Kendrick

By DakotaFurtwangler

182K 15.4K 2.5K

Cum crezi că arată fericirea, când tu ești predispus doar eșecului? Cum crezi că vei supraviețui, când ai dev... More

Kendrick
Distribuție
Trailer
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Epilog

Capitolul 25

3.4K 386 80
By DakotaFurtwangler

TEGAN HAYES

Greșeala pe care era s-o fac.

Apariția lui Kendrick m-a derutat, însă m-a și surprins. În momentul acesta, tot ce-mi doresc este ca Rico să plece, deoarece nu am suficient răgaz să-i am pe amândoi aici, în fața mea, știind circumstanțele în care s-au mai întâlnit cei doi de cele mai multe ori. Înghit în sec, însă totul este pentru moment, căci Gomez alege să se refugieze departe de noi, mergând și discutând cu tata și unchiul Daniel. Ivirea sa bruscă lângă bărbații mai în vârstă ai casei, îl face pe tata să-și rotească privirea spre noi iarăși, atribuindu-mi cea mai tristă față pe care el poate să o facă.

Mă întristez și eu, dar asta se datorează faptului că l-am dezamăgit din nou cu alegerea mea. Totuși, sper ca într-o bună zi, să poată înțelege cât de mult țin la Kendrick, cu toate că am în continuare rețineri în legătură cu sentimentele sale și cu fidelitatea pe care o are față de mine. A trecut destul de mult timp de când el a plecat de acasă, iar întoarcerea sa la o oră ca asta îmi pune mii de semne de întrebare.

— Cum a fost discuția cu tatăl tău? mă interoghează el, șoptindu-mi la ureche.

— A fost... intensă, murmur, nedorind să știe că am avut și o discuție legată de mine și de el.

Mai ales despre acesta și toate cuvintele deloc frumoase pe care omul ce m-a crescut i le-a spus la adresa lui, într-un mod indirect.

Nu știu cât de bine l-am putut minți, deoarece nu sunt bună la asta, însă el pare că nu vrea să mă mai interogheze cu privire și la altceva. Dar pe mine mă mănâncă limba, iar acest lucru mă îndeamnă să-l întreb cu gelozie și îngrijorare, ca o iubită adevărată ce sunt.

Dar iubită adevărată? Kendrick nu m-a întrebat dacă aș vrea să fiu iubita sa oficială, de unde până unde am ajuns tocmai eu la concluzia asta?

Sunt prea îndrăgostită ca să mai fiu conștientă de ceea ce scot pe gură.

— Tegan, vreau să te întreb ceva, dar haide înăuntru. Nu-mi place modul în care tatăl tău mă privește.

Inima începe să-mi bată brusc înnebunesc de tare, palmele încep să-mi transpire, iar un fior provocat de ușoara respirație a sa pe care am simțit-o pe gât, îmi face instant pielea ca de găină. Mâna sa urcă încet pe brațul meu, trasând cu degetul arătător conturul venelor mele destul de bine pronunțate. Gestul său îmi face tot corpul să reacționeze într-un mod în care nu aș fi crezut că voi putea vreodată, totul îndemnându-mă spre păcatul pe care îl posedă el.

Mâna îi coboară la fel de încet precum a și urcat mai înainte, oprindu-se asupra palmei mele pe care o ia încet într-a lui. Zâmbesc subit până la urechi în sinea mea și mă las condusă de către el spre interiorul casei, sub privirile confuze, furioase sau chiar fericite ale celor prezenți.

Până la urmă nu contează ceea ce cred ceilalți sau nemulțumirile lor spuse prin priviri, dacă eu sunt fericită cu această alegere, e tot ce contează. Înțeleg că, odată ce mă voi expune cu el în calitate de iubit, oamenii vor începe să bârfească și să fie de părere că este greșit. Suntem veri vitregi, nu există vreun grad de rudenie care să împiedice tot ce se petrece între noi.

Asta e de reținut pentru toată lumea.

— Deci ce voiai să mă întrebi? îl chestionez, atunci când intrăm în interiorul casei.

Firișoarele electrice pe care le simt pe mâna mea nu se opresc, deoarece atingerea sa este încă prezentă. Îmi întorc tot corpul spre el, acum fiind amândoi unul în fața celuilalt, ținându-ne de mână așa cum am făcut-o în tot acest demers.

Îl văd ușor îngândurat, trăgând aer adânc în piept, pesemne că se chinuie să rostească acea întrebare. Dacă este ceea ce cred eu, atunci aud deja cum cântă Cupidon la vioară în sinea mea, și dacă nu este ceea ce vreau să aud, atunci nimeni și nimic nu cântă. De fapt, nimic nu se întâmplă, doar o să fie prezent acel sentiment de parcă mi-ar cădea un asteroid direct în cap.

