Война и Любов

By MiniFizz_

174 17 24

Войната на фронта между САЩ и Русия бушува с пълна сила. На един от най-добрите войници чувствата му бушуват... More

(°1°) Задача
(°3°) Престрелки и повишение
(°4°) Секс

(°2°) Подготовка

28 4 4
By MiniFizz_

Гледна точка на Ангел:
Станах от не до там мекото си легло и отидох в банята, като там измих зъбите и лицето си. Отидох отново в стаята си и се облякох с военните дрехи, а именно камофлажни панталони, блуза и яке. Взех оръжието си и отидох в спалното помещение на войниците си.
-След 10 минути всички на плаца.-извиках и разтръсках стария меден звънец, като войниците навдигнаха глави и бързо станаха от леглата. Започнаха да се оправят, а аз се качих в един военен джип UAZ и тръгнах към плаца. Изчаках и не след дълго войниците ми бяха там.
-Линия! За почест. Свалете оръжията и вземете още 3 джипа.-качих се в един от джиповете и дадох знак да ме следват. Подкарах го към бойното хранилище. Стигнахме и всички слязоха. Събраха се в линия на стената.
-Обличате се с пълно бойно снаражение и за да е максимално трудно взимате допълнителни тежести в раниците. Действайте!-казах и влязох заедно с тях, за да сложа нужните компоненти. Всяка сутрин правех същото каквото щяха да правят те, за това не ми беше проблем. Приготвих се и излязох навън първи, както винаги. Почаках малко и войниците ми излязоха. Взехме военен камион и тръгнахме към обезлюден път наблизо, по който не минават много коли. Слязохме от камиона и започнахме да тичаме. Някои се опитаха да се откажат, но с няколко шамара тръгнаха отново. На десетия километър обърнахме и започнахме да тичаме към камиона отново. С адски мъки войниците стигнаха и влязоха вътре.
-Стойте тук. Аз отивам за още 10 километра.-продължих да тичам, а след това се върнах. Качих се в камиона и се върнахме в поделението.
-Имате 10 минути да закусите. Чакам ви тук след това.-отидох до кабинета си. Отворих хладилника и взех лютеницата и хляба. Сипах си чаша коняк и се наядох, а след това излязох и взех камиона. Облегнах се на него и запалих цигара в чакане на войниците, а те трябваше да дойдат до 3 минути. Изчаках, а трите минути минаха. Те не дойдоха и аз тръгнах към стола. Влязох вътре, а те тъкмо ставаха, за да идват.
-Забавихте се. 300 лицеви опори.-наредих и те започнаха да ги правят. Всички успяха и то сравнително бързо, което ме зарадва. Излязохме навън и се качихме в камиона, като тръгнахме към стрелбището. Пристигнахме и слязохме от камиона.
-Нареждайте се на три опашки. Имате по 2 пълнителя на калашника и на пистолета и един патрон за снайпера. На 30, 40 и 50 метра има по 5 ябълки с различна трудност да ги уцелите. На 100 метра има щит от титаний, който трябва да бъде уцелен два пъти на едно и също място, за да бъде пробит. На 2 километра има диня, която трябва да уцелите, като прецените скоростта на вятъра и да го направите. Огън.-започнаха да стрелят, като аз и още 3 момчета подменяхме ресурсите, по които стреляха. Доста от тях се издъниха, въпреки че им изглеждаше адски лесно. Денят премина в тренировки, а следващите дни от седмицата продължихме с тренировките, като с всяка тренировка момчетата се подобряваха. Дойде неделя, а аз стоях в кабинета си и пиех коняк.
-Подполковник Ангел Георгиев да се яви при генерала.-чух по радиото и станах. Облякох камофлажното си яке и тръгнах към сградата с кабинета на генерала. Зачудих се защо ме вика, но не ми пукаше особено, защото щях да разбера. Почуках на кабинета му и влязох вътре.
-Извикахте ме, сър.-казах, а той ми показа с поглед стола пред бюрото му.
-Военно положение, подполковник. Сега ти е момента да вдигнеш ранга.-каза, а аз изтръпнах. Уж имахме още седмица, а вече трябваше да тръгнем.
-Кога тръгваме, сър?-попитах, а той се засмя.
-Тази сутрин в 3 часа. Взимате 3 бронетранспортьора и два танка. Всичко друго го има там. Ще вземете и два джипа като ескорт. Отивате на границата с Украйна. САЩ са вече в Украйна и се очаква всеки момент да нападнат. На вас се пада честта да ги спрете.-каза, а аз кимнах и излязох от стаята. Отидох в спалното помещение.
-Всички да лягат да спят утре ще ставаме в 3 и ще пътуваме към границата с Украйна. Лека нощ.-започнаха да се приготвят да спят, а аз се прибрах в моята спалня и заспах.

Харесва ли ви новата ми книга? За сега сме само на втора глава, но обещавам, че ще става все по-интересно. Чакам мнения и приятен ден.

Continue Reading

You'll Also Like

7.1K 609 35
Първа книга от поредицата "Корумпирани" Тереза Срамувах се, че дадох сърцето си на човек, който не умееше да различава доброто от злото и накрая прос...
59.1K 4.4K 34
Всички го знаят. Цяла България трепери щом чуе името му. Всички знаят на какво е способен и той не го крие. Само най-смелите и най-алчните за пари се...
342K 18.1K 41
- Трябва да поговорим. - каза той. Погледнах към пода. - Не, не трябва. - Искам да ме погледнеш. - прошепна, правейки крачка към мен. - Ней...
19.9K 1.3K 112
Ема и Иза са две близначки учещи в университет във Флорида. През цялото време са Ема и Иза. Колкото до това дали бяха еднакви, е.. ами да кажем, че в...