Alpha Mates - Romanian Transl...

By Tippy446

4.2K 198 28

Julian Heil,cunoscut pentru inteligență și exteriorul calm.Ca și viitor Alfa al Haitei Luna Neagră,lui îi pas... More

Capitolul 1
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitulol 5
Capitulol 6
Capitulol 7
Capitulol 8
Capitulol 9
Capitulol 10

Capitolul 2

304 18 1
By Tippy446

Perspectiva lui Aiden

Acest inteligent de rahat începe să mă calce pe nervi.

Am urât mulți oameni care au reușit să treacă prin calea mea și să trăiască,lista nu se termină,dar acest tip. Acest tip el a luat primul loc.El trebuie doar să-și deschidă gura și știi că o prostie va ieși.

Mă refer,înțeleg,ești inteligent,citești dicționarul înainte de culcare ,nu poți omorî nici un iepure,dar Dumnezeule asta nu înseamnă că trebuie să te comporți ca un nenorocit de nivel A în fiecare zi.

"Ce naiba!",o voce a spus când m-am lovit în cineva,trimițându-l direct pe jos.

"Scuze Emitt,"am spus oferindu-mi mâna pe care bucuros a acceptat-o ,ridicându-se în picioare.

"Lasă-mă să ghicesc,Julian."Am mârâit la mențiunea acelui bastard."Okay,ce ar fi dacă am uita de el și ne-am îndrepta spre clasă,"el a spus ,împingându-mă spre laboratorul de biologie.

"Urăsc biologia,"am mormăit în timp ce am intrat în clasa goală,mai sunt câteva minute din pauza de prânz deci evident că nimeni nu e aici.

"Dacă urăști biologia atât de mult,de ce e singurul subiect la care ai cel mai mare calificativ?"el a întrebat,strângându-și brațele în timp ce m-am așezat pe locul meu obișnuit din spatele clasei."Științele sunt ca și târfa ta,totuși tu le urăști pe toate."

"Este cum este,"am spus cu o ridicare din umeri care l-a făcut să ofteze în timp ce s-a așezat pe locul de lângă mine ."Încoronarea e în căteva zile frate,va fi uimitor!"am spus scuturându-i umerii viguros.

"Calmează-te Incredibilule Hunk,"el a spus,făcându-mă să mă încrunt."Nu mă înțelege greșit,și eu sunt fericit,dar sunt mai mult îngrijorat de vărsarea de sânge care va avea loc.Tu și Julian împreună într-o zi ca aceasta,are cuvântul catastrofic scris peste tot."El a spus cu un râs agitat în timp ce își scarpină spatele capului."Prima mea zi ca beta și va fi înecată în sângele tău."

"Încetează să fii atât de dramatic,nu va fi atât de rău",am spus făcându-l să se încrunte în timp ce se uită la mine prin mâinile sale.
"De ce ești atât de calm în legătură cu asta?",el a întrebat cu ochi îngustați,"Ce naiba plănuiești?"

"Nimic!",am spus sincer,"Încerc abordarea optimistică,ma a spus că dacă voi încerca o abordare mai ușoară în viață aș fi probabil mult mai relaxat."

"Unul ar putea spera,"a murmurat Emitt în timp ce a sunat clopotul,nu mult timp după alți studenți au început să intre în clasă,inclusiv un rozător cu păr lung.

Este singura oră pe care o avem împreună și îi mulțumesc Zeiței Lunii în fiecare zi că se descurcă groaznic la tot ce este legat de știință.Folosesc orice oportunitate de a-i freca asta în față,cât de bun sunt la lucrul la care el nu se pricepe,e cel mai bun sentiment să îi simt încruntătura în lateralul feței mele după ce răspund la fiecare întrebare corect și chiar și la cele adresate profesorului.Știu faptul că acel creier al său nu poate accepta asta,deci desigur că fac asta tot timpul.

"Toată lumea,proiect în grup!",profesoara a anunțat,făcând clasa să erupă în mormăieli,a mea fiind cea mai zgomotoasă."Încetați să vă mai plângeți,îmi provoacă o durere de cap,voi fi corectă,veți lucra în perechi.Veniți în față și luați-vă numărul,cine are același număr ca voi e partenerul vostru."

Am așteptat până toți și-au luat propriul număr înainte să îl iau pe al meu,numărul opt.Am căutat în jurul clasei,întrebând de un număr opt,care încet pare să nu existe.Idiotul pompos o întreabă pe Dna Maxine să schimbe numărul dar nu-mi pasă suficent de mult încât să continui să ascult deci am continuat să mă uit în jur.Când am realizat că toți și-au găsit partenerul,m-am îndreptat înapoi spre biroul profesoarei,puțin frustrat din cauza timpului pe care l-am irosit.

"Nu pot găsi numărul opt,"am spus făcând-o să-și rotească ochii.

"Rapunzel de aici e numărul opt,"i-am urmărit degetul pentru a găsi un Julian care arată plictisit.

"Oh Dumnezeule nu!",m-am plâns,întorcându-mă înapoi spre profesor."Uite Johanna,sunt studentul tău cel mai bun.Fă-mi o favoare și schimbă-mă cu altcineva,nu pot fi cu acest idiot!El nu poate să denumească măcar o celulă!"

"Măcar eu pot spune pe litere celulă!"Julian a strigat din spatele meu,mi-am ridicat degetul mijlociu fără să mă întorc în timp ce am continuat să mă uit la profesoara mea clar amuzată.

