Vampire love story

By Yulichka1234

6.4K 474 33

16 - річна Олівія Морган. Ця дівчина вампір з доволі легким характером. Вона приїхає в Нью-Джерси де буде жит... More

Глава 1: Переїзд+знайомство
Глава 2: Шкільні дні...
Глава 3: Бійка
Глава 4: Вечірка
Глава 5: Таємниця розкрита
Глава 6: Хто сестра, а хто ворог?
Глава 7: Ейнштейн - Володар вампірів
Глава 8: Денис - перевертень?
Глава 10: Хто кого
Глава 11: Аудієнція
Глава 12: Що з Нікою??
Глава 13: Він відшив Олівію...
Глава 14: Забути чи покохати...
Глава 15: Лікарняний
Глава 16: Що за чорт?!?
Глава 17: Нова мамця чи самозванка?
Глава 18: Розмова і всі точки над "і"
Глава 19: Нове життя з чистого аркушу
Глава 20: Закінчення і також кінець

Глава 9: Олівка - вампірка

220 20 0
By Yulichka1234

Pov Олівія
Він знову перевів на мене погляд. Я стояла і не розуміла, що мені робити. Аж не звідки хтось увійшов в залу та почав єхидно сміятися.

— Володар, а ви не знагліли? Чому мене не впускають до вас? Я що повинен, чекати кінець світу?! Це перебор. Що у вас тут твориться? - запитав юнак і ледь посміхнувся мені.

Ейнштейн перевів погляд на нього. Він підійшов до юнака і почав обнюхувати його. Наче від нього йшов поганий запах, але коли він ледь скривився то промовив.

— Нікчемна собака, - тихо сказав він. — Чого тобі треба від мене? - вже серйозно мовив він.

— Не культурно обнюхувати свого ворога. Я ж не просто так прийшов. А на зустріч, - сказав він і вишкірився.

— Заберіть їх, - наказав Ейн і помахнув охоронцям на нас.

Ми сиділи в якісь кімнаті. Тут не було вікон. Лише голі стіни, підлога вже стара, диван нещасний, стіл. Еля ледь сиділа і не могла відірвати погляда від Анни. Я не хотіла зараз думати, що вони мої близькі. Просто закрила очі, поринула в приємні спогади.

— Ти знала, що Оля мала померти? - звернулася Еля до неї.

— Так. І що? - в її голосі було стільки холоду та огиди.

— Як це що? Ти знала про те, що Твоя дочка помре, і не зупинила його! Та яка ти мати після цього? Стерва! - розлючено прокричала сестра. Я розплющила очі і побачила їхні лиця. Еля кипіла від люті, а Анна ніякої реакції не видала.

— Я знаю. Була молода та наївна. Не знала ще про доросле життя. І коли я дізналася хто мій коханий, то вже не могла тверезо думати. Кохання засліпило мене. А Ейна, я покохала з першого погляда. Він був тоді в білій сорочці, чорних брюках, чорні туфлі та чорний піджак. А погляд... - почала розказувати вона, але я перебила її.

— Кохала? Ти кохала самого Володаря Смерті! Та як ти не розумієш, що він тебе ні! Наївна та молода? Зараз ти така сама, лише твої зморшки добавляють тобі роки, - сказала я.

— Олівко, не повторюй моїх помилок... Я зробила це заради вас двох, - відповіла вона.

— Для нас двох, мамо? Та ти навіть не заслужила нашої довіри, яка нахрін заради нас двох?! Все життя ми були десь далеко, а тут появляється такий момент, щоб розчулитись. Ні. Я не буду визнавати тебе мамою, - почала кричати Еля на неї.

Я ледь підняла очі, щоб поглянути на цю жінку. В її погляді читався... Страх? Невже вона боїться її? Це ж просто Еля. Елеонора котру я так добре знаю ще з дитинства.

— Ель, заспокойся. Давайте не будемо сваритися, - намагалася бути як найспокійнішою.

Вона лише перевела свій погляд вбік, а Анна лише закрила обличчя руками. Так ми просиділи десь 15 хвилин. Через той бік було чутно кроки які наближалися сюди. Анна наче ожила та почала підніматися, Еля лише з байдужістю дивилася на ті двері, так як і я. Ось і відкрили двері. Зайшов один охоронець і лише вимовив.

— Ти - ходімо, - він ткнув пальцем на Анну.

Я поглянула на Еля, а вона на мене. Що це було? Чому її? Вона покинула нас і той охоронець закрив нас тут. Супер! Тепер що? Ми мовчали. Не хотілося повертатися до старої теми. Так, як я багато чого зрозуміла з тих слів, що сказав Ейн та розповідь сестри.

Pov автор
Анна прямувала до зали, в якій знаходився Ейн. Охоронець відкрив їй двері, вона зайшла, і вони тут же закрилися за нею. Нічого дивного не було. На старовинному троні сидів Володар. Він був похмурий і щось обдумував. Але коли увійшла жінка, то він ледь перевів на неї погляда. Вона пройшла вперед. І тут він промовляє.

— Анно, навіщо ти прийшла? - звернувся він до неї.

