I hate to love you[sequel for...

By Jamy_Frankie

3.2K 431 198

“Love me or hate me, both are in my favor…If you love me, I'll always be in your heart…If you hate me, I'll a... More

~1~:Home sweet home!
~2~:Friend or Foe!
~3~:Monte Christo & Jack Daniels, baby!
~5~:I love you my soul
~6~:New faces in the picture
~7~:Tempted by a sexy bitch!

~4~:In curand nici un fel de sex Samy!

365 58 20
By Jamy_Frankie

HELLooo beautiful people! iata si nextul, sper sa fie ok, este un cap. de umplutura! enjoy it! kiss de la jamy!:*

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You have created within me a space 

only your heart can fill into such

that no one will be able to touch my life, 

in the same exact manner.

Eric’s pov

Stau izolat in apartament si cuvintele ei nu mi le pot scoate din cap, ‘pleaca din viata mea Eric, pleaca departe’ . Chiar crede ca e atat de usor sa fac asta, am fost si departe dar gandul mereu la ea mi-a fost, nu pot sa o uit, ea a ramas acolo, in inima.

As vrea sa uit de tot, as vrea ca amintirile cu ea sa se piarda undeva in urma, in trecut cum se imprastie acum fumul tigarii pe care o fumez. Incerc sa fiu calm, incerc sa trec peste, dar nu pot, ea este peste tot, in gand, in inima, cu mine.

Poate intoarcerea mea a fost o greseala, poate era mai bine daca nu ma intorceam niciodata, posibil asa nu avea sa trec prin starea in care ne aflam ambii, poate ca timpul ne facea sa uitam sa stergem totul, poate...

Gandul mi-a fost intrerupt de bazaitul telefonului. Mi-am aruncat privirea la apelant, nu cunosteam numarul.

-Da... ?

-Heyyyyyyy man pe ce lume te afli ? ma intrebase o voce barbateasca.

-Imi cer scuze dar cine esti ? l-am intrebat confuz, incruntand fruntea.

-In pana mea cred ca glumesti, cum la dracu sa nu ma cunosti, bro’ esti crazy ? dupa putin efort rascolind prin amintiri cui putea sa-i apartina vocea, deodata imi aparuse un ranjet pe fata.

-Lucas, man !

-Da, da in sfarsit a ajuns si la tigla ta cine sunt, thanks Eric ! mi-a raspuns el sarcastic. Cuvintele lui m-au facut sa chiocotesc, mereu a fost un crazy boy si dupa cum vad inca a ramas.

-Hey man sorry sorry dar chiar nu ti-am recunoscut vocea, nu stiu pari mai matur…

-Chill dude, ma bucur ca te-ai intors, deci vreau sa ne vedem, unde esti ?

-Sunt la apartament...

-Cu tanti Ams si Samy ? intrebase el inainte sa termin eu gandul.

-Nu, am stat la ele cateva zile dar am trecut la mine stii si tu ...

-Privacyyyyyy !

-Exact, ca doar nu voi aduce pe cineva cand stiu ca mami Ams si daddy Sam stau peste perete !

-Aahaha, stiam eu stiam ca nu te-ai schimbat dude...

-Cine ar vorbi bad player! i-am zis sarcastic razand in hohote.

-Stii doar cei din familia Madison nu se schimba, Never dude!

-Ohohoh… stai stai un pic si unchiul Maddox ai uitat ca a cazut in plasa? L-am intrebat referindu-ma la tatal sau si maica sa.

-Asta s-a intamplat fiindca mama a fost prea sexy si crazy woman, el nu a putut sa-i reziste, de aia si acum e prins in plasa ei! A zis el razand.

-Sa vezi ca se va gasi si pentru tine o puicuta sexy si crazy care iti va pune capac...

-Ay Ay ay, imi ranesti orgoliul dude, Lucas Madison iubeste sa-i roiasca in jur multe albinute nu doar una ! a raspuns el mandru si parca il vad cum isi ridica capul privind increzut cu un ranjet nebun si diabolic pe moaca.

-Hai man stergeti ranjetul de badass de pe moaca! i-am zis eu in gluma.

Mereu ne luam la misto chiar daca el era cu doar doi ani mai mic decat mine. Ne comportam ca fratii, mereu ne tineam spate unul altuia.

-Ok, ok, deci neaparat trebuie sa facem un party nebun de ‘welcome home’!

-Nu neg, am nevoie de ceva nebuneala, i-am zis in gand imi aparuse din nou imaginea lui Desire si cuvintele ei.