"Te iubesc Aiden,chiar o fac,ești unul din cei mai buni studenți ai mei pe care i-am avut vreodată.Acest tip are nevoie de ajutorul tău ,disperat,îmi pare rău dar trebuie să rămâi cu el,"ea a spus cu un zâmbet .

"Ce ți-am făcut vreodată?"am spus uitându-mă la tavan,mi-am luat nervos locul lângă creatura dezgustătoare în timp ce mi-am scos carnetul și un pix,încercând cu disperare să ignor acest miros scârbos pe care îl posedă.

"Proiectul este destul simplu,voi trimite instrucțiuni pe email pentru că nimeni nu are timp să printeze aceste lucruri.Trebuie să alegeți un animal din regiunea noastră și să îl studiați de aproape,vreau să știu fiecare lucru mic despre ele,nici un detaliu nu este prea mic.Ar fi mai bine dacă ar fi din orașul nostru să îl puteți studia bine vizual de asemenea,asigurați-vă să puneți tot efortul în asta,e un mare procentaj din media voastră.Puteți petrece restul orei alegând subiectul,"ea a spus înainte să scoată o revistă și să citească,clasa a erupt în conversații dar am rămas liniștiți.Nu vreau să respir același aer ca și el,să nu mai vorbesc de a face un proiect împreună,dar nu voi lăsa cea mai bună materie a mea să se ducă doar din cauza tâmpitului de lângă mine.

"Voi face totul și îți voi pune numele pe el,"am murmurat,nederanjându-mă să mă uit la el.

"Ce?Nici gând,vreau și eu să fac ceva,"el a spus,făcându-mă să-mi rotesc ochii atât de sus încât am crezut că vor rămâne blocați.

"Dacă tu ajuți,vom eșua.Tu nu poți face știință ,să nu mai vorbim de bio.Îngroapă-ți mândria pentru o dată și lasă-mă să fac lucrul ăsta nenorocit,"am spus sperând că va renunța.

"Nu!"Aproape i-am smuls capul în timp ce m-am întors cu fața spre el,ochii mei strălucind în spatele ochelarilor mei."Trebuie să încerc,voi învăța."

"Oricum,trage-mă în jos cu tine,"am mârâit în timp ce el și-a arătat caninii extinși în egală agresiune."Calmează-te Jewels,cineva te poate vedea."El imediat și-a acoperit gura în timp ce s-a uitat urât la mine,făcându-mă să rânjesc.

"Spun să facem lupii,"el a spus după mâna sa.

"Sigur,e o mică haită la marginea terenului meu.Îi putem studia."El a dat din cap în aprobare în timp ce am scris note în carnetul meu.

"Chiar sper că vei muri într-ozi."Și aici este,nu poate lăsa un moment să treacă când sunt liniștit.

"Și eu chiar sper că perechea ta te va respinge vineri,degetele încrucișate,"am spus sarcastic,trimițând înapoi privirea pe care o trimite în direcția mea.

--

"El merită să fie ars de viu,"am spus în timp ce eu și tatăl meu ne jucăm baschet în curtea haitei.

"Nu spune asta!,"el a mustrat,făcându-mă să oftez în timp ce în sfârșit am marcat."Dacă voi băieți doar ați îngropa toporul pariez că ați fi buni prieteni."

"El mi-a ars camera de artă!,"Am strigat când mi-am amintit nenumăratele picturi pe care le-am piedut în acea zi,ore și ore de muncă distruse.Tot ce am avut drag nu a fost nimic mai mult decât cenușă în câteva minute.

"Pentru că i-ai tăiat părul,"el a ripostat ,făcându-mă să pufăi.

"I l-am dat Încuietorilor de dragoste,am făcut un pacient cu cancer foarte fericit,"am spus zâmbind mândru.

"Încă a fost greșit,ideea este că dacă tu nu vrei să îți petreci viața urând persoana de care ai nevoie tu trebuie să treci peste,"el a spus marcând,terminând jocul cu el ca și câștigător."Tu deja ai un temperament,nu-l lăsa să te conducă pe drumuri de nerecunoscut."

"Da dle Phil,"am spus înainte să mă îndrept spre casa haitei și în camera de zi care este înecată în cupluri,imediat m-am întors și am mers direct spre camera mea.Aproape totul este în cutii de vreme ce mă pregătesc să mă mut în apartamentul pentru Alfa curând,am simțit un zâmbet făcându-și calea pe buzele mele în timp ce m-am gândit la a fi Alfa.Sunt practic Alfa în orice dar nu în nume și cu perechea mea lângă mine voi fi unul dintre cei mai mari Alfa pe care această lume i-a văzut.

Nupot aștepta să întâlnesc frumusețea

Continue Reading

You'll Also Like

225K 13K 48
3.01.2017- #8 în Vârcolaci 7.03.2017- #9 în Vârcolaci 9.03.2017- #6 în Vârcolaci
63.3K 6.1K 61
Trăiesc vremuri periculoase. Esther şi Cayden ajung să se reîntâlnească dupa ani în care au fost separați. Esther, o lupoaică care are mai multe răni...
882K 44K 30
Un Alpha Suprem primeste ca suflet pereche un Rogue. Atat iubirea cat si viata ei sunt in pericol atunci cand el se lasa condus de orgoliu si este pa...
182K 11.5K 37
▶"Ce cauta doi Rogue fara armata pe teritoriul meu?" Nici eu si nici Ethan nu aveam de gand sa spunem nimic. Nu facusem nimic grav, dar preferam sa t...