Blood Moon (On Hold)

By _wellthisisme_

586 108 26

Κάποιοι λένε πως το τέλος μας έχει ήδη γραφτεί! Αλλά εγω έχω πάψει εδώ και καιρό να πιστεύω στην μύρα. Οπότε... More

Προλογος
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5

Κεφάλαιο 1

128 20 5
By _wellthisisme_

Ήταν περίπου 3 το μεσημέρι και ο Yoongi περπατούσε προς το σπίτι του. Είχε πάει για κυνήγι μήπως και βρει τίποτα να φάει ή καλύτερα να πιει. Διασκέδαζε που έβλεπε τα ζώα να προσπαθούν να ξεφύγουν πανικόβλητα, ξέροντας πως άμα πιαστούν θα πεθάνουν. Αυτό όμως δεν ήταν τίποτα σε σχέση με τις εκφράσεις που περνούν οι άνθρωποι όταν φοβούνται.

Ο Yoongi είχε βρεθεί μόνο μια φορά μαζί με ανθρώπους, καθώς τον είχε στείλει ο Taemin σε μια αποστολή. Ήταν κάπου στα 4 χρόνια πριν αλλά ποτέ δεν θα το ξεχάσει. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής του. Ο τρόμος στα μάτια τους όταν τους κυνηγούσε και μετά η απελπισία όταν τους έπιανε. Προσπαθούσαν να το παίξουν τόσο σκληροί αλλά όταν έρθουν τα δύσκολα είναι όλοι κότες.

Μπορεί ο Yoongi να τους αντιπαθεί τελείως αλλά πρέπει να το παραδεχτείς, είναι η καλύτερη τροφή για έναν βρικόλακα.

Πολύ πιθανόν να το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, αλλά ναι, o Yoongi είναι βρικόλακας. Όχι ένας απλός βρικόλακας, αλλά ένας από τους πιο ισχυρούς, ένας καθαρόαιμος. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι πρόγονοί του ήταν βρικόλακες.

Ήταν βέβαια πολύ περήφανος για αυτό και δεν ήθελε να είναι αυτός που θα το χαλάσει. Δηλαδή πρέπει να κάνει απογόνους με άλλον βρικόλακα. Φυσικά o Yoongi ήταν πολύ χαρούμενος με αυτό, καθώς πίστευε πως όλα τα άλλα πλάσματα εκτός από τους δαίμονες ηταν κατώτεροι του. Όπως λέει και ο βασιλιάς Taemin, τα άλλα πλάσματα δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν.

~Time skip~

Ήταν 6 το πρωί και ο Yoongi βρισκόταν έξω από το παλάτι. Είχε φτάσει πριν από μισή ώρα και ακόμα περίμενε. Ήταν ένας από τους πιο έμπιστους στρατιώτες του Taemin. Ο βασιλιάς ήξερε πως πάντα μπορεί να στηριχθεί πάνω του. Δεν τον είχε απογοητεύσει ούτε μια φορά. Μέχρι και αποστολές που για άλλους ήταν αδύνατες, αυτός τα κατάφερνε

Συνήθως τον έστελνε στις αποστολές μαζί με άλλους δύο στρατιώτες. Τον Hoseok, ο οποίος ήταν και αυτός βρικόλακες και τον Namjoon, ο οποίος ήταν δαίμονας. Ο Hoseok ήταν μαζι με τον Yoongi ένας από τους πιο νεαρούς βρικόλακες στην φρουρά. Δεν ήταν καθαρόαιμος καθώς η μητέρα του ήταν δαίμονας αλλά μπορούσε να κινηθεί πιο γρήγορα από κάθε άλλο πλάσμα. Από την άλλη ο Namjoon δεν ήταν ούτε πολύ δυνατός ούτε πολύ γρήγορος. Είχε όμως ένα καταπληκτικό μυαλό. Μπορούσε να σκεφτεί μέσα σε 30 δευτερόλεπτα 4 διαφορετικά σχέδια για την αποστολή που είχαν αναλάβει.

Είχαν βγάλει μέχρι και ψευδώνυμα για να κρατάνε την ταυτότητα τους μυστική. Όλος ο κόσμος τους ήξερε ως: Suga, Jhope και RM.

