Mr. Tökély és Mrs. Tökéletlen...

By B_Sziroma

145K 4.4K 175

Újra kezdtem az egészet, mert a régit letörölték!! A tökéletes fiú és a stréber lány? Ideális ellenségek, iga... More

1. rész
2. rész
3. rész
5. rész
6. rész
7. rész
8. rész
9. rész
10. rész
11. rész
12. rész
13. rész
14. rész
15. rész
16. rész/VÉGE/
Fontos!

4. rész

9.3K 296 9
By B_Sziroma

Egy darabig nem szóltunk egymáshoz csak néztük egymást és pofákat vágtunk. Nem bírtam ki, hogy ne nevessek. Ő is így volt vele.

- Rég is volt már, hogy valakivel ennyit nevettem. – mondtam 2 óra múlva. – Ez csak egy álom igaz? – sóhajtottam.

- Hogy érted? – kérdezte, majd közelebb jött.

- Úgy, hogy a suliban egyfolytában piszkálsz és ezért én vagyok a nevetség tárgya. Olyan gonosz vagy velem a suliban. – vettem egy mély levegőt és hátra dőltem.

- Gyerekes vagy. – mondta és hátra hajtotta a fejét.

Kint ültünk a rózsakertünkben a hintán. Lassan sötétedet. Ez még romantikus is lett volna, ha a fiú nem utál engem. Olyan rossz, hogy elfelejtettem az ígéretünket. Vajon mi lehetett az?

- Lehet. – mondtam és óvatos mosolyra húztam a számat. Egy kisebb csönd után rákérdeztem. – Miért piszkálsz folyton a haverjaiddal?

- Ez az ára annak, hogy menő legyek. – mondta és lökött egyet a hintán.

- Mi? Az, hogy bántsd a gyengébbeket? Akkor én nem akarok menő lenni. Így sincsenek barátaim. – mondtam és levettem a pótszemüvegem (mindenre fel vagyok készülve). – Hiányzanak a régi idők. – álltam fel.

- Mennyire régiek?

- Azok, amikor nem voltál menő, hanem ugyan olyan stréber voltál, mint én. Abba a fiúba bele tudnék szeretni. – mondtam kipirulva az esti széltől. – De miket is... - a szavaimat egy csókkal szakította félbe.

- Mert a jelenlegi énem olyan szörnyű, hogy ne tudj beleszeretni? – kérdezte kacér mosollyal.

Könnyek gyűltek a szemembe. Ez nem az a fú, akit én ismertem. Ez egy csóklopó szörnyeteg.

- Pontosan. A mostani énedet utálom a legjobban. Nem fogok beléd szeretni. – mondtam és letöröltem a könnyeim. – Komolyan azt hittem, hogy tévedtem veled kapcsolatban. Azt hittem minden olyan lehet, mint régen.

- Miért? Miért nem tudnál belém szeretni? Neked miért olyan nehéz? Mindenki...

- Ez az. Nem akarok a szerelmemen osztozni senkivel. – szakítottam félbe. – Ha valaki engem választ, akkor csak az enyém legyen. Nem akarok olyan tudatban élni, hogy bármikor ott hagyhat. És most menj haza. – mondtam és eleredtek a könnyeim.

- Most komolyan azt hiszed, hogy itt tudnék, hagyni egy ilyen síros lányt? - kérdezte lágy mosollyal és oda jött és megölelt.

Próbáltam kibontakozni az öleléséből, de sikertelennek bizonyult. Sokkal erősebb volt nálam.

- Ez volt az első csókom. – mondtam, amikor megnyugodtam egy kicsit. – Annak akartam adni, akit szeretek. És az nem te vagy.

- Akkor ki? – Kérdezte feszülten.

- Miért mondanám el ezt pont neked? – kérdeztem és a talajt kezdtem el bámulni. Akkor sem fogom el mondani.

- Akkor erővel szedem ki belőled mondta és a falhoz nyomott és újra és újra megcsókolt. Az ajkaim már teljesen felduzzadtak.

- Biztos nem fogod nekem elmondani?

- Nem fogom, mert nincs közöd hozzá.

- De igen is van. – mondta és folytatta a tevékenységét.

A lábaim meg-megremegtek a csókjaitól. Kipirult arccal és könnyekkel teli szemekkel néztem rá, amikor újra megkérdezte, hogy nem mondom e el.

- Hagyd abba. – sírtam.

- Pedig úgy látom neked is tetszik. – mondta és mikor meglátta az arcom elengedett. – Sajnálom túl erőszakos voltam. Jobb, ha most megyek. – mondta és ott hagyott.

Leültem a hintára és némán ültem ott és a csillagokat néztem. Én mást szeretek. Nem hagyhatom, hogy ez a kis király beleférkőzzön a szívembe. Azt nem engedhetem meg.


Continue Reading

You'll Also Like

278K 6.3K 29
Alexandra Davis kicsit sem számított a végzős évében a szerelemre, arra meg főleg nem, hogy kiben találja meg. Sebastian Miller nemrég szabadult az e...
4K 246 20
Egy lány aki sulit váltott de elég könnyen beilleszkedik az új suliba és bele szeret egy fiúba aki nem más mint a suli rossz fiúja . Ebből gondok les...
846K 38.6K 57
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de szerintem nincs annál észveszejtőbb, mint itt ülni a pláza vécéjén egy terhességi tesztel a kezedben, tizenhét é...
172K 7.5K 76
✖️Torn / törés. Hitvesztés. Clarissa a céltudatos, nagyszájú, belevaló pultos lány húszas évei elején jár. Túl van már a nyájas diákszerelmeken, a...