ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

By MYSTIQUECOSMOS

91.8K 13.3K 662

Η ζωή της Χριστίνας αλλάζει δραματικά μετά από ένα ατύχημα. Από την στιγμή που συνήλθε στο νοσοκομείο μπορούσ... More

Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Κεφάλαιο 46
Κεφάλαιο 47
Κεφάλαιο 48
Κεφάλαιο 49
Κεφάλαιο 50
Κεφάλαιο 51
Κεφάλαιο 52
Κεφάλαιο 53
Κεφάλαιο 54
Κεφάλαιο 55
Κεφάλαιο 56
Κεφάλαιο 57
Κεφάλαιο 58
Κεφάλαιο 59
Kεφάλαιο 60
Κεφάλαιο 61
Κεφάλαιο 62
Κεφάλαιο 63
Κεφάλαιο 64
Κεφάλαιο 65
Κεφάλαιο 66
Κεφάλαιο 67
Κεφάλαιο 69
Κεφάλαιο 70
ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Κεφάλαιο 68

1K 151 17
By MYSTIQUECOSMOS

Ο Αλέξης κοίταξε οργισμένος τον αδερφό του: " Γιατί  το έκανες αυτό στην Αυγή;" Μόλις έφτασε στο παλάτι είχε τρέξει κατευθείαν στον αδερφό του που τον κοίταξε απαθής.

"Νομίζεις οτι θα της επέτρεπα έτσι εύκολα να φύγει; Αυτά που διακυβεύονται είναι πολύ σημαντικά για να την αφήσω να μου ξεφύγει."

"Τι της έδωσες; Είδα τους στρατιώτες να την αναγκάζουν να πιει κάτι."

" Μην ανησυχείς, είναι υπνωτικό. Απλά δεν θα της επιτρέψει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της. "

"Γιατί την αναγκάζεις να κάνει κάτι που δεν θέλει; Θα μπορούσες απλά να μιλήσεις μαζί της ή να προσπαθήσεις να κερδίσεις την καρδιά της."

Ο Κωνσταντίνος τον κοίταξε οργισμένος: " Και νομίζεις οτι θα μου έδινε  την ευκαιρία; Η Αυγή είναι ερωτευμένη μαζί σου. Έχω δει πως κοιτάζεστε. Λυπάμαι αδερφέ αλλά αυτή η γυναίκα πρέπει να γίνει δική μου πάση θυσία."

Ο Αλέξης δεν μπορούσε να πιστέψει οτι ο αδερφός του τα έκανε όλα αυτά γνωρίζοντας οτι υπήρχαν αισθήματα ανάμεσά τους.

Ξαφνικά άκουσε πίσω του μια γνωστή φωνή: " Μην ανησυχείς βασιλιά μου. Η Αυγή θα κάνει αυτό που θες."

Ο Αλέξης γύρισε και είδε τον Νέστορα να στέκεται μπροστά από την πόρτα.

"Εσύ!!! Πως τολμάς να εμφανίζεσαι μπροστά στον βασιλιά! Φρουροί!!"

Ο Κωνσταντίνος σήκωσε το χέρι του για να τον σταματήσει: " Δεν χρειάζεται. Ο Νέστορας είναι εδώ για να με βοηθήσει να ελέγξω την Αυγή."

Ο Αλέξης αισθάνθηκε τα μηνίγγια του να χτυπάνε από θυμό.


Πιο πριν ο Κωνσταντίνος τον είχε αιφνιδιάσει στέλνοντας στρατιώτες να τον ακολουθήσουν. Εκείνος ήταν βυθισμένος στις σκέψεις του, παρακολουθώντας την Αυγή να κοιμάται εξαντλημένη. Όταν αντιλήφθηκε τους άντρες που τον είχαν περικυκλώσει ήταν ήδη αργά.Τα όπλα των αντρών ήταν στραμμένα επάνω του και αν ήθελε να μπορέσει να βοηθήσει την Αυγή έπρεπε να τους ακολουθήσει, εξοικονομώντας χρόνο. Λίγο πριν βγει από την σπηλιά είδε τους άντρες να ορμάνε επάνω της και ενώ κάποιοι την κρατούσαν, ένας από τους εκείνους έριξε κάτι στο στόμα της από ένα μπουκαλάκι. Εκείνη ήταν πολύ ξαφνιασμένη για να αντιδράσει. Ο Αλέξης πάλαιψε για να πάει κοντά της αλλά οι άντρες γύρω του δεν του το επέτρεψαν. Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν μπόρεσε να ξαναδεί την Αυγή.

 Αργά το βράδυ, ο Αλέξης προσπάθησε να βγει από το δωμάτιό του αλλά ο αδερφός του είχε βάλει παντού φύλακες  και εκείνος δεν ήθελε να τους φέρει σε δύσκολη θέση αφού ήξερε ότι απλά υπάκουγαν σε εντολές.  Έπρεπε να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με την Αυγή γιατί φοβόταν οτι βρισκόταν σε κίνδυνο όχι τόσο από τον αδερφό του όσο από τον ίδιο τον παππού της.


