Loneliness hurts like fuck

By --aestheticss

1.5M 47.1K 7.7K

'Dezbracă-te!' spune el nervos. 'Te rog.. ma doare tot corpul..' ii spun speriata, implorându-l din priviri... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Captolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Capitolul 61
Capitolul 62
Capitolul 63- Adam ma place...
Capitolul 64
Capitolul 65
Capitolul 66
Capitolul 67
Capitolul 68
Capitolul 69
Capitolul 70
Capitolul 71
Capitolul 72
Capitolul 73
Capitolul 74
Capitolul 75
Capitolul 76
Capitolul 77
Capitolul 78
Capitolul 79
Capitolul 80
Capitolul 81
Capitolul 82
Capitolul 83
Capitolul 84
Capitolul 85
Caputolul 85
Capitolul 87
Capitolul 88
Capitolul 89
Capitolul 90
Capitolul 91
Capitolul 92
Capitolul 93
non-capitol
Capitolul 94
Capitolul 97
Capitolul 98
Capitolul 99
Capitolul 100
Capitolul 101
Capitolul 102
Capitolul 103
Capitolul 104
Capitolul 105
anunt;)
Capitolul 106
Va multumesc mult!!!!!!
Capitolul 107
.

Capitolul 96

9.5K 329 40
By --aestheticss

În cele din urmă Jennifer ma prinde si imi strânge încheieturile atat de tare, încât am impresia ca imi va plesni sângele din vene.

'Deci tu ti ai pierdut virginitatea cu unul dintre cei mai tari tip din scoala care, ironic, a devenit iubitul tău, si nu imi spui si mie macar ca s a intamplat?' spune, iar privirea i se întristează cand imi imi ridic capul către ea.

'Jennifer.. imi.. imi pare rau.. chiar nu stiam cum sa iti spun despre asta si nu am gasit un moment potrivit pentru a o face..' spun si ea își da ochii peste cap.

'Scutește ma. Mai tii minte cand ti am spus eu cum mi am pierdut virginitatea?' spune, iar eu aprob din cap încet, încercând să ignor privirile elevilor care ne tintuiesc. 'Erai supărată rau din cauza nenorocitului de taica tu, iar eu pur si simplu ti am zis ca mi am pierdut virginitatea cu Luke. Nu pot sa cred, Cassie. Nu pot sa cred ca Adam ti o tragea in tot timpul asta si ca nu mi ai spus.' pufnește ea si imi da drumul la mâini și abia acum simt durerea provocată de mâinile ei deasupra incheieturilor mele.

'Jennifer, stai, te rog..' strig dupa ea, dar imi arata degetul din mijloc si pleaca spre clasa.

Perfect! N aveam cum sa i spun. Nu pot spune nimănui cat de minunat a fost momentul ala. Nu puteam sa i explic cum s a intamplat si cum a intrat si toate prostiile astea. As fi intrat în pământ. Eu nu sunt la fel de îndrăzneață ca ea.

Clopoțelul suna si oftez zgomotos, apoi ma duc catre clasa de chimie. Cand intru in aceasta, privirea imi cade pe băiatul ciudat din grupul de ciudati care se uita la mine in aceasta dimineata. Acesta își pune pixul între buze si imi face cu ochiul, iar eu ma prefac ca nu il vad. Chiar nu mai vreau probleme. Observ ca banca din spate, cea pe care de obicei o aveam libera datorita lui Adam, este ocupata de acesta. Oftez si ma duc in prima langa un baiat care pare cuminte: este imbracat in uniforma, pantaloni lungi cu bretele, o camasa in dungi si niste ochelari cu rama galbenă.

'Buna, te deranjează dacă stau aici?' intreb si el se uita la mine, apoi isi mărește ochii.

Am ceva pe fata?

'Eu..t..ttu..da.' Spune in cele din urma si ii zambesc. Imi asez cartile pe banca si ii simt privirea pe picioarele mele, iar cand intra proful, se uita in alta directie rusinat.

'Copii, cei care au multe absente vor face un proiect. Daca ati fi venit la ore, ati fi luat note mai simplu, iar eu nu as fi nevoita sa va pun sa faceti asa ceva. Puteti alege voi temele proiectului, dar in principiu trebuie să se bazeze pe acizi si hidracizi. Apropo, grupați va cate doi. Nu avem timp până la sfârșitul semestrului sa va închei mediile tuturor cu absente, nici dacă aș asculta in fiecare ora cate 5 elevi.' spune profesoara, făcând clasa sa rada.

Aceasta citeste numele elevilor care trebuie să facă proiectul de pe carnetul ei si imi aud numele, alături de grupul de cuvinte 'cu Bryan.'

'Ok, am stabilit echipele, va puteti aseza in aceeasi banca pentru a discuta despre proiect.' spune profesoara.

Oare cine e Bryan?

'Misca te.' spune o voce groasă către direcția mea si cand imi ridic ochii, inima mea o ia la goană cand realizez ca acest 'Bryan ' este de fapt băiatul ciudat din acel grup ciudat.

