Епоха фентезі. Лок-Кор(почато...

By HrodgeirrUlf

125 3 2

Мій власний фентезі світ. Вас очікує цікава, захоплююча історія,гарний сюжет та величезна хронологія історії More

Лок-Кор(початок)

125 3 2
By HrodgeirrUlf

               Глава І(зародження)
Початок... Раніше було порожньо.... Справді??? Історія починається з зародження планети Лок-Кор... Майже все населення цієї планети вважає, що планета була створена 9,678 млрд років тому, шляхом акреції з протопланетного диска, дископодібної маси газу, пилу, що залишився від освіти Томпа(зірки), яка дала початок системі Варпл. Початкова планета не мала кисню і вона була дуже токсичною для любого життя. Через зіткнення інших небесних тіл з'явилися три супутники планети-Мірк,Сож і Керл. Невідомі обставини дозволили планеті охолонути і утворити тверду кору. Комети та астероїди доставили на планету воду, що сконденсувалася в хмари і океани. Через такі зміни Земля стала, нарешті, гостинною для життя. Самі ранні форми життя збагатили атмосферу киснем. Дійсно, ця думка виглядає досить правдоподібною. Але залишилися цілі раси, які мають власну думку про створення Лок-Кора. Вони вважають, що систему Варпл створили 3-оє богоподібних істот. Вони називають їх:Хродг,Гейр, Ульфр
Цікаво, що всі раси, що вважають богів справжніми, вірять в одну і ту ж історію. Тобто, вони не мають різних богів, не мають різних історій, хоча ці раси розкидані по всій планеті. Тому, відкидати можливість існування богів та їх створення планети - не варто. За що відповідають ці боги?
Хродг-створив Всесвіт
Гейр-створив раси і порозкидував їх по всьому всесвіті
Ульфр-займався їхнім розвитком або навпаки - занепадом.
Легенди кажуть, що ці боги жили на планеті Айвер. Це найвіддаленіша планета в системі Варпл. Поки боги жили на цій планеті, в системі Варпл, у кожному куточку різних планет був мир. Але легенда каже про те, що боги покинули цю систему і саме тоді почалися різні війни, смертельні хвороби і багато чого жахливого.
    Розділ ІІ(Клімат планети, карта планети, карта системи Варпл)
Почну з карти планети