Για κάποιους οι τρείς τους ήταν ήρωες, αλλά για κάποιους άλλους κακοποιοί. Ακολουθούσαν πάντα τις οδηγίες του βασιλιά, ο οποίος ήταν τυφλωμένος από την δική και θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει και άλλη.

-

Μετά από λίγη ώρα που απλός στεκόταν εκεί, εμφανίστηκε ο Hoseok. Μόλις είδε τον Yoongi ένα ύφος περιέργειας κυρίευσε το πρόσωπο του και άρχισε να περπατάει πιο γρήγορα προς αυτόν.

"Suga; Τελείωσε κιόλας η άδεια σου;" Ο Hoseok είπε έκπληκτος με ένα χαμόγελο στα χείλη του. Είχε ξεχάσει τελείως πως ο μεγαλύτερος θα επέστρεφε σήμερα. Ο ίδιος δεν είχε πάρει άδεια καθώς ήξερε πως θα βαρεθεί αν δεν είχε τι να κάνει όλη μέρα. Και επίσης το διασκέδαζε να βασανίζει τους πάντες μετά σε αυτό το κάστρο.

"Ναι. Και όχι μόνο εγώ αλλά και ο RM έρχεται σήμερα. Σε λιγάκι πιστεύω θα είναι εδώ." Ο Yoongi είπε στριφογυρίζοντας τα μάτια του. Ο Hoseok κούνησε καταφατικά το κεφάλι του ως απάντηση και κάθησε στα σκαλιά του κάστρου που βρίσκονταν στα δεξιά τους.

"Δεν σου είπα. Άκουσα από τον Minseok πως ο βασιλιάς σχεδιάζει να στείλει κάποιους στην γη για μια αποστολή. Κάτι μου λέει πως θα είμαστε εμείς αυτοί." Ο Hoseok είπε αναστεναζοντας. Δεν του άρεσε η ιδέα να είναι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους.

"Μακάρι να ισχύει αυτό που λες. Έχω βαρεθεί εδώ. Συνέχεια, κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Το ξέρω πώς δεν συμπαθείς τους ανθρώπους κα7 εγώ το ίδιο, αλλά είναι ωραίοι μεζέδες." Ο Yoongi είπε και χαμογέλασε πονηρά.

"Πφφφ..." Αναστέναξε πάλι ο Hoseok. Πάνω που πήγε να να πει κάτι, βγήκε μέσα από το παλάτι o Jackson.

"Καλησπέρα! Σας θέλει ο βασιλιάς μέσα."

Αμέσως τους υποκλίθηκε και έφυγε πάλι γρήγορα μέσα να συνεχίσει την δουλειά του. Ο Yoongi και ο Hoseok κοιτάχτηκαν και προχώρησαν προς τα μέσα."

"Εεεεε!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕ!!" Άκουσαν τον Namjoon Να φωνάζει καθώς έτρεχε προσπαθώντας να τους προλάβει. Τους έφτασε και ακούμπησε τα χέρια του στα γόνατα του σκύβοντας για να μπορέσει να πάρει ανάσα.

"Πάντα στην ώρα σου.." ειρηνευτικέ ο Hoseok. Ο Namjoon τον κοίταξε με ένα άγριο βλέμμα σαν να τον προκαλεί να συνεχίσει.

Πάνω που πήγε να απαντήσει, ο Yoongi τον διέκοψε. "Δεν έχουμε χρόνο για τέτοια. Ο βασιλιάς μας περιμένει." Είπε και είχε ήδη αρχίσει να περπατάει. Οι δύο μικρότερη κοιτάχτηκαν για λίγα δευτερόλεπτα και αναστεναζοντας τον ακολούθησαν.

"Yoongi! Hoseok! Namjoon! Χαίρομαι που σας βλέπω." Ο Taemin είπε δυνατά από τον θρόνο του όταν είδε τους τρείς άντρες να μπαίνουν στην αίθουσα. Οι στρατιώτες του υποκλίθηκαν, περιμένοντας να ακούσουν τι ήθελε να τους πει.

