More than this

By ThatGiirl

162K 6K 1K

Megan si cele doua prietene ale sale ajung in sfarsit la un concert One Direction. Megan nimereste cumva in c... More

More than this
Capitolul 1: Intalnirea
Capitolul 2:Flirt
Capitolul 3:Everything about you
Capitolul 4:Special boy is special
Capitolul 5:After concert
Capitolul 6:Having fun
Capitolul 7:Atacat de fane
Capitolul 8:Vas Happenin?
Capitolul 9:The letter
Capitolul 10:Why is your neck blue?
Capitolul 11:Cuz we are the same
Capitolul 12:In the style of Harry Styles
Capitolul 13:Oh... you are sick?
Capitolul 14:Fun with One Direction
Capitolul 15:So c-come on!
Capitolul 16:You're my kryptonite
Capitolul 17:We're like na na na
Capitolul 18:All the way,baby
Capitolul 19:Twitter is danger
Capitolul 20:Never bring 1D in your school
Capitolul 21:Teenagers only
Capitolul 22:I should have knew
Capitolul 23:Harry being Harry
Capitolul 24:Girls just wanna have fun
Capitolul 25:Girls just wanna have fun,again
Capitolul 26:Adventure in Romania(1)
Capitolul 27:Adventure in Romania(2)
Capitolul 28:Adventure in Romania(3)
Interviu cu personajele
Capitolul 29:Better with you
Capitolul 30:If we could only turn back time
Capitolul 31:Need you now
Capitolul 32:What hurts the most
Capitolul 33:You dumbass!
Capitolul 34:Just the way we are
Capitolul 35:Shut up
Capitolul 36: This is love
Capitolul 37: I'll be drunk again...
Capitolul 38: Seize the day!
Capitolul 39: All that matters is happiness
Capitolul 40: Feel this moment
Capitolul 41: Midnight Memories
Capitolul 42: It's not you, it's Megan
Capitolul 44: Sure thing

Capitolul 43: We are one

592 37 11
By ThatGiirl


Megan


M-am trezit in liniste deplina. Eram singura acum si era prea multa liniste. M-am ridicat in picioare, avand grija sa nu dau cu capul de ceva. Eram putin ametita, de cum m-am ridicat brusc, in rest nu patisem nimic. Inca.

Usa din spate era intredeschisa, asa ca eu doar am impins-o putin. Se parea ca eram intr-o parcare a unui supermarket. Am coborat si am ramas surprinsa sa vad pe jos petale de trandafir si lumanari mici. Si mai mult decat atat, era facut un drum din petale de trandafiri si lumanari si pe un biletel prins cu o piatra scria "Follow the roses".

Oh, Louis, nenorocitule! Cum de i-a venit ideea sa ma sperie asa de moarte, rapindu-ma asa ca si cadou de ziua mea de 18 ani? Stai, doar e Louis Tomlinson!

Am urmarit drumul de trandafiri, curiozitatea crescandu-mi in timp ce mergeam. Doamne, ce o sa-i fac lui Louis! Cum sa ma sperie in halul asta?

Nici macar nu stiu in ce zona a orasului ma aflu. Ah, ba da. E multa lume pe strazi, dar cum sa vad eu ca sunt in centrul Londrei, cand parul asta albastru nu inceteaza sa zboare salbatic??

Drumul de trandafiri cobora acum pe o strada la vale, intre doua blocuri, apoi inca o strada la dreapta si cred ca am ajuns la destinatie. Eram in fata unui local, ce parea a fi inchis. Trandafirii erau pana in usa, deci trebuia sa merg inauntru. Am impins usa mare de lemn si m-am trezit intr-un intuneric profund. Oh nu, oh nu, oh nu. O sa ma sperie.

Unde dracu am pus telefonul?? Am nevoie de lumina! Ah, normal ca l-au luat "rapitorii" mei. Am mers cativa pasi apoi am calcat peste ceva tare si un poc s-a auzit cand am spart un balon. Apoi, nebunie totala!

S-au aprins luminile, muzica a pornit deodata si multe tipete s-au auzit, cel mai tare al meu. Fugeau persoane spre mine din toate partile, de abia sa le recunosc. Pretenele mele au sarit pe mine deodata imbratisandu-ma si eu incercam sa le intorc imbratisarea, dar eram prea surprinsa de multimea din jurul meu. Prieteni din copilarie, cu care nu am mai tinut legatura, dar la care tineam mult, sau verisori din partea tatalui cu care ma jucam cand eram mica.