-F*ck it, party sa fie atunci, orele 20.00 la mine acasa, muzica, lac de bautura, puicute umede si ... inca ceva...

-Inca ceva ? l-am intrebat confuz.

-Aaa... si multe fete frumoase care isi vor scutura fundurile sexy toata noaptea pentru noi.

-Ookay, imi place ideea , oricum de sapatamana viitoare incep sa lucrez si nu voi avea timp de party!

-Vom gasi si vom reusi sa le facem pe toate, apropo deja ai cazuri serioase sau pana cand faci practica ?

-Nope man, deja sunt avocat oficial, am facut practica in Londra.

-Oh f*ck! Dude esti super tare!

-Da, cred si eu!

-Ok, atunci seara la mine, stii unde stau sper ca nu ai uitat si asta ?!

-Nu, sigur man ca nu am uitat, ok voi fi!

-Yoooohuuhuuu … let’s party dude! strigase el la celalalt capat. Dand din cap, am izbucnit in hohote cat de nebun poate fi.

Amy’s pov

Dupa o noapte ferbinte, nu m-am fortat sa mai imbrac bikinii, eram obosita. Pe cand Samy a trebuit sa mearga sa-l hraneasca pe Monte pe la orele 5 dimineata si sa-l ia la o plimbare. Doamne ce fata facuse si ce nervoasa era pe sarmanul Monte care s-a acomodat cu noi si casa fara iesirile lui de catel nebun, mdeaa recunosc, datorita lui Jack, Samy practic l-a facut pe Monte sa bea mai mult Jack decat apa.

In timp ce se imbraca, eu am schitat un zambet siret afundandu-mi capul in perna sa nu vada ca rad de ea. Mergea ca un zombie prin camera culegandu-si boxerii de jos, maioul de langa usa, blugii care habar nu am cum au aterizat PE sifonier si nu inauntru. Parul ei ciufulit ii dadea o imagine de ‘Monte, lasa-ma naibii sa dorm sau te omor’. Fara sa-mi dau seama chicotisem ea ma auzise, zicandu-mi ceva sub nas, bosumflata.

-Ams, termina, te-am auzit !

-Babe, stii cat de mult te iubesc ! am pus in functiune cuvintele magice si ochisorii de catelus plouat, care fara indoiala isi fac efectul, caci ea oftase gesticuland cu mainile fara sa mai aiba de ales.

-Arghhhhhh... Monte, la dracu numai tu lipseai in casa asta cu fcking plimbarea ta de la 5 dimineata! zise ea mai mult pentru sine, dupa iesind din dormitor plecand cu Monte la plimbare.

Dupa jumate de ora se intoarse. Monte, fericit si multumit, cel putin latratul lui asta arata, pe cand Samy, care credeam ca va cadea moarta de somn, insa ea jeez a venit plina de forta. S-a bagat imediat sub cearsaf, apucandu-se de ‘joaca’, inaintand intre picioare mele, ca un sarpe, venind deasupra mea, sarutandu-ma pe burta. Ridicasem cearsaful privind-o curioasa.

-Samy, ce crezi ca faci, o intrebasem curband o spranceana, abia de-mi tineam ochii deschisi, somnul era atat de dulce dimineata, dar saruturile si atingerile ei cred ca au mai mare putere.

-Tu cum crezi babe ?! doar nu crezi ca am mers cu Monte in zadar, si plus ca cineva mi-a zis ‘Babe, stii cat de mult te iubesc’, ma imitase ea cu o voce jucausa, apoi strangandu-si buzele sarutandu-mi tatuajul de pe coapsa, facandu-ma sa-mi dau putin capul pe spate, sarutul ei provocandu-mi fiori sute si mii pe secunda.

-Aahaa... sigur Samy ca te iubesc, dar nu inseamna ca...

-Pai vreau sa vad cat de mult ma iubesti! A zis ea brusc blocandu-mi gura cu buzele sale care pe cat de dulci si moi erau pe atat de flamande, fiind asemenea unor lipitori care imi strangeau propriile mele buze sugandu-le intr-un sarut care nu mai aveam nici o sansa sa scap, dar nici nu doream sa scap. Sarutul a durat pana cand eu am fost cea care mi-am dezlipit buzele de o culoare vinetie.

-Hiuuu... Samy, pot ramane ... fara aer… am zis respirand greu avand ochii inchisi. Fruntea ei era lipita de a mea, buzele noastre se atingeau lin unele de altele.

