Blue Side ❧ V

By ibangtanyou

611K 70.6K 66.1K

Kalbinin kıyısında bana da yer ver. 🧜‍♀️ More

1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11.Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
15.Bölüm
16.Bölüm
17.Bölüm
18.Bölüm
19.Bölüm
20.Bölüm
21.Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm
26.Bölüm
27.Bölüm
28.Bölüm
29.Bölüm
30.Bölüm
31.Bölüm
32.Bölüm
33.Bölüm
35.Bölüm
36.Bölüm
37.Bölüm
38.Bölüm
39.Bölüm
40.Bölüm
41.Bölüm
42.Bölüm
43.Bölüm
44.Bölüm
45.Bölüm
46.Bölüm
47.Bölüm
48.Bölüm
49.Bölüm
50.Bölüm
51.Bölüm
52.Bölüm
53.Bölüm
54.Bölüm
55.Bölüm
56.Bölüm
57.Bölüm
58.Bölüm
59.Bölüm
60.Bölüm
61.Bölüm
62.Bölüm
63.Bölüm
64.Bölüm
65.Bölüm
66.Bölüm
67.Bölüm
68.Bölüm
Final Bölümü

34.Bölüm

8.4K 1K 1.1K
By ibangtanyou

(Ella)

Jungkook'un beni sımsıkı saran kollarından yavaşça sıyrıldım ve bakışlarımı sevimli yüzünde gezdirmeye başladım. Onu çok özlemiştim.

Burnumun ucunu sıkan Jungkook "Seoul'e kadar yüzersen seninle evleneceğimi söylemiştim. Yüzerek geldin değil mi?" diye sorduğunda gülümseyerek başımı sağa sola olumsuzca salladım.

"Hayır, uçarak geldim. Kanatları olan kocaman beyaz bir şey... Immmm.."

"Uçak olmasın?" diyerek kafasını yana yatıran Jungkook'a karşılık sevinçle yanıt verdim.

"Evet! Evet, uçakla."

"Peki nasıl oldu bu?" diye sorduğunda ise omuz silktim. İşin bu kısmını konuşmak istemiyordum çünkü aklıma ikizim geliyordu ve onun için hâlâ üzgün hissediyordum.

"So Ra anlatır onu sonra."

"Ella! Gerçekten sen misin?"

Jimin'in sesi ile birlikte yavaşça sağa doğru kaydım ve bakışlarımızın buluşmasına izin verdikten sonra bana doğru yürüyen Jimin'in bana kocaman sarılmasına izin verdim.

Jimin'in kolları beni tıpkı Taehyung gibi sımsıkı sarmışken Taehyung'un bakışlarını uzerimde hissedebiliyordum. Onun bakışlarının odağı olmak bile kalbimin ritmini değiştiriyordu.

Usulca Jimin'den ayrılırken Taehyung ve So Ra da yanımızdaki yerini aldı. Hâlâ Taehyung'a bakmamak adına büyük bir çaba gösterirken Jimin'in bir şeyler söylemeye hazırlandığını fark edip ona engel oldum.

"Buraya nasıl geldiğimi soracaksan sana So Ra açıklasın."

Jimin başını olumsuzca iki yana salladı ve kocaman gülümsedi.

"Buraya nasıl geldiğin ile gram ilgilenmiyorum. Sadece iyi ki geldin."

Kocaman gülümsedim ve Jimin'in elimi usulca tutup beni yönlendirmesi ile birlikte yanındaki boşluğa oturdum. Diğer tarafıma Jungkook geçerken Taehyung'un ayakta öylece beklediğini fark ettim. Onun bakışlarının yoğunluğunu üzerimde hissederken daha fazla bunu görmezden gelemedim ve yavaşça başımı Taehyung'a doğru çevirdim. Biraz gergin olduğunu düşünsem de hafif dalgalı saçlarının ona ne kadar yakıştığı gerçeğini göz ardı edemiyordum. Güzel yüzüne dokunmak istiyordum. Saatlerce sarılsam, öpsem bile ona doymayacak kadar özlemiştim onu.

Bakışlarımı zorlukla onun bakışlarının hapsinden kurtarmaya çalışırken masada bulunan çubuğa batırılmış yiyecekler dikkatimi çekti. Odak noktamı değiştirmem gerekiyordu. Ne demişti So Ra? Taehyung ile bakışmalarım çok uzun sürmemeliydi! Ne saçma kurallardı bunlar! Kalbim bana "Taehyung'un boynuna atla!" diye baskı yapıyordu. Yine de So Ra'yı dinliyordum.

"Bunlar ne?"

Parmağımla işaret ettiğim tepsiye uzanıp çubuklarından tuttuğu yiyeceği ağzına atan Jungkook birini daha alıp bana uzattı. "Aç ağzını bakalım."

