Alpha Mates - Romanian Transl...

By Tippy446

4.2K 198 28

Julian Heil,cunoscut pentru inteligență și exteriorul calm.Ca și viitor Alfa al Haitei Luna Neagră,lui îi pas... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitulol 5
Capitulol 6
Capitulol 8
Capitulol 9
Capitulol 10

Capitulol 7

124 18 0
By Tippy446

Perspectiva lui Julian

Mergem cu abordarea încrezătoare,dacă ne comportăm ca și cum nu a fost ciudat faptul că noi tocmai...făceam ceea ce făceam,atunci ei nu vor găsi asta ciudat.Nu-i așa?

Noi suntem așezați în fața lui Isabel,Beckett și puștiul care e mereu în jurul lui Aiden,eu și Aiden stăm unul lângă celălalt cu genunchii noștri atingându-se subtil,dându-ne conexiunea de care rușions avem nevoie.

"Deci ce vreți?",Aiden a întrebat,rupând liniștea care a ocupat camera pentru ceva timp.

"Noi doar am venit să îl verificăm pe Julian,ne-am pierdut iar el ne-a ajutat,"a spus Isabel,încă în stare de șoc pe care aleg să o ignor în timp ce arată spre băiatul cu păr șaten."Haita este îngrijorată cu noii lor Alfa fiind dispăruți din prima seară."

"Julian ce naiba se întâmplă?",Beckett a spus,pierzând purtarea liniștită."Nimeni nu știe ce naiba se întâmplă.Voi ați dispărut încă de la ceremonie și tații voștri evită orice întrebare.Nici măcar nu știm ce se întâmplă între voi doi,vă veți împerechea sau vă veți respinge unul pe celălalt?"

"Cred că ce am văzut mai devreme răspunde acestei întrebări,"băiatul a spus,chicotind pentru el,i-am trimis o privire urâtă care l-a făcut să tacă.

"Toți sunt doar foarte confuzi,"Isabel a spus."Trebuie să știm ce se întâmplă."Tocmai m-a lovit faptul că nu am vorbit cu haita mea de când am devenit Alfa,am fost prea prins cu toată această împerechere încât preactic mi-am abandonat haita.

"În primul rând,nu ne vom respinge unul pe celălalt,"am spus,uitându-mă la Aiden pentru o secundă."Vom îmbina haitele."

"Scuze am crezut că ai spus îmbina,"Beckett a spus râzând."Pentru că asta ar fi total nebunesc, să îmbinăm două haite cu mai mult de cinci mii de oameni în fiecare."

"Asta este exact ceea ce vom face,"A spus Aiden,împingându-și ochelarii puțin.

"Anunțați o întâlnire pentru seara asta,pentru ambele haite,"am spus uitându-mă la cele trei fețe șocate."O vom avea aici,vreau pe toată lumea aici la șapte ,nici o secundă mai târziu."

"Dar de-"

"Vreți să explicăm,nu-i așa?",Aiden a întrebat cu o sprânceană ridicată."Vom rezolva totul deci doar anunțați întâlnirea."Cu toții au încuviințat din cap în înțelegere înante să părăsească apartamentul, când nu mai sunt în raza mea de auz am scos un oftat în timp ce Aiden s-a afundat în canapea.

"Avem câteva ore pentru a plănui ce vom spune,"am spus ridicându-mă,creierul meu mișându-se un kilometru pe minut cu subiecte pe care le vom adresa.

"Te rog nu-mi spune că vei scrie un discurs,"Aiden a oftat, când mi-a văzut expresia serioasă și-a aruncat capul pe spate,oftând din nou."Nu putem merge pe moment?"

"Nu."

"Nu voi scrie un discurs,"el a mormăit,ridicându-se deci suntem la același nivel.

"Ești atât de supărător.Cu micul tău-"m-am oprit ,luând respirații adânci."Calmează-te Julian.E-n regulă,doar respiră."Când sunt calm din nou m-am uitat înapoi la un Aiden clar amuzat."Vom stabili puncte,ăsta e un compromis."

"Bine,"el a spus învins."Să mergem în biroul meu."Noi am părăsit încăperea și în cele din urmă ne-am îndreptat într-un birou gol unde Aiden mi-a înmânat o agendă goală și un pix.

"Îmbinarea este cea mai importantă.Deja am acceptat că vom revendica terenul liber dintre haitele noastre.Putem construi o casă mare a haitei pentru cei care vor să se mute,ceilalți pot rămâne în cele vechi și casele lor obișnuite,"am început,scriind lucrurile importante,deci totul.

"Va ajuta cu creșterea populației.Jur că oamenii ăștia se reproduc ca iepurii,"comentariul său a făcut un zâmbet să se formeze pe buzele mele dar m-am oprit repede ,încercând să rămân concentart."Următorul,ce se va întâmpla cu beta,selsa și ceillați oameni din haitele noastre care în mod obișnuit haitele au câte unul."

