Choose

By Caroline_Measey

12.2K 579 78

Jeden výlet, Jeden koncert a jeden Meet&Greet. . Cassidy vyrazí se svou nejlepší kamarádkou Tessou do Los Ang... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
Ooh, baby, i got chills

EPILOG

416 17 11
By Caroline_Measey

O 3 měsíce později

JACK

Sedím nahoře na rampě a čekám až jsem moje polovička přijde a zpříjemní mi den. Dneska jsem měl opravdu perný den. S klukama jsme dolaďovali poslední úpravy nového alba a nafotili pár skvělých fotek.

Točil jsem si se skateem a u toho si broukal melodii naší nové písničky, která by měla co nejdříve vyjít. Rozhlížel jsem se do dálky a pozoroval západ slunce. Odtud ze zhora je krásný výhled na oceán. Miluju tohle místo hlavně když tu nikdo není. Můžu tu sedět a jen přemýšlet.

Z dálky sem přicházel dívka menšího vzrůstu a její hnědé vlasy létaly v culíku z jedné strany na stranu. Poznal jsem ji. Byla to ona.

,,Kudy se mám k tobě dostat?" smála se na mě a koukala na mě. Hlavu měla zakloněnou a já myslel, že si ji převrátí dozadu. ,,Vedle mě jsou schody," ukázal jsem napravo ode mě.

Na posledním schodu jsem ji nabídl pomoc. Přijala ji a já  ji pomohl nahoru. ,,Děkuju," řekla a políbila mě. Vždycky když mě políbí cítím jako bych měl motýli v břiše.
_

Naši první pusu a rande si pamatuji do nejmenšího detailu. Bylo to před dvěma měsíci. Nejsem žádný romantik, ale věděl jsem, že jí se to bude zamlouvat. Nejdříve jsem ji pozval na večeři do obyčejného bistra. Ano, tohle není romantické, ale věděl jsem, že to tam má ráda a já též. Seděl jsem tam a čekal na ni s jednou červenou růží. Stále nepřicházela a já se bál, že vůbec nepřijde. Ale nakonec přišla. ,,Zpozdil se mi uber," řekla a sedla si naproti. Růži jsem ji podal a řekl, že ji to sluší. Nic neřekla jen se začervenala a vybírala si jídlo.

Po jídle jsme se šli projít podél oceánu. Tam jsem to miloval já. Zapadající slunce a my dva. Oba jsme se báli udělat první krok, ale ona ten první krok udělala. Propletla si se mnou prsty a já věděl, že to myslí vážně. Snažil jsem se zakrýt úsměv a vypadat, že mě to nepřekvapilo, ale co si budem. Překvapilo.

Zastavili jsme se u lavičky a posadili se. Nevydržel jsem to. Nahnul jsem se k ní a políbil ji. Myslím, že byla trochu překvapená, ale začala spolupracovat. Poté, co jsme se odtáhli jsme mlčeli a drcli do sebe čelama a tak jsme zůstali nějakou dobu. Pak jsem ji doprovodil domu. A takhle naše rande skončilo.
_

Objímal jsem ji  a ona seděla mezi mýma nohama opřená zády o mou hruď. Hladila moje ruce a koukala se mnou do dálky. Byli jsme potichu. Pár polibků do vlasů jsem ji věnoval a ona se ještě víc schoulila.

,,Je pozdě. Měli by jsme jít," pošeptal jsem ji do ucha a opřel si hlavu o její rameno. ,,To už chceš jít domů? Mě se nechce jít do bytu, byla bych tam sama. Teda jestli nechceš u mě přespat," nabídla mi, ale já měl jiný plán.

Pomohl jsem ji se zvednout. ,,Sejdu to po svých, " narážela na můj skate, který jsem připravený, že si rampu sjedu. Uchechtl jsem se a připravil se k jízdě. ,,Sejdeme se dolee," vykřikl jsem a sjel dolu.