-La muuuuuulti ani! La multi ani! cantau fetele cuvintele.

Eu cred ca spuneam intr-una "Vai, vai, vai!" si ma uitam intr-una dupa Louis. Am vazut parul cret al lui Harry si imediat langa, era Louis, tot zambitor. Normal ca unde era si Harry, era si Louis.

Am reusit sa scap de imbratisarile fetelor, ca am dat de mama, tata si fratele meu, care ma priveau fericiti. Mama mai avea putin si plangea. Purta o rochie lunga, rosie care ii statea de minune.

-La multi ani, Megan, mi-a zis tata si m-au cuprins cu totii intr-o imbratisare de grup. Cadoul te asteapta afara, mai spuse.

La cuvantul "cadou" m-am luminat ca un bec de Craciun si zambetul mi s-a triplat.

-Imi place ce ti-ai facut la par, sis', zambi frate-miu.

-Si mie, zic.

Ma intorc si vad o scena improvizata intr-un colt si pe baietii din trupa pe scena. Louis era in centru, la un microfon. Astepta sa se faca cat de cat liniste si incepu sa vorbeasca, uitandu-se la mine.

-Megan... Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti, eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa ti le spun... Din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc... Nu pot atinge stelele pentru a ti le darui... Nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu, gandurile mele, trupul meu, intreaga mea fiinta! Am trecut printre atatea si vom trece prin mai multe. Vreau sa fiu cu tine in drumul meu si sper ca ma vrei si tu langa tine. Tu esti cel dintai vis al meu, pe care nu am fost niciodata in stare sa ma opresc sa nu-l visez. Ti-as putea spune inca o mie de cuvinte si tot nu ar fi de ajuns sa spun ce simt pentru tine. Te iubesc.

Louis expira emotionat si continua, neasteptand raspunsul meu, care oricum nu avea sa vina, fiindca eram prea emotionata.

-Asta e pentru tine, iubire. La multi ani.

Niall incepu sa cante la chitara si am recunoscut imediat acordurile melodiei More than this, una dintre melodiile mele preferate. In loc sa inceapa Liam, a inceput Louis, cu vocea lui melodioasa. Baietii il ajutasera doar la refren si la sfarsit.

De abia cand s-a terminat melodia, am simtit lacrimile care amenintau sa-mi strice machiajul. Fara sa-mi dau seama, m-am apropiat de scena si Louis a coborat imediat ce s-a terminat. M-a imbratisat strans, apoi m-a sarutat usor in timp ce toata lumea aplauda. Alta melodie incepu, una lenta, dar de data asta pusa de dj.

L-am prins cu ambele maini de gat si am inceput sa ne dansam usor.

-Doamne, Louis... nici nu am cuvinte...

-Putem sa vorbim mai tarziu despre asta, acum hai sa traim clipa, imi zambi el. Vrei sa te schimbi in rochie?

-Aa desigur.

Ma trase dupa el dar am fost opriti de familia mea.

-Acum? intreba Louis.

Mama sari entuziasmata si zise:

-Nu mai putem astepta.

-Ce anume? intreb eu.

-Reactia ta la vederea cadoului nostru, spuse ea.

M-au condus cu totii catre o iesire laterala si aproape ca am lesinat la vederea unei masini decapotabile albe, legata cu o funda rosie enorma. Un Audi.

-Oh Dumnezeule...

-Ei ce spui? intreba tata.

-Nu-ti place? O ducem inapoi? rase Louis.

-E.. perfecta! Multumesc mult.

Am tipat cand am atins tapiteria, la propriu. Nu aveam cum sa ma plimb cu ea acum, dar in curand aveam sa o fac. M-am despartit cu greu de ea si m-am dus sa ma schimb in rochie. Cand am revenit la petrecere, toata lumea dansa si se distra.

M-am alaturat prietenilor mei, uitand de cum incepuse seara mea si am inceput sa dansez, bucuroasa de cei 18 ani ai mei.


*


Pe langa masina uimitoare, mai aveam o masa plina de cadouri, pe care aveam sa le deschid maine cu fetele, ca sa fie si ele cu mine, sa-mi vada reactiile.

