2 Players

By Blondeandperv

1M 18.6K 2.5K

O poveste de dragoste contravențională între doi playeri, plină de experiențe erotice dincolo de limita imagi... More

Capitolul 1:Intalnirea
Capitolul 2: Apartamentul
Capitolul 3: Hollywood, mall si placere.
Capitolul 4:Fite, printi/printese si un concurs
Capitolul 5: Interzis minorilor...
Capitolul 6: Trezirea in dus
Capitolul 7: In rai pe valuri
Capitolul 8. O noua provocare
Anunț
Capitolul 9 : Justin, o aventură care îmi da viața peste cap
Capitolul 10: Probleme, probleme și iarăși probleme
Capitolul 11:Contractul
Capitolul 12: Vechi cunostințe
Capitolul 13: Hello old life (thank you rich boyfriend)
Capitolul 14: Revelații în familie
Capitolul 15: Un pic de pasiune prin bucătării și birouri
Capitolul 16: Micuța mea perversă
Anunț....
Capitolul 17: Înotând prin frișcă și căpșuni
Capitolul 18: Noua-vechea eu
Capitolul 19: Jessica, eu.....
Capitolul 20: Durere peste tot
Capitolul 21: Întâlnire neașteptată
Capitolul 22: Agonie totală
Capitolul 23: Tu?
Capitolul 24: Evadăm odată de aici?
Capitolul 25: Răzbunare, dulce răzbunare
Capitolul 26: Poți repeta puțin ce ai spus?
Capitolul 27: Welcome home party
Capitolul 28: Decizii, decizii
Capitolul 29: Alice
Capitolul 31: Vizită la doctor și puțină distracție
Capitol Special de un an de 2 Players
Capitolul 32: Poate m-ar ajuta
Capitolul 33: Secretul e să fii stăpân pe viața ta
Capitolul 34: Rock Party

Capitolul 30: Rollercoaster emoțional

15.7K 333 78
By Blondeandperv

Câteva raze de soare mă trezesc din somnul dulce în care am căzut. Strâng din ochi și mă întorc pe cealaltă parte, moțăind adormită. Deschid ușor un ochi și îl văd pe Chris în fața mea. Îi puteam simți respirația caldă pe fața mea. Zâmbesc și continui să îi privesc chipul frumos. Nu mă pot abține și îmi înfig mâna în părul lui, rotind o șuviță de păr pe deget. Era atât de mătăsos! Eram atât de concentrată să mă joc cu șuvita lui de păr încât nu am observat că l-am trezit decât după ce am văzut două oceane urmărindu-mă amuzate. Am zâmbit în chip de scuză și mi-am retras mâna din părul lui.

-Ammm...scuze! am spus eu, simțindu-mă jenată că am fost pe prinsă în flagrant.

-Nu, e nimic, iubito, mi-a spus Chris punându-şi mâna pe obrazul și mângâindu-mi încet pielea. Îți spun sincer că asta e cea mai plăcută metodă de a mă trezi. Cu tine lângă mine.

Am zâmbit și i-am luat mâna de pe obraz și mi-am încolăcit degetele cu ale sale. În acel moment, uitându-mă la el, în acei ochi albaștri am putut simți cum se aprinde o scânteie în inima mea care mă consumă. Mă făcea să îl iubesc mai mult dacă așa ceva era posibil. Mi-am apropiat fața de a lui și i-am atins buzele catifelate. O să par nebună dar buzele lui aveau gustul fericirii pentru mine. Sărutul nostru gingaș s-a transformat într-unul lacom, fiecare vrând să îl devoreze pe celălalt. Ne-am rostogolit în pat, astfel încât am ajuns să stau deasupra lui. Atingirele electrizante provocate de mâinile lui Chris pe pielea mea mă făceau să mă cutremur cu fiecare celulă. Mâna mea dreaptă strângea cearceaful, de emoție. Cea stânga era pe obrazul lui, mângâindu-i ușor pielea fină. Materialul fin al cearceafului de mătase ne acoperea trupurile goale, răcorindu-ne corpurile încinse. Limba lui, îndrăzneață, se juca cu a mea, concurând una cu alta pentru dominare. Când am rămas amândoi fără aer, Chris a întrerupt sărutul și mi-a șoptit cu o voce răgușită, excitată, care mă făcea să îmi pierd mințile și să fiu de acord cu el, indiferent de părerea mea:

-Iubito, te vreau atât de tare.

-Mmmmhhh, a fost răspunsul meu înainte să mă apuce de mijloc și să mă ridice deasupra lui. M-a poziționat și apoi, cu ajutorul meu, a intrat ușor în mine. Mă simțeam împlinită, fericită. Mă mișcam lent în sus și în jos în timp ce mâinile jucăușe ale lui Chris îmi mângâiau delicat sânii. Îmi mușcam buza inferioară cu putere, plăcerea fiind prea mare. Aveam ochii închiși bucurându-mă de toate senzațiile care îmi făceau trupul să îmi tremure. Deodată mâna lui Chris îmi eliberează buza din strânsoarea chinuitoare l-a care o supuneam.