,,Nechceš si to zkusit?" zeptal jsem se ji dokud jsme park neopustili. ,,Ne, nechci se zabít," zakřenila se na mě. Miluju, když na mě dělá ksichtíky. Je roztomilá. ,,Půjdeme podél oceánu, tak můžeš jet po stezce, když jsi srab a nechceš jet rampu," chytl jsem ji za ruku. Vydal jsem se dopředu, ale ona zastavila. ,,Já nejsem srab," dupla si jako malý dítě. ,,Jsi můj malej srab," přešel jsem k ní a políbil ji.

,,Nasedni a já tě potáhnu," řekl jsem a položil skate na asfalt. ,,Já se odrážet umím. To jsem nezapomněla," podívala se na mě. ,,Dobře jak chceš, ale budeš na mě muset počkat u druhého mola," řekl jsem nabo spíš jsem na ni zakřičel, jelikož už se rozjela. Sledoval jsem ji celou dobu. Každý její pohyb a když zastavila podívala se na mě. ,,Nechceš se třeba proběhnout? Docela by jsi to potřeboval," křikla na mě a lidi, co okolo mě procházeli se na mě podívali jako na blbečka. ,,Co jsi to řekla?" rozběhl jsem se za ni. Nechala skate ležet a utíkala na písek. Neutekla moc daleko. Chytl jsem ji okolo pasu a zatočil s ní kolem dokola. Smála se a já taky. Pustil jsem ji na zem a políbil ji. Nikdy se toho nenabažím.

Zachy: Kde jste všechno je připravený. Tak pohni zadkem, ať tu za čtvrt hodiny jste.

Napsal mi Zach, když jsem si ověřoval čas.

Me: Jo jdeme. Je tam Daniel?

Zachy: Přišel před chvílí.

Docela jsem se divil, že tam je, ale byl jsem rád.

,,Nekoukej do toho telefonu," bouchla mě botou do ramene. ,,Tak jdeme. Mám pro tebe překvapení," řekl jsem a ona s jiskřičkami v očích chytla moji ruku a vydala se zpět k mému skateu. ,,Co je to za překvapení?" škemrala, ale já ji nic neřekl. ,,Je to překvapení. Za chvíli to uvidíš," napínal jsem ji.

Blížili jsme se k místu, kam jsme měli namířeno. Viděl jsem ho z dálky. Zastavil jsem a přitáhl si ji k sobě. Koukala na mě trochu nechápavě, ale byla natěšená. Dal jsem ji pusu a otočil ji zády k sobě. ,,Co máš v plánu, Jacku?" zeptala se mě a u toho se smála. Chtěl jsem ji zavázat oči, ale svůj šátek, který jsem chtěl vzít jsem nechal doma. Celý já.

,,Potřeboval bych ti zavázat oči, ale nemám čím," pohladil jsem se po zátylku. ,,Tak já si dám na oči dlaně a neuvidím nic," řekla a usmála se. Kývl jsem a čekal až to udělá. Chytl jsem ji něžně za loket a vedl ji. ,,Pozor kámen a támhle taky a tady taky," žertoval jsem. ,,Jacku celou dobu jdeme po kamenech," uchechtla se. Zasmál jsem se s ní.

Z dálky na mě mával Zach a já ne něj ukázal ať mlčí. Pochopil to a odešel mi z dohledu. Zastavil jsem a ona se trochu lekla. Chtěla dát ruce dolů, ale já ji zarazil. ,,Nesundavej," uchechtl jsem se.  Začal jsem být nervózní. Hlavně, co na to řekne. ,,První věc nenaštvi se, že jsem to udělal za tvými zády a za druhá věc nezabij mě, což doufám, že neuděláš," uchechtl jsem

CASSIDY

Chtěla jsem si sundat ruce z očí a možná mu jednu ubalit, protože nesnáším, když mě někdo takhle napíná. ,,Začínám se bát," řekla jsem. ,,Neboj," odpověděl mi Jack a chytl mě zpět za loket.

,,Pozor schod," chtěla jsem zvednout nohu, abych se dostala na schod, ale Jack to vzal po svém. Vzal mě do náruče a vynesl mě nahoru. ,,Musíš mě, ale informovat," uchechtla jsem se a on se mnou. Pak mě pustil na zem a já stále mě ruce před očima. Mezi prsty mi pronikalo světlo a první mě napadlo, že jsme došli ke klukům do vily, ale ta je o trochu dál.

