Új-Vegeta

By DaphneKuran

44 3 0

Valaki feltámasztja a Vegeta bolygót a lakosaival együtt. Ráadásul még Vegetáék elveszett lánya is előkerül... More

Szereplők
1 fejezet

Csillagharcosok

24 1 0
By DaphneKuran

A Vegeta-bolygón a természetes gravitáció tízszer nagyobb, mint Földön, amely segített abban, hogy a csillagharcosok nagyobb mértékben tudják növelni harci erejüket és kitartásukat. Az újszülött csecsemőket mindig rangsorolták. Ez a rang határozta meg egy veleszületett csillagharcos rejtett harci erejét.

Külsőre nagyon hasonlóak az emberekhez, kivéve a majomszerű farkukat és azt, hogy a szélsőséges hőmérsékleteket jobban tűrik. Az egyik legfontosabb ezek közül, hogy minden különösebb probléma nélkül képesek utódot nemzeni akár emberi partnerrel is, vagyis közelebbi genetikai rokonságban állnak velük, mint mondjuk a csimpánzok. Ugyanakkor szervezetük működése alapvetően eltér az emberekétől, ami főként sejtjeik szerkezetével és működésével, a kí élettani hatásaival és kezelésével függ össze.

Eleinte valószínűleg a könnyebbnek tűnő utat választották, és a növényekre fanyalodtak, legalább is az ellenálló képességük a természetben előforduló mérgekkel szemben arra utal, hogy volt idő, mikor rendszeresen kapcsolatba kerültek velük. Az állandó éhség azonban agresszívvé, és minden bizonnyal sokkal hatékonyabbá is tette őket a zsákmányszerzés terén, ezért hamarosan felhagytak a gyűjtögetéssel, és mindent levadásztak, ami kicsit is ehetőnek tűnt.

Végtagjaik hosszúak, ujjaik azonban éppen, hogy tömzsik és rövidek. Fülük nagy és elálló, farkukat leszámítva testük általában csupasz, és az arcszőrzet megjelenése is ritka. Vastag szálú, sötét hajuk durva és érdes tapintású, szemük fekete vagy egészen sötétbarna, de vannak kivételek.

A rendkívül intenzív időszak körülbelül hároméves korukra lecseng. Ekkorra szellemileg nagyjából egy kisiskolás szintjén állnak, és fizikailag is inkább egy mini-felnőtt benyomását keltik, mint egy pufók kisgyerekét, de nem nagyobbak, mint egy átlagos hároméves. Ezután azonban fejlődésük üteme lassulni kezd, az emberekhez képest némileg el is marad, különösen megjelenésüket tekintve - egy 12 éves saiyan körülbelül egy 7-8 éves embergyerek méretével rendelkezik. Ugyanakkor testméretük nem teljesen független a rendelkezésükre álló erőtől sem, vagyis felnőttként, sőt, akár idős korukban is nőhetnek még, de ritkán képesek olyan erőre szert tenni, amely észrevehetően lendít a magasságukon.

A gyilkolás összekapcsolódott bennük a jóllakott elégedettség érzetével, és alighanem ez vezetett végül ahhoz a mérhetetlen vérszomjhoz, ami a ma ismert saiyanokra annyira jellemző.

Minden tiszta vérű csillagharcos majomszerű farokkal születik, sőt a legtöbb félvér is, de náluk leginkább csak a fiúk pl. Gohan, Trunks, Goten. A lányok viszont már nem pl. Ai, Sharotto és Bulla. A negyed részben csillagharcosok sem azzal születnek. Nekik csak később vagy egyáltalán nem nő ki. A farok egy különösen érzékeny terület a csillagharcosoknak. Amikor valaki megragadta nekik, akkor ezáltal ideiglenesen mozgásképtelenné lehetett őket tenni. Ugyanakkor ez ellen lehet tenni, ki lehet képezni magukat, hogy felszámolják ezt a gyengeséget. Edzés után a farok már nem befolyásolja, ha valaki megragadja. A farok segítségével meg lehet fogni dolgokat, de az egyensúly érzékben is jelentős szerepe van. A farok további fontos szerepe, hogy telihold fényénél lehetővé teszi az óriásmajommá (Oozaru) átalakulást.

Az óriás majmok hatalmas gorilla szerű lények, hosszú farokkal, páviánéra emlékeztető pofával, borotvaéles fogakkal és vörös szemekkel.