Am să fiu lovită pe deplin de o realitate cruntă, demonstrându-mi că visele mele au fost doar atât și nimic mai mult.

— E ciudată rău situația în care mă aflu acum, mai ales după tot ce ți-am făcut, surâde scurt, lăsându-și pentru puțin timp privirea în pământ, de parcă e scârbit de el însuși. Însă vreau să știi că, indiferent de câte greșeli am să fac, tot voi continua să țin la tine chiar dacă tu, probabil, nu o să mai vrei să ai vreo legătură cu mine.

Ce vrea să însemne asta? E un fel de a-mi spune că a greșit, sau că urmează să o dea în bară? Pentru că mie așa îmi sună.

— Kendrick, ce vrei să spui cu asta? întreb pe un ton mai bâlbâit, privindu-l în ochi cu intensitate.

— Nimic, răspunde repede, văzând pe chipul său o ușoară nesiguranță. Vreau doar să știi asta, îmi comunică, afișând un zâmbet slab. Și vreau să mai știi că, ireal de crezut, dar da. Te iubesc mult.

Clipesc des și încerc să dau un replay al memoriei de acum câteva secunde, căci sigur urechile nu mi-au auzit bine. Cred că e a doua oară când îl aud spunând asta, iar eu mă pierd cu firea și cad în această plasă a sa, care îmi pare a fi reală, cât se poate de sinceră.

Totuși, cât de adevărat este ceea ce el mi-a spus? Mă iubește, după toate lucrurile rele și bune pe care mi le-a făcut?

— Vreau să încercăm să fim mai apropiați, să încercăm să formăm un cuplu, o relație vreau să zic. În ciuda reacțiilor pe care, cel mai probabil, ceilalți o să le aibă.

Și da, îl aud pe Cupidon cum cântă la vioară. Inima îmi bate din ce în ce mai tare, iar un sentiment greu de descris mă apasă, putând să-l descriu doar prin următorul gest pe care îl fac.

Mă arunc în brațele sale dintr-odată și îmi împreun mâinile după gâtul său, trăgându-l cu pasiune tot mai aproape de mine, iar gurile noastre contopindu-se și amintindu-ne de celelalte dăți în care ne sărutasem. Își mijește ochii de uimire în timpul sărutului, dar nu se retrage și nici nu pune în vreun fel o barieră între noi. Ba din contră. Îmi răspunde la fel de prompt precum o fac eu, amândoi fiind acum parte din altă lume. O lume doar a noastră, unde ne-am putea scrie povestea de dragoste.

Gurile ne sunt atât de încinse, încât nici pompierii nu cred că ar putea să stingă focul acestora. E focul mocnitor al iubirii, al sentimentelor noastre puternice și greu de stăpânit.

Își pune mâna pe capul meu, aducându-mă și mai aproape pentru a adânci sărutul și obținând din partea mea un icnet de surprindere, deoarece nu sunt deloc familizată cu acest fel de săruturi. Limba sa încearcă să se strecoare printre buze și dinți pentru a ajunge în interior, și deși habar nu am ce să fac, nu ezit și îi ofer acest privilegiu. Îi permit suficient încât să mă învețe tainele unui sărut adevărat, plin de iubire, dar și încărcat de dorință, iar el asta face. Mă ghidează cu precizie asupra sărutului cu limba ce, cândva, mi se părea dezgustător.

Din dorința de a explora mai multe tărâmuri noi, neobișnuite mie, o mână de-a mea i se strecoară pe sub tricou, atingându-i abdomenul fără pic de grăsime sau de mușchi atât de proeminenți precum a altora. Am adorat mereu asta la el, că nu s-a chibzuit să facă ceva pentru a-și mări corpul — cu toate că el este unul dintre coechipierii echipei de fotbal american —, asta denotând faptul că a fost întotdeauna un băiat simplu, dar cu un trecut zbuciumat.

— Merg până la baie, mami! strigă micuțul Tommy de afară, iar eu îmi retrag ca arsă mâinile de pe trupul fratelui său.

— La naiba! scrâșnește din dinți cel din fața mea, simțindu-mă brusc luată pe sus de către brațele sale. Nu-mi voi lăsa frații sau pe oricine altcineva să ne strice momentul. Nu le voi permite.