,,Už můžu?" zeptala jsem se Jacka. ,,Počkej," říkal z dálky, což mi bylo divné. ,,Teď," zavelil a já si dala ruce podél těla. Musela jsem se rozkoukat. Stáli jsme před bílým až šedým domem postavený do písmene L. ,,Překvepení,"udělal pózu a zakřičel. ,,Nekoupil jsi dům?" ujišťovala jsem se. ,,Ne, jen jsem si ho pořídil na celý život s tebou". Tak na tohle jsem neměla co říct. Přiběhla jsem k němu a objala ho, tak pevně jak to šlo.

On opravdu koupil dům pro nás dva. Po dvou měsících vztahu? Asi na to nejsem úplně připravená být jenom s ním v domě. Necelý půl rok jsme s klukama bydlela ve vile, ale tohle bude trochu jiný. Myslím, že to bude zajímavé a já se na to těším.

,,Pojď jdeme dovnitř," chytl mě za ruku a vedl mě. Ve vnitř byla celá naše parta. Jonah s Tate, Zach s Tessou, Corbyn s Olivii a Daniel.

Daniela jsem neviděla od našeho rozchodu, který byl vzájemný. Za poslední dobu, co jsme byli spolu jsem nebyla šťastná ani potom, co se vše vyřešilo s Olivií.  Ze začátku našeho vztahu to bylo úžasný a všechno bylo dokonalý. Později jsme se začali rozcházet v názorech a nebylo to ono. Takže jsme si dali pauzu, ale jaksi ta pauza nám každýmu našla to, co jsme hledali. Já se dala dohromady s Jackem. Vlastně jsem to tak nějak věděla, že jsem již dřív cítila něco k Jackovi, ale nepřiznávala jsem si to. A Daniel potřeboval klid a žádný stres, který jsem mu způsobovala z těch nenávistných dopisů a všeho.

Jsme přátelé a já doufám, že to tak i zůstane. Jsem ráda za to, co jsme spolu zažili a ještě zažijeme, ať už v Disneylandu, kam jedeme v srpnu a na různých oslavách a chlastačkách.

,,Ahoj,"pozdravila jsem všechny a postupně je objala. U Olivie jsem se zarazila a chvíli přemýšlela jestli obejmout, ale nakonec jsem ji objala. Už to nebylo tak ostré, ale stále máme mezi sebou to, co mi provedla.

Usmála se na mě a já ji úsměv opětovala. Přešla jsem k Danielovi, který si nalíval pití a moc mi pozornosti nedal při pozdravu. ,,Ahoj," řekla jsem a on se na mě usmál. ,,Ahoj," řekl a objal mě, což jsem nečekala, ale byla jsem za to ráda.

Nestihla jsem se ani porozhlédnout během toho, co jsem všechny objala. ,,Jdu tě tady provést," řekl Jack a začal mě tu provázet jako v nějakém muzeu.

,,Tady tohle je náš obývák s kuchyní," ukázal rukama na celou místnost ve které stojíme. Zdi byly bílé a podlaha trochu tmavší. Nábytek byl namixovaný. Tmavě šedá pohovka, velká televize,  kuchyně byla černá s mramorovou deskou a bar měl u sebe tři židle a jídelní židli pro Lav.

,,Teď mě následujte do čela," řekl a zdvořile ukázal. Následovala jsem ho já a Tessa. ,,Máte to tu pěkný, zlato," pošeptala mi. ,,Ty jsi o tom věděla a nic si mi neřekla?" řekla jsem trochu více nahlas než jsem chtěla. ,,Nevyrušovat! Jsme na prohlídce," snažil se nesmát Jack.

