(CZECH) Ďábel ve mně ( Varian...

By Donnie_arts

1K 77 27

NEDOKONČENO (nikdy nebude) original: https://www.wattpad.com/761861040 Varian je kluk se skvělými přáteli a m... More

Absolutně nesouvisející
1. Zrození démona
2. Porada
3. Zmatení
4. Nový plán
5. Příprava
6. Mise začíná
8. Vzdálený
9. Mlha
10. (Vše co potřebuješ vědět)
11. Mind-fuck

7. U táboráku

66 7 3
By Donnie_arts

Přečtěte si i moji (hate) recenzi na poslední epizodu, konec stojí za to...



"PŘEHÁNÍM?! To ty PODpřeháníš!"

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Pomalu jsi začala znovu získávat vědomí a probudil se s velkou bolestí hlavy. Posadila jsi se a ignorovala skutečnost, že tě hlava bolela ještě více. Když jsi se rozhlédla, promnul jsi si oči a zasténala.

Byla velká tma a trvalo nějaký čas, než sis uvědomila, že jsi ve stanu. Co to k čertu? Nebylo před několika sekundami poledne? Co se stalo?

Poslední věc, na kterou sis vzpomněla, byl Evžen, řekl něco, co nedávalo smysl. Něco o tom, že je Varian příčinou smrti někoho dalšího. Co tím myslel?

A pak se Varian rozzlobil ... že? A pak ... zatraceně všechno je rozmazané. Pak jsi se ho pokusila uklidnit a on ...

oh....

oh.

Praštil tě. Tvůj nejlepší přítel tě srazil do bezvědomí. na hodiny.

Co to kurva?

Kde je teď? Je v pořádku?

Vystoupila jsi ze stanu a znovu ignorovala bolest, kterou to způsobilo. Potřebovala jsi odpovědi. Hned.

Byla velká tma a měsíční svit sotva umožnil vidět okolí. Proto bylo dobré, že pochodeň byla přímo před tvým stanem. Zvedla jsi ji aby jsi mohla vidět les. Rozhlédla ses kolem a uviděla další stany. Podívala jsi se do každého, ale všechny byly prázdné. Nenechali tě tu, že ne?

Znovu jsi se rozhlédla kolem a tentokrát jsi viděla světlo ohně, ne příliš daleko. A jak jsi se blížila, začala jsi slyšet hlasy. Byl to Evžen, Locika a ostatní.

Něco ti říkalo, že mluvili o něčem, co by ses neměla dozvědět, odložila jsi pochodeň a plížila se blíž.

„Nemyslím si, že to měl v úmyslu. Nikdy by to naschvál neudělal." Slyšela jsi Lociku. Schovávala jsi se za stromem, jen pár metrů od nich. Nahlédla jsi a viděla čtyři dospělé: Locika měla na tváři obávaný výraz a objímala se kvůli chladnému vánku. Cass a Ondřej vypadali sakra vážně. Evžen k tobě byl otočený zády a jediný, kdo vstal.
"Ale to neomlouvá to co udělal" Evžen zlostně promluvil. „Zmlátil moji sestru! A pokusil se mě zabít!"

Mluvili o tobě a Varianovi. Samozřejmě, že ano. Tak moc jsi ho chtěla přerušit, a říct, že je to v pořádku a že přehání. To, co Varian udělal, sice bylo špatné. a nevěděla jsi, proč to udělal. Násilí neměl ani v povaze!

Ale věděla jsi jednu věc: Varian byl pořád ten Varian, kterého znáte a milujete, a my všichni tu pro něj musíme být, i když si teď prochází strašnýma sračkama.

"Evžene, přeháníš." Cassandra si povzdechla. Usmál jsi se, ráda že s tebou souhlasila.

"PŘEHÁNÍM?! To ty PODpřeháníš! Varian, zmlátil (y/n) do bezvědomí! Proč mu neřeknete ať jde domů než jí zase ublíží. Zapoměli jste snad že to on může za to že Quirin zemřel. "Evžen vyprskl a dělal agresivní pohyby rukou. 

Tvoje čelist klesla a oči se ti rozšířily. Myslela sis, že Quirin zemřel, protože ho probodl jeden z těch kamenů. Jak to k čertu může být Varianova chyba? 

"A zapomněli jste snad, jak se to stalo?" Evžen vztekle pokračoval, chystal se odpovědět na tvou otázku. 

"- protože Varian 'omylem' upustil lektvar na ty kameny a tím vystřelily přímo do vzduchu takovou rychlostí, že se Quirin, který právě vešel do jeho laborky, neměl čas na to uhnout. Varian si to nepamatuje, protože byl tak zdevastovaný a tak v šoku. Ale co kdyby to všechno byla jen přetvářka, a teď nás nutí uvařit lektvar, aby nás zabil stejným způsobem? "

Ocenila jsi, že se tvůj bratr zajímá o tvé blaho a tak, ale tohle je přetažené za vlasy! Opravdu jsi se musela držet, abys nezačala bránit Variana. Tohle je absurdní!

Tvůj náhrdelník začal svítit červeně a  musela jsi se uklidnit. Věděla jsi, že to co tvůj bratr řekl, nebyla pravda.

"Nebuď hloupý Evžene, Varian by to nikdy neudělal! Kromě toho to nebylo úmyslně. Nedělej ukvapené závěry, jen kvůli jedné nehodě."

"On. ji. praštil!" Evžen znovu řekl, světlo z ohně osvětlovalo jeho rudou tvář.

