Alpha Mates - Romanian Transl...

By Tippy446

4.4K 200 28

Julian Heil,cunoscut pentru inteligență și exteriorul calm.Ca și viitor Alfa al Haitei Luna Neagră,lui îi pas... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitulol 6
Capitulol 7
Capitulol 8
Capitulol 9
Capitulol 10

Capitulol 5

133 19 0
By Tippy446

Perspectiva lui Julian

Asta e atât de jenant,nu,cuvântul mai potrivit ar fi înjositor.

Stau în poala lui Aiden ,ținându-mă de el ca un copil care a avut un coșmar,de probabil o oră.Pentru a face lucrurile mai rele,chiar îmi place asta.

Îmi place senzația de a fi înbrațele sale ,inhalând mirosul său îmbătător pe care nu ar trebui să îl iubesc atât de mult.Acest miros stupid care pare să-mi arunce pe fereastră tot raționamentul ,cred că este cidru de mere și lemn de pin sau ceva de genul.

"Poate ar trebui.."am început.

"Yeah,"el a terminat.Am luat o ultimă inhalare din mirosul său înainte să-i dau cu ezitare drumul și să mă ridic."Uh,trebuie să îți iei câteva lucruri din camera ta,nu-i așa?"

"Yeah,"am spus înainte să merg în direcția camerei mele.Nici unul din noi nu a spus ceva,nu e ca și cum am avea ceva de spus.Cum am putea,noi doar am stat acolo îmbrățișându-ne și mirosindu-ne unul pe altul..nici măcar nu știu!

Când am ajuns în camera mea ,am împachetat o geantă cu câteva haine și produsele necesare.

"Cred că ești bine,"Aiden a spus din patul meu unde este întins în timp ce se joacă cu o minge.Mi-am verificat geanta de trei ori și eram pe cale să o verific încă o dată înainte ca el să mă oprească.

"Totuși nu te-am întrebat,"am răspuns,luând câteva din cărțile pe care le citesc înainte să mă ridic cu lucrurile mele.

"În sfârșit,"el a murmurat,ridicându-se din patul meu acum derajat și ieșind din cameră.Vreau să îl aranjez dar atracția stupidă mă împiedică de la a face asta,înjurând mental am alergat în spatele său lăsându-mi camera într-o stare atât de dezgustătoare.Am trecut prin casa haitei cât de repede și în liniște posibil,toți celebrează ,nu că ar fi ceva de celebrat.

Odată afară m-am îndreptat spre mașina mea dar Aiden mi-a apucat încheietura imediat,trăgându-mă de lângă ea.Contactul cu pielea lui a trimis acea senzație uimitoare de plăcere prin corpul meu.

"Vom folosi mașina mea,"el a murmurat,ținându-și strânsoarea pe mine.Am vrut să-i spun să-mi de-a drumul dar nu pot,se simte prea bine,pe lângă asta nu cred că el poate.Devine clar că o dată ce ne-am atins,devine aproape imposibil să ne dăm drumul unul altuia.

În mașină lupul meu a devenit incontrolabil.Mirosul său m-a acaparat din toate direcțiile,trimițându-mi pielea în flăcări.Mă simt ca și cum el mi-ar înconjura întreg corpul,aproape ca și cum m-ar atinge.Mă simt inconfortabil,foarte,foarte inconfortabil.

"Ce este în neregulă cu tine?"Aiden a întrebat în timp ce a condus printr-un drum privat pe care părinții noștri l-au construit pentru a comunica între haitele noastre.

"N-nimic,"m-am bâlbâit înainte să -mi curăț gâtul."Doar mă gândesc la ce voi face pentru cină."

"Rahat,"el a spus înaintă să facă o întoarcere bruscă ,punându-ne pe un drum principal departe de haite.

"Ce naiba!"am strigat,mâinile mele strângând de mânerul mașinii în timp ce înaintează pe șosea."Unde te duci?"

"Walmart",el a răspuns nonșalant,m-am holbat la el în confuzie în timp ce mintea mea încearcă să înțeleagă ce se întâmplă.

"Mergi la Target,"am spus încă nesigur de ce se întâmplă.

"Unde totul e dublat?Nu."el a spus cu un mic chicot.

"Dar eu-"

"Eu conduc deci mergem la Walmart."Un șir de înjurături mintale s-au desfășurat în mintea mea,încă nu sunt sigur de ce mergem la un supermarket.Am stat în aceeași ștare de confuzie până am stat în fața întrării cu un cărucior mare.

"Ei bine,intră,"el a spus,împingând un cărucior în direcția mea.

"Și să fac ce?"

