Kicsit boldogabb...

By jayti_04

273 22 6

Nem is gondol bele az ember, hogy milyen elveszíteni egy barátot. Vagy belegondol, csak nem veszi komolyan, l... More

1. Fejezet
2. Fejezet
3. Fejezet
4. Fejezet

Prológus

106 4 5
By jayti_04

Egy pillanat múlva már elmúlt az ujjongás és az éljenzés. Kerestem a rajongóink mosolygó arcát, de sehol sem találtam őket. Minden olyan komorrá és sötétté változott. Minden gyerek és felnőtt egyaránt halálra rémült sikolyokkal menekült ki a stadionból. Sírtak. Mindenki sírt. Fogalmam sem volt, hogy azok a tehetetlen tekintetek, az ordító síkoltások és a menekülő utat kereső emberek miért változtak meg egy pillanat alatt. Fogalmam sem volt, hogy mi a fene történik. Megmozdulni is képtelen voltam. Nem tudtam, miért ordít Namjoon, aki mindig úgy önti belénk a lelket, és erős marad, amikor mi már nem bírjuk azt a súlyt, ami ránk nehezedett. Miért zuhan össze az eddig vigyorgó Jimin, miért üvölt mindenki keservesen, miközben látszólag a szenvedés emészti fel őket. Egyszerűen nem tudtam, hogy mi folyik körülöttem. Mindenki mögém nézett, mindenki a hátam mögé futott, és esett össze erőtlenül. A lábaim alig bírtak egy lépést is tenni annak érdekében, hogy megforduljak. Egy másodperc. Ennyi elég volt.

Amint lassan megfordultam, többé már azt sem tudtam, hol vagyok. A tüdőmben lévő szorítás és az elzsibbadt lábaim a földre taszítottak. Már nem hallottam a kiáltásokat. A fájdalmas sikolyokat. Megszűnt mindegyik. Az eddig borzasztóan hangos emberek, mintha köddé váltak volna. Vagy, mintha soha nem is léteztek volna. Csak a térdem hangját hallottam, ami olyan erővel csapódott a földnek, hogy azt hittem a rettenetes fájdalomtól, ami átjárta a testemet, darabokra tört. Fuldoklottam. Hánynom kellett, de semmit sem tudtam csinálni.

Ahogy lezuhantam, a nadrágom magába szívta a még meleg vért, nem láttam a könnyeimtől és a szúró fájdalom, ami belém hasított minden másodpercben, kezdett elviselhetetlenné válni. Mint akibe mélyen beledöfnek egy kést, üvölt, könyörög, hogy hagyják abba! Segítségért kiált, de tovább kínozzák, mélyen a bőrében húzzák végig addig, míg nem veszít annyi vért, hogy eszméletét veszítse, és végül belehaljon abba a kibírhatatlan, borzalmas szenvedésbe.

Minden percben erősebben éreztem a porcikáimban azt a többé már felejthetetlen, pokoli kínt.

Megragadtam a kezét, ami egy ideig úgy szorította az enyémet, mint ami össze akarja roppantani az összes csontot, ami létezik a testemben. A szemekben, amik kínszenvedve bámultak rám, és próbálták elmondani, hogy nem bírják tovább, kidülledtek az erek, és vérben úsztak. Nem tudott tovább harcolni. A tüdő, ami egyre lassabban vette a levegőt, és a vér, ami csak ömlött belőle, végül belepte a ruhája minden részét.

Az a leírhatatlan fájdalom, ami nem hagyta, hogy egy szó is elhagyja a számat, egyre csak nőtt. Segíteni akartam. Meg akartam menteni, de mind hiábavaló volt. A fuldokló tüdő már nem próbált többé levegőt venni. A szája, amiből bugyogott a sötéten vöröslő vére, mondani akart valamit, de már nem jött rajta ki hang. Tekintete üvegessé vált, már nem éreztem, hogy engem nézne. Hogy belebámulna a szemeimbe. Már... senkit sem nézett. Kihűlt kezeinek engedett a szorítása, és mozdulatlanul hevertek az enyéim közt. Az eddig életért küzdő test e pillanatban már mereven feküdt előttem.

Nem tudtam tenni semmit. Nem tudtam még egy rohadt mentőt se hívni. Nem voltam képes megmenteni... Nem tudtam tenni érte semmit. Csak tehetetlenül térdeltem a teste mellett, ami már nem mutatott életjelet."

Continue Reading

You'll Also Like

119K 4.3K 33
Sophie élete korántsem könnyű. Az édesanyja valamien oknál fogva az egész családot elhagyja, ezért édesapja, és bátyja neveli őt. Mindent megtesznek...
6.6K 425 9
Duológia első kötete! 𝐒𝐜𝐚𝐫𝐥𝐞𝐭𝐭 𝐍𝐨𝐫𝐭𝐨𝐧 mindig is tiszteletben tartotta, hogy bátyja legjobb barátja számára tabu. Azonban nem tud paranc...
3.5K 423 39
Lizzy 24 éves, aki most végzett az egyetemen. Szülei nem rég vettek egy farmot így kiköltöztek a városból. Az elkényeztetett kislány nem túl boldog e...
61.1K 2.6K 20
Luna Brooke nyári munkát keres, hogy egy kis pénzhez juthasson, amiből majd az egyetemet szeretné kifizetni, bár addig még van bőven ideje, Luna előr...