Dear Diary ... Why ???

By Lykaon111

393 26 4

Ne každý příběh má šťastný konec ... a někdy je lepší nechávat tajemství tajemstvími ... More

Postavy I.
Postavy II.
Postavy III.
Prolog
No. 2
No. 3

No. 1

50 4 2
By Lykaon111

Hnědovlasý chlapec se pomalinku probouzel a pootevřel své překrásné smaragdové oči plné bolesti a smutku . Pootočil hlavu a zadíval se na klidně oddechující bledé tělo ruského muže , ležícího vedle něj . Byl zpola přikrytý a mírně se pousmíval . Ve spánku vypadal tak ... nevinně , skoro až dětinsky . Nikdo , kdo by ho v tuto chvíli spatřil , by neuvěřil , že by byl schopen nějakých krutostí . Opak však byl pravdou . Chlapcova záda , pokrývající hluboké jizvy toho byli důkazem .

Tolys se naposledy podíval na tvář svého věznitele , než se rozhodl s mírnými potížemi vstát . Celým jeho tělem proběhla palčivá bolest a měl co dělat , aby ze sebe nevydal ani hlásku , jelikož probuzení Ivana by znamenalo trest

Zakryl si tedy ústa dlaní a nejpotiššeji jak to šlo , vstal , narychlo přes sebe přehodil překvapivě čistou a upravenou uniformu a opustil místnost se spícím monstrem . Došel do ložnice , kterou sdílel se svými ,, bratry " a poté , co uviděl , jak sladce pochrupují , rozhodl se je nechat ještě chvíli spát . Však byl ještě čas . Došel se tedy místo toho vysprchovat , jelikož ze sebe potřeboval smýt Ivanův pach a jeho stále čerstvé doteky .

Při sexu se Rusko choval podle toho , jakou měl náladu . Když byl šťastný , tak Litvu čekalo až překvapivě jemné chování , což Tolyse vždy potěšilo . Když měl ale Ivan špatnou náladu , neváhal si ho vzít tvrdě zezadu , sotva z něj strhl oblečení . Tolysovi výkřiky nesnesitelné bolesti , ani pláč neměli na Ivana žádný účinek . Zdálo se naopak , že podněcovali albínovu zuřivost a nebohý litevšťan , čím více naříkal , tím více byl mučen . Několik dní po aktu nebyl nikdy schopen chodit a byl odkázán na pomoc Eduarda a Raivise .

Když vylezl z vany , oblékl si uniformu , tentokrát pořádně a dle předpisů a rozhodl se , že se půjde podívat na východ slunce , který měl začínat za deset minut . Hodil na sebe ještě teplý kabát a vydal se do chladného rána . Byla zima a vše pokrývala hluboká sněhová přikrývka . Teplota byla několik stupňů pod mrazem a Tolysův horký dech vytvářel slabé obláčky páry.

Po chvíli přemýšlení se rozhodl vystoupit na mírný kopeček , ze kterého byl vždy nejlepší výhled . Když se však dostal na místo , čekalo ho milé překvapení v podobně Ivanovi mladší sestřičky , překrásné Nataši .

Tolys ji miloval již od chvíle , kdy ji poprvé spatřil. Její obličej, ústa, oči, tělo , vše, co představovala. Byla pro něj jako víla z pohádek . Něžná , překrásná , nevinná .... a smrtící. Tolys nebyl hloupý. Věděl, že by ho dokázala bez milosti podříznout jako podsvinče, kdyby se o něco pokusil . To mu ovšem nevadilo . Patřilo to k její osobnosti a bez své vražedné aury už by to ani nebyla ona . Každý se jí bál a stranil se jí . Dokonce i její vlastní bratr . Každý... kromě Tolyse

Bělorusko se ani nepohnula , i když věděla o Litvově přítomnosti a hleděla na místo , ze kterého by mělo vyjít slunce . Tolys se na moment zastavil , jelikož si nebyl jistý , jestli by bylo vhodné ji vyrušovat , ale nakonec se rozhodl to risknout a stoupl si s dostatečným odstupem vedle ní .

