Blood Moon (On Hold)

By _wellthisisme_

580 102 26

Κάποιοι λένε πως το τέλος μας έχει ήδη γραφτεί! Αλλά εγω έχω πάψει εδώ και καιρό να πιστεύω στην μύρα. Οπότε... More

Προλογος
Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5

Κεφάλαιο 3

59 16 2
By _wellthisisme_

Ντριννν

Ντριννν

ΝΤΡΙΝΝΝ

Ένας δυνατός θόρυβος άρχισε να ακούγετε μέσα στην νύχτα ξυπνώντας τα τρία αγόρια από τον βαθύ τους ύπνο.

"Χμμ? Τι είναι αυτό?" Μουρμούρισε o Namjoon καλύπτοντας τα αφτιά του με τα χέρια του.

"Ποιός μας ενοχλεί τέτοια ώρα? Όποιος και να είναι, είναι νεκρός." Είπε ο Yoongi μέσα από τον ύπνο του.

Σηκώθηκε o Hoseok και πήγε να ελέγξει τι ακριβώς γινόταν. Δεν είχαν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι απλός χτυπούσε το τηλέφωνο. Όταν μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξύπνησαν τελείως έτρεξαν γρήγορα προς αυτό.

"Άρχοντα Taemin?" Είπε λαχανιασμένος ο Namjoon.

"Χα?"

"Οκ."

"Ναι ναι."

"Μα είναι-"

"Εντάξει καταλαβαίνω."

"Ότι επιθυμείτε κύριε."

"Ευχαριστούμε."

"Δεν θα σας απογοητεύσουμε."

"Γεια σας."

"Λοιπόν?" Ρώτησε απότομα και δυνατά ο Hoseok με το που έκλεισαν το τηλέφωνο.

"Έχω ένα από τον βασιλιά."

"Σχετικά με?"