-Sorry babe, esti prea hot dimineata, nu am putut rezista tentatiei ! zise ea rajind diabolic lundu-ma prin surprindere cu ceea ce avuse de gand sa faca din mine.

Asa si a fost, dupa o ora ferbinte, dar ferbinte la naiba, m-a lasat sleita de puteri, corpul meu fusese inundat de placere extazica, de nu-mi puteam simti vreun muschi. Adormisem fara sa stiu cand.

................................................................................................................

Era trecut de orele noua dimineata, eu astazi nu aveam ore, ceea ce inseamna ca voi ramane acasa pe cand Samy trebuia in jumate de ora sa plece la salon. Trebuia sa ma scol sa-i pregatesc dejunul sa manance inainte sa plece, caci ea daca se concentreaza asupra lucrului poate sa nu manance ziua intreaga.

-Samy, ia-te de pe mine te rog, ma strivesti ?! i-am zis amuzata la felul cum ma tinea imbratisata de mijloc, capul ei pe burta mea, pe cand talia ei intre picioarele mele. Dupa ce i-am zis sa se ridice de pe mine, ea ma stranse si mai tare in bratele sale.

-Mmm-nuu ... babe, inca 5 minute ! spuse ea somnoroasa avand ochii inchisi, dupa saruntandu-mi tandru burta.

Deci, e clar, nu vad in curand trezirea daca mai stau asa si Samy cu siguranta nici azi nu va merge la munca. M-am strecurat cat de repede am putut din bratele ei, insfacand si cearsaful de pe ea.       

-Nuuuu... te rog babe, nu pleca de langa mine, te roooooog! ma ruga Samy care statea pe pat tolanita cu mainile intinse spre mine sa nu plec de langa ea. Stateam in fata patului infasurata in cearsaf si spre mirarea mea ea era in boxeri, pe cand eu eram goala.

-Nope ! am dat din cap, privind-o peste umar. Trebuie sa mergi la serviciu, deci pana ies din dus, tu déjà sa fii imbracata, apoi iai dejunul si pleci la munca. Apropo folosesti dusul lui Junior, i-am zis scotand limba intrand in dus fara sa inchid usa.

-Ams, babe nu e correct ce-mi faci, zise ea pe un ton plangacios, vazindu-ma prin oglinda cum imi lasasem cearsaful sa cada jos, lasand-mi la iveala corpul gol.

-Samy, esti nasatula, stii asta, mai rarut si mai dragut va fi de azi inainte! i-am zis chicotind in sinea mea intrand sub jetul de apa fredonand o piesa.

-Hai babe cred ca glumesti, altele si-ar dori sex in orice clipa, s-ar arunca practic la picioare! zise ea in gluma, dar mie parca mi s-a pus o greutate pe inima si un nod in gat. De ce a trebuit sa spuna asta.

Imediat am tacut fara sa zic vreun cuvant, am auzind-o injurand sub nas de ce spusese acum cateva clipe. Am iesit din dus infasurandu-mi corpul ud dupa intrasem in camera. Aruncand privirea in directia lui Samy care statea trista, ii parea rau de ce spuse.

-Babe, sorry pentru ce am spus, nu mi-am dat seama! a zis cu cea mai gingasa voce pe care am auzit-o vreodata. Expresia fetei sale avea urme de parere de rau si sinceritate.

-Ams, sorry !

Stiam ca se va simti naspa inca mult timp pentru ce a zis, insa imediat imi veni un plan diabolic in gand, asa ca de ce nu... dupa fapta si rasplata.

Cum aveam corpul ud infasurat intr-un prosop, inaintez incet si gratios ca o felina spre pat. Samy vazand ca vin spre ea se ridicase stand pe fund sprijinita de spatarul patului privindu-ma foarte atent, imediat un zimbet pana la urechi ii aparuse pe fata.

Stand in fata patului am lasat sa cada prosopul incet pana ajunse pe podea. In ochii ei se citea pofta pura si pasiune, dorinta si dragoste fata de mine, isi linse buzele fara sa-si dea seama, inghitind noduri privindu-ma de sus in jos de parca prima data stau nuda in fata ei.

-Iti place ce vezi Samy, huh ? am intrebat-o cu o voce seducatoare facand niste miscari lenese pe coapse mangaindu-mi tatuajul cu buricele degetelor.

-D-ddaaa... a raspuns ea, inghitind noduri asezandu-se si mai comod. Era excitata naibii, vedeam asta in ochii ei.

-Ma doresti ?

