CountryHumans:România și Mold...

By VampiVampi21

5.8K 367 217

România și Moldova sunt frați (România) și o soră (Moldova) care mereu o să îi auzi făcând glume la adresa al... More

O zi normală, pentru România
Ședința
Încercarea de a întreba
Spectacolul
Jocul de cărți
Pariul pe Ardeal
Recuperarea Ardealului
Plata corectă
WI-FI
Misiunea de salvare
Multi-Familii
Împărțirea la doi
Petrecerea slavă
Un vechi comarad
Un șef incapabil
De-a vațea-scunselea
Rusia?!
Liniște, până sună telefonul.
Căutarea continuă
Așa zisa răscumpărare Part.1
Așa zisa răscumpărare Part. 2
Deci.. Plecăm Pe Mare?
O Lume Nu Prea Cunoscută
Unde O Fi?!
O Căutare Mult Prea Lungă
Scăpare Cu Sau Fără Still
Hoțul Demascat
Returnarea
Un Nou Folos
De Ce Eu?
Petrecerea
Zi "Liberă"
Toți Pentru Unul..
..Unul Pentru Toți.
Savarină
O Bere Și Doi Pumni
Perspective Diferite
Zile Negre
Un Dor Anume
Blocaj
Povestitor Pentru Patru Urechi
Încă Trei, Ghici!
Da, Se Poate Rezolva!
Nepăsătorul Calm
*anunț*
Plictisitor

Farsa

228 11 0
By VampiVampi21

Așteptă și așteptă, când dintr-o dată, fără nici un semn, s-a transformat. Știa clar că nu va putea dormi, așa că a decis să umble pe stradă plictisit, nimeni nu era pe stradă la miezul nopții, cine ar putea fii. Așa că nu se îngrijora că îl va vedea cineva. Numai el și Moldova știau de transformarea României.

Mergea calm pe stradă când dă peste, ghiciți cine, chiar vărul Italia, văr din sânge latin, ca alți, da' nu mai enumăr. Văzândul, a decis să zboare în sus și să dispară printre nori. Zis și făcut.
Italia a văzut o umbră zburând în aer, spre cer, bineînțeles că s-a speriat. Și ce i-a trecut lui România prin cap, să îl sperie puțin mai mult.

A început să scoată sunete de bufnițe, Italia imediat s-a oprit din mers și a tremurat un pic, pe urmă a continuat să meargă, de data asta mai încet.
România a scos pe urmă un sunet de liliac, acesta la scos perfect având în vedere că e vampir. Sunetul ăsta la făcut pe Italia să meargă ca și cum se zguduia pământul. La sunetul de liliac scos de România, a venit și animalul lui de companie, Vampi! I- șoptit lui Vampi ceva, Vampi a scos un mic hâsâit care însemna "bine".
De îndată, a zburat în fața Italiei ca și cum vroia să îi bea sângele, oricum nu l-ar fi băut pentru că e liliac vampir, iar lilieci vampir beau sânge, dar numai sânge de vacă (chiar adevărat, există lilieci vampiri și ei chiar beau numai sânge de vacă).

Italia s-a îngrozit așa de tare încât a luat-o la fugă ca un bezmetic.

România doar s-a amuzat și a râs până na mai putut, și a continuat să facă asta toată seara.  

Cum tot s-a râs de țările păcălite, s-a plictisit, așa că a decis să se ducă și să se plimbe prin Castelul Bran, cunoscut de alte țări ca Castelul lui Dracula.
România se plimbă ca și cum era Dracula însuși. Deși mergând așa, el o ști cum, a căzut, și a stat acolo cu dorința de a se ridica, și că lenea nu îl va ține pe podea.

Continue Reading

You'll Also Like

12.9K 760 62
Un loc de muncă
11.9K 816 35
Partea I a seriei Madness. malicious Adjective | Meaning: intending or intended to do harm "Adevărul este că pot da lumii foc și pot spune că este...
147K 4.5K 70
Sophia Wylhelmina Adelaide -Prințesă. Aceasta vrea sa fugă de responsabilitatea regală, cerând părinților ca înainte să fie încoronată ca regină să p...
64.9K 1K 12
Hei!Sunt Camelia,mi se spune Cami cel mai des,asta nu conteaza,sunt satena,ochii albastrii si destul de slabuta,intr o zi normală mama mea face o ale...