A csillagharcosok kivételes erővel rendelkeznek. Erejük sokkal nagyobb, mint az embereké vagy más idegen fajoké. Ehhez a 10x nagyobb gravitáció is hozzájárul, de a kemény és intenzív edzésekkel, harcokkal is jelentős mértékben tudják növelni erejüket. Ezen kívül ha túlélnek egy halálközeli élményt, akkor sokkal erősebbek lesznek, mint korábban voltak, mivel a testük alkalmazkodik, kompenzálja a sebzést.

A csillagharcosok sebessége és mozgékonysága szintén figyelemre méltó; tudnak úgy mozogni a levegőben, hogy egy átlagos emberi szem nem is látja őket. A reflexeik is sokkal gyorsabbak, mint egy átlagos embernek. Hatalmas erejük magasabb tápanyagbevitelt igényel, mint egy átlagos ember, de mivel nagyon jó az anyagcseréjük, így ez nem okoz nekik hátrányt. Az sem jelent gondot nekik, ha közvetlenül egy harc előtt nagy mennyiségű élelmiszert esznek. Nem szenvednek a görcsöktől (mint az emberek), sőt, úgy tűnik, hogy ez javítja az általános teljesítményüket.

A faj másik sajátossága, miszerint az utódok mindig erősebbek a szüleiknél, a félvér utódok esetében hatványozottan igaz pl. Gohan. Csontjaik sokkal szilárdabbak, mint az embereké, gerincoszlopuk a szokásos 33 helyett 39 csigolyából áll, ennek köszönhetően sokkal rugalmasabbak. Izmaik rendkívül erősek, amelyek szilárdságát akaratuktól függően, kíjük segítségével képesek változtatni is, így védve magukat a támadásoktól.

Szokatlanul fejletten jönnek a világra, és életük első két-három évében hihetetlenül gyorsan fejlődnek. Bár legalább huszonöt éves korukig biztosan nőnek, már tizenöt-tizenhat évesen ivarérettek.

Egyszer választanak párt, ami első pillantásra ugyan meglepőnek tűnhet, de figyelembe véve, hogy a szexualitás közel sem játszik olyan fontos szerepet az életükben, mint az emberekében, máris kevésbé furcsa. Kis túlzással azt is mondhatnánk, a saiyanok a harcban élik ki magukat, a szex csupán sokad rangú tevékenység a szemükben, aminek egyetlen célja az utódnemzés. Innen nézve a párválasztás is közel irreleváns számukra, és inkább szól a birtoklásról, mint a szerelemről és ragaszkodásról.

Ami mégis jellemző a saiyan pároknál, az a köztük lévő szokatlan bizalom. Ez lényegében az egyetlen kapcsolati forma számukra, ahol számíthatnak a másik támogatására mind a harcban, mint azon kívül. Érdekes, hogy ez a fajta törődés a közös gyerekekre már nem feltétlenül terjed ki - többnyire az erőhöz, a teljesítményhez kötik a „szeretetüket" -, a saját felmenőik felé pedig lényegében soha.

Ideális esetben a gyermek az anyaméhben fejlődik, a terhesség természetes ideje 26-30 hét, de a szülés már hetekkel ezelőtt is szükségessé válik. Ezért a saiyanok közt gyakorlatilag ismeretlen fogalom a természetes szülés, a gyerekeket az első kí-aktivitás regisztrálása után kimetszik az anyából. Másrészt egyfajta előszűrést is jelent, hiszen a gyengébb gyerekek nagy valószínűség szerint nem élik túl az első napot sem az inkubátorokban. Az inkubátorok ugyanis egyfajta második méhként működnek, és a kicsik körülbelül 1-1,5 hónapot töltenek bennük, mielőtt a gondozó körletbe kerülnek. Tulajdonképpen ez a valódi születésnapjuk, és ez az utolsó esélyük rá, hogy változtassanak az eddig mért erő szintjük alapján történt besorolásukon.

Van ugyanis egy különös képességük, ami valószínűleg a zenkai egyfajta mellékterméke, mégpedig az, hogy képesek a szerzett tulajdonságaikat is tovább örökíteni. Nem csak a klasszikus értelemben vett memóriájuk kiváló, hanem a testük is egyfajta „sejtszintű emlékező tehetséggel" bír. Ha például egy saiyan mérgező bogyót eszik, és túléli, a leendő gyermekei öröklik az adott anyaggal szembeni teljes immunitást, de az eset előtt születettek értelemszerűen nem. Az óvoda és iskola is ismeretlen fogalom előttük, a saiyan gyerekek nevelése kimerül a harci oktatásban, és többnyire az utánzási hajlandóságukra épít. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy velük született képességük érzékelni is a kít, sőt, ösztönösen elrejtik a sajátjukat.