"Ia-ți lucrurile vegetariene,"el a spus,evitându-mi ochii în timp ce se uită în jurul magazinului.M-am holbat la el,studiindu-l ,decizând împotriva comentariilor mele obișnuite,doar am început să împing căruciorul urmând în spatele lui.

Am mers printre rafturi,luând lucrurile obișnuite de care am nevoie pentu o masă simplă cu Aiden urmând în spatele meu liniștit.Am rămas așa până am ajuns la raftul cu gustări.

"Rulouri de scorțișoară!"Aiden a strigat,alergând și luând o cutie mare cu un zâmbet larg pe buzele sale.El arată ca un copil de cinci ani în timp ce zâmbește,aruncând-o în coș,când m-a prins holbându-mă la el zâmbetul său a dispărut.

"Ce?!"

"Nimic,"am spus,un zâmbet trăgând de colțurile buzelor mele.

"Nu îți place?Asta este?"

"Nu.Dar sincer Farmecul norocos e mult mai bun,"am spus,luând o cutie pentru mine înainte să plec de lângă raft.

"Retrage ce ai spus!"Aiden a cerut,urmându-mă repede.

"Nu o voi face,este adevărul,"am spus luând o cutie de suc.

"Ce e în neregulă cu tine?Stai,nu contează,este prea mult.Asta a fost o întrebare tâmpită,"el a spus cu un rânjet în timp ce s-a urcat în fața căruciorului.

"Dă-te jos,"am comandat dar el m-a ignorat,știind că nu va fi un câștig am continuat să împing.Privindu-l pe Aiden,am confirmat ceea ce mintea mea deja suspecta de câțiva ani deja.El este un copil la inimă cu cea mai mică atenție pe care am văzut-o vreodată și e mult prea ușor de amuzat.El a început să argumenteze cu mine de câteva ori dar ar fi renunțat imediat când ar fi văzut ceva ce vrea sau de câte ori un copil a căzut sau a început să plângă el ar fi râs ca și bastradul bolnav ce este.

"Asta ar trebui să fie suficient,"am spus,uitându-mă la căruciorul plin,el a dat din cap în aprobare în timp ce am mers spre casierul liber.După ce am argumentat despre cine va plăti am hotărât să împărțim.

"Pot spune cât de perfecți voi doi suneți împreună?",doamna veselă a spus cu un zâmbet .

"Nu,"am spus,luând câteva dintre pungi.

"Cred că îmi va fi rău,"Aiden a spus ,luând restul pungilor în timp ce am lăsat acum doamna tristă.

"Asta a fost atât de greșit,"am mormăit dezgustat în timp ce ne îndreptăm spre mașină.
"Știu",el a aprobat în timp ce a deschis portbagajul."Ca și cum...ce fel de persoană bolnavă ar spune asta?"un chicot mi-a scăpat pe buze la comentariul său în timp ce am pus plasele în portbagajul său.

"Urăsc oamenii ca ea.De ce sunt mereu atât de fericiți?Nimeni nu ar trebui să fie atât de fericit!"am mărturisit,încă zâmbind.

"Și eu!Ei sunt atât de enervanți,jur că ei ușurează curcubee,"el a spus ,trimițându-mă într-un râs nefamiliar în timp ce am închis portbagajul acum plin.El s-a holbat la mine în timp ce am continuat să râd chiar dacă încerc din răsputeri să mă opresc.

"Voi merge să pun cărucuiorul înapoi,"am spus,oprindu-mă încet din râs,fără să aștept răspunsul lui,m-am îndepărtat imediat.

Nu am mai râs așa de mult timp,un zâmbet încă este pe fața mea în timp ce am împins căruciorul cu celălalte.Simt atracția dintre noi trăgând de mine agresiv deci nu am irosit timpul pentru a mă îndrepta înapoi spre mașină.

"Ce faci afară atât de târziu singur frumusețe?",m-am întors rapid pentru a vedea un tip ieșind din umbre cu o duhoare dezgustătoare și un zâmbet desfrânat.

Ignorându-l m-am întors dar sunt oprit când m-am izbit în cineva.M-am uitat în sus pentru a vedea alt bărbat care nu era aici înainte,uitându-mă în jur am văzut mai mulți ieșind din umbre ca ciudații care sunt.

"Unde pleci?,"unul a întrebat atingându-mi obrazul ,am lovit-o făcându-l să fluiere încântat."Îmi place când sunt fioroși."