Băiatul de lângă mine tresare si isi ia lucrurile, apoi pleaca din banca si Bryan se așează lângă mine, iar privirea lui usor perversă si egoistă ma face sa ma crispez. Ce e inneregula cu unii baieti?

'Deci, păpușă.. vii la mine după ore?' intreaba si imi zâmbește cu subinteles, iar eu imi scot la iveala privirea scarbita.

'În primul rând, nu ma lua cu păpușă pentru ca sunt luată. În al doilea rând, nu vin la tine acasa. Vom împărți proiectul si vom uni părțile pe care le vom face.' spun si imi iau privirea de la el, apoi imi pun cărțile in ghiozdan, pregantindu ma sa ies din clasa aia oribilă.

' Nu ai vrea sa ne unim alte parti?' spune si isi pune mana pe coapsa mea, strangand o tare, iar eu suspin încet de durere si ii apuc mana, apoi imi bag unghiile in aceasta, facandu l pe el sa geama afundat de durere, atragand atenția unor elevi din fata noastra.

'Eu iti zic sa te calmezi. Nu suntem aici la ora de favoruri sexuale si crede ma ca daca vreau, pot scapa de testiculele tale prin a le tăia cu lama si prin a le da la animalele sălbatice sa le mănânce.' spun, iar el face o fata scarbita si din fericire clopotelul suna si mă ridic rapid de pe scaun, apoi ma duc catre dulapul meu.

'Inteleg ca esti gagica lui Turner, dar sincer sa fiu, inteleg de ce sta cu tine. Vrea doar sa te futa până iti transforma gaurica intr o groapă. Ce i inneregula cu mintea ta?' intreaba, iar mie imi pica fata cand realizez ca m a urmărit numai pentru a imi spune asta.

Stiu ca sunt ciudata si poate ca mintea mea este putin exagerata, dar ce sa fac? Ma apar si eu cum pot. Si cat despre ceea ce a spus in legatura cu Adam.. nu mai am cuvinte. Nu sta doar sa mi o traga. Adică stiu ca ma iubeste, indiferent de ceea ce a facut atunci in faza cu ...Jake.

'Asculta aici, idiotule. Nu am ajuns bătaia de joc a unui copil schizofrenic care vrea sa o traga cuiva si alege o fata care este luata. Intelegi ce spun? Nu ti ai ținut mainile acasa, am luat atitudine. Crede ma ca iti pot rezolva atitudinea asta printr un singur telefon si nu cred ca ai vrea asta. Asa ca tine ti mâinile acasa si prefa te ca nu ma cunosti. Idiotul naibii...' spun si aproape ca imi vine sa plâng.

Eu nu eram asa. Sunt surprinsă. Dar nu stiu daca in bine sau in rau. Sunt surprinsă ca i am tinut piept pentru prima oară unui băiat care ma atinge indecent si sunt surprinsă si de limbajul folosit, necorespunzator caracterului meu.

Telefonul meu incepe sa bazaie, iar ei tresar de frica. Vibratul in momente de nesiguranta pe sine este un factor negativ care duce la infarct pentru mine. Pe ecranul telefonului apare numele lui Adam, iar fluturasii mei apar odata cu aceasta actiune. Încă nu am poza cu el pe ecran si sincera sa fiu, e putin ciudat sa nu ai poza cu iubitul/iubita în telefon. El are poze cu mine, putin indecente, cand dormeam sau cand eram pe jumatate dezbrăcată in pat. Eu nu am poze cu el si apropo de asta, nu avem poze împreună.

'Alo?' Intreb eu,încercând să mi calmez respiratia.

'Te am sunat sa vad faca ai probleme. Esti bine? Pari obosita si speriata.' Spune si incep sa rad.

'Ce te face sa crezi ca sunt speriata?'

'Mi ai raspuns la telefon de parca ar fi un criminal lângă tine. ' spune si eu pufnesc.

'Doamne, sunt bine. Cand ajung acasa trebuie apuc sa fac un proiect pentru chimie. Eventual trebuie gândesc la un experiment si asta imi va lua o perioadă.' Spun si imi pun cărțile in dulap, sprijinindu mi telefonul între cap si umărul drept.

'Si cu cine faci echipa?' intreaba si eu imi dau ochii peste cap.

Chiar nu voiam să îmi aduca aminte de faptul că fac echipa cu un idiot ciudat si scârbos care mi a strans coapsa putin agresiv.

'Da.. Nu stiu cum il cheamă, dar a intrat la cursul nostru de chimie recent. Bănuiesc il pune profa sa vina, pentru a nu il lasa corigent.' spun si rad fortat pentru a mai destinge dialogul care urmează să devină ciudat.

'Cum arată? E iar un tocilar dintr ala cu care stai tu de obicei pentru proiecte? Parca stabilisem la concursul ala de shoturi de la cabana familiei lui Luke ca nu vei mai vorbi cu tocilarul ala.' Spune si obrajii imi iau foc cand imi amintesc de noaptea aia in care am fost atat de beata, încât era sa ma culc cu el si ma bucur ca m a refuzat atunci când am sărit efectiv peste el.