"Nu m-am gândit la asta,"am șoptit mai mult pentru mine.

"Nu pot ajuta idioțenia ta,"un mârâit mi-a scăpat pe buze,el a rânjit,ochii săi dansând neastâmpărați în spatele ochelarilor săi stupizi."Deci ce vom face cu ei?"

"Vom avea doi,"am spus simplu ,ceea ce l-a făcut să se încrunte,"Ai prefera ca ei să lupte pentru poziții?"

"Da!"el a spus pe un ton stupid care m-a făcut să-mi rotesc ochii.El este unul din acei oameni care cred că lupta rezolvă orice,este doar un lipici ieftin care acționează ca și soluție pentru un scurt timp.

"Să spunem că facem în acest fel,dacă Beckett câștigă împotriva beta-ului tău?Haita ta va fi nervoasă,va forma tensiune și gelozie înainte ca măcar să putem îmbina,"am spus,învârtind pixul între degete.

"Oh...,"el a murmurat pentru sine,"Ai dreptate."Afirmația sa m-a făcut să mă bucur în interior.

"Imbecil..",am murmurat,câștigând o privire urâtă pe care am evitat-o în timp ce își înfige unghiile în birou."Ai grijă,nu vrei ca lemnul să îți rămână blocat în unghii,"am spus cu un rânjet.

"Doi beta,doi salsa,doi delta și o grămadă de elderi .Vom rupe legile naturii sau ceva,"el a spus serios.

"Nu e asta ceea ce facem noi?Doi Alfa ca pereche,dar noi încercăm să o facem să meargă deci și ei pot,"am spus cu blândețe,cuvintele mele par să îl afacteze de vreme ce a zâmbit la mine.

"Ce vom face cu practicile noastre?Haitele noastre sunt foarte diferite în aproape orice aspect.Ambele facem antrenament fizic,al meu implică yoga și din ce am auzit,a ta include vânătoare de lupi renegați,"am spus,făcându-i zâmbetul să dispară la mențiunea de lupi renegați.

"Vom împărți tehnicile,haita ta este sincer unul dintre cea mai puternică de aici dar așa este și a mea.Sunt sigur că sunt lucruri din ambele haite pe care le putem învăța,"el a spus surprinzător.

"Asta de fapt nu sună rău",am spus cu un mic chicot.

"Și cât despre renegați,"el a spus,vocea sa devenind mai puternică."Ei merită să fie măcelăriți, fiecare dintre ei ar trebui să moară și nu voi schimba asta."

"Nimănui nu îi plac renegații,dar nu e nici un motiv pentru a-i omorî pentru sport,"am spus,întorcând tonul rece.

"Ai un punct moale pentru acele itext chestii!"el a scuipat agresiv."Ei doar aduc moarte și mizerie!"

"Ai uitat că unii dintre ei au obișnuit să fie unul de-ai noștri!Că unii dintre ei nu au fost mereu în acest fel!Că ei poate au mâncat micul dejun la masa haitei cu noi înainte să se transforme,"am strigat înapoi,acum stând în picioare.

"Asta nu contează!O dată ce devii un renegat nu mai ești unul dintre noi!,"el a mârâit încet,ridicându-se pentru a-mi întâlni înălțimea."Ei sunt o amenințare iar orice amenințare pentru oamenii mei o voi distruge."

"Chiar și când aceste amenințări au copii?",am întrebat făcându-l să se încordeze puțin înainte să se întoarcă la expresia sa ucigătoare."Renegații au copii și familii și vieți.Nu toți caută probleme și aceștia merită să fie lăsați în pace!"

"Nu poți vedea faptul că o amenințare cu o familie e tot o amenințare!",el a strigat la mine,temperamentul său crescând,lupul său posedat de gena Alfa și el urăște clar să fie provocat.

"Nu eu sunt cel care are nevoie de ajutor să vadă,"am spus înainte să mă întind și să îi iau ochelarii,înainte să poată reacționa i-am rupt în mână în timp ce el privește bucățile căzând pe podea."De aceea te urăsc!Nu îți pasă de consecințe,tu doar o faci!Ești un enervant,alintat,fund auto-absorbit care are nevoie de o analiză a realității pe care sunt bucuros să o dau.Doar pentru că ești un Alfa nu îți face acțiunile okay!Nu e okay!",am terminat,ochii săi sclipind un roșu aprins,pumnii săi strânși atât de tare încât s-au albit.

"Iești.Afară.,"vocea sa e atât de joasă încât a trimis involuntar un fior pe spatele meu.

"Știi,cu acești ochi și tot mârâitul tu aproape arăți ca unul din acele 'lucruri',"am spus uitându-mă fix în ochii săi înflăcărați înainte să părăsesc camera rapid.