Η Αυγή άνοιξε αργά τα μάτια της. Βρισκόταν πίσω στο δωμάτιό της στο παλάτι του Κωνσταντίνου.  Αισθανόταν όλο της το σώμα μουδιασμένο και το μυαλό της ήταν θολό σα να είχε πιει. Το δωμάτιο φωτιζόταν μόνο από το φως του φεγγαριού που έμπαινε από το παράθυρο.  Ανακάθισε στο κρεβάτι της και κούνησε το κεφάλι της προσπαθώντας να συνέλθει. Σήκωσε το χέρι της και προσπάθησε να δει αν είχε ακόμη τις δυνάμεις της αλλά δεν έγινε τίποτα.

"Μην προσπαθείς. Το φάρμακο που ήπιες δεν ήταν μόνο υπνωτικό. Έχει κλειδώσει τις δυνάμεις σου."

Τινάχτηκε τρομαγμένη. Η φωνή ήταν του Κωνσταντίνου, που καθόταν σε μια πολυθρόνα μέσα στις σκιές.

"Σε περίμενα να ξυπνήσεις γιατί πρέπει να μιλήσουμε." Είπε εκείνος και σηκώθηκε όρθιος.

Η Αυγή έβαλε τα πόδια της στο πάτωμα  και προσπάθησε να σηκωθεί αλλά ήταν πολύ αδύναμη και κάθισε πίσω.

" Λυπάμαι για την κατάστασή σου αλλά δεν μπορώ να σου επιτρέψω να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις σου. Καταλαβαίνεις τον λόγο..."


"Το σχεδιάσατε μαζί με τον Αλέξη όλο αυτό;" Ήταν περισσότερο διαπίστωση παρά ερώτηση.

Ο Κωνσταντίνος φάνηκε να χαμογελάει: " Ο αδερφός μου είναι πάρα πολύ χρήσιμος. Αν του δώσω διαταγή, θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλω. Έτσι έμαθε από μικρός. Ο πατέρας μου έμαθε στα αδέρφια μου οτι θα έπρεπε να είναι βοηθοί του έργου μου."

"Συγχαρητήρια. Είσαστε αξιόλογη οικογένεια!" Είπε ειρωνικά.

"Καταλαβαίνω την πίκρα σου. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί κανείς οτι ο άνθρωπος για τον οποίο έχει βαθιά αισθήματα τον έχει προδώσει. Τέλος πάντων ξέχασέ τον τον Αλέξη τώρα. Το θέμα είμαστε εμείς."

"Σου το είπα οτι δεν υπάρχει εμείς. "

"Χμμ! Αυτό δεν είναι καλό. Βλέπεις αν δεν είσαι υπό την προστασία μου ο Νέστορας δεν πρόκειται να σε αφήσει να του ξεφύγεις."

Η Αυγή τον κοίταξε με περιφρόνηση: " Θα έπρεπε να το περιμένω οτι συνεργάζεσαι με τον Νέστορα. Φαντάζομαι οτι αυτός ευθύνεται για το περίεργο φίλτρο που μου έδωσες."

"Ναι η αλήθεια είναι οτι ο παππούς σου μπορεί να μην έχει ιδιαίτερες δυνάμεις αλλά είναι ειδικός στα φίλτρα. Ο παππούς σου θέλει τις δυνάμεις σου αλλά εγώ θέλω εσένα χωρίς τις δυνάμεις σου. "

"Και ποιο είαι το σχέδιό σου;"

"Κοίταξε θέλω να σε παντρευτώ ώστε στο μέλλον να ενώσω τα δύο βασίλεια.  Βέβαια για να γίνει αυτό ο γάμος θα πρέπει πρώτα να πάρει ο παππούς σου τις δυνάμεις σου. Αν δεν θέλεις να με παντρευτείς απλά θα σε αφήσω στα χέρια του Νέστορα με την εντολή να μην σε σφήσει ποτέ να επιστρέψεις στον πατέρα σου. Βλέπεις αυτός είναι ένας τρόπος για να προκαλέσω ένα σοβαρό πλήγμα στον Σίμο και να τον κρατάω στο χέρι. Σε αφήνω να το σκεφτείς. Μπορείς να μου απαντήσεις αύριο για την απόφασή σου."




Continue Reading

You'll Also Like

293K 10.1K 39
𝓲'𝓶 𝓬𝓸𝓿𝓮𝓻𝓲𝓷𝓰 𝓶𝔂 𝓮𝓪𝓻𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓪 𝓴𝓲𝓭 𝔀𝓱𝓮𝓷 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝔀𝓸𝓻𝓭𝓼 𝓶𝓮𝓪𝓷 𝓷𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲 𝓰𝓸 𝓵𝓪 𝓵𝓪 𝓵𝓪 Αμαρρυλίς δεκαεφτ...
17.6K 1.3K 15
"Άφησε με να σε αγαπήσω, να σε αγαπώ ακραία." Εκείνος εκδικητικός και παθιασμένος. "Δεν είσαι ικανός να αγαπάς." Εκείνη αδίστακτη και θαρραλέα. Ένα...
91.8K 13.3K 71
Η ζωή της Χριστίνας αλλάζει δραματικά μετά από ένα ατύχημα. Από την στιγμή που συνήλθε στο νοσοκομείο μπορούσε να δει και να ακούσει πράγματα που κα...
108K 6.7K 47
«Φοβάσαι;» Την ρώτησε με την βαριά αλλά ταυτόχρονα τόσο γοητευτική φωνή του. «Όχι» απάντησε εκείνη μονολεκτικά χωρις να σκεφτεί καλά την απάντηση που...