-Dd-daa... da babe!

-Ok, atunci uita, degraba nu vezi nici un fel de sex! i-am zis intorcandu-ma pasind lasciv spre sifonier unde mi-am luat doar un halat mare de baie alb fara sa-mi fac griji sa-mi caut lenjeria. Am privit-o peste umar statea cu fata masca si gura deschisa, privindu-ma nedumerita.

-WTF babe, ce a fost asta ? m-a intrebat ea surprinsa de fapta mea de adineaori.

-Asta a fost pentru ca ai folosit cuvintul ‘altele’, vezi poate altele iti ofera mai mult decat o pot face eu, vezi poate altele ti se arunca la picioare, i-am intors replica pe un ton serios.

Altadata va sti ca ‘altele’ nu au dreptul la ce este al meu, ‘altele’ nu vor pune mana pe Samy. F*ck off bitches!

-Ams, nu poti vorbi serios, nici in gand sa-mi dea sa te insel, babe oare dupa atatia ani chiar nu ti-am demonstrat ca esti unica pentru mine ?!

-Samy, am terminat discutia, imediat cara-ti fundul in dus, dupa te imbraci, pana pregatesc dejunul sa te vad gata de plecare! am zis cu o voce ridicata, nu eram chiar atat de furioasa pe cat jucam teatru, caci stiam ca Samy nu mi-ar face una ca asta niciodata, mi-a fost fidela tot timpul de cand suntem impreuna, doar ca fraza pe care o rostise m-a luat pe neasteptate.

Am privit-o cum clipise cateva ori din ochi speriata si uimita de cat de bossy ma comportam, eu mereu sunt dulce cu ea, dar azi chiar am vrut sa o fac pe sefa.

-Babe...

-Nu ma lua acum cu ‘babe’, am zis cara-ti fundul in dus ACUM ! aproape stragand ultimul cuvant.

-Ok ! a dat din cap Sam, ridicandu-se din pat dorind sa vina spre mine cu siguranta sa ma imbratiseze, doar ca am ridicat mana spre directia ‘dus’. Ea din nou ramase cu gura cascata in fata mea.

-Si inchide gura te rog, vezi sa nu intre vreo musca! i-am zis iesind pe usa zambind in sinea mea.

         Pana am pregatit micul dejun Samy coborase, era pregatita de munca, dar cu o dispozitie de ‘oh shit’, bine ar fi daca nimeni nu ar da ochii cu ea la momentul de fata cu siguranta le-ar inchide gura pe loc cu vreun pumn. Stateam intinsa pe canapea in living incepand sa verific niste portofolii ale elevilor. Cu coada ochiului am vazut-o cum si-a luat cheile de la masina. In mana dreapta avand ochelarii de soare, cand a vrut sa-si ia rucsacul am inteles ca nu avea de gand sa mearga sa manance.

-Samuelle Albu in clipa asta sa te vad la bucatarie sa iei dejunul ! iarasi o faceam pe sefa ridicand vocea, insa nu inainte de a pune picior peste picior lasand la iveala coapsa goala, dar nu putea sa se vada nimic mai mult, restul ramanea la dispozitia imaginatiei ei.

Am vazut-o ca statea cu privirea tintita pe picioarele mele, lingundu-si buzele. Nici nu observase ca o vad unde priveste si bag mana in foc, ca stiu ce fantezii nebune are in cap, damn dude, un simplu gest si Samy era alta. Mi-am dres vocea lasand-o sa stie ca eu inca mai eram in camera si ca anume Eu eram cea tinta unde privea flamanda si ma dezbraca din ochi.

-Aaa... dd-da, merg sa ... iau dejunul, se balbaise ea apoi fasticindu-se aratand spre usa balconului in locul celei de la bucatarie.

-Ok! am zis simplu dand din cap. Zau ca as izbucni in ras in clipa asta de ce fata facuse si de felul sau neindemanatic.

Cu privirea spre mine se indreptase spre balcon si nicidecum spre bucatarie. Am lasat-o sa vad daca isi va da seama. Yep ! si-a dat seama atunci cand a dat cu capul in usa de sticla, am chicotit incet dar repede mi-am afisat expresia serioasa pe fata.

-Aaaa... bucataria, daaa... dejunul este ... un lucru important ! a zis posibil cea mai stupida vorba la moment, Doamne credeam ca voi muri daca voi izbucni in ras. Ea a mers la bucatarie repede vorbind nu stiu ce cu Monte care statea mereu langa barul cu bauturi, tipic nu, pazeste ce este a lui, caci noi nu consumam alcool.