El a făcut o mișcare pentru a mă apuca dar am evitat-o ușor înainte să îl pocnesc chiar în obraz,pocnetul pe care l-am auzit îmi spune că nu va vorbi prea curând.Fără avertizare cu toții au venit spre mine,am luptat cu ei ușor,aruncând pumni și lovituri,doborându-i unul câte unul dar ei tot continuă să vină.

"Julian!"Vocea lui Aiden mi-a întrerupt concentrarea ,ochii mei întâlnindu-i silueta alergând spre mine.Un pumn în obraz m-a adus înapoi la realitate în timp ce altul m-a lovit într-o parte.Mi-am reluat poziția înainte să mă reconcentrez ,luptând cu ajutorul lui Aiden nu a durat mult să îi terminăm.

Fără să îmi de-a șansa să îmi reglez respirația,el mi-a apucat mâna în a sa,conducându-mă de lângă grupul acum de bărbați invalizi.M-am împiedicat în spatele lui în timp ce merge cu pași mari și rapizi.Înainte să pot răspunde,el m-a împins în locul șoferului înainte să intre în spatele meu.

Ochii mei s-au lărgit în surpriză când s-a strecurat sub mine înainte să mă îmbrățișeze strâns.Eram pe cale să îl împing dar am simțit seriile de valuri de îngrijorare și furie emanând de la el.Eziatant l-am îmbrățișat înapoi dar asta doar i-a făcut strânsoarea să se întărească.

"Tu idiotule de ce nu ai chemat după ajutor?"el a murmurat,strângându-mă ca și cum viața lui ține de asta.

"Nu am-"

"Sau să fugi!Sau să te ascunzi!Sau orice altceva!",el a spus,făcându-mi temperamentul să crească.

"Pentru că nu am avut nevoie de asta.Și eu sunt un Alfa!"am spus cu asprime,dându-mă pe spate pentru a mă uita la el cu furie care imediat a dispărut când ochii mei i-au întâlnit pe cei frânți ai săi.Ochelarii săi nu sunt nicăieri și mă holbez exact în ochii săi ,este pentru prima dată când îi văd cu adevărat ochii de vreme ce mereu poartă ochelari.Ei sunt maro dar au o tentă aurie în ei care e incredibil de frumos,nu am văzut niciodată așa ceva,este aproape hipnotizant .

"Am fost atât de speriat,"el a spus domol,aducându-mi atenția înapoi pe el."Niciodată nu am simțit teamă în acest fel,văzându-te în pericol...a fost prea mult."

Cuvintele sale m-au lăsat fără cuvinte în timp ce mă holbez la el,nu vreau să îl văd mizerabil și trist,mă rănește mai mult când este în acest fel.

Chiar încep să urăsc această prostie de împerechere.

"Îmi pare rău."Nu știu de ce îmi cer scuze dar este singurul lucru pe care îl pot spune.Ochii săi i-au căutat pe ai mei înainte să se uite la obrazul meu care se vindecă încet,agonia din ochii săi îmi face lupul să se vaite în disconfort în timp ce degetele sale trec peste pielea mea delicat.

Înainte să pot spune ceva,buzele sale mi-au găsit pielea,sărutând încet zona rănită.Am înțepenit în șoc ,senzația buzelor sale pe pielea mea trimite valuri nefamiliare de plăcere prin tot corpul meu.Buzele sale au rămas acolo făcându-mă să tremur involuntar în timp ce am apucat scaunul pentru suport,mâna sa strângându-mi talia în mod constant nu ajută cu emoțiile mele sălbatice.El și-a îndepărtat buzele,dar efectul încă aleargă agresiv în timp ce ochii săi s-au uitat înapoi în ai mei,el mi-a dat la o parte părul după ureche,dându-mi acea senzație delicioasă de plăcere în timp ce degetele sale trec peste urechile mele foarte sensibile.

"T-tu nu poți face a-asta,"m-am bâlbâit,strângând scaunul de piele.

"Scuze,corpul meu s-a mișcat după propria voință,"el a spus sincer,încă simt efectele și faptul că stau în poala sa din nou nu-mi ajută condiția.Mi-a luat ceva timp să mă calmez ,când am făcut-o m-am mutat repede în locul pasagerului,lăsând o respirație relaxată.

El a început să conducă în timp ce eu mă holbez pe fereastră,mâinile mele în secret trecând peste locul care este încă fierbinte de la buzele sale.

Am fost atât de concentrat pe senzație încât nu am realizat că suntem pe teritoriul haitei sale,până am parcat în fața casei haitei.Am făcut mici conversații ,luând cumpărăturile spre apartament,am explorat uimitorul apartament,asigurându-mă să nu merg prea departe,în timp Aiden pune mâncarea deoparte.Locul este cu adevărat drăguț,e surprinzător de curat cu mobilă puțină,mi-am așezat geanta într-un colț înainte să mă întorc în bucătărie.

