İMKANSIZ AŞK

By AnkaLinaa

123K 3.6K 146

Ne zaman imkansızı seversen, işte o vakit gerçek seversin.. More

1
2
KARAKTERLER
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
>FİNAL<
---ÖZEL BÖLÜM---

16

1.5K 44 1
By AnkaLinaa



     Salonda oturmuş sadece bitirdiğim bira şişeleriyle bakışıyordum. Hayatımda ne yaşanırsa yaşansın güçlü olacağıma dair kendime söz vermiştim. Ama şuan o sözü bozuyorum. En azından şimdilik.. Yaşadığım onca şeyden sonra vücudum o kadar güçsüz düştü ki.. Neden ya? Neden?! Bu sorunun cevabı yok mu?! Neden mutlu olmamam için lanetlenmiş gibi hissediyorum? Neden her şey beni buluyormuş gibi hissediyorum? Artık dayanamıyorum.. Tek bir kötü olayı kaldırabileceğimi sanmıyorum.

     Güneşin yüzüme vurmasıyla sabah olduğunu anladım. Geceden beri gözüme gram uyku girmemişti. Yağmur'da gelmemişti zaten. Gelmemesi iyi oldu ama neden gelmedi? Hiç aklıma bile gelmedi. O beni tek bir gece gelmememe rağmen deli gibi merak edip polis çağırdı ama benim aklıma bile gelmedi! Her konuda olduğum gibi dostluk konusunda da iyi değilim. Kendimden nefret ediyorum! 

    Kendimle verdiğim savaşı sonlandırıp hemen Yağmur'u aramak için telefonuma uzandım. Telefon biraz çaldıktan sonra sonunda sesini duydum. Sesini duymamla vücuduma yayılan rahatlama hissi yüzümde tebessüme sebep oldu. Sesi iyi geliyordu.

'Lina? Ne oldu?'

'Bir şey olmadı. Sadece seni merak ettim. Gece gelmedin?'

'Kusura bakma ya Barış'la gün doğumunu izlemek istedik. Özür dilerim aklıma gelmedi..'

'Özür dilemene gerek yok bir tanem.. Sen bak keyfine eve gelince konuşuruz.'

'Tamam canım görüşürüz.'

'Görüşürüz..'

      Merak etmeyip aramayan bendim birde özür diliyor. Gerçekten iğrenç bir dostum.. Yerimden kalkıp en son dün sabah yediğimden dolayı ölmemek için kendime tost yapmaya başladım. Ama yaptığım tosttan da sadece 2 ısırık alıp gerisini bıraktım. O 2 ısırığı bile zar zor yutmuştum. Saat daha çok erkendi. Uykumsa hiç yoktu. Evden çıkıp biraz yürüsem belki iyi gelir. 

   Berbat durumda olan yüzümü ve saçlarımı düzelttikten sonra dışarı çıktım. Saat çok erken olduğu için hava serindi ama bu bana çok iyi gelmişti. Kulaklığımı takıp rastgele bir şarkı açtım. Bir yandan gözlerim dolarken bir yandan da öylece yürüyordum


 2 SAAT SONRA


     Uzun bir yürüyüş gerçekten beni kendime getirdi. Eve girmek için anahtarımı bulup kapıyı açtım. Yağmur hala gelmemişti. Umarım o güzel bir gece geçirmiştir. Gerçi sevdiği adamla günün ilk ışıklarını izlemek.. Harika olmalıydı. Ben hiç bunu yaşamadım. 

    Yaklaşık yarım saat sonra kapının kilidinden gelen seslerle kapıya doğru adımladım. Yağmur gelmişti.. İçeri girer girmez boynuma atlayıp sevinçten zıplamaya başladı. Onun mutlu olduğunu görünce bütün dertlerimi unutuyordum. Sevinçle yüzüne baktım.

'Ne oldu kız sana?!'

'Lina! İnanamazsın! Barış'ta beni seviyormuş!'

'Ve siz bu zamana kadar birbirinizden haberiniz bile olmadan aşkınızı içinizde tuttunuz!'

'Of  evet! Lina hayatımda yaşadığım en güzel geceydi!'

'Dur geç şöyle de hemen anlat her şeyi!'

'Ay tamam!'


   Salona geçtiğimizde ortalıktaki herşeyi çöpe attığım için başımı yiyecek bir durum yoktu. Sadece çok fazla sigara içtiğim için biraz ağır bir koku vardı ve ne kadar havalandırdıysam da tamamen temizlenmemişti. Şuan da buna söylenecek durumda olmadığı her halinden belliydi. 


'Evet! Dinliyorum..'

'Ay dur heyecanlandım!'

'Hadisene kızım kudurdum meraktan!'

