Icecold love

Per lovingstorriieees

127K 1.5K 350

En berättelse om Leiah som brottas mellan rätt och fel. En tjej som föll för sin lärare trots hur mycket än h... Més

Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kaptitel 10
Kapitel 11
Kapitel 12
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 16
Kapitel 17
Kapitel 18
Kaptiel 19
Kapitel 20
Kapitel 21
Kapitel 22
Kapitel 23
Kapitel 24
Kapitel 25
Kapitel 26
Kapitel 27
Kapitel 28
Kapitel 29
Kapitel 30
Kapitel 31
Kapitel 32
Kapitel 34
Kapitel 35
Kapitel 36
Kapitel 37
Kapitel 38
Kapitel 39
Kapitel 40
Kapitel 41
Kapitel 42
Kapitel 43
Kapitel 44

Kapitel 33

2K 35 23
Per lovingstorriieees


Danis POV

Efter att ha blivit färdig med alla möten idag så längtade jag efter att se Leiah. Hon var tydligen här, Ally sa att hon och Nari hade gått ner för att dansa. Jag gick ner för trapporna och såg att hela dansgolvet var riktade mot baren och att de flesta hade frusit upp.

Vad är det de kollar på? Jag följde de med blicken och såg att hon var uppe på baren och dansade. Fuck, varför ska hon alltid göra saker så svårt för mig. Den där klänningen passade verkligen henne, hur kan den där skönheten ens vara mänsklig. Jag märkte att jag själv hade frusit upp för att kolla på henne som resten av gästerna. Det var då det slog mig att andra män kollade på henne just nu, när hon rörde sina höfter så sexigt till musiken kunde jag inte hålla mig längre. Jag knuffade min väg igenom skaran och gick raka vägen till baren.

Jag kramade om den vilda tjejens midja och drog ner henne från baren. Hon försökte dra sig loss mina armar, men jag fick ner henne ändå. Det var det viktigaste, att folk skulle sluta kolla på henne. Hon fortsatte sparka och skrika, men hennes kropp var väldigt svag som vanligt.

Fan Leiah, du är full. Hon lugnade ner sig och jag släppte henne, men det första hon gjorde då var att plocka en vodkaflaska från hyllan och dricka från den. Jag drog åt mig flaskan snabbt, hon skulle svimma av om hon fortsatte dricka.

Hon blev såklart arg på mig och sprang iväg, hon kommer säkert dansa med Nari igen tänkte jag. Men när mina ögon letade efter henne så såg jag ingen Leiah, bara en full Nari med en kille bakom henne. Vad ska jag göra nu då, hämta fulla Nari från främlingens armar eller leta efter Leiah. Jag ringde Ally och talade om för honom att han behövde skjutsa hem Nari, innan hon gjorde något hon skulle ångra. Sedan sprang jag ut.

När jag var ute såg jag fortfarande ingen Leiah, hon hade gått ut helt full och ensam i den där klänningen. Tänk om någon försökte skada henne, hon kanske frös eller svimmade av på gatan. Oroligt sprang jag nerför gatan medans den kalla vinden svepte förbi mig. Jag kollade runt mig för att observera människorna och gatorna runt omkring  mig. När jag hade kommit en bit så såg jag 4 män samlade runt något. Jag kollade försiktigare och såg att de kollade på något, sedan så bar en av de upp en kvinna. När jag såg att det var Leiah de höll i kunde jag inte kontrollera mina tankar längre, tänk om hon var medvetslös, de kanske vill skada henne. Jag skulle inte kunna leva med att ha låtit Leiah bli skadad.. det var tillräckligt svårt att gå igenom det en gång.
- SLÄPP HENNE, skrek jag åt mannen som höll upp henne.

Han brydde sig inte om att jag skrek, eller att jag hade klart och tydligt sagt åt honom att låta henne vara.
- Vad ska du göra om jag inte släpper henne? Testade han mig.