„Víme. Viděli jsme to. A nebylo to v pořádku. Ale ty asi zapomínáš, že se Varian se ztrátou svého otce a ztrátou paměti nemůže vyrovnat. spouštění natolik, kdyby jsi byl on, taky bys nereagoval normálně. " Cassandra tiše vysvětlila.

Kývla jsi zpoza strom. To, co právě řekla Cassandra, bylo přesně to co sis myslela.

"Takže co, máme se chovat normálně?" Zeptal se tvůj bratr.

„Myslím, že to by bylo prozatím nejlepší - kromě toho si ani nepamatuje, že ji praštil. Proč by jsme mu to říkali?" Ondřej vstoupil.

Tiše jsi zalapala po dechu. Nevzpomíná si, že tě praštil?

Ale možná to je nakonec takhle lepší. Pravděpodobně by se cítil docela špatně, kdyby si to pamatoval.

„Ondřej má pravdu. Musíme předstírat, že se nic nestalo. Ale od nynějška na něj budeme dohlížet." Řekla Locika a dala si ruce nad oheň.

Evžen zjevně nesouhlasil, ale jen si povzdechl a přikývl. "Dobře, ale pokud udělá něco podezřelého, posílám ho rovnou domů!"

Všichni přikývli a začali mluvit o černých kamenech. Chvíli jsi tam seděla, aby jsi slyšela, jestli řeknou něco zajímavého, ale nic. A pak jsi se vrátila ke svému stanu, aby jsi se trochu vyspala, než budete zítra pokračovat dál.

Ujistila jsi se, že máš pochodeň přesně tam, kde jsi ji dříve vzala, a aniž bys věděla proč, podívala jsi se do Varianova stanu. Byl stočený do klubíčka a klidně spal.

Usmála jsi se. Opravdu ti na něm hodně záleží. A chceš mu pomoct dostat se přes to, čím si teď prochází.

Ale nejdřív jsi se potřebovala vyspat.

- A samozřejmě jsi byla příliš unavená na to, aby sis uvědomila, že Varian nebyl v jeho stanu, když ses poprvé podívala ...

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jenom se potřebuju vykecat, epizodu jsem si i přez tohle všechno užila, a některý vtipy byly celkem dobrý a jsem ráda že Cass dostala šťastný konec a taky ostatní. Jenom jsem necítila to co ostatní ale poslední epizoda nebyla tak špatná jak budu říkat. Na vlásku byla moje oblíbená pohádka už od děctví, a jsem fakt smutná že končí.

Takže Na vlásku dneska skončilo, a i přes to že všichni říkali jak to byla skvělá epizoda a že kvůli ní břečeli asi tak šestkrát, mě prostě nesedla.

Budou tu spoilery

Tak za prvé, všechno bylo strašně rychlé, uběhlo jen sedm minut a jsme u Demanitusovy hrobky, mezi tím je scénka kde Evžen říká Varianovi že jeho otec patři k bratrství a že by mu neměli moc věřit, ale konverzaci hned zatrhne protože se Varian naštval, a vypadá to jako by jim Varian přestával věřit (potom se ale dozvíme že Varian věřil Evženovi a paralyzoval Quirina; což se dá ještě pochopit a je to skvělá ukázka toho jek se Varian polepšil)

Aby se dostali do hrobky musí vyřešit hádanku... ta jim zabere jen 18 sekund a vyřešil ji Lance bez žádného přemýšlení, a mám pocit že to tam bylo jen pro vtip. A zabere jim celkem pět minut než se vypořádaji s opicema ,které tam byly taky jenom pro vtip, a vezmou knihu.

Proboha je to Demanitus a takhle lehce se někdo dostane k jeho nákresům na ty nejnebezpečnější stroje co kdy kdo vymyslel. Kdyby tam nebyla celá ta blbost s opicema a nahradili ji tím jak se Locika a banda musí probojovat zkrz pasti, kouzla, magický stroje tak by to dávalo větší smysl.

A později by se tak nemusela objevit scéna kde je celá banda (kromě Lociky, Evžena, Edmunda a Quirina) vtáhnuta do jiného světa, jen aby se ukázalo že Varianovy modré vlasy.... jsou vlastně jen modrý. Ta scéna byla tak zbytečná že kdyby tam nebyla tak by se vlastně nic nezměnilo, akorát by jsme nebyli nabaitováni. 

Zbytek dílu je jenom materiál na shipování Cassandry a Lociky a zbytečný vtipy, než se konečně dostaneme k poslednímu boji se Zhan tiri. Celá Korona je proti ni bezmocná a jediný kdo dokáže všechny zachránit je Cass a Locika.

Zhan tiri, největší démon všech dob, je poražen dvěma holkama, takhle...

A taky je tam scéna z minulosti, jak Demanitus vykázal Zhan tiri, a trvá ani dvě minuty.  Myslím že by bylo lepší kdyby se jejich vztahem zabývali scénáristi víc, a ukázat Zhan tiriiny motivace, aby se z ní stala aspoň trochu sympatická kráva a všichni na ni nehejtili a taky by jsme se mohli dozvědět víc o Demanitusovi. 

Ale i tak to byla dobrá  epizoda a musím přiznat že jsem brečela když ke konci všichni na náměstí zpívali reprízu pro Šťastně až na věky. A je smutné že už je nikdy neuvidíme.....

nebo...

Continue Reading

You'll Also Like

27.1K 111 1
Příběh báječného a chytrého detektiva Sherlocka Holmese, jeho skvělého kolegy doktora Johna Watsona a bratra Mycrofta, který jim neustále stojí za zá...
36.6K 1.4K 48
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
11.6K 747 28
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...
12.4K 816 66
1. díl Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice př...