Loneliness hurts like fuck

By --aestheticss

1.5M 47.1K 7.7K

'Dezbracă-te!' spune el nervos. 'Te rog.. ma doare tot corpul..' ii spun speriata, implorându-l din priviri... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Captolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Capitolul 61
Capitolul 62
Capitolul 63- Adam ma place...
Capitolul 64
Capitolul 65
Capitolul 66
Capitolul 67
Capitolul 68
Capitolul 69
Capitolul 70
Capitolul 71
Capitolul 72
Capitolul 73
Capitolul 74
Capitolul 75
Capitolul 76
Capitolul 77
Capitolul 78
Capitolul 79
Capitolul 80
Capitolul 81
Capitolul 82
Capitolul 83
Capitolul 84
Capitolul 85
Caputolul 85
Capitolul 87
Capitolul 88
Capitolul 89
Capitolul 90
Capitolul 91
Capitolul 92
Capitolul 93
non-capitol
Capitolul 94
Capitolul 96
Capitolul 97
Capitolul 98
Capitolul 99
Capitolul 100
Capitolul 101
Capitolul 102
Capitolul 103
Capitolul 104
Capitolul 105
anunt;)
Va multumesc mult!!!!!!
Capitolul 107
.

Capitolul 106

11.4K 309 75
By --aestheticss

Imi deschid usor ochii si casc, apoi ma intind in pat timp de un minut.

La naiba! Am întârziat la liceu!

Ma ridic rapid din pat si il vad pe Adam dormind relaxat. Este atat de drăguț! Chiar nu vreau sa il trezesc, dar trebuie să o fac. Trebuie să fie trezit pentru ca sigur mai are note de reparat.

'Adam, trezeste te.' ii șoptesc.

Vad ca nu raspunde, asa ca ma apropii de el.

'Adam.. Am intarziat amandoi. Trezeste te, te rog.' îi spun si incep sa ii mângâi fata si sa trag cu degetul linii imaginare deasupra maxilarului sau conturat perfect. 'Adam...'

Oftează zgomot si ma prinde de solduri atat de brusc, încât ma sperii, si ma trage deasupra lui.

'Buna dimineata! Trebuie să ne grăbim, am întârziat.' ii spun si isi înfinge degetele mai adanc in șoldurile mele pe care le trage mai aproape de corpul lui.

'Înca cinci minute, te rog.' spune somnoros fără ca macar sa isi deschida ochii.

Oftez zgomotos si trag plapuma de pe el. Chiar daca il mai las cinci minute sa doarma, frigul il va face mai conștient ca este o noua zi.

Ma dau jos de pe el si ma indrept catre baie, apoi aud un sunet de fosnit si observ cum isi trage adormit plapuma deasupra capului si incep sa zambesc.

O nouă zi!

Ma spal pe fata si pe dinti, imi aleg o pereche de blugi strânși pe coapse si mai largi pe gambe si un pulover negru. Parul mi l strang intr o coada si imi pun niste cercei mai lungi. Imi iau in picioare o pereche de botine si ghiozdanul negru cu câteva caiete si pixuri.

'Adam! A trecut mai mult de cinci minute!' spun către Adam si el maraie la mine.

'Încă cinci minute maxim, promit.' spune si isi pune perna pe care eu am dormit peste cap.

'Oh, ce păcat. Abia am iesit din dus si voiam să mă ajuți cu îmbrăcatul. Ce cald este. Cred ca o sa mi las prosopul pe pat.' spun si ma grabesc sa arunc o greutate mica pe pat pentru a face credibil ceea ce spun.

Își da perna din cap jos extrem de lent si deja ii vad parul ciufulit prin așternuturi. Ochii lui adormiți ma privesc si zâmbește scurt, apoi isi baga capul inapoi in perna, constientizand dorința mea de a il trezi.

'Adam, te rog, ridică te din pat!' spun si el se întinde.

'Bine, ma ridic. Doar nu ma mai stresa, te rog.' spune si se ridic in picioare, apoi se opreste si isi scutura capul, ceea ce inseamna ca este ametit. Se indreapta catre mine si imi saruta obrazul.

'Nu te as stresa dacă...'

'Bine, am inteles. Imi place cum te ai îmbrăcat azi.' ma intrerupe si isi pune tricoul pe el. 'Te astept jos, ma duc sa vad ce face Matt.' spune si iese din camera.