Jag bet ihop mina käkben och flinade åt mannen, jag ska mycket väl visa honom vad jag ska göra. Jag tog upp min pistol från bältet och siktade den på hans huvud. Hans ansiktsuttryck ändrades direkt.
- Lugna ner dig mannen, jag försökte bara hjälpa henne. Hon har stukat foten, försökte han förklara.

- Nästa gång, ska du inte  fucking käfta emot, förstår du? Sade jag och skakade mitt vapen framför hans ansikte. Killen började nästan gråta så jag stoppade in pistolen i bältet igen och tog emot Leiah från hans armar.

- Ni hade tur idag, sade jag och kollade på den halvtmedvetslösa Leiah i mina armar.
Hade någon annan kunnat ta hand om henne så hade jag tagit hand om dessa horungar. Jag slängde jackan som hon hade på sig på marken, hon ska inte ha en annan mans kläder på sig. Jag höll henne tätt intill mig medans jag gick upp till parkeringen igen. Jag skyndade mig för att hon inte skulle frysa.

Det är inte första gången som jag hittat de här killarna här ute, faktum är att de har blivit utslängda från min klubb flera gånger. De verkar snälla, men det är de verkligen inte. Jag är tacksam att jag hittade Leiah i tid. Jag kollade på den sovande ängeln i mina armar. " När ska du lära dig att alla människor inte är så rena och att alla inte  har bra avsikter?" Viskade jag i hennes öra. Jag märkte hur små prickar bildades på hennes hud efter min viskning.

Jag öppnade bilen och satte henne i sätet bredvid mitt. Hon öppnade sina ögon och såg mig rakt in i ögonen.
- Dani, du förstörde allt, sade hon dramatiskt.

- Är det sant?

- Ja, du förstörde festen och sen siktade du en pistol mot de snälla killarna. Vem tror du att du är? Vågade hon säga.

- De är inte snälla! Informerade jag henne.

- De försökte hjälpa mig, plus så har de aldrig skadat mig, vilket du har gjort, sade hon.

- Du har tur att jag han dit innan de skadade dig, svarade jag.

- Okej, men jag hoppas att någon hinner rädda mig från dig, du skadar mig också så jag borde inte vara med dig.
Hon var så full att meningarna som lämnade hennes mun knappt var förståeliga.

- Hur skadar jag dig då? Frågade jag.

- Du skadar mig här, sade hon med sin hesa röst och pekade på sitt hjärta.

- Lägg av.

- Du lovade att ta ut mig idag, men du kom inte. Kolla, har du sett min klänning, jag tog på mig den för din skull, sade hon och tog på sin egna kropp.

- Fuck, Leiah. Sade jag under mitt andetag. Hon fattar inte hur sexig hon ser ut i den där klänningen. Hade hon inte varit så full hade jag dragit av henne den och knullat henne så hårt.

- Aa gör det, sade hon och lade sin lilla hand på mitt skrev.

- Om du inte hade gått och blivit så full så kanske det hade hänt, sade jag och tog kort henne hand.

Vi var framme vid hotellet och Leiah öppnade bildörren och tog ett steg utanför, hon hann dock inte gå så långt innan hon föll ner på golvet igen.
Jag sprang och bar upp henne igen.
- Du skadar inte bara mig, du skadar mina vänner, babblade hon fram. Vafan snackar hon om.

- Jag känner inte ens dina vänner, sade jag och ställde mig i hissen med henne i mina armar.

- Jo, du skadar Amir, du bad Ally att skada honom.
Jaha Leiah, du menar den lilla oskyldiga killen som fick dig kidnappad.

- Han var anledningen till att du blev kidnappad, sade jag.

- Nej, du var anledningen, svarade hon och pekade mig i ansikten.
Fulla Leiah gav mig verkligen en reality check, hade det inte varit för mig så hade hon aldrig varit i fara.

- Förlåt, viskade jag och lade ner henne på sängen.

