8.2 - Stray Kids

By miraclouise

28.6K 2.9K 852

"- Mit csinálsz? - Tanulok. Próbálok úgy tenni, mintha átlagos diák lennék, tudod... Mint akinek nem rákos az... More

Prológus
01
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Epilógus
Magyarázat
Utószó

02

1.3K 137 13
By miraclouise

- Chan, te nem eszel? - böki meg a karom Hyunjin ebéd közben.

- Mi? - eszmélek fel újabb eszmefuttatásomból, pislogva párat.

Ő is jól van a helyzethez képest. Woojin is. Changbin is. Jisung és Seungmin is - legalábbis elmondásuk szerint. Csak én maradtam a történtek után egy kész roncsként. Csak én vagyok ilyen gyenge. Csak én...

- Azt kérdeztem, hogy te nem eszel?

- De, csak elbambultam - sóhajtok, majd nagy nehezen magamba tömök pár falatot. Most az összes íz ugyanolyan semleges.

Alig telt el két hét Minho halála óta, mégis úgy érzem, mintha már évek óta gyászolnám. A többiek mintha máris szinte teljesen elfelejtették volna, pedig hárman csak ma tudták meg.

Vagy majd később rosszabb lesz, csak még nem érzékelték a tényeket?

Egyáltalán egy ember hogyan volt képes ennyire szétrombolni egy rég összeszokott társaságot? Jeongin még át is iratkozott a másik osztályba, hogy Felixszel maradhasson. Nem hibáztatom, ha teljes szívemből szeretnék valakit, én is megragadnék minden lehetőséget, hogy a közelében legyek.

De úgy viselkedik, mintha nem is ismerne minket.

Oldalra pillantok, de egyből elkapom a fejem, amint észreveszem a szerelmespárt az egyik asztalnál. Fáj. Fájnak azok a lehető legmélyebbre ásott emlékek, amelyek róluk eszembe jutnak.

- Bocsánat - állok fel, majd szinte kirohanva az ebédlőből vágok neki a folyósoknak a mosdó felé. A fejem hasogat és szédülök. Már homályosan látok, amikor elérek az úticélomhoz. Szerencsémre nincs senki más a helyiségben rajtam kívül.

Kifulladva rátámaszkodom az egyik mosdókagylóra. Szembenézek a tükörképemmel: a vörös szemeimmel, alatta a sötét karikákkal, a kócos hajammal és a kiszáradt ajkaimmal. Szinte megrémülök a látványtól. Ez lenne az új énem? Az új kezdet?

Nem pont ilyennek képzeltem ezt a változás-dolgot.

Beletörődve a külsőmbe megmosom az arcom. A hideg víz kicsit kizökkent a gondolataim tengeréből, és mintha az émelygésem is múlni kezdene.

Leülök a földre, hátam a csempének támasztom, és tenyereimbe helyezem a fejem. Nincs kedvem visszamenni. Vagyis inkább magyarázkodni nincs kedvem. Mit mondhatnék?

"Egyszerűen túl gyenge vagyok ehhez az egészhez, sajnálom."

Ez azért elég bizarrul hangzik.

- Chan? - Hallom az ajtó nyikorgását, majd Woojin hangját, de reagálni már nincs energiám.

- Chan? - szólít meg újra letérdelve mellém, és gyengéden rázogatni kezd a vállamnál fogva. - Hahó, jól vagy? Válaszolj!

- Persze, minden oké - nézek rá egy pillanatra, majd szinte egyszerre felállunk, viszont azzal a lendülettel a maradék erőm is elhagy, és összecsuklom. Társam egy kicsit meginog hirtelen érkezésemtől, de végül sikerül megtartania.

- Bassza meg - morog az orra alatt. A karjaiba vesz, majd elindul velem valahova, gondolom az iskolaorvoshoz. - Ébren vagy még? - kérdezi aggódóan. Egy pillanatra bágyadtan kinyitom a szemem, összeakad a tekintetünk, utána elnyel a sötétség.

(...)

Amikor felébredek, ugyanúgy a folyosón haladunk. Most vagy nagyon sokáig aludtam vagy nagyon kevés ideig. Arra tippelek, hogy még mindig odafele tartunk, ami aztán kiderül, hogy igaz is. Woojin kopog egy ajtón, majd meghallom a doktornő hangját.

- Jó napot. - A helyiségben minden fehér, a fény már zavaró. Barátom letesz az ágyra, majd végigsimít a karomon. Csak résnyire vagyok képes nyitva tartani a szemeimet, így nem látom pontosan, mi folyik körülöttem.

- Sziasztok. Mi történt vele?

- Nem tudom. Ebéd közben elrohant, aztán a mosdóban találtam meg a földön ülve. Nem reagált arra, ha szóltam hozzá, és ahogy felállt, összeesett. Amíg ide tartottunk pár percre elájult. - A hangján tisztán érezni a pánikot.

- Fáj valamije? - A kérdés kíséretében valami vizes kerül a homlokomra, gondolom borogatás gyanánt.

- Nem hiszem - válaszol halkan a társam.

De. A lelkem nagyon fáj. Valaki segítsen, mert nem bírom. Erre nincs gyógyszer? Kérem, valaki segítsen rajtam! Valami széttép belülről. Kérem...

Continue Reading

You'll Also Like

2.6K 198 12
Egy rajongóból többé válni? Ez lehetséges? Tiktok: hungarian_skz_stories
12.3K 1K 24
Odett legjobb barátnője, Szandra randizgat valakivel de titokban tartja. Ő ezt nagyon furcsálja de nem is zargatja vele a lányt, úgy van vele hogyha...
3K 161 46
⸻ 𝑮𝑶𝑳𝑫𝑬𝑵 ❛ And I know that you're scared Because hearts get broken ❜ Hasi már akkor látta Hangát, mikor a...
1K 54 12
Y/N:19 éves vagyok Bang Chan és Bang Hannah a testvérem Austráliában élek Felix: Chan haverja és 21 éves