KPOP SMUTS 🔥🔥🔥

By freely_baby

6.5K 160 359

Едно-две смутче на седмица удължават живота👌😂. Такам, кое е по-добре от перверзни истории с BTS? Ами первер... More

Jimin + Yoongi
VMinKook 🔥

Taehyung + Jungkook

1.8K 53 111
By freely_baby

Чонгкук издиша силно, притваряйки леко очите си.

-Как се чувстваш, Чон? - попита професорът, както винаги запазил хладнокръвие, докато говореше по малкия микрофон, настанил се в отделението за контрол в съседство на залата за тестване.

Чрез модерната уредба, треперещото момче в залата чуваше всяка негова дума, въпреки растоянието.

Кук се размърда, заглеждайки се в черните метални стени, които го държаха затворен вътре и изстена силно. Продължи да се гърчи на леглото, докато мъжът го наблюдаваше с лека усмивка на камерите в отделението.

-П-професор К-ким..- изпъшка момчето. - готов съм за..за о-още.

Мъжът ахна изненадано и усмивката на лицето му се разрастна.

-Да разбирам, че ти харесва?- в отговор се чу отвърдително приглушено скимтене. - Добре тогава. - Ким натисна копчето на дистанционното с безжично действие в голям радиус от разстояние.

Машината действаща на момчето в залата утрои вибрациите си, карайки го да изкрещи от екстаз.

Техьонг въздъхна, все още наблюдавайки го как изгаря от удоволстивие на камерите си и извади тефтера от чекмеджето на шкафа в ъгъла на помещението.

Посегна към молива в малкото джобче на бялата си лабораторна престилка и понамести очилата си.

С не особено четлив подчерг надраска набързо в тефтера.

,,уред номер 28 - успешен ✅
(особености: причинява много силно удоволствие на трета степен; силни контракции на нервите; безопасен) ,,


Мъжът надигна поглед от бележката си към главната камера, на време за да види как момчето свършва със силни стенания, стискайки рамката на леглото.

Ким зачака по-младия да си отдъхне. Разтърка слепоочията си и си пое дълбоко въздух, след което погледна към момчето.

,,Свърши преди няколко минути, а тялото му все още трепери. Поздравления, Тае, този път наистина си свърши работата,,

Поклащайки глава развеселен от собствените си мисли той зачака Кук, който след пет минути нахлу в стаята, все така леко треперещ. Преглътна тежко при вида на твърде сексапилния професор.

-Как мина, Чонгкук? - Ким попита спокойно, приготвяйки тефтера в случай, че трябва да запише още нещо, относно продукта.

-Не знам, как сте създали тази машина, но по дяволите, усещането е същото като при свирка, но поне пет пъти по-хубаво.

-Това ми е работата, Кук, благодаря за информацията.- мъжът кимна. - имаш ли нужда от нещо?

-Чаша вода, моля. - момчето се загледа в перфектно сресаната кестенява коса на Техьонг, очилата с черни рамки, които му седяха твърде секси за обикновени очила и здравите му ръце с огромни длани, подаващи му чаша с вода. Твърде млад за професор. И твърде красив. Преглътна нервно отново.

Малкият пиеше водата си, чудейки се дали бе така нервен, затади остатъчното усещане от скорошния му оргазъм или заради мъжът в стаята.

-Кук, би ли изпробвал един вибратор, докато си си вкъщи?

-Аз не съм гей, сър.

,,Защо ми трябваше да го лъжа?,, - помисли си той.

-Моля те, заради науката. Сигурен съм, че ще ти е приятно. Трябва ми оценка от клиент, преди да го продам на компанията.

-Ами добре, от мен да мине. - промърмори момчето.

-Не забравяй да напишеш оценка за продукта, също и какво си изпитал и дали си недоволен от нещо. Ще добавя още 50% към заплащането ти, заради изпробването на вибратора. - мъжът тикна предмета в ръцете на по-малкия, който бързо го прибра в раницата си и я метна на гръб.

-Как предпочиташ заплащането? В брой или банкова сметка.

-В брой, сър, не вярвам в банките.

-Аз също. - мъжът кимна и му подаде хартиен плик с нужната сума.