Afirmația sa mă face să zâmbesc, iar când trupul micuțului său frate se vede prin perdeaua luminată de felinarele de afară, îl rog pe Kendrick să urce cât mai repede scările cu mine în brațele sale, deoarece nu-mi doresc să fim surprinși în asemenea moment. Nu că Tommy ar avea ceva împotriva noastră ca și cuplu, doar că e micuț și nu ar fi decent pentru el să-și privească fratele cum se giugiulește cu verișoara sa vitregă.

Ar fi și greșit să ne surprindă în ispostaze deloc convenabile unui copil de cinci ani, iar un lucru este cert. Nici eu și nici el nu ne dorim să mai primim o etichetă greșită din partea părinților, și nici să-i explicăm în vreun fel situația micuțului cu părul ca de aur.

Înainte ca Tommy să poată face vreun pas în interior, Kendrick mă cuprinde mai bine și aleargă cu mine pe scări în sus. Arunc o scurtă privire în urma sa, auzind pașii mărunți ai micuțului cum se îndreaptă spre scările pe care noi încă încercăm să le urcăm, însă o dorință arzătoare mă apasă în zona dintre coapse și mă chibzuiesc să scap de asta. Strâng cu putere de picioare ca să elimin sentimentul nou apărut, însă parcă am făcut mai rău. E din ce în ce mai prezent acolo jos, iar băiatul care mă cară asemeni unei prințese și-a cam dat seama de asta, căci un mic rânjet îi apare pe chip.

— Mai rezistă puțin, îți promit că am să-ți ofer una dintre cele mai frumoase plăceri ale vieții. Te voi ajuta să ai primul și cel mai bun orgasm avut.

Cuvintele sale mă fac să-mi îndes capul în scobitura gâtului său și să las roșeața să se instaureze în obraji. Mă simt ca o fată venită de la mănăstire, atât de rușinoase mi se par cuvintele sale și nepotrivite. Însă puțin mai încolo, o să simt mai tare decât acum ce înseamnă cu adevărat să-l auzi pe Kendrick Jones rostind cuvinte nepotrivite și practicând lucruri de acest fel.

Când ajungem la etaj, Kendrick deschide cu piciorul ușa camerei mele și mă cară înăuntru, așezându-mă domol pe patul meu moale. Se repede asupra ușii dormitorului și cea a balconului, închizându-le cu cheia, gesturile sale demonstrând că vrea să avem parte de intimitatea necesară. Revine iarăși în fața mea și adoptă o privire ca de animal ce-și vânează prada de mult timp, acum având ocazia s-o facă. Stau și-l privesc, strângându-mi tot mai tare picioarele și sperând că am să opresc pulsația provenită din zona intimă. Nu sunt sigură dacă vreau asta, însă am ajuns la o vârstă la care toată lumea o face și de cele mai multe ori, o fac cu persoana iubită, iar el pentru mine este cel potrivit. Cel pe care îl iubesc.

Dar cum este și în cazul verișoarei mele, știu despre băieții cu care a fost și faptul că a mers mai departe cu ei, încât a avut parte de astfel de momente, dar pentru ea nu a fost niciodată vorba de dragoste. La ea totul se rezuma la a face sex și atât.

— Pari îngândurată, constată el, așezându-se pe marginea patului, însă privind asupra lucrurilor din camera mea. Dacă consideri că nu este deloc bine ceea ce este pe punctul de a se întâmpla, o să renunțăm.

Să renunțăm? Nu vreau să fac asta. Cu toate că mă simt rușinată să-i contrazic cuvintele și să-i spun că nu vreau să renunțăm, uite că am s-o fac. Trag aer adânc în piept și îmi lipesc mâna de obrazul său, atingându-l fin și simțindu-i finețea și lipsa vreunei cicatrici.

Dumnezeu l-a ferit de pericole.

— Nu vreau să renunțăm, o spun cu tot curajul pe care îl am, privindu-l cu seriozitate.

După ce rostesc, Kendrick își mută ochii prin toată camera mea, de parcă ceva sau cineva ar fi aici, însă suntem doar noi doi. Ochii săi denotă o tristețe aparte, ceva ce pare să-l pună pe sperieți, însă scutură brusc din cap frenetic și revine la starea avută adineauri.

Sunt nedumerită în privința stării sale, ba chiar l-aș chestiona despre asta, dar am înțeles că nu-i plac prea multe întrebări.

— Știi că o să te doară, nu? Așa este la început, îmi vorbește iarăși îngrijorător.

Îmi amintesc despre tot ce mama îmi spusese, iar un sentiment de timorare mă acaparează, însă îl am pe el alături de mine. Dacă mă avertizase în privința acestui amănunt important, sigur va avea să fie gentil și să se muleze după faptul că nu am mai făcut-o niciodată.