--

"Te poți grăbi te rog sau vom întârzia,"am strigat,așteptând răbdător pentru Aiden,care nu se grăbește în a se pregăti.

"Aș fi fost gata mai devreme dacă nu ar fi trebuit să găsesc o altă perece de ochelari.Ai fost perechea mea pentru cât?O zi și deja am pierdut două,"el a mormăit în timp ce a mers spre mine într-un tricou simplu și blugi zdrențuiți.

"Asta este ce porți,"am spus,arătând spre ținuta sa,el s-a uitat în jos înainte să se uite iar în sus cu un zâmbet mândru.

"Nu merg să vorbesc cu părinții iubitei mele,merg să vorbesc cu haita mea,"el a spus cu un mic chicot."Plus,tu ești îmbrăcat destul de bine pentru amândoi.Va fi versiunea noastră de polițist bun,polițist rău."

"Yeah orice,doar să mergem,"am spus,ieșind din apartament în timp ce îmi rotesc ochii.

După itext<mica>noastră ceartă nu am vorbit pentru toată ziua,am fost obișnuit să nu vorbesc cu el și să îi urăsc prezența dar nu se simte la fel de bine ca înainte.A fost doar inconfortabil și ciudat să petrec întreaga zi încercând să ignor atracția enervantă în timp ce ne-am evitat unul pe altul pe cât de mult posibil.A fost surprinzător Aiden cel care a făcut prima mișcare la conversație,când a întrebat pentru ce este la prânz.Nu cred că am fi vorbit dacă nu ar fi fost pentru inabilitatea de a face o masă,după aceea ne-am întors la felul familiar,civil de a ne urî unul pe celălalt.

Nu a durat mult înainte să stăm pe scena din sala albă care este plină acum cu haitele noastre silențioase în timp ce se uită la noi cu o mulțime de expresii diferite.

"Bună seara tuturor,"am început,cu toții au răspuns repede înainte să continui,"În primul rând ne-ar plăcea să ne cerem scuze tuturor pentru că nu am vorbit cu voi mai devreme.Înțelegem cât de confuză este toată această situație dar sincer,am fost la fel de confuzi așa cum sunt toți."Comentariul meu i-a făcut pe unii să zâmbească puțin.

"Adresând lucrul evident,eu și Julian suntem perechi.,"Aiden a spus,scufundându-se direct la punct."Nu știm cum sau de ce,dar suntem.Înțeleg cum asta poate fi greu de crezut de vreme ce suntem amândoi bărbați,dar asta este.Dacă nu sunteți confortabili cu doi bărbați ca Alfa atunci acum este șansa să plecați,pentru că nu îl voi respinge."Mulțimea împreună cu mine s-a holbat la Aiden în neîncredere și puțină uimire,nimeni nu a plecat deci cred că e un semn bun.

"De vreme ce suntem perechi și amândoi Alfa va trebui să îmbinăm haitele."Propoziția a trimis oamenii într-un val de conversații,ceea ce a fost de așteptat.Aiden a ridicat o mână ceea ce imediat i-a liniștit.

"Vom căuta,curăța și revendica terenul care este între haitele noastre.Vom construi o nouă casă a haitei și le vom păstra pe celălalte două,noul teren va ajuta cu extinderea haitelor noastre ,pentru a construi noi case pentru cei care și le doresc,"cuvintele lui Aiden au dus spre un nou val de conversații."Roger și Felix?"Conversațiile s-au încheiat în timp ce doi bărbați s-au ridicat imediat,Felix se ocupă de construcții în haita mea iar Roger pentru a lui Aiden."Cât de mult credeți că va dura să construiți o casă de două ori mai mare decât cea obișnuită?"

"Ei bine,mi-a luat o lună pentru cea obișnuită,"Roger a spus,uitându-se înapoi la Felix care a încuviințat în aprobare."Cam două luni."

"După ce vom revendica terenul voi doi veți începe imediat,vreau să fie gata într-o lună.Vom începe să căutăm terenul mâine,vom avea nevoie de o echipă de cincisprezece persoane,vorbiți cu mine după dacă sunteți dispuși să ajutați,"Am spus repede,scriind câteva note în mica agendă.

"Cum vom lucra împreună când nu am mai făcut asta înainte?Și sunt sigur că amândoi avem metode diferite,"Felix a spui cu o expresie dezorientată.

"În același fel cum eu și Aiden o facem,veți afla,"am spus înainte să mă uit în prejur."Așa vor fi lucrurile acum,totul va fi dublat.Însemnând doi beta,doi delta,doi gama și lista continuă.Va trebui să lucrați cu oameni pe care nu i-ați mai întâlnit în viața voastră dar asta trebuie să facem pentru binele haitelor noastre.Știu că este greu și multe lucruri pe voi o dată și îmi pare rău dar nu e nimic ce putem face despre asta."Oamenii încă par pe muchie după ce am spus ,făcându-mă să oftez.