Настъпи неловка тишина и по-младият реши, че е настъпил момента да си ходи, но дълбокият глас на Техьонг го накара да спре на място и да изтръпне.

-Може ли да те помоля за нещо, Чон..

,,Можеш да ме помолиш за всичко, особено ако включва нас двамата и леглото в залата за тестване на уредите ти,, -каза си малкият на ум.

-Да, професоре, какво има?

-Ами виж, Кук. Не си длъжен, но ти го предлагам в случай, че би проявил интерес. Имам един прототип, който все още не е достатъчно тестван. Ще ми се да проведа този експеримент възможно най-скоро, защото такъв продукт би се превърнал в хит. За заплащането ще се договорим, така че да е в твоя полза. Би ли искал да пробваш?

Момчето се замисли за миг. Парите наистина му трябваха.

-Безопасно ли е?

-80% да. Но проблемът е, че тези проценти не са достатъчни за един безопасен продукт на пазара, знаеш.. Трябва да направя още няколко проупвания за него, но това може да стане само, ако бъде ползван в реално време. Би ли..

-Приемам. - прекъсна го момчето.

-Това е чудесно, Кук. - изражението му мигновено се разведри. - не бива да се притесняваш, няма да позволя нищо лошо да ти се случи. При проблем, ще го изключа.

-Благодаря, професор Ким. Вие правите чудеса в света на самотниците и извратените типове.

-Предполагам съм по малко и от двете. - мъжът намигна, карайки момчето да се смути и го изпрати до вратата. - до събота Чон, ще те чакам.

-Довиждане.

Куки пое по улицата, все още изпитвайки леките тръпки от онази машина.

Да тества секс играчки и уреди за задоволяване все пак не беше лоша работа.

Парите бяха добри, удоволствието голямо, а Ким Техьонг една от основните причини да се задържи вече половин година на работата.

За момче, едва завършило гимназията вече живееше в собствен апартамент, който си бе купил съвсем сам. Е, не беше голям и луксозен, но това нямаше значение, тъй като си беше лично негов.

Стигайки пред вратата си, извади ключа от джоба на раницата си и влезе вътре. Смяташе да тества глупавата играчка на професора по-късно, а сега бе време най-после да си почине.

-Рики, бебче, ела тук. - викна момчето, поставяйки якето си на закачалката.

Малкото, пухкаво кученце бързо дотърча при него като изтребител, започвайки да подскача в краката му.

-Ох, лошо момче, мноого лошо. - изцъка той с език, препъвайки се в опит да не падне от животинчето, което му се пречкаше.

***

,,Моите мисли и усещания относно вибратор 2.7 (продукт 29)..,,

,,Ама с какви глупости само се занимавам за пари,, - въздъхна момчето, клатейки химикалката между пръстите си, надвесен над лист хартия.

,,Намирам за съобразителен факта, че дължината и дебелината на продукта се регулира, според предпочитанията на клиента
Усещането е силно и разтърсващо.,,

-Тъпият боклук ме задоволи чудесно, но бих се радвал създателят му, професор Ким Техьонг да ме задоволи лично. Верен фен на този мъж - Чон Чонгкук. - момчето издекламира завършека на рецензията си, кискайки се сладко, но разбира се не го написа наистина.

,,Нямам никакви оплаквания, относно продукта и горещо го препоръпвам,,

-Мамка му, Рики, не ме гледай така, не стига, че стоя да ме зяпаш и докато го тествах, върви в другата стая най-после, шуу шуу.

,,Куче ли гоня или кокошка..,, мислеше си момчето, прибирайки листа хратия грижливо в една папка.

Малката топка козина изскочи от стаята, като две минути по-късно се върна отново.

***

Беше денят за тестване на продукта. Чон стоеше мълчаливо в до болка познатата му празна зала за тестване на продуктите.

Все така леко зловеща с черните метални стени, слабото осветление и единствената мебел в нея - едно легло. Също и няколко рафта и един плот с наредени секс играчки по тях. Нямаше прозорци, единствено две врати, от които едната водеше към контролното отделение, а другата към банята.