Oozaru

Pusztító

A klasszikus oozaru, a leggyakoribb, talán a legősibb típus, és egyben a legösztönösebb is, mindent elpusztít, ami csak az útjába kerül. A jagákra és a yagukra egyaránt jellemző, és viszonylag egyszerű felismerni. A motiváció a vegytiszta pusztítási vágy, a cél pedig maga a pusztítás, tekintet nélkül a környezetre, vagy éppen a többi oozarura. Egy Pusztító mindennek és mindenkinek nekimegy, legyen az ellenség vagy barát, pusztán csak a rombolás öröméért. Hegyeket tüntetnek a föld felszínéről egyetlen legyintéssel, és ha nem fékezik meg őket, az egész bolygót képesek elpusztítani. Nem terveznek és nem mérlegelnek, fel sem fogják, hogy ez a saját maguk pusztulását is jelenti.

Ide tartozó szereplők pl. King Vegeta, Nappa, Fasha, Kaara, Tarble, Bardock, Tora, Gine

Védelmező

Akkor őrül meg, ha veszély fenyegeti azt, akit vagy amit a magáénak tekint. A Pusztítóval egy időben, vagy nem sokkal később alakulhatott ki, és bár eredetileg a yaguk sajátos törzsfejlődésének hozadéka volt, a vérvonalak keveredésnek hála újabban a jaga típusú saiyanok közt is egyre nagyobb számban fordul elő. A következmény természetesen jelen esetben is a pusztítás, a cél azonban, ahogy a motiváció is, valakinek vagy valaminek a megvédése. Egy Védelmező oozaru képes saját magát megfékezni, ha úgy érzi, veszélyt jelent arra a valamire, amire vigyázni akar. A problémát többnyire az jelenti, hogy ritkán akarnak megvédeni bármit is a saját testi épségükön túl. Az alapforma azonban beletartozik ebbe, így a Védelmezővel bíró jaga saiyanok számára a legkönnyebben előhívható az oozaru ereje az alap formájukban. Ez a legmegfontoltabb és legintelligensebb típus, éppen ezért a legnehezebben kontrollálható is.

Ide tartozó szereplők pl. Goku/Kakarotto és fiai: Gohan és Goten, Kawari

Éhező

A legújabb és legkevésbé hasznos típus, lényegében szerencsétlen keveredése a két archetípusnak. Az alany egyszerre vérszomjas és kontrollálhatatlan, mint egy vérbeli pusztító, amihez a védelmezőkre jellemző féltés a katalizátor. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bár az dühíti fel, ha megpróbálnak ártani annak, akit vagy amit a tulajdonának tekint, valójában mindent annak tekint, amihez csak köze van - ide értve nem csak társait vagy érdekeit, hanem tárgyait, eszméit, gondolatait, sőt, ellenségeit is. Ugyanúgy nem viseli el, ha egy harcban más győzi le az ellenfelét, mintha másvalakin látja levetett ruháit, hiszen azok az övéi, hozzá tartoznak, még ha nem is tart éppen igényt rájuk. Számára tehát az elv az érdekes, a tényt védelmezi, nem pedig magát az adott személyt vagy tárgyat, éppen ezért nem is érdekli annak épsége vagy állapota. Elsődleges célja nem a „kincs" biztonságba helyezése, hanem a dominancia megőrzése. Éppen ezért ez a legveszélyesebb típus is - szélsőséges helyzetben még önmagukat is képesek ellenfélként azonosítani, és annyira nem viselik el az alany eredeti tudatának felsőbbrendűségét, hogy a gazdatestüket is képesek elpusztítani, ha alkalmuk nyílik rá. Bármit megkívánhatnak, féltékeny típusok, és soha nem mondanak le a tulajdonukról, még akkor is, ha semmi hasznukat sem veszik, vagy egyenesen utálják őket. Többségük az első osztály tagjai közül kerül ki, de az elitre is jellemző, a yagu hangsúlyos saiyanokra viszont egyáltalán nem.