La un moment dat, m-au ridicat mai multi si m-au aruncat de 18 ori, cum mai era obiceiul la petreceri de genul. Nu mai spun ca era sa fac pe mine de frica cand am ajuns cumva in mainile firavului Niall, dar nu mai conteaza. Sunt teafara si nevatamata.

Parintii mei s-au retras pe la ora 2 iar pe la 4, oamenii au inceput sa plece. Si asa am reusit sa ma retrag si eu cu Louis afara din local. Stateam pe o banca afara, pe pieptul sau, ascultandu-i bataile inimii.

Am simtit nevoia sa spun ceva, asa ca am zis soptit, ca sa nu distrug linistea noptii:

-Multumesc, iubire. Esti un iubit grozav.

L-am simtit pe Louis cum s-a uitat in jos la mine si cred ca a zambit putin.

-Hai sus, facu el dintr-odata. Te duc undeva.

I-am luat mana ce mi-o intindea si m-am lasat condusa de el. Nu m-am uitat unde mergem, dar nu a durat mult si am intrat in alta cladire, dupa ce Louis a folosit o cartela sa deschida usele blocate peste noapte. Un hotel.

Ohhhh

Vai!

Gandurile deja ma duceau pe un teren interzis si necunoscut, dar le-am lasat sa se duca, fiindca ceva avea sa se intample ca sa fiu peste 100% de fericita.

Am luat un lift si ne-am oprit la ultimul etaj. M-am uitat la Louis, dar fata lui nu trada nici un semn. Ma conduse spre o camera si o deschise.

Ma lasa sa intru prima.

-Nu stiu daca e momentul potrivit... dar am facut asta.. nici nu stiu de ce... spuse Louis din dreapta mea, dupa ce inchise usa.

In camera matrimoniala erau asezate pretutindeni lumanari rosii, inconjurand patul si dominand noptierele. Patul era acoperit de petale a mai multor flori si le puteam simti mireasma de aici.

Pe o noptiera erau trei cutii mici si mi-am dat imediat seama ce sunt.

-Asa multe, Louis? am ras eu.

Mergeam la maraton inca de la inceput si nu stiam? Haha

-Niciodata nu poti fi prea sigur, zise si ma lua in brate, intorcandu-ma spre el.

Mainile mele au atins usor parul lui, obrajii, gatul, apoi pieptul. Mi-am apropiat buzele de ale sale si l-am sarutat usor.

-Vrei? intreba el nesigur.

-Te vreau, ii spun si imi izbesc buzele intr-un sarut salbatic.

L-am strans de par in timp ce el ma apropie si mai mult de el, apucandu-mi si fundul in treacat. A trecut la sarutari pe gat si muscaturi. Respiram cu greu si simteam ca o sa cad din picioare.

Am reusit sa ajungem langa pat si l-am impins pe Louis. M-am urcat pe el, increzatoare in mine si am inceput sa il alint cu saruturi si sa-l enerve cu muscaturi pe gat.

S-a ridicat atingandu-mi usor sanii. Imi simteam sutienul strangandu-i prea mult si mi-am dorit imediat sa-l dau jos. De parca mi-ar fi citit gandurile, Louis isi strecura mainile la fermoarul rochiei si ma dezbraca de ea, uitandu-se in ochii mei pentru confirmare.

Cred ca ochii mei strigau ceva de genul "Da, da, hai mei repede, iubire!"

Imi saruta buzele, gatul, clavicula si cobori usor spre sani. Nu se multumi cu cata imagine ii oferea sutienul meu, asa ca mi-l scoase din doua miscari.

Pentru un moment m-am rusinat, dar ce naiba, e Louis, doar!

Si atmosfera era uimitoare. Camera, lumanari, flori, prezervative. Ce mi-as putea dori mai mult?

Si vreau asta. Sunt sigura.

Continue Reading

You'll Also Like

813K 41.5K 44
Leah Evans este deifiniția unei femei de afaceri:puternică,deșteaptă și în drumul ei spre a deveni șefa celei mai mari compani din New York.Oricum,câ...
3K 435 29
Jungkook-- brunet ~top 28 de ani Taehyung--șaten ~top°uneori bottom• 27 de ani Hoseok--roșcat ~bottom°little vârsta mintală 2-3 de ani• 19 de ani ⚠...
425 24 12
Totul începe la 12 ani dar se schimba la 17 ani
103K 5.3K 151
#1 Zerrie 02.02.2019