WICCA-CADILIK

Av Wiccan4days

255K 4.6K 2.4K

Merhaba! Wattpad uygulamasında cadılık oğretilerini, büyüleri, paganizmi anlatacağım. İhtiyacınız olacağını... Mer

⛦WICCA'NIN (MODERN CADILIK) 13 PRENSİBİ⛦
⛦BİR CADI OLDUĞUNUZUN 15 IŞARETİ⛦
⛦MUMLARIN RENKLERİ VE ANLAMLARI⛦
⛦WİCCA ALTARINDA OLMASI GEREKENLER⛦
⛦SABATLAR⛦
⛦WICCALAR HAKKINDA BİLİNEN YANLIŞLAR⛦
⛦CADILIK TÜRLERİ ⛦
⛦Bir sorum var!⛦
⛥PERİLERİ GÖREBİLMEK İÇİN⛥
⛦MUM GİYDİRME/PARA YAĞI⛦
⛥GÖLGELER KİTABI/ BOOK OF SHADOW⛤
⛤SORU - CEVAP⛥
⛤DİLEK BÜYÜSÜ⛤
⛤ AŞK BÜYÜSÜ I ⛤
⛤ SİYAH TUZ ⛤
ETKİNLİK!!!
⛤FIRTINA VE YAĞMUR BÜYÜSÜ⛤
⛦KAN BÜYÜSÜ ⛦
⛦İNTİKAM BÜYÜSÜ⛦
⛦AŞK BÜYÜSÜ II ⛦
GERİ DÖNÜŞ DUYURUSU
⛦ÇEKİM YASASI NEDİR? ⛦
⛦AURALARI GÖRME VE RENKLERİN ANLAMLARI⛦
⛦ŞİFALI ÇAYLAR VE OTLAR #1⛦
⛦BİRİNİN FİKRİNİ DEĞİŞTİRME BÜYÜSÜ⛦
⛥OUİJA (RUH) TAHTASI KURALLARI⛥
⛥İYİLEŞME BÜYÜSÜ⛥
⛥ELMA AŞK BÜYÜSÜ⛥
⛥KAYNAK KİTAP TAVSİYELERİ⛥
⛥TANRIÇA HECATE⛥
⛦WICCA MOBİL UYGULAMALARI⛦
⛥ KORUNMAK İÇİN CADI KESESİ⛥
ETKİNLİK!
#PARANORMAL OLAYLAR#
⛥KELTİK TAROT AÇILIMI⛤
⛥VOODOO TRANSI⛥
⛥BÜYÜ KURALLARI⛥
DURUM RAPORU
⛥BÜYÜDE ZAMANLAMA⛥
⛥ WICCA TESTİ⛥
⛥DOLUNAY RİTÜELİ⛥

SON BÖLÜM

2.8K 64 19
Av Wiccan4days

Herkese selam! Bilindiği üzere ben artık bölüm yüklemiyorum ama birkaç ayda bir mesajlarımı ve yorumları okumak için giriş yapıyorum. Gördüklerim beni çok üzdü. Her bölümün altında saçma sapan kavgalar edilmiş bu yüzden de yüzlerce yorum silmek zorunda kaldım. Size teşekkür ederim beni savunduğunuz için ama gerek yok ben hepsini sessize alıyorum zaten gerektiğinde. Onun dışında herkesin mesajını gördüm ama wattpad cevap vermeme izin vermiyor nedendir bilinmez.
Şunları tekrar etmek istiyorum.
1.BEN KİMSENİN BEYNİNİ YIKAMAYA ÇALIŞMIYORUM BU KİTABI BULAN ARAMAYA CADI BÜYÜ YAZMIŞTIR Kİ ÇIKMIŞTIR. SOSYAL MEDYA HESAPLARIM DAHİ YOK REKLAM YAPAYIM. BENİ GERÇEKTEN TANIYAN 10 KİŞİ FALAN VAR BURDA.
2. BURADA YAZDIKLARIM TAMAMIYLA KİŞİSEL TECRÜBELERİM VE OKUYUP HOŞUMA GİDEN BİLGİLERİ İÇERİYOR. BUNLAR BENİM VE BANA YATKIN FİKİRLERE SAHİP OLAN İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİ. SİZE TERS GELİYORSA BU KİTABA YORUM YAPAN HERKESE SALDIRMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.
3. BEN BU KİTAPTAN 5 KURUŞ DAHİ PARA KAZANMADIM BANA HİÇBİR ŞEKİLDE GETİRİSİ YOKKEN YILLARCA MERAK EDENLERİN MERAKINI GİDERME VE WICCA HAKKINDAKİ YANLIŞLARA AÇIKLIK GETİRME AMACIYLA YAZDIM, ÇEVİRDİM, PAYLAŞTIM. KISACASI BANA STRES ÇEKTİRME YA DA EMİR VERME GİBİ BİR LÜKSÜNÜZ YOK!
4. BU KİTAP BAŞLANGIÇ SEVİYESİ TEKRAR EDİYORUM SADECE EN BASİT KOLAY VE ANLAŞILIR ŞEKİLDE YAZILDI AMACIM ANLAŞILMASI KOLAY OLMASIYDI ZATEN. BU YÜZDEN BANA SANKİ BİR HALT BİLMİYORUM MUAMELESİ YAPAMAZSINIZ!
5. YAZMAYA DA DEVAM FALAN ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ BİR GRUP BEYİNSİZ YÜZÜNDEN NE BEN NE DE SEVEREK OKUYANLAR SİNİR KÜPÜ OLMAK İSTEMİYORUZ. BU BENİM KİTABIM BENİM TECRÜBELERİM VE BİRİKİMİM KATILMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.
6. BU KİTABA BAŞLADIĞIMDA LİSEYE GİDİYORDUM ŞU AN ÜNİVERSİTE 3. SINIF ÖĞRENCİSİYİM BU YÜZDEN SİZ OKURKEN TEK GÜNDE YAZILMIŞ GİBİ GELEBİLİR AMA YILLARDIR YAZIYORUM ESKİ BÖLÜMLERLE SON YAZDIKLARIMI KARŞILAŞTIRMAYIN BİLE!

Fortsätt läs

Du kommer också att gilla

İz +18 Av deren ak

Övernaturligt

26.5K 86 2
Açıklamayı değil kitabı oku. --- pişman olmayacaksın! Rahatsız olanlar okumasın +18 içerir!
2.5M 76K 19
Paranormal #2 Kartal'ın aklında, neden bu kızı daha önce görmemiş olduğu soruları dönüyordu. "Gözleri..." "Değişik, evet." "Değişik değil, eşsiz...
3.8M 196K 66
UYARI: Hikayeyi okurken sakın henüz okumadığınız bölümlere bakmayın. Gizem/Gerilim olduğu için spoiler yiyebilirsiniz! Yetenekli olmak. Her defasınd...
23.1K 971 28
☠Onlar katil. Artık insan olmadıklarına dair yemin ettiler, diye söylentiler var; bu yüzden dikkatli ol, aptalı oynamak canını kurtarmayacak. ☠İstekl...