Момчето винаги се чувстваше леко напрегнато в тази зала, но до някаква степен мястото го възбуждаше. Понякога, докато тестваше играчките и уредите си представяше, как професорът го наблюдава, без да знае, че това всъщност беше самата истина.

Куки недоверчиво зяпаше експерименталното изобретение, което трябваше да тества.

,,Специален костюм със сензори, изпращащи вибрации по тялото и изцяло ново поколение очила за виртуална реалност,, както го наричаше Техьонг. По негови думи, уредът изпращал леко упойващо вещество, изцяло безопасно разбира се, след което сензорите в костюма и очилата по някакъв научен начим, абсолютно неразбираем за Куки превръщали мръсните фантазии във високо-технологична реалност.

Вече облякъл костюма и легнал на леглото, Чон преглътна тежко и постави и специалните очила.

,,Нека да се свършва,,

-Готов ли си? - попита Те през уредбата, от съседната зала.

-Да, но..нали наистина не ме наблюдавате на камера.

-Кук, колко пъти съм ти казвал, че няма камери. - отвърна мъжът. Истината беше, че имаше камери и винаги бе имало, но професорът се страхуваше, че момчето ще напусне работата, ако разбере.

-Пускам го. - продума Ким през малкия микрофон и започна да нагласява настройките на костюма, чрез компютъра си. -5,4,3,2..

Чонгкук затвори очи от напрежението, като вече усещаше леко упойващия газ, а Техьонг притаи дъх. Страхуваше се единствено машината да не нарани по някакъв начин момчето.

-1..започваме - стартиращият бутон бе натиснат.



Пред очите на Куки остана единствено непрогледен мрак, когато изведнъж..професорът просто светна лампите и му кимна.

-Няма да го правим днес.

-Н-но как така? - момчето си отдъхна. Наистина не искаше да е днес.

-Не е безопасно. - мъжът започна да премахва костюма му.

-П-професоре, спрете. - Куки подскочи - отдолу съм чисто гол.

-Знам.

Какво се случваше? Ким просто хвана грубо слабичката му китка, теглейки го към дървения плот с наредените други продукти. С бърз замах запрати всичко на земята и блъсна треперещото момче на плота.

Силната му ръка грубо започна да го съблича.

-П-професоре..н-нее.. - момчето се мъчеше да упорства, но желанието не бе достатъчно.




-КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ? - извика Техьонг, наблюдавайки какво вижда момчето, докато машината работи. Що за фантазии имаше? Точно така, това което Кук виждаше бе просто симулацията на машината. А най-лошото беше, че специалната уредба на втората камера показваше на Ким точно това, което Куки виждаше в симулацията си.



-Мхмм, професоре, моля ви. - мрънкаше малкия, обзет от страх, докато мъжът прокарваше ледената си ръка по парещата му гореща и влажна кожа.

-Няма да те оставя да си отидеш от тук. Ти си вече мой. - мъжът затегна здравата си ръка, от която пулсираха няколко вени около бялото вратле на Кук. В следвашия миг езикът на Техьонг се спусна по разтворените му устни, влизайки хищно в устната му кухина.



-Боже мой.. - Техьонг бе разтворил очите си до комично голям размер, зяпайки случващото се в главата на момчето. Погледна за миг първата камера, виждайки как Куки, добре захванат в костюма се гърчи и стене, лежащ на леглото. Върна погледа си към втората камера, където се виждаше картината от фантазиите на момчето.



-Про-професоре..ахх. - малкият изплака, събличайки Те, който току-що го бе съборил на колене. -моля ви, нека се прибера.

-Върши си работата, Чон.

Момчето почти се разплака, докато го освобождаваше от дрехите му. Вече чисто гол пред него, професорът го хвана за косата, дърпайки го да се изправи.



-Пфф, на въображаемият Техьонг му е много по-малък от моя. - въздъхна Те. - това момче ме подценява.



-Професоре..не..

Ким го изправи да седне на плота и повдигна единия му крак. Куки се засрами, тъй като мъжеството и дупката му бяха на пълен показ.

-Лапай. - викна той, побутвайки пръстите си в устните на Чонгкук.