Samy’s pov

-Monte, iti imaginezi, nuuu dar poti sa-ti imaginez asa ceva, ai vazut ce face din mine ? vorbeam cu Monte in timp ce practic bagam mancarea in gura cu de-a sila, apetitul meu pierise inca de cand Ams statea in fata mea goala avand corpul ud si parul care-i cadea sexy pe umeri.

-... , Monte nu-mi raspunse nimic, decat isi lasase capul putin in dreapta de parca era interesat de ceea ce-i spuneam.

-Si la naiba ca nu pot sa fac nimic sau sa-i spun ceva sa o contrazic, damn it ! o iubesc atat de mult, imi ramane doar sa fac tot ce-mi spune, sa cedez, findca din cauza gurii mele o dau in bara.

-Eiiiii de ce, la dracu a trebuit sa zic despre ‘altele’ ce vor, de parca imi pasa ce vor, cum vor, cat vor si cu cine vor sa o faca !? Jeez dude chillax , esti frustrata, dar chiar nu inteleg de ce, caci sex ai facut, lasa-ma sa spun corect, acum hmmm... doua ore !    

-Arghhhh... am oftat adanc ducandu-mi mainile prin par.

Dupa ce iesisem din bucatarie, Ams statea culcata sprijinindu-si capul in palma, parul cazindu-i frumos intr-o parte. Ea pe bune este o femeie frumoasa !

Imi luasem cheile, ochelarii, rucsascul unde mereu purtam laptopul si aparatul foto, indreptandu-ma spre usa de la iesire. Nu am auzit pasi in urma mea, ea statea acolo fara sa se miste, ba aproape ca nici nu privea in directia mea.

-Babe, nu vii nici macar pana la usa sa-mi zici ‘pa’ ? am intrebat-o pe un ton trist, dar si suparat, eram suparata pe mine insami.

-Pa pa Samy, ne vedem seara, a zis ea indiferenta fara sa priveasca spre mine. Am oftat fara sa mai insist sa o rog, stiam cat de incapatanata poate fi, si daca a rostit azi numele meu intreg pai mai bine ar fi daca nu as face nimic, caci aveam sansa sa ma trezesc cu ceva in capul meu.

-Okay Ams, bye te sarut dulce! i-am zis fluturand mana lenes in aer iesind pe usa, fara sa mai aud ceva in raspuns.

Dupa ce intrasem in masina am lovit cu mainile in volan, claxonand de cateva ori. Fiind frustrata, suparata, nervoasa, am strigat si injurandu-ma de cat de aiurita pot fi, captand atentia unor trecatori care m-au privit confuz crezand ca sunt nebuna.

Inainte sa pornesc telefonul incepu sa-mi sune, era Junior.

-Hey little dude... am raspuns cu o voce voioasa, desi era una falsa.

-Hey daddy, esti acasa, ce s-a intamplat? Intrebase el, care la fel avea o voce ciudata, trista chiar.

-Nu s-a intamplat nimic, ma pornesc la serviciu, tu, ce-i cu vocea asta ?

-E ok dadd...

-Eric ! nu incerca sa ma minti, stii cat de bine te cunoastem noi, eu si mami Ams! i-am zis serioasa.

-Damn it, ma cunosti atat de bine !

-Desire ?

-Ohh… da! cred ca nu mai am vreo sansa!

-Nu spune asta Junior!

-Dar e tocmai ce mi-a zis, de o saptamana ma ignora, imi inchide de fiecare data telefonul cand o sun, la liceu cand merg fuge de mine... ea ma uraste, mama ! a oftat el, am ramas tacuti pentru o clipa.

-Eric, asculta-ma, da-i timp, da-i spatiu, nu insista, vei vedea timpul iti va arata momentul potrivit, doar trebuie sa fii rabdator, sa astepti ! incercam sa-l incurajez, chiar nu stiam ce va fi cu ei, dar nu puteam sa-i spun si eu ca gata e sfarsitul, de aia in sfatul pe care i l-am dat incercam sa presor putina speranta, fie ea cat de mica.

-OK daddy ! o sa o las in pace, o sa-mi caut de viata mea, zise el schimbandu-si tonul din trist in unul vesel. Ohhh... apropo daddy seara va fi un party la vila unchiului Maddox, Lucas si-a oferit sa dea un party in cistea mea !

-Eric Junior Albu, ideea nu prea suna a bine, stiu foarte bine ce se intimpla atunci cand mergi la un party si in special cu Lucas Madison ! am zis hotarata.