"E dificil și pentru noi,"Aiden a spus tare."Nu e un secret că noi ne-am detestestat unul pe altul până în punctul în care omorul ne-a a trecut prin mintea amândurora.Dar noi,pentru un motiv care mi-a scăpat,s-a adeverit că suntem perechi.E greu și nu e amuzant dar o facem să meargă sau măcar încercăm.Dacă noi măcar încercăm să facem asta să funcționeze avem șansa să facem cea mai extraordinară haită de pe planetă!"Asta pare să entuziasmeze oamenii puțin,câțiva strigând în aprobare."Nu vreți cu toții să fiți de neoprit,de necombătut?!Nu știu de voi toți,dar o haită cu dublu în orice ,nu cu un singur dar doi Alfa m-ar speria la nebunie."Asta a cauzat râsete și zâmbete să se împrăștie în întreaga cameră.

"Știu că putem face asta!Vom deveni cea mai grozavă haită pe care această lume a văzut-o vreodată!"Întreaga cameră s-a cutremurat de la strigăte de acord și entuziasm în timp ce toți au început să strige de bucurie în timp ce celebrează.Nu m-am putut abține și am zâmbit puțin la acțiunea lor,am fost puțin speriat că vor fi problematici dar toată lumea este bine.Am privit cum Aiden a continuat să îi entuziasmeze mai mult și mai mult,brusc s-a întors spre mine cu un zâmbet nesincer care m-a făcut să mă încrunt.

"Nu,nu,nu,"am avertizat în timp ce s-a apropiat rapid de mine.

"Da,da,da!",el a spus zâmbind în timp ce mi-a apucat mâna,trăgându-mă spre marginea scenei unde ne-a ridicat mâinile împreunate .Jur că aș muri de la răspunsul haitei noastre nebune,ignorând asta am zâmbit la ei în timp ce m-am uitat la oamenii mei.Fiecare dintre ei.

--

"Sunt atât de obosit,"am spus în timp ce eu și Aiden suntem întinși pe patul său.

"De ce au vrut atât de mulți să vorbescă după?"el a mormăit,rotindu-se în așternuturi."Măcar avem oameni pentru mâine."

"Trebuie să te trezești la patru pentru a cerceta terenul,noroc cu asta,"am spus cu un chicotit răutăcios.

"Doar voi dormi după,"el a spus obosit.

"Se pare că cineva a uitat de o clădire care e deschisă cinci zile pe săptămână,șase ore pe zi,servește mâncare vie,ocupată de adolescenți hormonali,"am spus râzând când a oftat în realizare.

"Rahat!"el a strigat nervos."Chiar am nevoie de educație?"

"Mai mult decât toți pe care îi știu,"am răspuns,râzând incontrolabil.

"Taci,"el a mormăit dar nu pot,după un minut de râs continuu el m-a tras la pieptul său,imediat liniștindu-mă ,corpul meu bucurându-se de contactul pe care mi l-am dorit toată ziua.

"Ce faci?"am întrebat uitându-mă în sus la el prin întunericul care ne înconjoară camera.

"Dorm,"el a spus în timp ce și-a înfășurat brațele în jurul taliei mele și strecurându-și picioarele între ale mele,forțându-mi unul de al meu în ale sale.Încet și cu grijă,mi-am lăsat brațele în jurul taliei sale,trăgându-mă mai aproape de el să îl pot mirosi.Eu și lupul meu ne înecăm fericiți în plăcerea pe care o simțim fiind în strânsoarea sa caldă,de câte ori ne atingem e ca și cum artificii sunt aprinse înăuntrul meu în timp ce imbolduri de electricitate trec prin întregul meu corp.

"Noapte bună Aiden."

"Noapte bună Jewels."

Continue Reading

You'll Also Like

17.1K 1.1K 22
Maria Henning este o fată simplă și crescută cu anumite reguli și secrete.Ea nu știe ,însă cineva o așteaptă pentru a o folosi împotriva cuiva ,iar...
825K 45.8K 61
Bella, o simplă adolescentă normală cu o viață aparent fericită. Totul este perfect și frumos până când este introdusă cu brutalitate și fără voia ei...
19.3K 1.5K 75
Volumul I al seriei Sânge Albastru De când era mică, Merliah, se afla sub semnul unui destin care îi punea viața în pericol la fiecare pas căci lumea...
882K 44K 30
Un Alpha Suprem primeste ca suflet pereche un Rogue. Atat iubirea cat si viata ei sunt in pericol atunci cand el se lasa condus de orgoliu si este pa...