Brusc, aceeași senzație de stres si anxietate ma cuprinde si realizez ca inca nu s a terminat nimic, ca inca trebuie să vorbesc cu Samantha despre tot ceea ce am aflat, la fel si cu Matt. Acum trebuie să mă duc la scoala si sa o vad pe Anne cum rade de mine.

Imi aplic doua straturi de parfum si ies din camera.

Cobor rapid jos cand vad ca ceasul arată ora 10:03 si strâng din dinți gandindu ma la contactul vizual le care o sa il întrețin cu Matt.

Din fericire, nimeni nu este la parter. Deschid frigiderul si vad un sandwich cu un bilețel pe care scrie numele meu. Multumesc, Samantha.

Ies din casă și o încui cu cheia, apoi îl văd pe Adam stand sprijinit de masina lui care acum arată mai bine ca niciodata. Acum trei minute Adam arată ciufulit si adormit, iar acum arată extrem de bine. Cum a facut asta? Eu nici cu machiaj nu as arata atat de bine.

Machiaj! Am uitat!

'Voiam sa aduc in discutie subiectul despre masina mea aseara, dar n a fost momentul. De ce ai cheltuit atatia bani sa o repari?' intreaba si zambesc scurt.

'Pentru ca meriți? Te am vazut relativ stresat in legatura cu zgarietura aia, asa ca m am gandit sa iti fac o .. surpriza?' ii spun si pierd contactul vizual cu el pentru a ma uita la masina.

Chiar arata ca noua!

'Ma indragostesc de tine si mai mult pe zi ce trece. Stii asta, nu?' intreaba si simt cum imi iau foc obrajii datorita confesiunii lui.

'Te iubeeesc.' spun si imi pun mainile in jurul gâtului lui.

'Si eu te iubesc.' spune el.

După ce am vorbit tot drumul despre notele pe care trebuie sa le repar, am ajuns intr un final in momentul in care trebuie sa pasesc din nou in liceul asta.

Imi pun mâinile în sân si ma concentrez asupra franei de mana.

'Va fi bine, Cassie. Iti jur. Tarfa aia nu mai are treaba cu tine.' spune si imi pune mana pe picior, apoi cand imi ridic privirea către el, imi zâmbește încurajator.

Iesim din masina si deja simt privirile elevilor asupra noastră. Doamne, chiar ma enervează ca ma priveste lumea asa. Imi creste si mai tare starea de anxietate. Nu pot sa suport asa ceva.

Adam se grabeste sa imi prinda mana si intram împreună prin spatele cladirii, adica direct in cantina. Isi vede prietenii si ii dau drumul la mana pentru a il lasa sa se salute cu prietenii lui, apoi le vad pe Tina, Chloe, Jennifer si Sara stand la o masa impreuna cu alte fete.

Sara imi face semn cu mana sa vin spre ea si ii zambesc, apoi cand ajung in dreptul lor le salut pe toate. Sara se da jos de pe masa si ma imbratiseaza, iar Jennifer nu se ridica de pe scaun, ci imi cuprinde cu bratele talia si ma strange, uitându se insistent la mine. Pare foarte obosita.

'Hei, Cassie! Tocmai ce am vorbit de tine.' îmi spune una dintre fetele care stateau la masa cu prietenele mele.

Nu credeam vreodata ca cineva din scoala asta o sa imi stie numele si o sa imi spuna ca am fost subiectul de discutie intr o cinversatie.

'Serios? Si ce spuneati despre mine?' intreb si Jennifer imi strange Talia mai tare in brate, facandu mă sa imi duc privirea îngrijorată la ea. Imi arunca o privire care ma anunta ca trebuie sa vorbim si aprob rapid din cap, apoi o mangai pe umeri.

'Vorbeam despre tine si Adam. Sunteti atat de draguti impreuna! Kira tot incearca sa se dea pe langa el, dar o refuza si mi se pare amuzant modul in care o face. As vrea si eu un Adam, bănuiesc că este foarte bun in tot ce face, mai ales la..' continua prima fata.

'Doamne, Ashley. Calmeaza te. Tine ti iubirea ascunsă fata de Adam departe de iubita lui. Nu ai niste băieți de sărutat?' Îi spune cealalta fata de lângă noi pe care o cunosc numai din priviri.

'Mai taci, Shelley. Vorbesti de parca nu ti ai dorit si tu un tip ca Adam. Sa fim serioase, toti baietii de acolo sunt cei mai vruti băieți din scoala.' spune Ashley, aratand cu degetul spre masa unde se afla Adam, iar eu simt cum mi se inrosesc obrajii de la furie.

