Fica Iadului //Levi Ackerman

By _Nifa_Jaeger_

1.4K 139 17

Cartea e o tâmpenie , nu sunt prea mândră de ea, dar cel puțin m-am distrat încercând să o fac ^-^ Ps: e desp... More

Introducere
1. Renaștere
2. Bine ai venit, rău ai nimerit
3. Casă dulce Castel
5. 눈_눈 (continuare)
6. 눈_눈 (iar continuare)
7. 눈_눈

4. 눈_눈

121 16 1
By _Nifa_Jaeger_

( Aia din titlu e un Levi face)

* autor pov*

" Ești fericită Harper ?" Spune Jena privind către blonda care radia de fericire învârtindu-se împrejurul ei

" O să fie SUPEEEER" Striga Harper cu o voce de copil mic. Ochii ei sclipeau de fericire și zâmbetul dădea să îi sfâșie obrajii. Se simțea de parcă va exploda curând și îi va lua cu ea pe lumea cealaltă pe toți. Toată lumea se uita la ea ciudat. După părerea ei, erau o adunătură de prosti. Cum să nu se bucure într-un astfel de eveniment? Era prima zi în care, după zile întregi de plictiseală , aveau însfârșit parte de acțiune.
Chiar dacă era prințesa iadului , nu avea voie să facă mai nimic și toată lumea o trata acolo ca pe o răsfățată ținută în puf și nimeni nu o băga în seamă , mai puțin Jena , prietena ei cea mai bună care, spre deosebire de ceilalți, și-a făcut timp să o cunoască cu adevărat. Aaa, și mai era și Norman cu care era obligată să stea, deoarece era fiul lui Lilith , iar ea a trebuit să își împartă eternitatea cu el și cu glumele sale  proaste despre ea...Știa că o place, și asta nu doar că o făcea să se simtă aiurea, ci o făcea să fie supusă și la cele mai groaznice avansuri.

      Deși auzisera despre prăpădul făcut de titani în zidul Maria, se bucura că o să ia parte însfârșit la o întâlnire cu acele monstrozități ce i-au umbrit copilăria și să le arăte ce poate ea. Un fleac, după părerea ei.

"Toți sunteți încântați până să vedeți de ce sunt în stare mașinile alea de ucis" Spune un băiat șaten necunoscut, cu o față tristă. Din spatele său venea Reiner , chinuindu-se să îsi încheie una dintre curelele de la echipament

"Eren, ia-o mai ușor, o să le sperii! Cu atitudinea asta nu-ți faci prieteni" Spune el

"Dă-mi să te ajut cu acea curea . Dacă mai tragi mult de ea o să o rupi! " Spune blonda și își pune mâna pe catarama , și trage ușor de curea. "E prea mică. O să trebuiască să îi mai fac o gaură" Își scoate cuțitul micuț, pe care îl folosea pentru alimente, pe care îl ținea ascuns pe undeva printr-un buzunar și îi rotește vârful , reușind să facă o gaură . "Perfect! Gata"

"Merci! Te pricepi la curele " Spune el , încercând să facă un compliment, dar a sfârșit dându-și un facepalm" Ce prost a sunat, îmi pare rău!" Râde el

"Au, ce rău a sunat asta" Râde Jena "E expertă , pentru că desface tot timpul curele și fermoare de la pantaloni atunci când..." șatena e întreruptă de către Harper ce îi acoperă gura, dar tot izbugnește în râs

"Oprește-te percerso " Spune răspicat blonda, dar tot îi scapă un chicot . Ambele fete cad pe jos , Jena dedesupt și Harper deasupra , gâdilându-i corpul. Reiner doar râdea , iar Eren se abținea, făcându-se că nu vede nimic
"Recunoaște că nu fac chestii de genul!" Îi ordona blonda, însă Jena doar se tăvălea pe jos de râs

" Nu , tu faci chestii și mai și" Râde ea

" Gata, e suficient, vine căpitanul Levi " Spune Eren puțin speriat . Fetele sar în picioare și se scutură una pe cealaltă, iar apoi încep să vorbească între ele calm , ca și cum nimic nu s-a întâmplat

"Jaeger ,  nu e timp de bârfe, tu ai nevoie să vi să discutăm poziția ta în formație , ești cea mai importantă piesă " Spune serios , cu grimasa aia atât de inexpresivă pe față

"Mvai " spune blonda în șoaptă în timp ce Levi nu era atent , dând ochii peste cap . Gestul ei fu însă observat de Jena , care chicoti pe sub mână , atrăgând privirea bărbatului.