'Tamam tamam.. Bak ilk önce yemek yemeye gittik. Bana bakışları kesinlikle arkadaşça değildi o anda fark ettim bunu. Çok güzel bakıyordu Lina.. Ah herneyse işte yemek yedikten sonra lunaparka geçtik. O kadar çok eğlendim ki! Çocuk gibiydik ve her şey doğaçlama gelişiyordu. Lunapark kapanana kadar bir sürü oyuncağa binip çılgınlar gibi eğlendik. En sonunda çıkarken beraber gün doğumunu izlemek istediğini söyledi gittik. O kadar güzel bir yere gittik ki.. Şehir resmen ayaklarımızın altındaydı. Onun dizlerine yattım ve saçlarımı okşarken bana çok güzel bir şarkı söyledi. Daha sonrasında hızlıca arabaya ilerledi ve romantik bir müzik açtı. Daha sonrasında centilmen bir tavırla beni dansa kaldırdı. Bende ona ayak uydurup gayet kibar bir şekilde elini tuttum. Dans ediyorduk.. Ama o an öyle güzeldi ki sanki zaman durmuş ayaklarımızın altındaki koca şehir bizi izliyordu. Sonra kulağıma yaklaşıp fısıltı gibi bir sesle beni liseden beri sevdiğini ve hepte beni beklemiş olduğunu söyledi. O an keşke zaman dursa dedim içimden. Bende ona, onu sevdiğimi itiraf ettikten sonra beni öptü. O kadar narin bir şekilde öpüyordu ki sanki canımı acıtmaktan korkuyor gibiydi.. İşte sonra beraber çimenliğe uzanıp günün doğmasını bekledik. Günün ilk ışıkları yansırken bana bir kağıt verdi ve lise zamanında beni düşünerek yazdığını söyledi. Bak sana okuyayım..


Yalnız düşünmek istemiyorum şu sıralar seni,

Kafamda yine onlarca soru birikti.

Adın diyorum, unutulması ne mümkün,

Bir yağmura bakıyor bütün hatıralar.


Oysa sevmezdim ben yağmuru senden önce

Senden sonra sevmediğim gibi...


İnsan ne kadar umutsuz olabiliyor bazen,

Ne kadar yenik kalbine ve nefsine,

Aşk olmaz senden kadın,

Adın gibi yağmur olursun sen,

Akar gidersin.


Senin damlaların ne beni temizler,

Ne seni masum kılar.


Sen öyle bir yağmursun ki,

Her damlanda kaçacak yer arar bu adam,

Çünkü dokunsan bir daha tenime,

Olduğum yerde olduğum gibi yeniden severim seni,

Benim üstüm başım sensin.'


'Yağmur.. Bu adam sana aşık.'

'Lina.. Ben çok mutluyum!'

'Mutlu olmalısın zaten bir tanem!'


     İkimizde birbirimize sarılmış ağlıyorduk. Ama uzun bir süredir ilk defa sevinçten ağlıyorduk ve bu an hiç bitmesin istedim. Canımın parçası hayatının en mutlu gününü yaşıyor. Onun için o kadar mutluydum ki.. 


'Senin için o kadar mutluyum ki Yağmur..'

'Bende çok mutluyum kardeşim.. Ah sulu gözlülerin tekiyiz! Eee sen naptın bensiz bakayım!!'

'Ahahha! En huzurlu gecemi geçirdim tabiki! Başımda dırdırcı bir Yağmur yoktu daha ne isteyebilirim ki?!'

'Demek öyle!'

'DUR LAN! SENDE HER FIRSATTA VURUYORSUN!'

'HOŞUMA GİDİYORSA DEMEK Kİ!'

     Biraz daha beni dövdükten sonra ikimizde gözlerimizden yaşlar gelene kadar kahkaha attık. İkimizde gece uyumadığımız için uyusak iyi olurdu. Yoksa gün içinde bir yerlerde bayılıp kalabilirdik. 

'Yağmur.. Benimle uyur musun bugün?'

'Tabiki! Ama gene beni yataktan düşürme!'

'Öf saçmalama! Ben deli yatmam!'

'Aynen canım. Uyurken yatakta volta atanda bendim zaten!'


   Ona sadece güldükten sonra yatağa girdik ve ihtiyacım olan sevgiyi kankamdan bulma umuduyla ona sarılarak güzel bir uykuya kendimi bıraktım..





Continue Reading

You'll Also Like

740K 30.8K 48
30-50k izlenen Yağız her gün yayın açar, Sohbet eder ve korku oyunları oynar. Işıl ise o yayıncıya aşık bir kızdır. Işıl habire yağıza Instagramdan y...
11.9K 1.1K 41
Gözlerini ilk açtığında nasıl hissettiğini asla hatırlayamazsın. Gözlerini sonsuzluğa kapattığında da bu duygu hissedilmez gelir sana. Fakat şimdi, ...
3.7K 561 11
Yıldız Kolejinde bizi kaoslu,eğlenceli ve güzel zamanlar bekliyor.🥰🫀
680K 13.5K 21
༺༻ Bütün hakları saklıdır "Ben geldim" Gülümseyerek ve son harfi uzatarak kurduğum cümle ile o da gülümsedi. Sandalyesini biraz masadan geri çekti...