Ide tartozó szereplők pl. Vegeta és gyermekei: Sharotto és Bra és Trunks, Kassen, Turles, Genari, Queen Jiduru

Saiyan archetípusok

Bár eddig erről csak érintőlegesen ejtettünk szót, a saiyanok eredetileg két jól elkülöníthető csoportra voltak oszthatók, aminek alapvető vonatkozásai máig érvényesek. Ugyan a külső jegyek alapján már nem egyértelműen meghatározható, ki melyik csoportba tartozik, nem sikerült igazán kiegyensúlyozott középutat találni a jellegzetességek és képességek terén. Akadnak persze kivételek, mint például Bardock, de ez meglehetősen ritka, és az okot még nem sikerült maradéktalanul felderíteni. A saiyanok döntő többségének esetében tehát jól felismerhetően vagy a yaguk, vagy a jagák felé billen a mérleg. A legfőbb különbség a két típus közt, hogy míg a yaguk fizikai erejükre támaszkodva használják fel a kíjüket, lényegében a fizikai támadásokat erősítve vele, addig a jagák gyengébb fizikumuknak köszönhetően kénytelenek nagyobb mértékben a kíre támaszkodni. Ez jóval veszélyesebb ellenféllé, ugyanakkor sebezhetőbbé is teszi őket.

Yagu (Saiyagu), a yagyuu jelentése bivaly

- 200-220 cm testmagasság

- 200-250 kg testsúly

- Ismertebb yaguk: Nappa, Borgos, Shugesh, Madou, Kiren, Raditz

A yaguk a klasszikus értelemben vett „szörnyetegek", általában velük azonosítják a saiyanokat is. Testük hatalmas, izmaik ehhez képest is látványosan fejlettek, és elképesztő fizikai erejük van. Bőrük többnyire sárgásbarna, esetenként szürkés árnyalatú, kemény és vastag. Lényegében egyfajta páncélként funkcionál, jól bírja a fizikai hatások mellett a hőmérséklet ingadozást is, így egy hétköznapi robbanás, vagy a hagyományos robbanó fegyverek nem sokat érnek ellenük. Méretükből kifolyólag meglehetősen lassúnak, szinte már lomhának tűnhetnek a jagákhoz képest, és kí potenciáljuk is jóval elmarad az övéktől, de fizikai erejük és egyedülálló állóképességük ezt lényegében kompenzálja. Sőt, bizonyos mértékig a kí támadások is következmények nélkül lepattannak róluk. Ez nyilván egyén- és helyzetfüggő, de általánosságban elmondható, hogy egy yagut a saját erejének legalább a felével érdemes támadni, ha komolyabban meg akarjuk sebesíteni. Valamivel lassabban fejlődnek, mint a jagák, körülbelül 35-37 éves koruk körül érik el a teljes méretüket, ezért valószínűsíthető, hogy tovább is élnek, erre azonban nincs kézzel fogható bizonyíték. Lévén, hogy nincs ismert saiyan, aki természetes halált halt, a faj várható élettartama eleve nem ismert, mindösszesen az őket vizsgáló enkinek találgatásaira hagyatkozhatunk. Az ő megfigyeléseik szerint a mérsékeltebb kí áramlásnak köszönhetően a yaguk szervezete kisebb terhelésnek van kitéve, ezért lassabban használódik el, így nem kizárt, hogy megérhetnék akár a kétszáz éves kort is, szemben a jagák százhúsz évével.

Ritka köztük, aki képes alap formájában is felhasználni oozaru energiája egy részét. A yagu típusú saiyanok döntő többségére igaz, hogy testük nem képes elviselni a kí ilyen mértékű belső koncentrálódását. Ez egyben azt is megmagyarázza, miért nincsenek köztük nők. Mint láttuk, egy saiyan gyermek kihordása együtt jár az embrió méhen belüli kí-aktivitásával is, ami könnyen végzetes lehet még egy jagára nézve is. A yaguk jellegzetes külső jegyei és képességei tehát csak apai ágon öröklődnek, és körülbelül 70%-ban dominánsak is a jaga génekkel szemben. Intelligenciájuk kielégítő, de az összetett gondolkodás nem erősségük, komolyabb összefüggések átlátására nem túl jó hatásfokkal alkalmasak csak. Inkább az érdektelen hozzáállás, egyfajta testi-lelki kiegyensúlyozottság jellemző rájuk. Bár könnyen feldühödnek, sérelmeiket többnyire azonnal meg is torolják, így nem mondható, hogy különösebben haragtartóak, vagy bosszúállók lennének. A bajtársiasság tekintetében is meglepően együttműködőek, és csapatmunka tekintetében is sokkal hatékonyabbak, mint a jagák.