Došli jsme k dřevěným dveřím, kde jsme zastavili. ,,Tady je koupelna to vidět nemusíš a pokračujeme," řekl a pokračoval v cestě. ,,Ani koupelnu nám neukáže, drzost. Asi si na něj budu stěžovat," křikla na něj Tessa. ,,Svoje názory můžete předložit mé přítelkyni," řekl a ani se na nás neotočil. ,,Tady máme hernu nebo studio. Takový nepotřebný pokoj," Vešli jsme do místnosti, která byla prosvícena modrým světlem. Vyšli jsme ven a chvíli čekali na Jacka, který přepínal světlo na fialovou barvu. ,,Aby se t toho nestal červený pokoj" uchechtla se. ,,Neměla by jsi koukat na padesát odstínů," drcla jsem do ni. ,,Byli by jste jako Christian a Anastasie," v tom, ale přišel Jack. ,,Můžeme pokračovat?" usmál se na nás. ,,Ano, pane průvodce," řeklaa jsem a on mě objal kolem pasu jednou rukou. Tessa šla za námi, jelikož do téhle chodby se tři vedle sebe nevejdeme.

,,Tady máme ložnici," řekl a otevřel dveře. Byla prostorná. Zdi byly šedé a podlaha světlá. Postel byla bílá a povlečení na ni černé s šedou. Naproti posteli byla velká bílá skříň s velkým zrcadlem. ,,Myslím, že se ráno sama sebe leknu," přecházela jsem pokoj na druhou stranu. ,, Souhlasím," řekla Tessa a rozhlížela se. ,,Taky bych se sama sebe lekla," doplnila.

,,Já tě asi fakt miluju," přešla jsem k Jackovi a políbila ho. ,,Mě milujou všichni," řekl, když jsme se odtáhli. Bouchla jsem ho trochu do ramene a on udělal jako by ztratil rovnováhu. ,,Tak pojďte. Jde se slavit," zavelel Jack a chytl mě za ruku.

Z obýváku se linula hudba z reproduktorů. ,,Ještě někdo přijde?" zeptala jsem se. ,,Jo, ještě by měl přijít Christian, Sydnie, Anna a ještě někdo," řekl ve zkratce.

...

Přidali se k nám i ti, co Jack jmenoval. Konečně jsem měla tu čest potkat Sydnei. Hodně mi o ní Jack vyprávěl a já se těšila až ji potkám jako všechny jeho sestry. Jako dál jsem poznala Rayna, Zachova bráchu, který se tu zastavil jen hodinu možná i na kratší dobu. Christiana jsem poznala už před tím a přišel mi moc sympatický. Tyler až tolik ne, ale i tak jsem ráda, že jsem ho poznala.

Všichni jsme tancovali, povídali si a hráli nějaké společenské hry, který přinesl Daniel. Nasmáli jsme se u toho. Nemohli jsme také vynechat zpívání na to došlo, až když jsme v sobě nějaký ten alkohol měli.

Smála jsem se a připadala si volná jako kdyby mě nic netížilo. Jack se stále držel u mě a jeho nečekané polibky jsem si užívala naplno.

Teď už jsem opravdu šťastná.

Tak jo. Máme tu konec. Děkuji všem, co jste tuto povídku četli a bavila vás❤️. Děkuji za veškeré hvězdičky a podporu❤️. Rozhodně mám v plánu vydat nějakou povídku ohledně WDW, ale momentálně jsem začala pracovat na povídce- The hockey fight (první kapitola by měla vyjít zítra😉). Takže pokud máš zájem, tak ji můžeš začít číst.❤️

A ještě pokud máte třeba nějaký moment z této povídky, který se Vám líbil, tak mi ho napište do komentářů. Budu za to moc ráda❤️

C.M🖤

Continue Reading

You'll Also Like

27K 1.2K 25
Vzájemná výměna domovů dvouch rodin na celé léto? Noční můra Zayna i Sidney. Neznají se. Poznají se. A možná se i zamilují. Lovestory plná sarkasmu.
32.4K 1.6K 41
Příběh je rozepsaný ( kapitoly nevycházejí pravidelně ). začátek: 8.1.2024 V příběhu se nachází návykové látky a sexuální scénky.
20.2K 739 62
Vládce podsvětí Lucius Darkmoon, dostal ultimátum od svého otce, vládce nebes i země. Do tří let si musí najít ženu svého srdce, nebo mu otec vezme...
4.9K 129 25
Kluk, co jí miluje a stále ji to dává najevo ale ona mu není schopna říct že ho má ráda ale omylem si ho vezme. Jestli tě to zjímá tak neváhej a čti...