Изкара ги навлажнени и със свободната си ръка повдигна още малко по-високо крака му.

Погледна го в очите безцеремонно и вкара два от пръстите си, бутайки ги навътре в дупката му, докато момчето пъшкаше измъчено.




-По дяволите това момче. Аз не съм толкова жесток, защо си ме представя такъв? - въздъхна Те и си сипа чаша сок, настанявайки се удобно, докато се взираше в голотата на въображаемия Куки.



-Мххмм, професоре, по-леко..- мрънкаше малчото, но мъжът добави трети пръст, разтваряйки ги в различни посоки.

-Мхххмм..моля ви, бъдете по-нежен с мен..ахх. -момчето изплака силно.




-Аз съм си нежен човек. - измрънка Те, преполовил чашата сок. - ти просто си извратен,Чонгкук.



-Може да съм много неща, Куки, но не й нежен. - извика мъжът и блъсна момчето на пода. Обърна го по корем и докато то се мяташе и молеше, хвана бедрата му, заставайки между тях и вкара бавно и мъжително члена си в дупката, която болезнено се разтвори.

-П-професоре.. - изпищя Куки, но мъжът не изчака дори за миг и започна да се забива силно.

Малкият стенеше толкова силно че не можеше да си поеме въздух.

-Професор Ким..моля ви, още..- мрънкаше, усещайки задоволяващата болка. -охх, моля ви, още.




-Опази Боже. - изцъка Те и си сипа още сок.

Хвърли бърз поглед към другата камера. Куки отскачаше от леглото, крещейки доста силно.



-Агх, чукайте ме по-силно, моля ви. - изстена той и докато въображаемият Те почти го бе разранил, момчето свърши силно, хленчейки от болка, а мъжът секунда по-късно се разля в него.

-Оставаш тук и ще се върна за още по-късно. - Ким излезе от стаята и я заключи.



СИМУЛАЦИЯТА ЗАВЪРШЕНА. НИВО НА УСПЕШНОСТ 100%.

Те премина през косите си и се огледа неловко. Едно обаче знаеше перфектно. Бе истински възбуден от мръсното въображение на по-малкия. Стана енергично, за да посети момчето в съседната зала.

Отвори врата рязко и завари доста изтощеното момче да лежи на леглото объркано, но все още възбудено.

-П-професоре? Какво..?

-Това беше симулацията, Чонгкук. Всичко, което се е случило е било в главата ти с помощта на моя костюм..

-Но.. - момчето се натъжи за миг. - беше толкова истинско.

-Точно за това изобретението е толкова важно. Мислите ти предават вълни на костюма, от където образите стават ясно видими в очилата ти, а усешанията са от вибрации, които костюмът поражда по тялото ти.

-Оу. - момчето кимна тъжно. - предполагам това е доста велико изобретение.

-Мхм. - мъжът въздъхна нервно. - изкъпи се, облечи се и те чакам в контролната зала, за да обсъдим заплащането.

Чонгкук поклати глава и се загледа жално след професора, напускащ залата.

Всичко е било една лъжа. Фантазии, които никога не биха били реалност.

***

Момчето влезе унило в контролното отделение и застана пред Ким.

-Справи се добре днес.. - процеди мъжът избягвайки очен контакт с по-малкият.

-Мхм.

-Може ли само един въпрос? - Техьонг се изправи от стола си и пристъпи към Кук.

Момчето кимна и по-големият навлажни с език устните си преди да проговори отново:

-За какво си мислеше, докато използваш костюма? - виждайки как Чон пребледнява допълни на бързо. - от науча гледна точка.

-Ами а-аз. - момчето се изкашля от усещането, сякаш гърлото му се свива.

-За някое момиче, което познаваш? Не се тревожи, чувал съм за какви ли не. Веднъж един дори ми каза, че се възбуждал от мисълта за акт с коне, та няма как да ме притесниш. Защо се срамуваш, да не е било за някакво хомосексуално влечение?

Момчето разшири очи и измрънка бързо:

-Представях си как чукам една яка мацка.

,, Аз на мацка ли ти приличам, бе,, - помисли си мъжът.

-Сигурен ли си? Не е срамно да признаеш.

