Война и Любов

By MiniFizz_

179 17 24

Войната на фронта между САЩ и Русия бушува с пълна сила. На един от най-добрите войници чувствата му бушуват... More

(°2°) Подготовка
(°3°) Престрелки и повишение
(°4°) Секс

(°1°) Задача

60 4 5
By MiniFizz_

Русия, Новочеркаск, 1999 година
Авторска гледна точка:
Седна на креслото във военното отделение и запали лулата си. Това беше неговият начин за разтоварване. Стоеше на тишина и си пушеше лулата. В това време абсолютно никой не го притесняваше, защото имаше тежки наказания. Той бе принципен и отдаден на работата си. За него поделението бе целият му живот.
-Подполковник Ангел Георгиев да се яви при Генерал полковник Александър Сергеевич.-се чу по радио станцията. Почеса леко наболата си и твърда брада, стана, взе неговият специален AK-47 7/62 с рязано дуло и без нараменник и тръгна към кабинета на шефа си. Излезе навън на двора и се запъти към сградата, където трябваше да отиде, а всички около него го поздравяваха със „Здравейте Подполковник". Стигна до сградата и влезе вътре, като се запъти към кабинета на Генерал полковника. Стигна масивната дъбова врата и почука.
-Влез.-извика Генерал Полковника, а той влезе. Беше отегчен от днешния ден.
-Да, сър.-тропна с крак по земята, а старшината му показа мекият стол от времето на втората световна война. Ангел седна, като от стола се навдигна прашен облак.
-Бригадата подготвена ли е за война?-изстреля въпроси си, а Ангел не се притесни от думите. Беше участвал в толкова много престрелки, че е готов за всяка ситуация, за да защити Русия. Той не е типичния родолюбец. Българин, здрав, смел, без страхове и притеснения. Хладнокръвен убиец.
-Да, сър.-каза и сложи оръжието в скута си. Почеса големия си бицепс и зачака отговор от шефа си.
-Ще пътувате към Челябинск след две седмици. Това е времето, с което разполагаш да са в пълна бойна форма. Очакваме американците да нападнат до месец и вие ще одържате фронта, докато не дойдат войски от други крайща на страната. Свободен си.
-Ясно, сър.-стана, тропна с крак по стария паркет и излезе от стаята. Запъти се към сградата на бригадата си и влезе вътре. Щом влезе в стаята всички станаха, свалиха шапките си и тропнаха с крак.
-Утре ще ставате рано. Бъдете готови.-каза и тръгна да излиза. Някой се засмя зад него, а той се обърна.-Кой се засмя?-всички замълчаха. Той ги беше научил така. Никога не предавай свой.
-Както и предполагах. Всички долу за 500 лицеви.-всички паднаха и започнаха да правят лицеви опори.-Нямам цял ден.-уточни и те побързаха. След половин час чакане един единствен войник се справи.
-Готово, сър.-каза, а Ангел се обърна и тръгна към вратата.
-Ела с мен.-каза и продължи по пътя си. Той бе силен. Истински мъж. Не бе от най-красивите. Не бе позьор. Той беше с лешниково кафеви и черна коса. Лицето му беше с леко кръговидна форма. Беше с много тяло с големи мускули ибеше адски силен. Пресата му бе добре очертана и имаше много малко мазнини. Постоянно се обличаше с военните дрехи, а когато излизаше навън беше с военни, камофлажни дрехи, а когато имаше среща с момиче той обличаше риза с кремав цвят. Нямаше жена, деца, нито пък връзка. Правеше секс със случайно срещнати жени и повече не се обаждаше. Имаше си причина, но нея никой не я знаеше. Тръгна към кабинета си, а успелия войник тичаше след него.
-Отиваме на вечеря.-каза и продължи да ходи напред и като стигна кабинета си влезе вътре и взе ключовете за колата си. Излезе отпред и пак тръгна да ходи бързо към колата си. Караше Лада 2107. Стигнаха и той влезе в колата си и отвори прозореца.
-Покана ли чакаш?-каза и затвори прозореца, а Анатоли се качи на пасажерската седалка. Ангел запали колата и тръгна към портала на отделението. Там обаче се наложи да спрат, за да говорят с човека, който отваря портата.
-Къде отивате?-попита работника, а подполковника се засмя и почеса зад врата.
-Нали не искаш да те разстрелям?-попита и насочи калашника си към човека на портала, а в същия момент и той извади оръжието си. Новака се стресна и замръзна, докато Ангел и другото момче се заляха от смях. Отвори портала и войниците потеглиха към къщата на Ангел. Стигнаха отпред и Ангел влезе да се преоблече. След броени минути се върна, а през това време Анатоли си разглабяше и сглабяше оръжието. Беше с очакваното облекло, а именно дънки и кремава риза. Качи се в колата и потеглиха към познат за Ангел ресторант. Щом пристигнаха подполковника паркира колата и влязоха вътре. Всички гледаха войника странно. Седнаха на масата и сервитьора пристигна.
-Какво ще желаете?-попита, а Ангел отговори без да се поколебае.
-Две чинии броколи, 20 варени яйца, 6 пилешки филета и две чаши червено вино. Благодаря.-каза и сервитьора тръгна. Вечерята им премина добре, като бързо след това се прибраха в поделението. В 4:30 Ангел вече беше буден. Очаква ги тежка подготовка..

Е, ами това беше първата глава. Леко безинтересна, с малко повече описания и по-кратка, но ви обещавам, че колкото по-нататък отиваме в книгата, толкова по-интересно ще става. Чакам мнения.

Continue Reading

You'll Also Like

31K 1.9K 156
Ема и Иза са две близначки учещи в университет във Флорида. През цялото време са Ема и Иза. Колкото до това дали бяха еднакви, е.. ами да кажем, че в...
25.6K 1.6K 40
Арина Павлова беше беля. Издигнала се най-високите позиции в музикалният бранш, Арина е целеустремена да постигне най-добро в кариерата си. Непредвид...
116K 3.8K 60
Том Сицилиано - 29 годишния преуспяващ мъж в кариерата си на учител принуден да се премести в малко градче само заради семейните желания на баща си...
15.9K 1.2K 56
Първа книга от поредицата "Корумпирани" Тереза Срамувах се, че дадох сърцето си на човек, който не умееше да различава доброто от злото и накрая прос...