- Men, jag- jag älskar dig ändå, hon lade händerna på sin mun direkt efter att ha sagt det, som en liten flicka som råkat säga en hemlighet.

Varför skulle hon älska mig, jag hade ljugit, bedragit, uttnyttjat och sårat henne. Jag var ingen hon eller någon annan kvinna borde älska. Ja, jag hade haft sex med henne även om hon var kär i mig och jag bara vara kåt, jag hade ljugit om min identitet och fått henne nästan kidnappad. Jag förtjänade inte hennes kärlek.

Men det var något annorlunda med henne, hon gjorde mig galen på ett sätt. Hon fick mig och glömma bort det verkliga livet, med sitt underbara skratt och havsblåa ögon. När hon är med andra män så blir jag rasande och får en känsla av att vilja slå skiten ur de.
Hon distraherar mig och för bort mig från verkligheten så mycket att jag glömmer använda kondom. För innan jag trycker mig in i Leiah så har jag inget annat i åtanke än att känna henne runt mig.

Hennes skratt avbröt mina tankar.
- Jag vet att du har känslor Dani, du behöver inte leka kall. Jag ser igenom dig, sade hon och fortsatte garva.

- Du får mig att känna, Leiah, sade jag själv förvånad av vad min tunga hade uttalat.

- Jag är fortfarande arg att du skrämde den snälla killen, sade hon och slog till mig lätt.

- Han testade mig plus så höll han i dig som om du vore hans, sade jag utan att tänka ännu en gång.

- Varför blir du arg för det? Frågade hon och kollade mig rakt in i ögonen, hur vågar hon ens.
Jag lade min handflata på hennes mun och lade mig ovanför henne.
- Hållkäften, viskade jag, hon nickade.

Jag gick upp och började klä av henne klänningen, fan va hon hetsade upp mig. Jag hämtade en av mina tjocktröjor och kämpade med att få den på henne medans hon fladdrade vilt med armarna. Vi skrattade tillsammans ett tag tills jag äntligen lyckades klä på henne.

Jag gick upp och tog av mig mina egna kläder sedan lade mig bredvid henne. Hon klingade sig fast vid mig och jag lade mina armar runt henne. Sedan somnade hon fridfullt och jag kunde inte rå för att tänka att jag faktist lät Leiah sova med mig så många gånger. Jag hade inte sovit med en tjej sedan.. sedan hon. Folk trodde aldrig att jag skulle lyckas komma över henne, inte jag heller. Men när jag är med Leiah så får jag hopp, Leiah får mig att känna de känslorna igen. Hon tänder gnistorna i mig och får mig att vilja satsa igen.
Frågan är om jag vågar.

Tack för 7k, jag är extremt tacksam över alla som läser❤️
Jag blir verkligen så glad och motiverad av era kommentarer. Ibland så vill jag bara lägga av och så får jag en kommentar av er och får upp hoppet igen.
Vad tycker ni om detta kapitel från Danis perspektiv?
Vem tror ni "hon" är?
BTW om ni inte märkt det än så ÄLSKAR jag The Weeknd, seriöst allt han släpper är 🔥.

Continua llegint

You'll Also Like

235K 2K 82
Föräldralösa Allison och hennes bästa vän Sarah ska lämna deras gammal liv i Sverige bakom sig och flytta till New York. Vad händer när hon och Sara...
64.6K 1K 49
Molly Shay lever sitt liv normalt. Men jämfört med alla andra unga tjejer i stan så är inte Molly ett dugg intresserad av Kelly Atwood, stans player...
2.1K 9 2
Hailey flyttar in i ett nytt hus där hennes granne är en av dom snyggaste killarna på Skolan. Han får snabbt upp intresset i henne och vill ha henne.
213K 940 25
Jonna är 17 år, hennes storebrors kompisar är ofta över på besök och relationerna blir mer skummare mellan henne och brorsans bästa vänner. Men hon...