"Sunt obosit deci mă duc în pat,tu poți găti și mânca sau orice,"el a spus întinzându-se în timp ce cască.

"Tu trebuie să mănânci,"am spus,făcându-l să se încrunte."O voi face deci doar stai jos."

"Nu am chef Julian."Am ignorat plăcerea pe care am găsit-o în felul în care numele meu a ieșit pe limba sa și m-am concentrat pe conversație.

"Legătura dintre perechi.Nu poți merge atât de departe,"am spus cu un rânjet în timp ce furie fumegă în ochii săi.

--

"Pentru cineva care nu mănâncă carne,faci un burger al naibii de bun,"Aiden a complimentat în timp ce ia o altă mușcătură din burger.

"Și pentru cineva căruia nu îi este foame,tu sigur mănânci mult,"am spus,câștigând o privire urâtă din partea sa de masă.

"Ce e asta?",el a întrebat,ignorându-mi comentariul.

"Mâncare,"am spus,mâncându-mi mulțimit salata Caesar.

"Haha,atât de amuzant,"el a spus înainte să termine ultima mușcătură din mâncarea sa.Am terminat nu mult mai târziu după,permițându-ne să mergem în pat.L-a murmat spre uimitorul dormitor principal care mi-a făcut gura să saliveze,jur că am văzut podeaua strălucind.E atât de curată.

"Mă duc să-mi fac un duș,"am spus,observând baia,el a încuviințat somnoros în timp ce m-am îndreptat spre baie.

Ezitant am lăsat ușa deschisă,am pășit repede în duș,îmbibându-mă în apa caldă .Când am început să moțăi am ieșit repede,mi-am periat dinții și m-am îmbrăcat cu un tricou confortabil înainte să mă întorc în dormitor.

Nesurprinzător,l-am găsit pe Aiden deja rostogolit în cearceafuri într-un somn adânc.M-am gândit la a dormi pe podea dar se întâmplă să-mi iubesc spatele iar canapeaua e mult prea mică pentru corpul meu lung,lăsând doar patul.

Oftând pentru mine am închis luminile rămase înainte să mă îndrept spre partea goală a patului,camera e încă clară cu luminile de noapte deci nu m-am împiedicat în nimic.

Inima mi s-a oprit când am ridicat pătura pentru a vedea un Aiden la bustul gol.Ochii mei au trecut peste mușchii săi pofticios înainte să ies din transă,gândindu-mă la bunica mea,m-am așezat în pat încercând cu disperare să ignor senzația la vederea copului său pe jumătate dezbrăcat pe care mi-o dă.M-am scufundat în salteaua confortabilă fericit în timp ce m-am întins pe spate,corpul meu iubind textura .

Astăzi a fost o zi lungă.Am devenit Alfa pentru haita mea,mi-am întâlnit perechea care s-a adeverit a fi un tip.Și nu orice tip,nu,l-am primit pe Aiden.Aiden Calderon.Apoi am aflat că nu putem fi separați,minunat,nu-i așa?Inteligent din partea Zeiței Lunii să o facă imposibil să fiu departe de persoana pe care o urăsc.

Și crema de pe prăjitura putredă!

Am stat în poala sa de două ori,îmbrățișând acest ticălos și mirosindu-l ca un dependent de cocaină.Agățându-mă de el,lăsându-l să-și treacă mâinile peste spatele meu și în jurul taliei mele.Lăsându-l să-mi sărute pielea!Totul a fost atât de greșit și dincolo de cumplit.

Dar asta nu schimbă faptul că am absolut iubit asta și vreau să se întâmple din nou...si din nou.....și din nou.

Continue Reading

You'll Also Like

323K 18.8K 46
Mi-am împins corpul spre al lui, buzele mele atingându-i urechea. - Care este numele tău? am șoptit înainte de a-i mușca lobul urechii. ...
28.2K 1.4K 81
Nu mă vrea. Nu mă iubește. Atunci de ce, de ce nu mă lasă să plec? În urma unei promisiuni făcute mamei ei, Selena Stuart ajunge la curtea celui mai...
32.7K 2.3K 18
Unsprezece ani au trecut de când Avery și Colton s-au întâlnit, construindu-și o viață doar a lor, împreună cu cei doi copii, bazată pe încredere și...
35.4K 3.2K 46
Elizabeth , o fată fără familie, crescută de o mătuşă care o exploata ajunge împotriva voinței ei slujnica celui mai crud om din Regatul Raynia, prin...