Pořádně si jí prohlédl . Její platinové vlasy , na niž se skvělo pár sněhových vloček , vlály v mírném vánku . Bledý obličej neprozrazoval ani jedinou emoci a její fialkové oči hleděli do dálky , jako by zde něco vyhlíželi . Byla oblečena pouze do svých obvyklých šatů a punčoch , přesto však nevypadala , že by pociťovala chlad

,, Nesnáším tě " Promluvila nakonec ledová královna do ticha ,, Celou tvojí patetickou existenci . Ale to ty stejně víš ne ? "

,, Vím " Odpověděl Tolys a pousmál se . Byl rád za každé její slovo , mířené vůči němu, i když bylo štiplavé jako jed . Znamenalo to totiž, že si je vědoma jeho existence  ,, Ale stejně tě miluji "

Natašino srdce poskočilo bolestí a ona se ušklíbla ,, Nejsi nic jiného než дурны дурань . Já miluji pouze svého bratra a tak to i zůstane . " Tvář se jí zničehonic zkřivila vztekem ,, Ale jediná osoba , na kterou on hledí jsi ty . Nechápu proč . Vždyť jsi jen slabý , zbabělí ubožák , který se plazí přede všemi . Před tím transvestitou , tlusťochem i před mým milovaným bratrem . "

Tolys se smutně uchechtl . Jizvy na jeho těle ho zapálili . Jizvy , o kterých neměla Natalya ani tušení ,, Máš naprostou pravdu , jsem ta nejhorší špína ze všech . Bailys bez páteře . Podívej , slunce už vychází "

Jemné světlo se pomalu začalo rozvíjet po zasněžené krajině , která se zatřpytila . Nataša zalapala po dechu a oči se jí rozzářili . Východ slunce jí vždycky dokázal ohromit a Tolys to moc dobře věděl . I když už to bylo dlouho , kdy naposledy společně jeden sledovali .

Přistoupil k ní a jejich ruce se propletly . Natalya se opřela o jeho rameno a chvíli společně pozorovali vstávající sluneční kotouč . Byla to jedna z mála chvilek, kdy Nataša tolerovala Tolysovu přítomnost vedle sebe a dokonce mu dovolila se jí i mírně dotknout . Tolys si cenil každé sekundy, kterou s ní mohl takto strávit . Nic ale netrvá věčně

,, Atsiprašau " Odtáhl se Tolys nakonec . Natalya se zatvářila trošku zklamaně . ,, Nejraději bych tu s tebou byl věčnost , ale mám povinnosti "

,, Tss , no ovšem , co taky jiného " Zašeptala Talya hrozivě ,, Co by si bez tebe můj bratr počal . Raději běž nebo se mu po tobě ještě bude stýskat . Vypadni!" Rukou zašmátrala po své dýce.

Litva okamžitě poznal , že je zle a proto se raději začal vzdalovat . Nataša dokázala být stejně krutá , ne-li krutější než její milovaný bratr . A Tolys věděl , že když to na ní přijde , je nejlepší se beze slov vzdálit , což taky udělal .

Cestou myslel na Felikse , jako každý den . Co asi zrovna teď dělá ? Heh , pravděpodobně ještě spí ... to by mu bylo podobný . Litva se pousmál , když si představil , jak roztomile blonďáček vypadal v tom svém růžovém pyžámku , které bylo na něj příliš velké . Jak tak pokračoval, ztracen ve svých myšlenkách , nevšiml si postavy , která ho následovala

----------------------

Nataša pozorovala svého nápadníka , jak se od ní vzdaluje . Tak moc ho nenáviděla . To , jak je ke všem milý, na všechny se usmívá . Kdyby to alespoň hrál, ale on tu dobrotu myslel vážně . Myslela že vrhne , když ho viděla, jak se na ní usmívá . Bylo jí z toho tak moc zle , až ji to přivodilo ten hnusný pocit v hrudi . Nesnášela ho stejně jako toho ubožáka. To , jak se jí z jeho úsměvu roztočila hlava a měla pocit , že jí srdce vyskočí z hrudi .