-Daddy relax, nu sunt de 17, si plus ca am nevoie sa ma descarc de tot stresul din ultima vreme inainte de a incepe sa ma apuc sa lucrez!

-Si de ce oare nu prea vreau sa-ti dau crezare ?! am intrebat ridicand o sprinceana chiar daca el nu ma vedea.

-Crede-ma va fi ok ! gata te pup si transmite-i lui mami Ams o suta, o mie de pupici dulci ! cand a zis de Ams fara sa-mi dau seama a iesit un oftat din gura mea asta facandu-l pe Junior sa ma ia la intrebari.

-Daddy Sam ce s-a intimplat intre voi ? m-a intrebat el ingrijorat.

-Hey big boy, stai linistit se rezolva, o mica neintelegere, stii cum e mami dimineata, nu prea are dispozitie! l-am mintit, sigur nu aveam de gand sa-i spun ce s-a intamplat.

-Sa stii ca nu te cred, dar nici nu vreau sa insist sa-mi spui, caci sunt sigur veti clarifica lucrurile si da cat mai curand va rog sa faceti asta ! am chicotit la cat de grijuliu poate fi.

-Yes sir! asa vom face, vezi ai grija tu la party-ul cela, sa nu dai in bara te rog!

-Nope! te sarut dulce!

-La fel, pa little dude! Si am inchis.

Am privit prin parbriz spre etajul sapte la una din geamurile aparatmentului nostru, dar nici urma de Ams. Dupa ce oftasem incet am pornit motorul placand intr-un sfarsit la munca.

In 20 de minute am fost la salon. Batranul Jeka era la masa lui de lucru, facea niste schite pentru urmatorul sau photoshoot. El era foarte atent, la orice detaliu, ii placea sa faca totul intr-un mod perfect.

-Hey man ! l-am salutat incercand sa par bine dispusa, fortand un zimbet ca vai de el.

-Hey dude, ai intarziat putin dar nu e ceva nou pentru tine! a zis el chicotind.

-Trafic man !

-Si inca mai ce... ?? ma intrebase el ranjind, doar ca eu nu prea aveam chef de a ranji.

-Termina Jeka ! i-am zis asezandu-ma conectand laptopul, dandu-i de inteles ca nu vreau sa vorbesc. Si el a inteles asta din prima, continuandu-si ceea ce facea.

El era genul de persoana care te intelegea fara sutele de explicatii de aia imi placea sa ma aflu in compania lui, el imi era ca un tata.

-Samy, stii am o veste buna pentru afacerea noastra ! spuse el dupa cateva ore bune de lucru.

-Ce fel de veste? L-am intrebat fara sa ridic ochii din laptop.

-Alexandr Ivanovici Kuznetz, unul din cei mai mari oameni de afaceri din Rusia isi doreste un photoshoot la cel mai inalt nivel. Am ridicat privirea spre el, care se asezase pe scaunul din fata mesei mele.

-Vrei sa zici ca noi trebuie sa-l fotografiem la orice pas fundul mafiotul rus? L-am intrebat serioasa.

-Samy, este o sansa dintr-o mie, suma pe care ne-o ofera nu intra in discutie, tipul este exagerat de generos...

-Hmmm... ma intreb oare de ce?!

-Peste doua saptamani unica lui fiica va face 25 de ani, va fi un Party grandios care va avea loc in vila sa de pe plaja Solange, care lasa-ma sa zic este plaja privata, a lui sigur, unde vor veni oameni mari cu conturi si mai mari. El face orice pentru fiica-sa cheltuie milioane pentru ea!

-Sa inteleg ca e daddy’s girl, alintata si pline de fitze care cere luna de pe cer si molustete pierite din Triunghiul Bermudelor ?!

-Haha, asta buna, Samy dude esti crazy ! a zis el razand cu pofta. Deci ce zici, pana maine tipu’ asteapta raspuns, spuse el punandu-si o mana sub barbie.

-Zici ca ofera atat cat cerem ?!

-Intocmai ! zise el dand afirmativ din cap.

-Anunta-l ca este un ‘Da’ !

-Iuhuhuuuu, minunat Samy esti salvatoarea noastra ! zise el sarind in sus de fericire.