Jaga (Saijaga), a jaga jelentése jaguár

- 160-170 cm testmagasság

- 80-90 kg testsúly

- Ismertebb jagák: Vegita, King Vegeta, Torrak, Genari, Trunks, Goten, Gohan, Goku/Kakarotto, valamint a nők.

A jaga típusú saiyanoknak, bár fizikailag összehasonlíthatatlanul erősebbek, mint az emberek, a yagukkal esélyük sincs felvenni a versenyt. A fizikai erő hiányát azonban ritkán érzik hátránynak. Vékonyabb testalkatuknak és magasabb szintű kítechnikáiknak köszönhetően gyorsak és pontosak, és a gyorsabban keringő kí miatt hamarabb is gyógyulnak valamelyest – igaz, nem is bírnak el annyi sérülést, mint a yaguk. A kí ugyanakkor összehasonlíthatatlanul nagyobb kárt tud okozni, mint a puszta erő, ezért általában a harcaik is hamar eldőlnek, így nincs is idejük megsebesülni. Bár többnyire intelligensebbek a yaguknál, általánosságban véve agresszívebbek, ingerlékenyebbek, és jóval szeszélyesebbek is. Jellemző rájuk a nyílt rosszindulat, ami többnyire lobbanékony, bosszúálló természettel párosul, nem ritka, hogy egymás közt is tisztességtelen eszközökkel rendezik a vitáikat. Ebből kifolyólag nem is túlságosan megbízhatóak vagy következetesek, még saját magukkal szemben sem. Előszeretettel bízzák magukat a puszta erejükre, ezért nagyon ritka, hogy katonai vagy politikai szempontból értékelhető vezető kerül ki közülük. Jóformán kivétel nélkül képesek rá, hogy alapformájukban is felhasználják a bennük rejlő oozaru energiájának egy részét, tulajdonképpen ez lehet a két csoport közti különbség legfőbb oka. Ennek mértéke lényegében csak a szervezetük aktuális tűrő képességétől függ. Az mindenesetre biztos, hogy a bennük rejlő kí-potenciál sokszorosa is lehet a yagukénak.

Csillagharcos szintek

Csillagharcos: Ez a sima, alap állapot, az úgynevezett normál külső. (Japánul: SJ=Saiya-Jin) Ebben az állapotban hajuk és szemük fekete. De vannak kivételek.

Szuper Csillagharcos (SSJ) (50x nagyobb hatalomra tesznek szert.): Első szintű szuper csillagharcos szint, az úgynevezett szuper harcos. Jellemzői: Hajuk az égnek áll és sárga/arany színűvé válik. A szemöldökük szintén sárga színű lesz, míg a szemük színe zöldre változik. Erejük, sebességük, kitartásuk, ügyességük nagymértékben megnő. Ennek a szintnek az eléréséhez egyfajta dühroham, dühkitörés szükséges.

Ultra Szuper Csillagharcos (USSJ) (65x nagyobb hatalomra tesznek szert.): A normál szuper harcos külsőn kívül ebben a szintben az izomzat nagymértékben megnő, de fordítottan arányosan a gyorsaság csökken.

Hiper harcos (SSJ2) (100x nagyobb hatalomra tesznek szert.): Második szintű szuper csillagharcos szint, az úgynevezett hiper harcos. Jellemzői: A hajuk ugyan úgy égnek áll, de sokkal erőteljesebben. A testük körül villámok jelennek meg, ami talán a legszembetűnőbb változás. A hajuk és a szemük színe változatlan az előző formához képest, de az erejük és gyorsaságuk még jobban megnő.

Mega harcos (SSJ3) (400x nagyobb hatalomra tesznek szert.): Harmadik szintű szuper csillagharcos szint, az úgynevezett mega harcos. A hajuk jelentősen megnő, meghosszabbodik; a szemöldökük pedig eltűnik. A hajuk sárga, a szemük színe zöld, ahogy a többi szintben. Nagyon sok edzés szükséges ehhez a szinthez, de ezáltal az erő és gyorsaság rohamosan megnő. Nehéz fenntartani ezt a formát, mivel sok energia szükséges hozzá.

SSJ4 (4000x nagyobb hatalomra tesznek szert.): Negyedik szintű szuper csillagharcos szint. Ehhez szükséges a farok illetve az arany majom (Arany Oozaru) állapot elérése. Ha ez sikerült, akkor az átváltozáshoz kontrollálni kell az indulataikat. Itt a hajuk sötét színű lesz; felső testüket pedig piros színű szőr borítja (mellkas kivételével).