-П-професоре, стига. Беше страхотно и наистина ме накара да свърша..

,,До колкото помня ти искаше аз да чукам теб, но добре,,.

-Добре, Чон. Ще ти донеса пликът със заплащането.

Момчето кимна и се загледа в мъжът, вземащ плик от таблото с бутони. Погледът на Куки отиде нагоре към камерите и сърцето му сякаш пропусна удар.

-П-професор Ким - заекна той от ужасът, надигащ се в тялото му. - за къде са тези камери?

-Ами за..

-Не! - сълзите в очите на момчето вече течаха по страните му. Бе почервенял от срам. - вие ми бяхте обещали, че няма да наблюдавате, когато тествам играчките. Вие ми обещахте, мамка му.

-Не, Куки, аз.. - за пръв път го наричаше ,,Куки,,.

-Вие КАКВО? Всеки път сте ме зяпали от тук, като пълен перверзник или по-лошото - като безчувствен учен, интересуващ се само от извратените си изобретения. Зяпали сте ме как стена вашето име като курва. И знаете, какво се случва в главата ми дори по-добре от мен самия. - момчето крещеше, а мъжът го наблюдаваше с леко уплашено изражение, въпреки че все пак изглеждаше каменен и неуязвим.

-Имате ли нещо да допълните? - извика Кук.

- Проектът с костюма е толкова високо технологичен, че всичко, което се случваше пред очите ти, докато беше с онези очила, го виждах на една от камерите. Всяка твоя мисъл. И да, прав си и за двете. Аз съм вманиячен по науката, но освен това и шибан перверзник, гледащ многократко младо мастурбиращо момче.

Момчето изтръпна за миг, но се опомни:

-По дяволите, покажете малко емоция поне веднъж. Развикайте ми се, смейте ми се, подигравайте се, но поне не стойте толкова суров и студен. - Куки бе почервенял от гняв.

-Ти го пожела.

Техьонг свали очилата си и ги постави на бюрото до него. С бързи стъпки и все така смразяващо изражение хвана Чонгкук за ризата и го задърпа към залата за тестване.

Момчето охкаше и скимтеше, наблюдавайки безпомощно как големият го хвърля силно на леглото.

Мъжът прокара студените си дълги пръсти по врата му и те се затегнаха около него. На малкият му стана трудно да диша нормално.

Техьонг сля грубо устните си с неговите и започна да изсмуква въздухът от малкия, докато той се гърчеше и се бореше за малко кислород.

От очите му бликнаха сълзи, когато Те най-после до пусна, гледайки го как диша тежко.

Ким се наведе и облиза сълзите му. Плътните му устни се върнаха на малките розови устнички на Кук.

Докато го целуваше настойчиво, мъжът захапваше болезнено устните му, карайки го да скимти и да се отдръпва.

-П-професоре..боли ме. - изхленчи момчето, облизвайки вече червените си подути устни.

Ким се усмихна и започна да го съблича, както и себе си.
Оставайки момчето без бельо, то настръхна от ужас и срам, а Те без предупреждение хвана членът му и започна да го раздвиждва в ръцете си, дърпайки силно кожата от навлажената му главичка.

Малкият скимтеше, вече мечтаейки се просто да си беше отишъл у дома, вместо да предизвиква мъжът.

Техьонг се усмихна и спря да го дразни. Излегна се по гръб и му кимна:

-Виж, Куки, аз не съм чудовището, за което ме смяташ. Парите са на бюрото, ако искаш ги вземи и се прибери. Ще се направим, че това не е ставало и че аз не съм шибано влюбен в теб.

Кук разшири очи от изненада и се засмисли за миг. Професор Ким е влюбен в него? Какво се случваше.

Момчето си спомни всели миг, в който мастурбираше, мислейки за този мъж. Невъзможната му недостижима любов.

-П-професоре..-преглътна момчето, умирайки от срам и се излегна по гръб, разкрачвайки широко краката си. - п-правете с мен, каквото поискате..Ваш съм.