In ultima vreme au fost putine cereri si afacerea noastra s-a cam dus la pamant, eu nu am vrut sa cer ajutor material de la ai mei, mdeaa, sunt incapatanata. Ams habar nu are ce se intampla aici si starea in care ne aflam in ultimul timp. Nu am vrut sa aiba griji si din cauza asta, ea cu siguranta avea sa umble la celalalt cont al nostru, cel de ‘zile negre’ doar ca eu nu vreau sa cheltui banii munciti de ea.

-Ok, atunci eu merg sa-i dau un sunet, sa-l anunt pe tipu’ asta de Kuznetz, halal nume, ce mai e si asta !

-Tipic pentru rusoi, vine de la ‘fierar-kuznetz’!

-Vorbesti serios, de unde in pana mea mai stii si asta ? m-a intrebat el uimit.

-Well, cred ca ai uitat ca am avut cumnata rusoaica, ceva am mai prins, putin…! Am zis eu cu o expresie a fetei trista amintandu-mi de Jamel si Tanya.

Au trecut aproape 15 ani de cand ei nu m-au sunt in viata. Junior nu prea si-i aminteste, dar i-am promis ca vom merge in Rusia, sa-i duca mamei lui un trandafir si sa-l salute pe tatal sau.

-Sorry Samy! a zis Jeka incet.

-Ohh… e ok, stai linistit, hai mergi si suna-l pe rusoi, eu sa-mi termin de editat gama de peisaje facute la expozitia de pictura din saptamana trecuta.

-Bine! a dat din cap Jeka, plecand in celalalt oficiu.

Amy’s pov

Ziua a trecut in cel mai plictisitor mod, normal, totul fara Samy si Junior imi pare un plictis. Dar ma luasem cu dosare, portofolii, caiete si tot felul de tampenii ce tine de scoala si asta m-a facut sa uit cat de repede trecuse timpul. Nu am luat prinzul ca uitasem de el.

Am aruncat o privire spre telefon sa vad ce ora era. Aproape 17.00. Samy trebuie sa apara, ohhhh shit, nu i-am trimis nici macar un mesaj si pe cat de suparata a plecat nu te astepta Ams sa-ti fi scris ea ceva, nu mai zic de cat de concentrata este atunci cand lucreaza cu pozele si toate chestiile alea. Cum am zis, nici un mesaj, nici un apel pierdut. Ii va trece suparare nu are de ales, am chicotit amintindu-mi de faza de dimineata.

Lenea ma cam dadea pe spate, neavand dorinta sa gatesc ceva, de aia am hotarat sa comand doua Pizza. Pana ajunge Samy acasa, va ajunge si cina. Dupa ce facusem comanda, l-am sunat pe Junior sa vad pe unde e si ce face, caci sunt deja zile bune de cand nu a dat pe la noi.

-Hey big boy, ce faci pe unde esti, vii asta seara acasa?

-Buna mami, sunt ok, vreau sa fac un dus, merg la un party si nu voi veni pe la voi, poate duminica ok ?

-Junior, babe stii ca mami Ams nu prea ii place ideea cu party, ce fel de party si unde va avea loc?

-Mama, nu am 17, parca esti daddy Sam, ea aceleasi cuvinte mi-a zis dimineata ! mi-a zis el amuzat.

-Junior ai vorbit cu Samy ? l-am intrebat putin confuza, Samy mereu ma suna si-mi transmitea pupicii lui Junior, dar azi se pare ca nu a dorit sa faca asta.

-Da, nu ti-a transmis sutele mele de pupici ? intrebase el.

-Nu !

-Ok, zii mami, ce-ati avut, caci ea parea cam suparata fara nici un chef ?!

-Junior, big boy, nu-ti fa griji, a fost doar o mica neintelegere, tu ai grija de tine si nu crede ca nu-mi dau seama ca ti se intampla ceva cu cineva si acea cineva stii bine cine e ! i-am zis pe un ton serios, nu voiam sa-i vad cum sufera unul din cauza altuia, nu voiam sa-i vad unul departe de celalalt.

-Ehhh.... mama, voi ma cunoasteti prea bine ca sa va mint, da s-a intamplat ceva, cred ca nu mai am nici o sansa, de aia o sa-i ofer cale libera fara sa-i fiu o piedica, daca plecarea mea din viata ei inseamna fericire pai atunci sunt dispus sa fac asta, doar sa o vad fericita.

-Dar fericirea ta Junior, oare nu ea este ? l-am intrebat avand ochii inlacrimati. Baiatul asta este un suflet drag pentru noi, el este absolut totul pentru noi, de aia suferim si noi cand el sufera, suntem fericite si noi daca el este fericit.