Merakla ağzımı açıp Jungkook'un yaptığı gibi çubuğa batırılan yiyecekleri çektim ve çiğnemeye başladım. "Tadı güzelmiş." dedim gülümseyerek ve o sırada arkamda Taehyung'un kokusunu hissettim. Bana doğru eğilip kulağıma "Biraz dışarıda konuşalım mı?" diye sorduğunda kaskatı kesildim. Sesini öyle çok özlemiştim ki aslında çokça konuşmak istiyordum. Bakışlarım So Ra'yı bulduğunda göz kapaklarını usulca kapatıp onay verdiğini gördüm. So Ra'ya göre zaten Taehyung ile konuşmamda bir sakınca yoktu. Yalnızca onun beni sevdiğini ve benimle birlikte olmak istediğini duyana kadar hislerimi belli etmemeliydim. Hatta benim için çaba göstermesini beklemeli bu yüzden onunla yaşadığımız anıları unutmuş gibi davranmalıydım.

"Konuşalım." diyerek yerimden kalktığımda heyecanım ve topuklu ayakkabılarım yüzünden sendeledim fakat bir çift el arkadan belime dolanarak düşmeme engel oldu.

Olduğum yerde öylece beklerken elleri belimden ayrılan Taehyung elini sırtıma koyup beni bir kapıya doğru yönlendirdi. Bu kapı balkona açılıyordu.

Balkona çıkar çıkmaz bedenime çarpan soğuk hava yüzünden ufak bir titreme hissetsem de anında ceketini çıkarıp omzuma atan Taehyung sayesinde gülümsedim. Önüme geçip ceketin iki yakasını tutan Taehyung bakışlarını benimkilere sabitledi.

"So Ra benimle yaşadığın anıları unuttuğunu söylüyor fakat bakışların benim balığım olduğunu hatırladığını haykırıyor. Hangisine inanmalıyım?"

Bakışlarımı kaçırıp manzaraya doğru baktım. İnsanların nasıl böyle bir durumda yalan söyleyebildiklerini çok merak ediyordum.

"Yaşadıklarımızı hatırlamıyorum ama..."

Ne diyecektim?

"Ama ne?" Bir eli çenemi nazikçe tutup yüzünü kendisine çevirirken yanlış bir şey söylememek için derin bir nefes aldım.

"Ama yüzün çok güzel, saçların da güzel." dedim.

Taehyung'un yüzünde minik bir gülümseme oluştu baş parmağını çenemin üzerinde usulca gezdirdi.

"Yaşadıklarımızı hatırlamıyor olsan bile her seferinde, gördüğün ilk anda bana düştüğünü mü çıkarmalıyım buradan?"

"Bir yere düşmedim. Kafamı çarptım sadece." dediğimde Taehyung dudaklarını birbirine bastırdı. Gülmemek için kıvranıyordu. Gülseydi ya! Gülünce daha güzel görünüyordu.

"Komik bir şey mi söyledim yine?" diye sorduğumda başını olumsuzca iki yana salladı.

"Çok tatlısın sadece. Beni gülümseten tek şeysin."

"Eli çenemden ayrılıp belime ulaştığında ve diğeri de ona eşlik ettiğinde sertçe yutkundum. Bir sonraki hamlesi beni kendine doğru çekip belimdeki ellerinin sıklaşması oldu. So Ra, sarılmak ve öpmek yok demişti ama Taehyung'un göğsüne yaslanmak çok iyi hissettiriyordu. Büyük bir ikilemin ortasındaydım.

"Neden bana sarılıyorsun?" diye sordum.

"Üşüyorsun çünkü. Seni ısıtmak istiyorum."

"Neden beni ısıtmak istiyorsun?"

Amacım bir şekilde beni sevdiğini söylemesiydi fakat Taehyung bunu söyleyecek gibi durmuyordu.

"Çünkü hasta olmanı istemiyorum."

"Peki bu ışıklardan eve götürebilir miyiz?"

Taehyung'un şaşkınlıkla işaret ettiğim yere bakması üzerine usulca onun beni saran kollarından uzaklaştım. Orada dönüp duran rengarenk ışık topuna bakan Taehyung "Alırız bir tane eve." diye mırıldandı.

"Hangi eve?" diye sorduğumda ise kendinden emin bir şekilde "Buradaki evime. Yani birlikte kalacağımız eve." diye yanıt verdi.

"Birlikte kalmayacağız ki. So Ra ile kalacağım ben."

"So Ra ile konuşurum ben. Benimle kalacaksın."

"Konuş o zaman." diyerek omuz silktim. So Ra'nın kesinlikle kabul etmeyeceğinden emindim. Gerçi nerede kalacağımı hiçbir zaman konuşmamıştık fakat Taehyung ile kalmayacağım konusunu net bir şekilde ortaya koymuştu. Bu konuda bana güvenmediğini söylemişti. Oysa Taehyung'a gayet soğuk davrandığımı görse kesin izin verirdi.

"Tekila alır mıydınız?"

Bir tepsiye dizilmiş bardaklara bakıp gülümseyen Taehyung içlerinden birini aldı ve teşekkür ederek bana doğru döndü.