"Με τον Park Jimin." Απάντησε με ένα πονηρό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

~~~

Ο Jimin αναστέναξε κοιτάζοντας το ταβάνι στο δωμάτιο του. Ήταν Σάββατο και το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να μείνει όλη μέρα στο κρεβάτι του. Ήξερε όμως πως κάτι τέτοιο δεν γινόταν. Ιδικά μια μέσα σαν αυτή. Οι γονείς του επέμεναν να μείνει μαζί με τον μεγάλο του αδελφό για το Σαββατοκύριακο.

Μπορεί να μην ήταν αληθινά αδέλφια αλλά έτσι ένιωθαν μέσα τους. Είναι κάποιοι μήνες τώρα που έχει φύγει από το σπίτι τους για να πάει να σπουδάσει. Και τώρα ο Jimin ήταν πραγματικά καταενθουσιασμένος  να τον ξαναδεί.

Όταν επιτέλους πήρε την απόφαση να σηκωθεί από το κρεβάτι προχώρησε προς το μπάνιο για να πλυθεί. Δεν ήταν άνθρωπος που έκανε μπάνιο πρωί πρωί αλλά για κάποιο λόγο σήμερα είχε όρεξη.

Αφού τελείωσε σκουπίστηκε με μια πετσέτα και πήγε προς την ντουλάπα του να διαλέξει τι θα φορέσει. Ήθελε να φαίνεται ωραία μιας και θα πήγαινε στον αδελφό του. Αποφάσισε τελικά να φορέσει κάτι απλό αλλά ταυτόχρονα όμορφο.

~Time Skip~

Ο Jimin βρισκόταν στον σταθμό του τρένου. Δεν μπορούσαν να τον πάνε οι γονείς του και ο ίδιος δεν είχε ακόμα δίπλωμα αφηγήσεις. Οπότε η μόνη του λύση ήταν το τρένο.

Κοίταξε την ταμπέλα και είδε πως θα έκανε περίπου αλλά 30 λεπτά για να έρθει. Έβγαλε το κινητό του μήπως και βρει κανέναν να μιλήσει για να περάσει πιο γρήγορα η ώρα του. Έστειλε μήνυμα στον Jin, στον αδελφό του, στους γονείς του, αλλά κανένας από αυτούς δεν ήταν διαθέσιμος.

'Πφφφ... αλά 23 λεπτά μέχρι να έρθει. Δεν πρόκειται να περάσουν ποτέ...' Σκέφτηκε βάζοντας το κινητό του πάλι πίσω στην τσάντα του. 'Και τώρα περιμένουμε.'

~Μισή ώρα μετά~

Μετά από περίπου 30 βαρετά και βασανιστικά λεπτά ο Jimin άκουσε έναν θάνατο θόρυβο από τα δεξιά του. Μόλις κοίταξε προς τα εκεί είδε πως το τρένο του είχε σχεδόν φτάσει. Σηκώθηκε όρθιος και προχώρησε προς τις ράγες, ξέροντας που περίπου θα σταματήσει.

Και είχε δίκιο, το τρένο σταματήσει ακριβώς μπροστά του. Άνοιξαν οι πόρτες και ο κόσμος άρχισε να βγαίνει και να μπαίνει στο τρένο.

Χαμογέλασε όταν είδε πως υπήρχαν κενές πολλές θέσεις. Διάλεξε και κάθησε στην δεξιά πλευρά του τρένου σε μια θέση δίπλα στο παράθυρο. Ήταν ο τελικός σταθμός όποτε έπρεπε να περιμένει κανένα πεντάλεπτο μέχρι να ξεκινήσει το ταξίδι του.

Δεν ήταν πολύ ώρα, μιάμιση ώρα το πολύ θα έκανε. Αλλά και πάλι είχε ήδη αρχίσει να βαριέται και ακόμα δεν είχε καλά καλά ξεκινήσει.

Ξαφνικά μετά από λίγα λεπτά ένας άντρας ντυμένος στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω μπήκε μέσα στο τρένο. Κρατούσε μια τσάντα στο αριστερό του χέρι και φορούσε μια μάσκα, καλύβωντας έτσι όλο του σχεδόν το πρόσωπο. Μόνο τα μάτια του μπορούσε να δει κανείς.

Όταν ο Jimin τον είδε, ένα περίεργο συναίσθημα ανοχής και φόβου κυρίευσαν το στομάχι του. Τρομοκρατήθηκε χωρίς να ξέρει και ο ίδιος τον λόγο. Το γεγονός του ότι δεν μπορούσε να δει και το πρόσωπο του τον έκανε να φοβάται ακόμη περισσότερο.

'Το στο καλό? Γιατί νιώθω έτσι? Είναι ένας απλός και κανονικός άνθρωπος. Ηρέμησε Jimin κάνεις λες και είναι κανένας δολοφόνος που έρχεται να σε σκοτώσει.. ΗΡΈΜΗΣΕ!!' Είπε από μέσα του κοιτάζοντας επίμονα τον μυστηριώδες άντρα.

'Μην κάτσεις δίπλα μου, Μην κάτσεις δίπλα μου, Μην κάτσεις δίπλα μου!' Ικέτευσε αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς ο άντρας μόλις τον είδε περπάτησε κατευθείαν προς αυτόν περνοντας την θέση που βρισκόταν ακριβώς δίπλα του.

'ΓΑΜΩΩ!!'

__________________________________________________________________________

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο!!

Συγγνώμη που δεν ανεβάζω συχνά σε αυτήν την ιστορία....

Continue Reading

You'll Also Like

41.5K 2.4K 48
Η Κάλλια μια πανέμορφη ελληνίδα κοπέλα αναζητεί την δουλειά των ονείρων της στην Κορέα και την βρίσκει στην δισκογραφική εταιρεία του πιο διάσημου συ...
1.7K 101 9
Μάνη, 1818 Ένας ξένος πατάει τα χώματα του τόπου του για πρώτη φορά. Αναζητά μια πατρίδα, ένα σπίτι και τις ρίζες του . Μια γυναίκα, που τα μάτια της...
447 42 6
Η πορεία της Θεοφανώς προς το φως οδηγεί τον Αντρέι σε σκοτεινά μονοπάτια. Δύο κόσμοι,κριματα πολλά
20K 1.3K 86
Η Μαριέτα και ο Στέφανος. Αγαπήθηκαν. Πολύ. Ο έρωτας τους έμελλε να περάσει από πολλά εμπόδια, το μεγαλύτερο όλων έναν θάνατο. Αλλά θαύματα γίνονται...