'Arată ciudat, poarta foarte mult negru, are piercinguri in buza si in nas, cred ca si in sprînceană si asculta rock.' Spun si incep sa imi caut cărțile de romana prin dulap.

'Deci l ai analizat atat de mult incat sa stii ca are piercing in buza?' intreaba si simt cum vocea i se transformă intr una care pare să anunțe că va face o criza de nervi, sau mai bine zis, criza de gelozie.

'Nu, Adam. Stii ca nu ma uit la altcineva in felul ala. Se observa piercingurile. Nici macar nu stiu cum il cheamă. Cred ca ceva cu B sau R , nu mai stiu sigur.' spun si strâng din dinti, sperând să îl calmez. Are probleme serioase cu gelozia si nu inteleg de ce. Stie ca nu m as uita la altcineva înafară de el. Eu ar trebui sa fii cea care isi face griji.

'Bryan?!' intreaba si eu aproape ca scap telefonul cand il aud țipand.

'Da. Ce naiba ai? Stiu si eu ca e un ciudat, dar...' Nu imi pot continua propoziția caci ma intrerupe.

'Ati stat in aceeasi banca?' Intreaba si eu imi mușc buza de jos înainte să îi raspund.

'Da.. Si care e problema? Adam, de cate ori trebuie îți repet ca nu m as uit...'

'Ti a facut ceva?' intreaba si incep sa ma sperii. Dacă stie ca mi a făcut ceva, inseamna ca acest Bryan este periculos saaau poate este doar in imaginația mea acum, pe moment, si ca el continuă cu crizele lui de gelozie.

'Nu, Adam. De ce mi ar face ceva?' intreb.

'Tipul ala ia fete aiurea in baia baietilor si isi bate joc de ele. Le face poze, le bate, le scuipă, le atinge..' spune si mie mi se face greață.

'Cred ca exagerezi, Adam. Nu are cum sa faca asta. Sunt o grămadă de băieți acolo, sigur unul dintre ei l ar opri.' spun si el pufnește exasperat.

'Esti nebună dacă încerci fii optimistă acum, Cassie. Nu faci proiectul cu psihopatul ala. Il faci singura, fără el. Sau nu, stai. Ca dupa va crede ii faci o favoare pentru ca iti este frica de el si asta ii va da un avantaj. Du te si spune i profei ca nu te înțelegi cu el si..' il întrerup.

'Adam, profa si asa este supărată pe mine. Am lipsit mult de la orele ei. Vom împărți proiectulsi gata. ' Spun cu o voce încrezătoare.

'Orice ar fi, nu te apropia de el. Este periculos si nu vreau sa ti se intample ceva cand nu sunt eu prin preajma.' spune si eu închid dulapul cand vad cărțile de romana si realizez ca am stat cu mâinile în aer pentru mult timp, concentrandu ma asupra conversației.

'Calmează te. Cred ca exagere...'

'Nu vreau ca iubita mea sa fie violată prin băile baietilor de către un psihopat care te poate atinge cum vrea. Intelege dracului asta odata!' tipa si eu tresar iar.

Asta a fost dur. Nu stiu daca asta este o criza de gelozie sau ceva, dar vocea lui era foarte serioasă, ceea ce imi da impresia ca este adevarat tot ce spune.

Clopoțelul suna si mă grăbesc să ajung până la clasa mea pentru a o prinde pe Jennifer. Este supărată pe mine si este normal.

'S a sunat. Eu ma duc la ore, am ora de romana si ma întâlnesc cu Jennifer. Te sun după.' spun .

'Sa nu uiti ce ti am spus despre el. E un psihopat. Stai departe de el. Macar pana vin eu ca atunci ii aplic o..' il intrerup.

'Bine. Am inteles. Te iubesc.'

'Si eu te iubesc, Cassie.' spune si simt cum mi se inmoaie genunchii.

Ajung in clasa cu gândul la Adam si la ce mi a zis si o vad pe Jennifer stand singura in banca in care ne așezăm mereu. Ma duc catre ea si cand vreau sa ma asez, isi trânteste geanta peste si face o fata inocenta.

'Du te sa stai cu altcineva. Aici e ocupat.' imi spune.

Continue Reading

You'll Also Like

76.1K 3.4K 30
Când tot ce stiai despre toti, tot ce stiai despre tine pare a fi o minciună, nu poti face nimic decat sa crezi ce e o nebunie sau ca tu ai innebunit...
629K 30.3K 71
"- Adam?... - Da, Lunna? - Vreau sa fiu din nou Aleasa ta..." Se recomanda a citi volumul I, pentru a intelege mai bine linia de subiect.
1.3K 135 21
Primul volum din seria "Dark Past". Se zice ca cu toți vom lua un secret cu noi în mormânt.Nici Brigitte Jackson nu este lipsită de acesta zicala,căc...
396K 17.9K 50
"- De ce îmi faci asta? - Pentru că te iubesc! " ATENȚIE! Conține limbaj licențios. ©2016 AstridRedd. All rights reserved.