Google fordító receptek! :3

By Pepsiisgood

9.4K 908 304

Receptek amik átmentek sok-sok-sok Google fordítói nyelven. FIGYELEM a recepteket semmiképp se próbálják ki... More

Karamellás Brownie
Zserbó
Őszibarackos Smoothie
Kacsamell paradicsomos babsalátával
Különkiadás: Film címek receptjei 1
Vajas Kenyér XD
Gofri :3
What now?
Kuglóf
Billie Eilish - Bury a friend [Special]
Hamburger
Burrito
A tökéletes BBQ Csirkés Pizza
Amerikai Hot-Dog
Kakaós Csiga
Mojito Macaron

Kürtőskalács

313 26 26
By Pepsiisgood

Fun fact: Ez a kedvenc hungarikumom 👀

Itt is lennénk a mai specialitással ami egy kürtőskalács. Google fordítós nevén pedig:

A nagy bomba

Igazából hazudtam nektek... ma egy terrorista tutorialt fogunk követni... 😂

Hozzávalók/Eredeti:

50 dkg liszt
3 dkg élesztő
2,5 dl tej (langyos)
6 dkg cukor
6 dkg vaj (olvasztva)
2 db tojás
1 kávéskanál só
Ízesítés ízlés szerint:
fahéjas cukor, vaníliás cukor, darált dió, kókuszreszelék, darált mogyoró, stb.

Hozzávalók/Google Fordító:

50 dkg liszt
3 láb élesztő
2,5 ml forró víz
6 csomag nádcukor
Súly egyenlő 6
22 tojás
Életlen szamuráj kard
Parfümteszt:
Vaníliás cukor, lila tejföl, fekete fahéj, tigris fog

Hát igazából a 22 tojás nem tudom mire kell, de ez nem izgat mert... SZAMURÁJ KARD? Miért? Biztos csak a felvágáshoz kell... tuti...
Valamint hogy ne süssünk rossz illatok mellett készítsük el az Alienek parfümét lila tejfölből (fogalmam sincs, hogy mitől mutálódott lilává, de mondjuk, hogy ételszínezék)  a fekete fahéj meg lehet a bors is ha úgy nézzük... a borsot meg tényleg használják ilyen kozmetikai cuccokra szóval akár még jó is lehet. A tigris fog meg nem tudom minek... talizmánnak mondjuk.

Elkészítés/Eredeti:

A lisztet tálba szitáljuk, a közepébe mélyedést nyomunk, ebbe belemorzsoljuk az élesztőt. Hozzáöntjük a langyos tejet, és elkeverjük, hogy az élesztő feloldódjon a tejben. Letakarva 5-10 perc alatt felfuttatjuk.
A vajat, a cukrot és a tojásokat jól összekeverjük, hozzáadjuk a liszthez, ezután kézzel simára dagasztjuk a tésztát. Cipóvá formáljuk, meghintjük egy kis liszttel, majd letakarva 30 percig duplájára dagasztjuk.
A tésztát lisztezett munkalapon kinyútjuk, majd kézzel 2 cm széles csíkokat vágunk belőle. A kalácssütő fát bevajazzuk, majd a csíkot feltekerjük a fára.
Egy tálcára kristálycukrot szórunk, melyben meghengergetjük a tésztát sütés előtt. Faszén fölött lassan forgatva, kb. 10-15 percig sütjük. Akkor lesz kész, ha a cukor megkaramellizálódik a tésztán. Ekkor különböző ízesítésű cukorba forgatjuk.

Elkészítés/Google Fordító:

A lisztet helyezzük a serpenyőbe és utána dobjuk ki. A tej meleg tej, erjesztett tejbe keverje és megolvadt. Fedjük le az edényt majd főzzük 5 percig. Gyúrjuk a tésztát amíg lágy nem lesz majd keverjük bele a falba. Helyezzük a csirkét a lisztbe majd süssük öt napig. Ütvefúróval szedjük ki a közepe majd ha elég meleg akkor radír civilizáció alakulhat ki. Vegyünk egy darab kenyeret és keverjük össze fával. Miután ez megvan egy kis szén. Ha a karamell kiegyensúlyozottan érzi magát tegye rá egy másik útvonalra. Bízz bennem ha kész.

Nos ha a receptet követted akkor most van egy kiegyensúlyozott karamellád illetve egy radír civilizációd valamint a faladban tészta van. Csirkét honnan szedtünk? Már nem azért, de nem írta a recept pedig vagy hatszor néztem át. Talán a 22 tojásból kaptuk? Mind1. Bízni bízok a séf úrban, de szerintem nincs tisztában a magyar kajákkal..

Elkészíthetőségi szint: Lehetetlennél is lehetetlenebb.

Continue Reading

You'll Also Like

677K 15.6K 51
After an unpleasant two years away from her hometown, Chloe Woods is excited to return. She's looking forward to rekindling her friendship with John...
95M 3.4M 83
If you're judging this book by its cover and title, you're already proving the point this story wants to make. Try to move past this satirical obstac...
21.5M 760K 55
Watty Award Winner 2011) *ORIGINAL SERIES* This is the first book of the Original Death Is My BFF Series, which won the Watty Awards in 2011! *** Dea...
6.6K 320 100
Incorrect quote about seventeen again!