— Da, dar nu o să-mi pară rău de ceea ce am să simt, atât timp cât o fac cu tine, răspund, ridicându-mi de una singură încet tricoul pe care îl port.

Gestul meu este ceva nesăbuit probabil, însă am învățat că, dacă nu face el primul pas în niciun fel, fă-l tu, indiferent că ai de câștigat sau ai de pierdut din asta.

Și asta fac. Fac primul pas prin modul în care mi-am ridicat tricoul și l-am dat jos, lăsând acum la vedere o bustieră de sport neagră cu dungi verzi. Nu am fost niciodată adepta sutienelor, însă când erau ocazii mai speciale, alegeam să le port. Pentru mine nu e deloc confortabil, mai ales că un procent mare din acestea sunt dăunătoare sânilor și produc cancere.

Totuși, oricât aș încerca să mă plâng de faptul că port o amărâtă de bustieră, se pare că lui Kendrick i se pare atractivă, analizând-o cu mare atenție.

Sunt diferită de restul fetelor cu care a fost el, iar ăsta e un plus mare.

— Tegan, nu trebuie să...

— Este timpul să o fac, Kendrick, îi tai elanul, trăgându-mi și bustiera peste cap. Totuși, știu că treaba asta se face în doi, ar fi drăguț să mă ajuți și tu să mă dezbrac.

Sunt a naibii de rușinată și de dezamăgită de faptele mele, însă simt nevoia să mă dăruiesc lui în acest fel. Citisem câteva cărți în care se vorbise și despre actul sexual, și chiar dacă e greu de crezut, învățasem niște lucruri esențiale în tainele seducției unui bărbat, dar și în tainele plăcerii acestora. Pe lângă asta, eram nevoită încă de la cinsprezece ani să o aud pe Heather cum se laudă la telefon prietenelor sale despre asta. Dacă unchiul Daniel ar fi aflat că și-a pus-o încă de la o vârstă fragedă, cu siguranță ar fi trimis-o la mănăstire.

Kendrick rămâne cu ochii pironiți asupra bustului meu, simțind deja cum privirea sa mă arde tot mai tare și îmi întărește sfârcurile vizibile. În continuare rușinată, vreau să mă acoper cu mâinile, dar mișcarea sa mă face să-mi țin mâinile încă pe lângă corp. Mâinile sale se duc dibace spre baza tricoului pe care îl poartă, ridicându-l rapid și trăgându-l peste cap, văzându-i pentru prima dată trupul semi-gol. Trec o dată cu privirea peste abdomenul pe care îl atinsesem adineauri, iar dorința de a-l atinge din nou mă macină.

— O să-mi fie mai greu decât credeam, oftează, trecându-și o mână prin păr. Nu știu în ce naiba m-am băgat, dar cu siguranță o să regret mai târziu.

— Taci odată! îi ordon, dându-mi plictisită de cuvintele sale ochii peste cap.

Kendrick chicotește scurt și vine mai aproape de mine, sprijinindu-se pe coate deasupra mea. Îl privesc fără pic de experiență, însă în clipa în care buzele îmi sunt iarăși acaparate de către ale sale, mă las purtată de val și îi răspund ca până acum. Îi răspund cu cea mai mare dorință, el devorându-mi-le în felul său, încet și totuși pasional. Când se desprinde din sărut, mormăi în semn de protest, însă încetez când buzele sale trandafirii se mută mai în jos de buze și bărbie, exact pe gât, găsindu-mi un punct sensibil ce mă face să scot un suspin de plăcere mai înfundat.

Kendrick își mută buzele tot mai în jos, ajungând la spațiul dintre sânii mei. Strâng încet din ochi din cauza rușinii pe care o tot simt, străduindu-mă cumva să o elimin și să mă bucur de tot ceea ce el îmi provoacă. Simt cum spasme de plăcere mă învăluie cu fiecare locșor atins de către buzele sale ispititoare.

Când își mută buzele pe unul dintre sânii mei, nu pot să-mi opresc gesturile nefirești și îmi arcuiesc spatele, dar îmi și introduc mâinile spontan în părul său vâlvoi. Unul dintre sfârcuri mi-este luat între buzele sale, sugându-l încet și totuși, mușcând cu dinții puțin, durerea combinându-se cu nițel de plăcere. Mă abțin cu greu să nu scot suspine ale extazului provocat, însă se pare că gura mi-o ia înainte, deschizându-se încet și lăsând cuvintele să se audă înfundat.