Мъжът се изненада от думите на момчето, но само това и чакаше.
Скочи върху него като хищник и започна да вкусва устничките му, смучейки езика му. Устните му се отдалечиха към изразената челюст на момчето, а оттам към нежния му врат, спирайки се на адамовата му ябълка, която леко се помръдваше.Техьонг издиша силно от възбуда и я засмука.

Чонгкук простена и започна леко да се опипва, докато ръцете на Ким намериха зърната му и ги извиха силно.

-Агхх - изхленчи момчето и се заигра със собствения си член, изтръпвайки от възбуда.

Техьонг се усмихна и побутна ръката му, за да отърка огромното си мъжество в това на Куки. Силно и бързо, карайки и двамата да освободят стенанията си.

Той захапа силно рамото на малкия, засмуквайки чувствителната кожа, докато полилавее. Слушайки скимтенето от болка, подухна струйка студен въздух срещу разранената плът и я облиза.

Те се наведе към члена на Чон, който бе надъвен и изправен и започна бавно да засмуква топките му, карайки момчето да вика от удоволствие.

-Техьонги, моля те, докосни м-ме..-изхлипа момчето, треперейки от нежните ласки. Не разбираше, как това се случва, но не можеше и да го обмисля в такъв момент.

Мъжът се усмихна леко мръснишки и дългите му пръсти опипаха настойчиво члена на превъзбуденият Кук.

-Мммххх.. - той издиша силно. Никога до сега не бе изпитвал удоволствието от секса с друг човек. Играчките и изобретенията на Те не бяха нищо в сравнение с истинските ласки.

Мъжът вече не издържаше на игрички и хвана собствения си пенис, приближавайки го бързо към входа на малкия. Две секунди по-късно голямото нещо вече разпорваше Куки.

Ким разтвори краката му и ги задържа в този вид, започвайки да се тласка със силни, дълбоки въздишки. Чонгкук скимтеше, възбуждайки по този начин партньора си все повече.

Професорът изкара члена си и го настани отново на входа на момчето. Погледна надолу и проследи внимателно, как големият му орган разширява малката дупка, докато навлизаше и истена още по-възбуден от гледката.

Техьонг вече го чукаше силно, а момчето се гърчеше и хленчеше от болка и удоволствие.
Мъжът движеше таза си в бърз ритъм, докато членът му пробождаше вътрешността на малкото момче.

Куки щеше да свърши всеки миг, но на Те това не му хареса, за това той стисна зачервената главичка и запуши малката й дупчица с палеца си.

-Т-тее..- изплака момчето, чувствайки се сякаш ще се пръсне. - м-моля те, трябва да с-свършаа..

Ким вече усещаше малките напиращи капки сперма по ръката си. Миг по-късно неговото собствено тяло се напрегна и той свърши с дълбоки стенания  в момчето. Махна ръката си от члена на малкия, който също свърши, със сладко стенание, примесено с плач.

-Ъх, Чонгкук. - изръмжа мъжът и вплете пръстите си в меките коси на момчето, целувайки го страстно. - толкова ме възбуждаш, изваждаш изцяло нова страна от мен.

-Ммм, професоре..

-Куки, не е нужно да ме наричаш така,  вече съм твой.

Момчето премигна сладко:

-Но това ме
в-възбужда..професоре..

-Мен също. - прошепна Те в ухото му и полегна на леглото, прегръщайки момчето си.

,,Хехе, ще доведа нов баща на Рики. Той толкова ще се гордее с мен,, помисли си малкият и се сгуши в голямото голо тяло на мъжа до себе си.









Смученце, йее :')
Дано ви хареса💖💖💖


Continue Reading

You'll Also Like

78.4K 807 4
Тук ще намерите само смутове
41.5K 6K 46
където джимин краде цигарите на юнги. започната:29.01.19 завършена:12.03.19 @-rolintzz
35.1K 2.3K 101
Без миналото няма бъдеще,както без него няма и настояще.И в този случай то ще се върне,защото миналото винаги се помни...Колкото и да се опитваш да г...
Sorry By guccigirl

Short Story

31.8K 1.9K 42
Какво ли ще стане, когато един бармън се опита да събере две момчета по интернет и на живо. Дали ще се получи? Ще разберете, като прочетете история...