Eren pornește încet către locul în care se țin conferințele , urmat de căpitan , care pornește încet în urma lui , cu același calm enervant , dar nu înainte să îi arăte fetei o privire urâtă . Ea doar zâmbește și îi face cu mâna în semn de "la revedere"

"Ai grijă idioato" Spune Norman care tocmai venise către ei

"Hmm?"

"Problemele astea comportamentale îți pot aduce probleme grave"

" A , zici de Levi?"

" Proasto , nu îi mai spune pe numele mic ,o să atragi atenția asupra ta. Aici nu mai ești acasă la tine să faci absolut ce te taie capul ăla gol, ești în subordinea lui"

" Pff, cred că glumești" Spune blonda râzând " Nu sunt jucăria lui"

"O să înțelegi odată și odată și o să fie prea târziu "

"Ce tot spu-"

   În timp ce Norman își dojenea prietena părintește, strigătul ferm al comandantului îi face atenți pe cadeți, comunicându-le pozitiile și cum să folosească pistolul cu fum

Elevatoarele deja se auzeau cum ridicau pe ziduri soldații ce vor supraveghea misiunea de la distanță. În timp ce toată lumea urca pe cai Harper doar râdea în timp ce se uita la Levi , ajutat de un soldat să urce pe cal 

Porțile se deschid , lăsând lumina soarelui ce abia răsărea să îi lovească direct  . Toată lumea își trage gluga pe cap , inclusiv Harper, al cărei păr blond cădea ca o cazcadă din gluga verde a pelerinei

"Îți stă atât de bine cu asta" Spun prietenii ei către ea .

" Încetați" Își acoperă fața cu mâinile ei mici , dar nu pentru că era flatată , ci din simplul fapt că prietenii ei îi făceau atât de multe complimente încât începusera să creadă că sunt făcute în glumă

" Nu e vina noastră că ești așa drăgălașă" spune Jena chicotind

"O să te bat " Spune fata cu un botic drăguț

" Te cred " Râde bruneta " Dacă te vede un titan moare de râs"

"Aveți grijă că întreceti limita, nu mă enervați"

"Bine, e destul" Spune Reiner de undeva din spatele lor

"Mulțumesc. Cred că dacă mai ziceau ceva îi ucideam" Spune Harper zambind. Reiner chicotește sub mână , iar fata se schimbă la față arătând o încruntătura " Ești pe lista mea neagră, și nu e bine pentru tine .

După o serie de râsete și de glume aiurea , toată lumea trage de frâiele cailor și pornesc în galop, iar blonda realizează abia atunci că nu a fost atenta și nu cunoaște poziția pe care trebuia să o ia .
  
      După un drum aiurea , când cu o echipă, când cu alta, fata realizează că a rămas complet singură și lipsită de ajutor, fata oprește calul lipsită de speranță în mijlocul unui câmp .

De-o dată , pământul se zguduie puternic sub ea, iar păsările zboară din copaci. Din depărtare o siluetă cu trăsături umane, dar absolut gigantică se apropia în pas alergător către ea făcând pomii să se clatine . Mărimea și corpul lipsit de piele erau singurele lucruri care o diferențiau de un om , însă părul blond și ochii albaștrii închis o făceau mai degrabă să pară...frumoasă?
Deși încremenise în loc , fata nu avea deloc de gând să se lase umilită în fața unei arătări fără creier , așa că își apucă frâiele calului și se întoarce, mergând fix către ea, gata să o doboare . Cârligul echipamentului său se prinse de un copac înalt , lansându-se cât de puternic în aier , ca să poată "socializa" cu bestia de la aceeași  înălțime. Când încearcă să se prindă de monstru, acesta,într-un mod atât de inteligent , aproape uman   , o prinde de sfori și trage către ea, așa ca o prinde în pumn , cu tot cu săbiile îndreptate către ea. O strânge în pumn puternic. Pentru un om obijnuit, asta putea însemna sfârșitul, dar nu și pentru ea. Dintr-o rotire , îi taie degetele enorme și reușește să aterizeze pe pământ , rupându-și un picior.
    Pentru a nu îsi provoca moartea ,  face ceva ce nu ar fi făcut vreodata, se dă bătută. Din mișcările anormale ale titanului, realizează că era prea uman, iar din dfaptul că nu a mâncat-o direct reieșa faptul că nu era interesata de ea , ci de altceva .
Harper se lasă căzută la pământ cu dureri groaznice și își ține respirația, în ciuda durerii absolut enorme . Făcea pe moarta...și era chiar credibilă, cu falca aia tăiată până peste ochi , și cu osul de la umăr scos în afara și fără picior, arăta exact ca ceva ce nu ai fi vrut să vezi și se simțea cum nu ai fi vrut să te simți .

