan.' Beveel ik ze. 'Ja baas.' Ik knik naar hen en loop de kamer uit en ga de trappen op naar het kantoor van mijn vader. 

Zonder kloppen kom ik binnen wat me een boze blik oplevert van mijn vader. Liefjes glimlach ik kort naar hem en neem plaats op één van zijn zetels. Hij doet teken naar de mensen die ook aanwezig waren in de ruimte dat ze mogen vertrekken. 

'En? Hoe verliep het?' Valt mijn vader direct in huis. 

'Goed, hij is gekentekend.' Grijns ik. Mijn vader lacht even voor hij me weer serieus aankijkt. 

'En geen verder info?' 

'Niets wat we nog niet wisten. Hij heeft Gilles niet gezien dus waarschijnlijk heeft hij geen contact meer met zijn vader. Of woont hij in een ander huis en regelt hij alles via daar.' Zeg ik. Mijn vader knikt. 

'En op school?' 

'Ik weet al meer over waarom River en Gilles vijanden zijn maar over Gilles zelf weet ik nog niet zo veel. Geef me wat tijd.' 

'Ik weet zeker dat je dit goed zal doen dochter van me.' Mijn vader glimlacht naar me en ik glimlach terug en zeg: 'Ik heb een soort van "relatie" met Gilles. Zo kan ik de info meer onopvallender te weten komen. Want dat is toch zo dat mensen in een relatie elkaar vertrouwen en alles tegen elkaar zeggen.' 

Meteen verdwijnt de glimlach van mijn vader in een boze blik. 'Je hebt wat! Hoe dom kun je nu zijn. Hij is onze vijand en jij hebt er gezellig een relatie mee.' 

'Ow pap, rustig. Ik weet wat ik doe vertrouw me.' Zeg ik rustig. 

'Pas gewoon op. We weten niet tot wat hij in staat is.' Ik knik en sta op. 

'Ik ga maar eens.  Als je nog een opdracht hebt-' Ik maak een bel-teken met mijn hand en loop zijn kantoor uit na gedag te zeggen. 

Onderweg naar beneden word ik begroet door verschillende mannen die ik vrolijk terug groet. 

Wij zijn een hechte maffia groep en dat vind ik fijn. We zijn allemaal verbonden met problemen die ons samen hebben gebracht tot een grote maffia bende. 

Mijn vader vindt dat ik niet te close mag worden met de leden maar ik vind juist dat er een band moet zijn. 

Ik loop de voortuin in en neem plaats in mijn auto. Juist als ik wil vertrekken krijg ik een melding. Ik neem mijn gsm en open het bericht.

*Hy sweetheart. Om 20u sta ik aan je deur. Trek iets moois aan. Your boyfriend Gilles.*

Ik negeer zijn bericht en start mijn auto. Een date met de vijand. Wordt het nog gekker?

Ik rijd de parking op van school en parkeer me op mijn vaste plaats. Ik neem mijn tas en stap uit en loop terug naar binnen. Ik kijk even op mijn gsm en zie dat over 10 minuten pauze is en dan het laatste lesuur in ga, dus loop ik naar de kantine en koop een thee en een donut en neem plaats aan onze vaste tafel en wacht tot het belteken ga.

Na een paar minuten gaat de bel en loopt de kantine langzaam vol. Na een tijdje merk ik de bruine krullen van Emely op en even later hoor ik de stem van Sarah die druk aan het vertellen is. Ik grinnik kort. Die heeft ook altijd wat te zeggen. 

'Hy girl.' Begroeten ze me. 

'Girls.' Zeg ik terug. 

'Waar was je? We hebben je gezocht.' 

'Oh ik moest gewoon even weg, niets bijzonders. Nog nieuwe roddels?' Vraag ik vlug. 

'Ja, moet je eens weten wat er nu gebeurt is.' Emely buigt enthousiast naar voor. 

'Je ken River wel hé.' Gaat Sarah verder. Ik knik. 

'Hij is terug een player.' Fluistert Sarah. 

'Vroeger was hij samen met Gilles de players van school. Dat is dan verandert-' Emely maakt een wuifgebaar met haar hand en gaat verder: '- maar hij is dus terug een player geworden.' 

'Dus alles moet terug volgens zijn regels lopen en die botsen dus met die van Gilles. Dus drama is coming ik zeg het je.' Lacht Sarah. Lachend lachen Emely en ik mee. 

'Maar even iets heel anders. Ik heb je mening nodig.' Serieus kijkt Sarah me aan. Verbaast door de plotselinge verandering van stem knik ik. 

'Ben ik onhandig?' Vraagt ze serieus. Ik proest het uit en ook hen hoor ik mee lachen. 

'Ik dacht dat je iets ernstig ging vragen.' Lach ik. 'Dat is het ook. Emely zegt dat ik onhandig ben, maar ik zeg van niet.' 'Ik zal het je even uitleggen.' Begint Emely. 

'We hadden les en die was gedaan en Sarah zat de hele tijd hartjes te tekenen met Jace's naam er in. Toen de bel ging heb ik het notitieboekje afgepakt en er mee gelopen door de gang richting Jace. Jha ik dacht ik zal de liefde een handje helpen.' Ik frons mijn wenkbrauwen, maar voor ik mijn mond kan open doen is Emely me al voor. 