-Mama Ams, ... hai sa uitam ok, trebuie sa fac dus, trebuie sa merg, lui Lucas nu-i va placea daca voi intarzia.

-Lucas ??? aproape ca am strigat, Lucas Madison, oh Doamne Junior, iarasi cu Lucas o apuci drumurile, te rog nu face vreo prostie, mama te implora ! il rugam sa fie atent stiam ca Lucas nu era un sfant.

-Ahaha, mama esti amuzanta, nu mai suntem pustii de 17 ani, cum ti-am mai zis, el aproape ca are in maini business-ul lui taica-su, iar eu, hai sa fim seriosi, deja am un job demn. Totul va fi fain.

-Ohhh... sper, ai grija Junior ! in caz de orice ne anunti imediat, fie al meu telefon, fie pe a lui Samy, nu conteaza doar sa stim ca esti ok!

-Mama, stii cat de mult va iubesc, si daca pupicii mei de dimineata nu au ajuns inca pe obrajii tai rosii si moi apoi acum ti-i trasmit personal si nu uita sa-l mangai pe Monte din partea mea ! a zis el zimbind si chicotind dulce la celalalt capat. Cuvintele lui ma facura sa zimbesc, era atat de grijuliu, atat de dulce exact ca Samy.

Dupa ce sunase Junior, am mers sa-l hranesc pe Monte care astepta cu nerabdare sa-i umplu oala. Revenind in living in fata TV-ului am auzit usa de la intrare, Samy intrand pe usa. Recunosc mi-a fost dor de ea, dar nu-i voi arata asta.

-Hey... ma salutase ea in timp ce eu incercam sa stau atenta asupra unui show stupid care habar nu aveam ce era cu el.

-Hey... i-am raspuns privind fugitiv spre ea apoi iarasi spre TV. Simteam ca ma priveste intens si astepta vreo reactie din partea mea, dar nu aveam de gand sa zic nimic mai mult decat:

-Pizza ajunge in 5 minute, mergi  sa faci dus. Nu a zis nimic doar a oftat obosita si suparata pana la culme. Si-a lasat lucrurile pe una din canapele, tarandu-si picioarele pana sus.

Cat a facut ea dus pana una alta, comanda ajunse. Eram la bucatarie, nu puteam sa mananc daca ea nu era alaturi. Coborase fara sa o strig, inainte sa se aseze la masa, si-a luat o sticla de apa din frigider, eu aveam in fata un ceai de menta, care speram sa ma calmeze, sa am o noapte linistita.

Ea asezandu-se in fata mea fara sa zica vreun cuvant. Incercam sa mananc ceva, sa musc o bucatica din pizza aia, dar zau ca nu se dadea inghitita. Sam ma privea fara sa se atinga de pizza. Se asternuse o tacere stanjenitoare Monte dormea multumit cu burta plina.

-Ams... sparse tacere vocea ei blanda si placuta auzului. Am vrut sa ma ridic sa ies din bucatarie, doar ca mainile ei mi-au prins gingas pe-ale mele pe care le tineam pe masa.

- ... babe, sorry pentru ce am spus dimineata, au fost niste tampenii pe care le-a spus gura mea aiurita, te rog... zise totul dintr-o suflare. Am oftat incet fara sa stiu ce sa-i spun, nu eram furioasa nici nervoasa doar ca uneori neintelegerile astea ma cam streseaza.

-Samy... am zis incet, inchizand ochii pe o clipa, dupa ce i-am deschis, vazand-o cum astepta trista raspunsul meu, avea o privire sincera. Am respirat adanc si i-am zis:

-Cred ca acum… am nevoie de sex!  

Continue Reading

You'll Also Like

4.8K 127 33
VOLUMUL 1 Tara Copper- o fată cu bun simț si un caracter cum rar m-ai întâlnești, cuminte, deșteaptă. Marco Scott- un badboy , ii place sa se culce i...
54.4K 5K 49
Prima dată când ne-am întâlnit, palmele tale erau reci. Acum însă trezesc doar sentimente fierbinți în mine. Doi actori. Un film de dragoste. Sentime...
2.4K 80 20
Eu sunt Hazel am 16 ani și sunt din germania, tatăl meu este mafiot și nu prea ascultă nimic din ceea ce zic. Până într-o zi când îl întâlnesc pe TOM...
115K 2.6K 33
•FINALIZATA• Volumul 2= MaiXan✓ Necesita editare! In aceasta carte este vorba despre o fata pe nume Anca, ea este vanduta de parintii ei pentru o sum...