— Як це навіщо? Я кохаю тебе, - відповіла вона і хотіла зробити крок вперед, але він зробив жест «не треба».

— Ти сама знаєш, що це не правда. Тобі потрібна помста. Так я знаю про твої плани, - від його слів вона ледь не стрималася, щоб заперечувати, але це було марно.

— Якщо знаєш, то відпусти їх, - сказала вона і склала руки на груди, дивилася прямо ввічі йому.

Він вивчав її обличчя. Ейн, не знав, як поступити. Відпусти чи залишити? В думках крутилися забагато питань.

— Яка користь буде мені? Чому я маю їх відпустити? - і тут він підпер рукою своє підборіддя і уважно розглядав розгублене лице Анни.

— Тому що... Вони... Я не знаю. Хіба тобі потрібна їхня кров? Вони ж лише нещасні істоти, - почала говорити те, що найбільше хотілося висказати.

— Гаразд... Але. Ми складемо договір, - сказав він і ухмильнувся.

— Договір? Я згідна! Який? - зразу погодилась вона.

Він підвівся з свого трону та підійшов впритул до неї. Ще трішки і їхні вуста б поцілували один одного. Але цього не сталося, адже він приклав палець до її губ та посміхнувся.

Я хочу, щоб ти...

Pov Олівія
Анна повернулася. Як на диво, нас відпустили. Ми з Елю намагалися виговорити її на розмову, але було марно. Вона мовчала. Ні слова не сказала нам, навіть тоді коли забрала нас. Це було дивно. В середині щось підсказувало, на погане перевчуття.

Коли ми приїхали. А саме в будинок Анни. Навіть не віриться, що вона живе в такому шикарному будинку. Тут три поверха, 10 спалень, вітальння, 2 ванні, 1 душова, кухня, 2 балкона, спортзал, 2 басейна (1 на дворі, а ще 1 в середині) та кінотеатер. Я була здивована. А Еля ще більше.

Ми зайшли в будинок і почали розглядати все навколо. Всі стіни були в сірих тонах. Особливо спальні були в білих та фіолетових тонах. Анна підналася по сходах вверх. Ми за нею. Коли вона відкрила двері в якусь кімнату, то я побачила ці фіолетово-білі стіні та європідлога. Я захотіла тут залишитися, але зрозуміла, що це не можливо. Я живу в Лос-Анджелас, в тата.

— Олівіє, якщо хочеш, можеш тут переночувати. Або підемо пошукаємо іншу спальню, - нарещі промовила вона.

— Та мені ця подобається. Дякую, тобі... мам, - сказала я і сама здивувалася від моїх слів. Вона легенько усміхнулася.

— Ходімо Елю, - вона провела сестру до якоїсь кімнати.

Я зайшла в середину і почала розглядати всі меблі. Тут було велике ліжко, дві тумбочки на якій  з одного боку була лампочка, шафа купе, туалетний столик, пуфік, двері в ще якусь кімнату та білий пухнастий коврик. Я сіла на край ліжка. Навіть не вірилось, що я зараз тут. А я завжди думала, що мама живе в своїх коханців і живе на їхній грошах. Але ні! Вона має такий шикарний будинок. Це ж мрія будь кого.

Під вечір, Анна покликала нас з Елю поїсти. Ми спустились по сходах на низ. Зайшли на кухню та побачили, стакан з червоною рідиною. Мої очі стали наче чорними. Я не могла опиратися спокусі і тому наоеиіла на той стакан. Випивши все до останньої краплі, я відчула на собі здивовані погляди.

— Що? Я голодна, - почала виправдовуватись.

— Просто в тебе кров тече з губ, - усміхнулася Еля.

— Оль, тебе не вчив Микола бути більш стримана при їжі? - звернулася вона до мене.

— Вчив. Я ж не винна, що мене ніхто не годував, - сказала я і ледь усміхнулася.

— Вся в мене, - сказала вона і усміхнулася.

Давно я не бачила цієї посмішки. Колись я навіть не хотіла її бачити в своєму житті. А тепер я розумію, що неможливо жити без мами. Я частинка її. Яка вона там є, добра чи погана. Вона мама! І байдуже, що вона через стільки років згадала про мене та сестру.

Потім ми повернулися по кімнатах та заснули.

Continue Reading

You'll Also Like

2.6K 315 20
Таємниці, розгадка, новий початок? Хто така Міранда? Вона дочка Лідії і Віктора. Ще пару років назад сталася страшна втрата. Лідія померла. Все що па...
6.4K 474 20
16 - річна Олівія Морган. Ця дівчина вампір з доволі легким характером. Вона приїхає в Нью-Джерси де буде жити і навчатися цілий рік. Дівчина знайоми...
317 42 15
Що ж... Мене звуть Міра. Мені 17 років. Це все, що вам потрібно знати про мене. Це мій перший запис у щоденнику. Чесно кажучи, я не знаю про, що писа...
29.8K 1.3K 30
Ця історія про те, як одна дівчина з багатої сім'ї, дізнається, про таємницю свого роду. На перший погляд дівчина самодостатня і ні в чому собі не ві...