Карта системи Варпл

     Кліматичні пояси планети

        Розділ ІІІ(раси,економіка і політика, мови, країни,)
Раси. Почати розповідати про раси хочеться не з планети Лок-Кор. Почну з планети Лодгхар. Чому саме з цієї планети? Ви зрозумієте все трішки пізніше. Так ось, річ у тім, що на цій планеті всього 3 раси. Раніше їх було більше сотні, але все змінилося під час Гарського перевороту. *Про це ви дізнаєтесь у другій частині моєї їсторії
Перша раса найрозвиненіша та численна. Родхари-так вони себе називають. Ці істоти схожі на людей, але є певні відмінності. Вони більше(2-4 метра росту), мають блакитне волосся та виключно фіолетові очі.
Друга раса - це племена кочевників, бандитів, вбивць. Вони сформулювали свій клан-Черклар. Ну а раса відповідно - Чекларійці. Це людиноподібні істоти, проте вони мають дуже чорну шкіру, великий хвіст в кінці якого знаходиться гострий кістяний ніж.
Третя раса. Якнійці- це маленькі людиноподібні істоти(1-1,30 метрів) Мають магічні здібності, що допомагають виживати на цій суровій планеті.
Я познайомив Вас с мешканцями планети Лодгхар, а тепер перейдемо до Лок-Кору. Лок-Кор - це Захід-Схід, якщо дослівно. Зараз я розповім про мешканців Локу(Західної півкулі) та Кору(Східної півкулі)
Лок. В західній півкулі знаходиться 5 королівств. Кожне королівство має свій корінний народ.
ГБО-це група островів. На кожному острові мешкають різні істоти. Такі як:М'ярди, Торди, Хролди.М' ярди-це вовкоподібні істоти. Мають білу шерсть, великі ікла та гарну статуру. Торди-це поселення варварів. Звичайні люди, але гарно адаптовані до низьких температур.
Хлорди-це також люди, в них була спільна історія,але Хлорди, на відміну від Тордів-мирний народ. Торди войовничий народ.
Саймлор. Тут мешкають люди.Нічого цікавого)), але! Це останнє королівство в якому залишилися люди.
Риклонар. Якщо в цій історії і існує Рай, то це Риклонар. Це королівство ельфів. Кожне місто - це витвір мистецтва.
Ваймрон. Це темна пляма західної півкулі. Панують цим королівством темні ельфи. Але мешкають також кйели(напів люди, а напів ельфи), гноми(так, саме гноми), вампіри та темні чаклуни.
Гротлікс-Норт. Найвідсталіше королівство. Включає в себе три острова. Панують в королівстві - огри, а крім них мешкають тролі, орки, гобліни, ящероподібні.
Кор. В східній півкулі 3 королівства.
ГБО. в цій півкулі живуть відступники. Хто це? Це різні народи, що мігрували на ці острова. Люди, ельфи і тд.
Ройдлар. Це королівство вважається найголовнішим на цій планеті. Воно наймогутніше та найрозвиненіше. Народ, що мешкає тут-Алли. Це еволюціонувавші народи, а точніше, їх "смісь". Тобто, раніше в цьому королівстві жили майже всі раси. Вони змішувалися між собою, після чого ставали Аллами. Багато народів покинуло королівство, а нова раса еволюціонувала. Змінився колір шкіри, покращився зір, слух. І врешті-решт ми знаємо аллів, як рожево-червоних істот. Вони схожі на людей, але в кожному регіоні королівства різна зовнішність. Деякі схожі на ельфо-огрів,людино-вампірів, людино - огрів і тд.
Годлар. Це королівство дворфів, кроглів, банретів, степних друїдів та обітрів. Головні в цьому королівстві-Обітри. Як ви зрозуміли, Годлар має багато рас.
Дворфи. Їм характерний невеликій ріст (через це їх плутають з гномами), дуже сильні створіння. Люблять воювати.
Крогли. Людожери. Мають страшні обличчя, великі руки та довгі ноги
Банрети. Священні створіння. Створенні для боротьби зі злом. Це людиноподібні істоти. Все, що відрізняється від людей-це очі. Банрети мають білі очі. Саме вони бачать темну ауру створінь.
Степні друїди. Ніхто не знає як саме вони виглядають. Легенди кажуть, що це раса чарівників, що не прийняли темну сторону. Вони потрапили в це королівство, де і залишилися.
Обітри-це кам'яні, водяні, вогняні створіння. Раніше були і повітряні, але врешті їх було знищено.Важливо пам' ятати, що є раси, які в різних регіонах різні. Наприклад ельфи. Є лунні, водяні, лісні та степові ельфи. Люди відрізняються зовнішністю залежно від місця народження. Гноми відрізнаються тілом. Деякі маленькі, але мають гарні м'язи, а деякі довгі, але не мають м'язів.
Тепер я розповім про королівства і їх столиці. Також розповім про економічний рівень країн. Для того, щоб було краще розуміти, поділимо економіку на три сектора :1.Найкращий рівень. Гарна економіка, заможна країна, гарний рівень життя, сильна армія, низькій рівень повстань.
2.Середній рівень. Середня економіка, країні вистачає ресурсів, але іноді бувають проблеми, середній рівень життя, середня армія, іноді трапляються повстання
3.Жахливий рівень. Економіка на 0.Ресурсів завжди немає, низький рівень життя, армія зазвичай сильна, бо такі країни зазвичай живуть за допомого війни, повстання відбуваються, але частіше всі в гарних стосунках. Ну поїхали!
ГБО, королівство складається з семи островів.Налічує 17 міст. Столиця-Сумир. Економічний рівень:2,3
Саймлор, королівство налічує 6 міст. Столиця-Ебмілан. Економічний рівень:1
Риклонар, королівство налічує 8 міст. Столиця-Емріт. Економічний рівень:1
Ваймрон, королівство налічує 6 міст. Столиця-Ірігар. Економічний рівень:1
Гротлікс-Норт, королівство складається з трьох островів, налічує 5 міст. Столиця-Софткір. Економічний рівень:3
Ройдлар, королівство налічує 10 міст. Столиця-Формлд. Економічний рівень:1
Годлар,королівство налічує 8 міст. Столиця - Сазмор. Економічний рівень:2
                    Політика країн
Я розповім про союзи,що існують на планеті.
Існує два союза. Перший(Союз світла) включає в себе два королівства, а саме Саймлор та Риклонар. Другий(Союз темного дня) включає в себе два королівства-це Ваймрон та Гротлікс-Норт.Звичайно, що є ворожнечі між різними расами. *Про них ви дізнаєтесь в 2 частині.
Залишилися мови.
Звичайно, що у кожного народу є своя мова, але існує три головні мови:Людська(звична для нас, щоб зрозуміти, що вона з себе має, то уявіть кельтську мову. Розмовляють на ній в Саймлорі, ГБО та Годларі.
Друга мова-це загальноельфійська мова. На ній розмовляють в Риклонарі, Ваймроні та Годларі.
Третя мова-аллійська. Її знають 87% всієї планети! Звичайно, що існує безліч інших мов, якими розмовляють інші народи. Існують діалекти в усіх королівствах.
Це була перша частина величезної історії. Попереду 5 частин!
Ця частина була коротким екскурсом історії мого світу)
Про що будуть наступні частини???
2 частина. Початок історії. Становлення імперій. Крах імперії. Становлення королівств.Перша війна. Хронологія(від - 1000 року до - 500)
3 частина. Друга війна. Створення таємних орденів. Історія одного героя. Створення Другої імперії. Великі війни. Хронологія(від - 500 року до - 197)
4 частина. Морські пригоди. Нові території. Розділ імперії. Сили опору. Історія з іншого боку. Хронологія (від - 197 року до - 1)
5 частина. Нова епоха - нові пригоди. Історія трьох королів. Війна за трон. Хронологія (від - 1 року до 5)
Це моя перша спроба щось написати. Сподіваюсь, що не все так погано))

Continue Reading

You'll Also Like

27 0 37
Дж.К.Ролінґ Гаррі Поттер і Смертельні реліквії Присвята цієї книжки ділиться насемеро: Нейлові, Джесіці, Давидові, Кензі, Ді, Анні і тобі, якщо ти тр...
13.6K 2.2K 131
Я перевтілилася в лиходійку зі зворотного гарему, єдину прийомну доньку герцогської родини Екарт. Але складність просто повинна бути найгіршою! Усе...
169 8 11
Всі роки мого навчання в академії у мене була лише одна проблема - відсутність татуювання, яке б показало мою силу. В останній день тату з'явилося, а...
2.8K 712 44
Автори: 莫晓贤 Перекладачі англійською: Infinite (Chrysanthemum garden) Жанри: даньмей, сянься 82 розділи Вень Сюань був головним учнем секти Швейюнь...