"Denemek ister misin?" diye sorduğunda limon parçası asılı olan bardağa tereddütle baktım. Daha önce tadını sevmemiştim. "Sadece denemeni istiyorum, elini bana doğru uzat." diyen Taehyung'u dinledim ve elimi usulca uzattım. Diğer elinde duran tuzluktan elimin üzerine biraz tuz döken Taehyung, gülümsedi ve "Tuzu yala şimdi." diyerek bardağa asılı limonu aldı. Tuz tadı damağımı yakarken elindeki limonu ağzıma attı. "Biraz bekle şimdi." derken ben çoktan yüzümü ekşitmiştim. Bardağı bana uzatan Taehyung "Sadece bir yudum al." diye beni uyardı ve ben boğazımdaki ekşi tat geçsin diye büyük bir yudum aldım. Fakat bunun boğazımı daha çok yaktığını söyleyebilirdim. Benim ardımdan bardaktaki yakıcı şeyi tek seferde içen Taehyung'un keyifli bir hali vardı ben ise ona sızlanmakla meşguldüm.

"Hiç güzel değil. Biz bunu neden içtik ki? Vişneli gazoz alsana bana! Gözlerim ağladı! Bu hiç güzel değil. Kandırdın beni!"

Taehyung sesli bir şekilde gülüp beni bileğimden yakalayarak içeri çekti.

"Yüzünü buruşturunca ayrı bir sevimli oluyorsun." diyerek gülüyorken kararan sahnenin ardından büyüleyici bir ses şarkı söylemeye başladı.

"Ne güzel bir ses." diye mırıldandığımda Taehyung beni çoktan masamıza getirmişti.

"So Ra, ben Ella'yı da alıp gidiyorum."

"Ailemle yaşadığımı biliyorsunuz ve babam Milli Savunma Bakanı olduğundan etrafımdaki herkesi araştırma gereği duyuyor. Ella'yı araştırması pek iyi sonuçlar doğurmayacağı için zaten sizden birinde kalmasını teklif edecektim. Fakat sen akşama kadar iştesin ve bence Ella daha çok vakit geçirebileceği biri ile kalmalı."

"İşten çok geç çıkmıyorum. Üstelik hafta sonları boşum. Benimle kalmasında bir sakınca yok."

"Hafta içi ne olacak? Tüm gün seni beklerken sıkılmayacak mı?"

So Ra ve Taehyung tartışmaya devam ederken Jungkook ikisini birden susturdu.

"Bir dakika! Bu da kim böyle?"

Jungkook'un bakışlarının odağını takip ettiğimde sahnenin aydınlandığını ve şarkı söyleyenin ufak tefek, mavi uzun saçlı, yarım ay şeklinde gözleri, minik bir burnu ve biçimli dudakları olan güzel bir kadın olduğunu fark ettim.

"Sahne adı IU ama gerçek adını bilmiyorum." diye yanıt veren Jimin bana doğru döndü.

"Tüm gün evdeyim. Sadece iki gün şirkete uğruyorum ve bu sadece bir-iki saat sürüyor. Dilersen benimle kalabilirsin."

So Ra'nın bana göz kırpması ile birlikte derin düşüncelere daldım. Taehyung ve Jimin arasında gidip geliyordum.

"IU demek... IU'ymuş... IU...."

Sürekli aynı şeyi tekrarlayan Jungkook dikkatimi dağıtırken So Ra'yı dinlemeye karar verdim.

"Jimin ile kalmak istiyorum." dedim. Taehyung ile kalabilmek için can atarken.

Merhabalar 💕

Sınırlar hemen dolunca hemen bölüm yazdım 🤗

Ortalığı karıştıralım biraz 💁‍♀️

Sürpriz IU'ydu evet 🍓 Onsuz yapamadım 😂😂

Hesabımı bu kurgu ile keşfeden var ? Varsa House of Cards okumanızı da şiddetle tavsiye ederim 😄💜

Yeni bölüm için;

Vote sınırı:320
Yorum sınırı:400

Continue Reading

You'll Also Like

12.7K 1.8K 18
Fairy Tail tekrar biraya gelmiş ve büyük düşmanlar yenilmişti. İşte asıl o zaman Lucy'nin aklına Natsu'nun onu geride bırakıp gitmesinden ve loncasın...
826K 66.7K 13
arkadaşlarıyla birlikte orduya katılan jungkook, ilk görüşte etkilendiği komutan kim taehyung'a cinsel içerikli mesajlar atmaya başlar. taekook, tex...
betty By ︎ ︎

Fanfiction

2.4M 213K 33
okumayın for vanilla baby
191K 7.9K 36
ʜᴇʀ şᴇʏ ꜱᴀʟᴀᴋ ᴋᴀʀᴅᴇşɪᴍɪɴ ʏᴀʟᴀɴıʏʟᴀ ʙᴀşʟᴀᴅı... ꜱɪᴢ: ᴅᴇʟɪᴋᴀɴʟıʏꜱᴀɴ ᴋᴏɴᴜᴍ ᴀᴛᴀʀꜱıɴ!