'Nee hij heeft haar nog altijd niet gevraagd, hij heeft gewoon komen zeggen dat hij de kus wel goed vond en zo, de bangerik.' Ik grinnik kort. 

'Dus ik loop naar Jace en roep zijn naam dus hij draait zich om en keek me aan. Ik gaf hem het notitieboekje en Sarah springt op hem om het boekje af te pakken maar zo onhandig dat ze is vallen ze op de grond. Sarah was nogal raar bezig met dat boekje of pakken. Toen ze het had en doorhad in welke situatie zat duwde ze hem van haar af en stond recht maar zo onhandig dat ze is stootte ze tegen de vuilnisbak en die viel om. Wat doet Sarah ze struikelt over de vuilnisbak grijpt als steun de hand van Jace vast maar trekt hem opnieuw mee in haar val waardoor ze recht in de vuilnis vallen.' We proesten het uit. 

'Ja je bent echt onhandig.' Lach ik wat ons alleen nog meer aan het lachen maakt. 

'Ja dus nu kan ik hem echt niet meer onder ogen komen. Dat was zo gênant. Ik zweer het je.' Met een pruillipje kijkt Sarah ons aan en opnieuw barsten we in lachen uit. Doordat we de slappe lach hadden hadden we niet door dat River en zijn groep was binnengekomen en de hele kantine stil was. Op onze tafel en de tafel van Gilles na dan. Nog na lachend merken we dat ze onze kant op komen.

'Oh nee, Jace zit erbij. Ik kan hem echt niet onder ogen komen.' Fluistert Sarah. 

'Is dat nu het enige waar je aan denkt. De player waar je liever geen ruzie me hebt loopt op ons af en jij maakt je zorgen over Jace.' Opnieuw barsten we in lachen uit. 

'Zo funny zeg hier aan tafel. Vind je vast niet erg als we even erbij komen te zitten.' Fluistert een stem hees in mijn oor. 

'Ik wist wel dat je niet zonder mij kon.' Nep-liefjes glimlach ik naar River die naast me plaats neemt. Hij trekt kort uitdagend zijn wenkbrauwen naar me op. 

'Of jij kan niet zonder mij. Dat kan ook.' Ik negeer hem. Lijkt me het verstandigst. 

De ander volgen en heel toevallig zit Jace naast Sarah. Ik grijns naar Sarah die met haar ogen rolt maar toch worden haar wangen langzaam rood.

 'Zeg Jace, wat heb ik gehoord. Je hebt mijn goede raad niet opgevolgd.' Boos kijk Sarah me aan terwijl Emely moeite moet doen om haar lach in te houden. 

'Je moet echt eens een move maken hoor. Straks is ze weg met een ander. De vuilnisbak bijvoorbeeld.' Zeg ik. Emely houdt het niet meer en barst in lachen uit. Ook ik begin te lachen en Sarah ziet ook wel de grap er van in.  

'Soms snap ik niet wat ik in een debiel persoon zie.' Komt Jace er tussen. 

'Dus je ziet haar zitten.' Gillend trommelen ik en Emely op de tafel. 

'Wij zijn echte cupido's. We zouden moeten geld vragen voor onze hulp.' Grinnik ik naar Emely. 

'Inderdaad. Good job miss Whoods.' Lachend geven we elkaar een high-five. 

'Weten jullie dat jullie echt raar en gestoord zijn?' Zegt Jace. Sarah, Emely en ik kijken elkaar aan. We buigen voorover zodat onze hoofden dicht bij elkaar zijn. 

'Oké, crisis vergadering.' Zeg ik. 

'Zijn wij gestoord. Dat is de vraag.' Zegt Emely. 

'En raar.' Vult Sarah aan. We kijken elkaar aan en zetten ons dan weer normaal. We kijken naar Jace en zeggen tegelijkertijd. 

'Ja dat weten we.' Lachend geven we elkaar terug een high-five en ook Jace doet mee. 

'We are so good.' Grinnik ik. 

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallå (hallo in het Zweeds.) mensen die leven op een bol die draait.

Oh, oh, River terug een player. Wat vinden jullie daarvan? 

Wat denken jullie dat er gaat gebeuren. Drama tussen River en Gilles. Let me know wat jullie denken.

comment💬

vote ⭐

and follow💙

XOXO







Continue Reading

You'll Also Like

81.4K 1.7K 30
Heey ik ben Haylay. Toen ik 17 jaar was overleden mijn ouders vlak na elkaar. Ik en mijn broers moeten naar een internaat, maar ik ga niet zomaar naa...
275K 13.8K 57
Weetje hoe het voelt , wanneer je bloedeigen ouders je niet meer willen? Je geen contact meer met hun mag hebben en je broertjes en zusjes ? Je voor...
1.1M 17K 88
**VOLTOOID** "They say all good boys go to heaven, but bad boys brings heaven to you." Mijn eerste stap op het schoolplein van mijn nieuwe school is...
657 71 1
Zijn lugubere duisternis komt langzaam aan het licht tijdens Destiny's zoektocht naar de waarheid. De waarheid over het monster dat haar leven verand...