Vzala dýku a vrhla jí vzteky na blízký strom , kde se zabodla do kmene . Těžce oddechovala a její tváře hořeli . Proč se takhle cítila , toho opravdu nenáviděla tak moc ? Samozřejmě že ano ! Vždyť to on může za to , že se jí její vlastní bratr stranní . Kdyby neexistoval , tak by přece Ivan věnoval všechnu svojí pozornost jenom jí ne ? Kdyby mu jen on tak moc nepletl hlavu ... určitě se před ním nakrucoval jako nějaká laciná děvka , hned jak Nataša odvrátila pohled .

Ale proč ? Co bylo na tom kusu sraček tak speciálního , že z něj Rusko nemohl spustit oči ? Vždyť nebyl nijak extra pohledný , na jeho osobnosti nebylo nic k nalezení a jeho úsměv byl nechutný . Ona se přitom tak moc snažila , plnila všechna přání , která si její bratr usmyslel s dokonalou přesností , oblékala se přesně tak , aby se jejímu bratrovi co nejvíce líbila . Tak co krucinál dělala špatně ????

Vyrvala dýku ze stromu a začala jí tam s pravidelností a silou znovu zabodávat . Představovala si Tolysův obličej jako terč . Znenadání ji však podivně zamrazilo po těle . Otočila se , aby čelila útočníkovi , ale bylo již příliš pozdě

-----------------

Eduard nevěděl,  co dělat . Vzbudil se s předpokladem, že den bude probíhat jako každý jiný. Což znamená probuzení sebe a svých bratrů, příprava snídaně pro Braginskyho rodinu a poté celý den dělat cokoli , co jim Ivan nařídí. A když jim nenařídí nic , budou uklízet, starat se o ekonomiku svých zemí a podobné věci .

Něco ale bylo špatně . Jeho bratři vedle něj nespali.  U Tolyse to zas tak až podivné nebylo , často trávil noc někde jinde nebo vstal dřív. Ale ne Raivis . Ten vždy spal ve své posteli přitulený k jednomu z bratrů a i když se třeba probudil o něco dřív, vždycky počkal na ostatní , než vstanou.

Eduarda začala pomalu zachvacovat panika . Vstal , oblékl se a začal prohledávat ohromné panství, ve kterém v současné době přebýval. Čím déle hledal , tím byl zoufalejší . Věděl , že na tom Raivis není psychicky úplně v pohodě a doufal , že se mu něco nestalo , že si neublížil ....

Začal hlasitě volat Raivisovo jméno a bylo mu jedno, jestli ho Ivan uslyší a jestli dostane trest . Vážně se o svého bratra bál a každou minutou , kdy ho nemohl najít, se jeho obavy zhoršovali. Začínal se obávat i o Tolyse  . Ten by určitě na volání odpověděl, tak jak to že se neozývá ??? Že by byl zase v bezvědomí kvůli ztrátě krve nebo bolesti ?

Najednou se mu někdo ozval, i když to byl někdo úplně  jiný , než předpokládal

,, Mrs. Ukrajina ? "

,, Eduarde ! To jsem tak moc ráda že jsem na tebe narazila ! Už půl hodiny tu běhám a nemůžu nikoho najít !  " Ukrajina se vrhla s pláčem kolem Eduardova krku . N-nikoho ??? Ani Natalyu s Ivanem???  Pomyslel si Eduard . Co se tu kruci děje???

-----------------------------

дурны дурань ( durny durań ) - hloupý blázen

Bailys - zbabělec

Atsiprašau - omlouvám se

Continue Reading

You'll Also Like

2.1K 161 37
Promrzlý..... Vyhladovělý..... Nevyspalý..... Někde uprostřed Seoulu..... Co se stane, když mu někdo nabídne pomocnou ruku? Bude mu věřit?
3.5K 292 44
Petr a Petra se znají už od mala, ale dlouho se neviděli, takže si jeden druhého nepamatuje, ale po několika letech se schází na chatě, kam je vezmou...
5.4K 774 7
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
6.1K 846 18
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.