— Nu te-am auzit cântând niciodată, vorbește printre săruturi, trecând la celălalt sfârc și făcând același lucru și cu el. Însă să fiu a naibii dacă nu suspinele tale de plăcere sunt adevărate cântece.

Aș vrea să spun că am avut recent un moment de tristețe, iar vocea mea s-a făcut auzită, dar cred că numai pentru mine. Nu aș vrea să aduc crispare și să stric tot ce se întâmplă între noi, așa că nu voi aduce în discuție asta.

Aserțiunea sa continuă să mă facă să fiu rumenă în obraji, să ard tot mai tare și să aștept cu nerăbdare momentul culminant.

Mai prelungește puțin „torturarea" sânilor mei după care se oprește și trece mai departe, depunând un șir lung de săruturi pe abdomen. Când ajunge deasupra marginii colanților pe care îi port, trag aer adânc în piept și realizez că este tot mai aproape de acel punct, însă am ratat și eu un amănunt asupra lui. Trebuie să fac și eu pentru el ceva, sau măcar să-l dezbrac de hainele rămase. El încă poartă blugii, iar asta mă face să fiu iritată de faptul că urmează să fiu tot mai goală în fața sa.

Îl aud oftând și îmi cobor privirea asupra sa, surprinzându-l cum stă pe gânduri. Dau să mă ridic în stil turcește, însă sunt oprită de către gestul său de a-și ridica mâna, pesemne că nu trebuie să o fac. Faptul că a oftat și m-a privit într-un fel mai puțin pasional, mă face să mă simt oribil, ca și cum am greșit cu ceva. Sau ceva nu este pe placul său.

Dar înainte să mai pot gândi, Kendrick îmi depune un simplu sărut pe partea vizibilă de sub colanți a chiloților mei. Trage după încet de betelia pantalonilor în jos, scoțându-mi la iveală picioarele. Pantalonii zboară într-un colț îndepărtat al camerei, însă nu asta mă îngrijorează, mă îngrijorează puținele cicatrici care mai sunt pe picioare.

— Îmi pare rău că nu arăt așa cum probabil te așteptai, îmi cer iertare din cauza aspectului meu fizic.

Cum mă considerase și el înainte, sunt plinuță, iar picioarele mele au încă cicatrici ce nu se vor putea șterge cu una sau două.

După cuvintele pe care am îndrăznit să le rostesc, Kendrick a înlemnit brusc. Își ridică privirea asupra mea și revine la același nivel ca și mine, gurile noastre aproape unindu-se din nou. Ochii săi verzi spre căprui sunt asemeni pădurii în miez de noapte, strălucind puternic și devenind apoi sticloși și plini de seriozitate.

— Nu înțeleg de ce îți place să te consideri așa, îmi comunică, sprijinindu-se în coate. Puțin îmi pasă că ai acele cicatrici. Ești om, nu ești o păpușă Barbie sau ceva lipsit de viață. Asta te face să fii naturală, și dacă altcineva renunță la tine pentru asta, e un mare prost.

Tocmai și-a dat acordul prin care promite că nu o să mă lase pentru defectele mele? Pentru că e atât de ciudată situația. Kendrick s-a schimbat la o sută optzeci de grade. E ca și cum ar avea un scop anume pentru care e apropiat de mine. Am mirosit asta demult, pentru că e mult prea neobișnuită apropierea sa atât de bruscă față de mine.

Sunt pe punctul de a face o mare prostie, iar sentimentele mele pentru el au luat o mică pauză, trezindu-mi conștiința la realitatea în care mă aflu.

Nu. Nu pot să fac asta.

— M-am răzgândit! spun dintr-odată, acoperindu-mi cu cealaltă pernă de lângă pieptul gol. Nu vreau să se întâmple asta. Nu când știu că vrei să profiți de mine și apoi să-ți atingi scopul.

Continue Reading

You'll Also Like

448K 19.1K 37
Oglinda ar putea arăta reflexia unei femei puternice, o femeie de succes, asta vede orice persoană mă privește... dar nu și eu...Nu sunt așa...Nu sun...
81.5K 4K 19
Pentru Idalia familia a fost mereu pe primul loc. Poate pentru că nu a simțit vreodată că are una. După ce mama sa a părăsit-o pe când era doar un co...
53.9K 1.7K 53
Don Luciano DaSilva este cunoscut pentru nemilosirea sa. Ca lider al mafiei italiene, el este rece și insensibil pentru temerile sale ce au devenit i...
269K 9.2K 74
-„Ești a mea!" rostește el „Voi face tot ce este necesar pentru a te face să știi asta, Fie că înseamnă că te închid în închisoare și arunc cheia." ...