"Όπως ξέρετε πάντα υπήρχαν αυτές οι φήμες για τα ξωτικά. Όλον αυτόν τον καιρό δεν τους πίστευα, αλλά για να είμαι και σίγουρος έστειλα έναν πολύ καλό μου φιλο να εξετάσει καλύτερα το θέμα. Τα πρώτα 5 χρόνια δεν είχα πάρει καμία απάντηση, οπότε σκέφτηκα πως όλα αυτά είναι παραμύθια για να δείξουν ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο. Όμως πριν από δύο μέρες με ειδοποίησε και μου είπε πως όντως υπάρχουν μερικά ζωτικά στην γη. Δεν είναι πολλά άλλα υπάρχουν."

Και οι τρείς είχαν μείνει έκπληκτοι. Ήταναλήθεια. Οι φήμες ήταν αλήθεια. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

"Και πώς τους ανακάλυψε?" Ρώτησε ο Namjoon που ακόμα είχε κάποιος αμφιβολίες για το όλο θέμα.

"Δεν ξέρω τον ακριβώς τρόπο αγαπητέ μου, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι χρεισημοποίησε την γύρη από το λουλούδι του κόκκινου φεγγαριού." Ο Taemin απάντησε με ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπο του.

"Του κόκκινου τι?" Σκέφτηκε φωναχτά ο Hoseok. Ο Yoongi τον κοίταξε άγρια και του ψιθύρισε ότι θα του εξηγήσει μετά.

Ο Taemin αγνόησε την ερώτηση του και συνέχισε να μη λέει. "Έκανε πολύ καλή δουλειά. Αποφάσισε να μην σκοτώσει τα ξωτικά που είχε ανακαλύψει, αλλά να χρεισημοποιήσει την υπόλοιπη γύρη για να βρει όσα περισσότερα μπορεί. Έχω τα ονόματα τους σε μια αυτή την λίστα. Θα σας την δώσω και θέλω να πάτε στην γη, να τα βρείτε και να τα σκοτώσετε όλα. Δεν θέλω ούτε ένα ξωτικό ζωντανό. Έγινα κατανοητός?" Ο Taemin είπε κρατώντας ένα τυλιγμένο χαρτί στο δεξί του χέρι,  χαμογελώντας.

Ο Yoongi προχώρησε και πήρε το χαρτί με τα ονόματα από το χέρι του. Έκαναν μια τελευταία υπόκλιση και πήγαν προς τα έξω.

"Αα! Και ξεκινάτε αύριο το πρωί!" Τους είπε καθώς έφευγαν.

"Ακόμα δεν ήρθαμε φεύγουμε." Σχολίασε ο Namjoon.

"Μην κάνεις σαν μωρό. Η δουλειά σου είναι αυτή. Ελάτε τώρα, ώρα να δούμε ποιούς σκοτώνουμε." Απάντησε o Yoongi. Ξεδίπλωσαν το χαρτί και είδαν ότι μέσα ήταν γραμμένα 5 ονόματα.

1. Kwon Soonyoung
2. Lee Jihoon
3. Mark Tuan
4. Lim Jaebeom
5. Park Jimin

Οι τρείς τους κοιτάχτηκαν χαμογελώντας πονηρά.

___________________________________________________________________________

Αυτό ήταν το πρώτο κεφάλαιο σε αυτήν την ιστορία!

Ελπίζω να σας άρεσε!

Επίσης πείτε μου πια ships (εκτός από Yoonmin) θέλετε να περιέχει :)

Οι χαρακτήρες μέχρι τώρα

Jung Hoseok

Min Yoongi

Kim Namjoon

Continue Reading

You'll Also Like

9.3K 1.1K 39
Η Kimi είναι μια απλή κοπέλα που έχει χάσει τους γονείς της από μικρή ηλικία μένει μόνη της τι θα γίνει όταν γνωρίσει τον killer της χώρας?
57.6K 2.2K 40
Μια αναπάντεχη άφιξη θα καταφθάσει στο Hogwarts Ένας νέος καθηγητής θα αναστατώσει όλο το σχολείο και συγκεκριμένα μια μαθήτρια Δύο διαφορετικοί χα...
462 43 6
Η πορεία της Θεοφανώς προς το φως οδηγεί τον Αντρέι σε σκοτεινά μονοπάτια. Δύο κόσμοι,κριματα πολλά
27.2K 1K 23
2 χρόνια μετά, τα πάντα έχουν αλλάξει. Ίσως όμως και τίποτα. Σβήνει άραγε οριστικά ποτέ ο έρωτας; {Βασισμένη στην σειρά Παγιδευμένοι}