Моят живот по моите правила

By alexarey1414

63.5K 3.5K 67

Моят живот по моите правила 🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞 Историята на едно младо момиче загубило всичко, което обича. Момич... More

Моят живот по моите правила
за красиво момиче си много груба
Ти си един никой. Едно нищо.
Мразя те!!!
Правиш го за да ме дразниш, нали?
Искаш да ме напиеш и да се възползваш от мен?
Имам нужда да бъда далеч от теб.
Да те искам? Мразя те!
Не си играй с мен
План
" Клин, клин избива"
Отмъщение
Доверие
Бих убил за теб.
Лъжи, лъжи, лъжи...
...и не закъснявай...
Ти си като рубин
Семейство Вега
Единствен по рода си
фениксът
Новите персонажи
Да или не???
Отговорът е....
Собственост- да или не???
На крачка от финала
Вега или Салваро?
Доказателсво за вярност
Краят на сезона
2 сезон- персонажи
2 сезон
Да остана ли?
Спомените- болка или радост?
Нов живот
Харесваш ме
Ти решаваш.
Сгреших
Твоето сърце е моят дом
Не мога да вярвам
От автора ❤
Тези твои очи
Само истината
Кой казва истината?
Примирие
Истината
Край на втори сезон
Завръщане
Живей в свят изпълнен с любов
Не ни е писано
Не се отказвай!
облог
Целуни ме
граница
не съм се отказала от теб
Край или начало
Край

Репутация

1.5K 79 0
By alexarey1414

Лежахме един до друг, но бях с гръб към него. Той много добре знаеше, че го желая само физически, и че всъщност не мога да го понасям. Обърна се към мен, сложи ръка на кръста ми и зарови главата си във врата ми, след което постави лека целувка. Разбира се, аз отдръпнах ръката му, след което станах от леглото и започнах да се обличам.

Джейми- Предпочитам другата ти самоличност.

Джулиа-  Какви ги говориш?

Джейми-  Имаш две самоличности. Първата е луда по мен, би дала всичко за да получи секс, би ми паднала в краката да ми се моли, а втората... Тя вече наистина е луда. Опитваш се да изградиш апатия към мен, да ме мразиш, но първата самоличност е по-силна от втората.

Джулиа-  Това е твоето мнение за мен, но не означава, че е вярно. И спри постоянно да ме наричаш луда, защото всъщност ти си лудия. Да не забравяме, че вече два пъти ме отвлече. Нормален човек би ли го сторил?

Джейми-  Ако ти се държиш нормално и аз ще бъда нормален.

Джулиа-  Невъзможен си. Тръгвам си!- рекох и излязох от спалнята му, а след това и от къщата, но  разбира се, той не пропусна да ме подразни, затова излезе на терасата.

Джейми-  Забрави да ми кажеш чао. Добре, сърди ми се, мрази ме, но поне като си тръгваш се сбогувай. Баща ти е дал толкова много пари за да те възпитат и научат на обноски, но явно е било на вятъра. Дори не са те научили да казваш чао или довиждане.

Джулиа-  Майната ти, Джейми!

Джейми-  Леле, леле, какви думи, какво нещо. Баща ти ако те чуе много ще се разочарова. Всъщност най-много ще се разочарова ако разбере къде си в момента, ако разбере, че скъпата му дъщеря мачка чаршафите на сина на най-големия му конкурент. Как ли ще реагира според теб?

Джулиа-  Би ли замълчал, някой може да те чуе?

Джейми-  Аз не се притеснявам от нищо, но щом искаш малъквам поне засега. Между другото на твое разположение съм по всяко време. 24 часа в денонощието. Ни дъжд, ни вятър, ни буря, ни потоп ще ме спре да дойда при теб. Също така си добре дошла по всяко време. Винаги ще те чакам с отворни врати и обятия.

Джулиа-  Мразя те, Джейми, мразя те, мразя те, мразя те!..
..

Всъщност колкото мразех Джейми, толкова много го и исках, но трябваше да намеря начин да спра, докато не е станало твърде късно. И под твърде късно нямам предвид да се влюбя в него, това е невъзможно, но ако баща ми научи, тогава ще стане страшно. Всъщност щом се прибрах и видях ядосаното му изражение, наистина си помислих, че е научил..

К.С.-  Какви ги вършиш? Къде си ходила толкова рано?

Джулиа-  Не можах да спя, затова излязох да се разходя. Какъв е проблема?

К.С.-  Проблема е в това, че ти си Салваро и трябва да пазиш репотацията на фамилията. Говорих с охраната, излязла си преди три часа, що за разходка е това?

Джулиа- Разбира се, името ни е по-важно от всичко на света. Достатъчно съм голяма за да решавам сама какво мога и какво не мога да правя. Не се тревожи за репотацията си, няма да те посрамя. Дойдох тук защото не бях добре психически след катастрофата, а не за да живея като затворник.

К. С. -  Не съм ти забранил да излизаш, но искам да го правиш в прилично време и в обкръжението на хора от нашето обкръжение.

Джулиа-  Ти искаш ли ме тук? От съжаление ли ме доведе?

К. С. -  Ти си моя дъщеря, ти си Салваро, затова мястото ти е тук. Тази вечер има прием, искам да дойдеш с мен, да те представя, все пак някой тен компанията ще остане за теб.

Джулиа-  Не се ли страхуваш, че ще те изложа?

К.С.-  Сигурен съм, че ще се държиш подобаващо. До осем да си готава!

Джулиа-  На вашите заповеди.
...

Continue Reading

You'll Also Like

19.2K 938 45
...
63.5K 3.5K 56
Моят живот по моите правила 🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞 Историята на едно младо момиче загубило всичко, което обича. Момиче свикнало със самотата още от дете. Раз...
26K 1.4K 36
Огън, Вода, Въздух и Земя... Вечните четири стихии. Две момчета и две момичета родени да бъдат техните повелители. Магьосниците се зараждат преди сто...
227K 9.2K 87
Къдриците по косата. Дразнещият смях. Глупавите физиономии. Детето в нея ме подлудяваше. Всичко малко и така на пръв поглед незначително ме караше да...