'Il am pe Austin, nu am nevoie de altcineva. Încetează să fii atat de nesimtita, nu e ok sa te duci la fete si sa le spui ca iti plac iubiții lor. Gaseste ti unul si axeaza te numai pe unul.' spune fata pe care am aflat ca o cheamă Shelley.

Vreau sa spun ceva, dar imi simt talia cuprinsa iar, apoi imi intorc capul total distrasa si il observ pe Adam. Pare atat de fericit si ma bucura enorm asta. Ma saruta si imi strange mana in a lui.

'Eu m am dus la ore. Suna ma cand le termini pe ale tale, bine?' îmi spune si aprop din cap.

'Hei, Adam, arati foarte bine azi, ai planuri pe diseara?' Intreaba Ashley si se apropie de el, iar furia mea devine din ce in ce mai mare.

'Are, de ce? Voiai sa afli daca mai stai pe trotuar si in seara asta sau daca iei o pauza?' intreb si rasetele prietenelor mele si ale lui Shelley ma scot din transa in care eram impinsa fortat de Ashley.

'Cum poti sa imi spui asta?' intreaba relativ revoltată.

Ma pregătesc sa ii raspund, dar un baiat o striga din capatul holului si pufnesc usor in ras.

'Eu in locul tau nu m as duce. Sigur isi vrea banii inapoi, data viitoare înghite. ' spun si maraie la mine, apoi se intoarce furioasa din cauza replicii pe care i am spus o. Sper sa se simtă umilită, mai umilită decât m am simtit eu cand a vorbit despre cum îl place in fata mea fara nicio rusine. Fetele de la masa inca rad, iar eu trag aer in piept si ma intorc catre Adam.

Avea o urmă de zambet pe fata si parea blocat. Se uita la mine de parca nu ii venea sa creada ce vede.

'Ce?' intreb si el isi largeste zambetul frumos.

'E prima oara cand faci o scena de gelozie si crede ma, iubito, chiar mi a plăcut.' spune, iar eu oftez zgomotos si el incepe sa rada.

'Nu a fost gelozie, Adam. Pur si simplu m a enervat fraiera aia.' spun si el incepe sa rada. Doamne, cat de frumos este rasul lui..

'Ar trebui sa ma obișnuiesc cu posesivitatea asta a ta?' intreaba si eu imi dau ochii peste cap.

'Esti insuportabil cateodata, jur.' spun si ma imbratiseaza.

După ce Adam pleaca, ma asez la masa, stand acum fata in fata cu Shelley, care intr un fel sau altul mi a luat apărarea. Shelley pare destul de drăguță, este extrem de frumoasa, daca o analizez mai bine. Are picioarele lungi si frumoase, parul ei este lung, tuns in scări si are o culoare naturala frumoasa aparului ce alternează intre un brunet si blond inchis.

'Hei, Shelley. Nu ne am cunoscut încă.' ii spun si ii intind mana deasupra mesei.

'Incantata, Cassie. Iti vine sa crezi ce fraiere avem in liceul asta?' întreabă si isi da ochii peste cap, apoi isi deschide geanta pentru a isi lua o baterie portabila de acolo.

'Exact.' spun si imi face cu ochiul. E draguta tipa asta.

Clopoțelul a sunat si chiar inainte sa le soun fetelor ca ma duc la ore, Jennifer ma apuca de mana si ma trage catre holul principal, iar tot ce fac eu este sa le fac cu mana fetelor de la masa si sa ma feresc de oameni.

..........................................................

Bunaa! Tin sa amintesc de Q&A ul pe care as vrea sa il creez. Astept intrebari aici sau in privat. O zi frumoasa, asa ca voi!❤

Continue Reading

You'll Also Like

36.3K 1.4K 35
ÎN CURS DE EDITARE!!! (Limbaj licențios și scene erotice explicite!!!!) Shiva Cantemir, o fată frumoasă, deșteaptă, care are viața perfectă și o mul...
1M 26.2K 57
Povestea noastră nu e una tipică de frați vitregi. Nu. În aceste povești, fratele ei vitreg nu termină în a-i fi profesor. În asta, da. Din păcate...
2.4M 123K 31
Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie. În speranţa că va sc...
629K 30.3K 71
"- Adam?... - Da, Lunna? - Vreau sa fiu din nou Aleasa ta..." Se recomanda a citi volumul I, pentru a intelege mai bine linia de subiect.