După moartea dramatică a fetei, titanul își continua drumul sprintând .

  "Frumoasa Adormită" îsi deschide ochiul rămas întreg și încearca să se ridice în singura ei mână pentru a sta în fund. Realizeaza că nu va fi ajutată de coloana vertebrală , iar prin acțiunea ei, sângele va curge și mai tare, așa că șe trântește înapoi pe spate , ceea ce îi crează dureri majore .
      În ciuda durerilor enorme , se chinuia și trăgea de ea însăsi ca să își mențină ochii deschiși . Se târăște folosindu-și mâna până la umbra unui copac, unde corpul ei începe să fumege , iar rănile ei se închideau lent , prea lent, iar ea nu avea timp, așa că îsi canalizează puterea pe picior, pentru ca era cel mai greu de regenerat, dar era și cel mai important.
După ce piciorul ei era în regulă , s-a ridicat cu greu și s-a chinuit sa meargă până la cal... sau defapt cai. Lângă calul ei se aflau încă doi cai străini, așa că decide să îi ia după ea.
Întinsă pe cal din cauza durerii și a sentimentului de leșin , îsi continuă vindecarea , până dă de un grup de soldati /bucăti de soldati , înșirati lângă o casă mica. Coboară de pe cal, și cu privirea încețoșată, începe să caute o uniformă mai întreagă, pentru că nu se putea prezenta cu asemenea cârpe pe ea , toți ar fi întrebat cum de are hainele atat de rupte și murdare dar ea e întreagă.

Un cadavru era ca și neatins . Era curat de sânge și fără părți lipsă, iar asta o făcea să se întrebe " cum?"
La capul său era o mica gaură ca de glonț , foarte suspectă  , iar brațele îi erau legate

"Eliot Zveld" spune blonda încet "Responsabil cu poziționarea echipelor"  . Bărbatul micuț de statura avea semne clare pe față de lacrimi și buza de jos mușcată până la sânge, dar situația disperată o face pe tânără să cedeze și să îi fure hainele .

-De altă parte a câmpului-

Jean fluiera ca un disperat după calul lui care era de negăsit.
Reiner îi bandaja capul rănit lui Armin , care tremura de frică , așezat pe un bolovan .

De la distanță , un galop se auzea , umplând inimile celor trei de speranță .

"E Harper" Spune Reiner bucuros.

"Calul meu" se bucura Jean

Fata se apropie și sare imediat de pe cal, grăbindu-se către Armin, care era complet palid la față și rostea aberații și pune o mână pe fruntea sa
"Ai febră" spune blonda ferm

" Nu poți să știi cât mă bucur să te văd, e pentru prima dată când zic asta"Spune Jean sărind pe blondă

"Încet , ca mă omori" spue fata râzând

Nu contează că se întâmplase ceea ce s-a întâmplat, fata încă avea puterea să zâmbească din toată inima , ca și cum ar fi renăscut. Chiar dacă forța fizică nu era una exagerat de mare , încăpățânarea și ambiția ei erau atât de mari încât putea trece peste aproape orice .

"Ești ca un înger" Spune Reiner, iar Harper zâmbi către el , făcându-l să se rușineze

" Exagerezi" Chicotește blonda
*Dacă ai știi tu cât de tare te înșeli, dragă Reiner* gândi ea

*Va continua*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

     Mi-e ataaaat de soomn, e 00.00 seara si maine am 3 ore de mate😱😱😱😵



    

    

Continue Reading

You'll Also Like

9.3K 249 48
Este vorba despre o fata de 16 ani pe nume Alisa care locuiește cu fratele ei Jungkook (da Jeon Jungkook) . Prietenul lui (nu dau nume , va țin în su...
243K 20.6K 200
Aici voi scrie parodii auzite sau inventate de mine despre zodii.
483K 35.5K 63
Vidigal, Rio de Janeiro. Tempo vai nos afastar mas também vai nos encontrar, eu tô esperando cê voltar, vivendo a vida sem um amanhã. Agatha e Meucci...
10.2K 397 32
Obișnuiam sa cred că cea mai mare avere a omului este propria sa viață,dar sa dovedit a fii inima.Nu poți iubi sau simți fără o inimă. Dar băiatul c...