Szuper Csillagharcos Isten (SSJ God) (100.000x nagyobb hatalomra tesznek szert.): Ez az átalakulás felülmúlja elődje az SSJ2 és SSJ3 képességeit. Ahhoz, hogy ezt a szintet egy csillagharcos elérje, 5 azaz öt csillagharcos jelenléte szükséges és egy rituálé, melyben a jelenlévők "átadják" erejüket és tudásukat az általuk kiválasztott harcosnak. A haj színe magentára változik és fényes, vörös, tűzszerű aura veszi körül egész testét, képességei pedig szinte határtalanok. Később a sorozatban kiderül, hogy kemény edzés árán ezt a szintet rituálé nélkül is el lehet érni.

Kék Szuper Csillagharcos (1.000.000 x nagyobb hatalomra tesznek szert.): Ezt a szintet csakis azok a csillagharcosok érhetik el, akik előtte képesek voltak szuper csillagharcos istenné és Szuper csillagharcossá változni, ugyanis ez a forma a kettő kombinációja. Más szóval, ha egy szuper csillagharcos isten, szuper csillagharcossá alakul, akkor ezt a formát veszi fel. Hajuk, szemük, és szemöldökük kék színűvé változik, és egy sugárzó kék aura veszi körül a testüket. Az aura lassan áramló, kék, tűzszerű, amiben néha fehér villámok cikáznak.

Kék Szuper Csillagharcos Evolúció (50.000.000 x nagyobb hatalomra tesznek szert.): A kék szuper csillagharcos szint továbbfejlesztett változata. Ebben a formában a haj és az aura is a kék sötétebb árnyalatát veszik fel, a testen az izomzat megnő (Hasonlóan, mint az ultra formánál).

Mystic/Ultimate szint (500x nagyobb hatalomra tesznek szert.): Jellemzői: csak apró különbségek vannak, beleértve a markánsabb arcvonásokat, az egyenesebb hajat, és egy nagy, áttetsző (fehér) aurát. A haj és a szem színe nem változott, maradt fekete.

Ultra Ösztön (100.000.000 x nagyobb hatalomra tesznek szert. A MUÖ (mester ultra ösztön) 500.000.000 x nagyobb hatalomra tesznek szert.): Ez egy olyan szint, amit még az Istenek sem tudnak könnyen elérni, elsajátítani. De ezt a formát nem sokáig tudják fenntartani, mivel az SSJ3 és SSJ Blue-hoz hasonlóan nagyon sok energia kell hozzá. Az Ultra Ösztön lényege, hogy a testét elválasztja a tudatától, ezáltal harc közben gondolkodás nélkül védekezik és támad, így sokkal gyorsabban, ösztönből reagál ellenfelei támadására. Testét kék aura veszi körül, a szeme ezüst színű lesz. Amikor már mestere lesz ennek a formának, a haja szürke színűvé változik.

Rangok Vegeta bolygó felrobbantásakor:

Elit 12.00 felett

Elsőosztályú 9.5-11.9

Másodosztályú 7.1-9.4

Harmadosztályú 0.1-7.0

Rangok a Vegeta bolygó feltámasztásakor:

Elit 800.000 felett

Elsőosztályú 400.001-799.999

Másodosztályú 200.001-400.000

Harmadosztályú 0.1-200.000

Continue Reading

You'll Also Like

1M 33.5K 79
"𝙾𝚑, 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚊𝚝 𝚝𝚑𝚎𝚖! 𝚃𝚠𝚘 𝚕𝚒𝚝𝚝𝚕𝚎 𝚗𝚞𝚖𝚋𝚎𝚛 𝚏𝚒𝚟𝚎𝚜! 𝙸𝚝'𝚜 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚝𝚑𝚎𝚢'𝚛𝚎...𝚍𝚘𝚙𝚙𝚎𝚕𝚐ä𝚗𝚐𝚎𝚛𝚜 𝚘𝚏 𝚎𝚊𝚌𝚑...
1.9M 83.6K 127
Maddison Sloan starts her residency at Seattle Grace Hospital and runs into old faces and new friends. "Ugh, men are idiots." OC x OC
1.7M 62.8K 43
" Wtf is wrong with you, can't you sleep peacefully " " I-Its pain..ning d-down there, I can't...s-sleep " " JUST SLEEP QUIETLY & LET ME ALSO SLEEP...
85.1K 2.4K 38
Francesca Astor came to Love Island to find her soulmate, and once she sets her eyes on him, she's never letting go. Rob Rausch x Fem!oc #1 robertrau...