-Amanda, nu te ascunde, iubito. Vreau să te aud!

Felul în care gura lui a rostit "iubito" m-a făcut să zâmbesc ca o idioată și să cresc puțin ritmul cu care mă mișcam deasupra lui. Mâinile lui coborau încet pe corpul meu, răsfățatându-l cu atingeri fine deabia simțite. S-au oprit pe fesele mele pe care le strângeau ușor, scoțând un mic geamăt de la mine. Un geamăt care l-a făcut să zâmbească satisfăcut. S-a ridicat brusc în fund și s-a apropiat de fața mea. Îi puteam simți respirația pe fața. Mă mișcăm în continuare deasupra lui, în timp pe ce mâna lui mi-a încolăcit mijlocul și mă lipea protector de el. Cealaltă mâna a lui mă trăgea de păr strângându-l în pumn, făcându-mă să mârâi animalic. Am smuls un mic zâmbet malefic de la el, înainte să i-l acopăr într-un sărut pasional, plin de gemete de plăcere. Plăcerea creștea în intensitate, în timp ce camera era umplută de sunetele noastre primitive de împerechere. Mâinile mele aflate pe umerii lui îl strângeau tare, căutând un sprijin în acest vârtej de nebunie care ne înconjura. Încetul cu încetul, realitatea era din ce în ce mai departe, pierzându-ne unul în altul. Mi-am dat drumul cu câteva secunde înainte ca Chris să geme puternic și să îl simt cum se relaxează brusc. Cădem frânți pe spate și Chris iese ușor din mine. Stăteam cu capul pe pieptul lui și îi puteam auzi inima cum bate nebunatic, la fel cum făcea a mea. Încercam să ne calmăm respirațiile și să ne liniștim bătăile inimii. Mâinile lui Chris se jucau inconștient cu părul meu, având o șuviță de păr în mână pe care o roteau și trăgeau ușor de ea. Era liniștitoare această armonie dintre respirațiile noastre și clipocitul apei, care se izbea de iaht, aflat într-un continuu balans.

***

Nu știu cât timp am stat așa unul în brațele celuilalt, dar cert este că la un moment dat m-am ridicat și cu niște pași de balerină am pescuit tricoul negru a lui Chris de pe jos și mi l-am tras peste mine, acesta acoperindu-mi posteriorul la limită. Mi-am scos părul din interiorul tricoului și mi-am trecut leneș mâna prin el. M-am întors spre Chris care privea spectacolul amuzat, cu mâinile sub cap și cu un zâmbet larg pe față și acel păr mătăsos dezordonat. Am zâmbit provocator și i-am întors spatele și am înaintat până la ușă dând provocator din șolduri. I-am aruncat un ultim zâmbet apoi am ieșit din cameră, cu o dispoziție jucăușă.

Nu știu de ce dar mă simțeam copilăroasă si aveam chef să mă joc cu Chris. L-am auzit ridicându-se din pat și am fugit din fața ușii chicotind ca o nebună. M-am ascuns în dulapul de pe hol, printre vestele de salvare. Am auzit ușa de la dormitor deschizându-se și mi-am acoperit gura cu mâinile ca să nu încep să râd și să îmi dau de gol ascunzătoarea. Îi puteam auzi pașii trecând prin fața dulapului și apoi s-au oprit brusc. Și-a dres vocea și a spus cu un ton amuzat:

-Amanda, unde ești, iubito?

Maleficul! Și-a folosit vocea răgușită când a zis "iubito" știind că acesta este punctul meu slab. Mi-am mușcat buza inferioară ca să nu îmi pierd controlul. L-am auzit înaintând și ca urmare, mișcându-mă ca o felină am ieșit din dulap și am alergat silențios și i-am sărit în spate. Arată atât de bine, cu spatele lui musculos și numai în boxeri. L-am sărutat pe obraz și i-am văzut zâmbetul de pirat, atât de sexy ca întotdeauna. Mâinile lui mi-a prins delicat picioarele și eu mi-am pus mâinile pe capul lui.

-Bună și ție, Amanda, spus Chris râzând.

Am zâmbit și ca un conducător, ridicând o mână în aer, am zis:

-Spre bucătărie! Mi-e foame!

-Cum doriți, domniță, a spus Chris și a pornit-o rapid spre bucătărie.

Nu știu cum reușea să se miște așa rapid cu mine în spate. Am ajuns în câteva clipe în bucătărie, unde Chris m-a dat jos din spatele lui. S-a întors spre mine și, zâmbind șarmant m-a luat de mijloc și m-a ridicat și m-a pus pe masa din bucătărie ca pe un copil. S-a întors și a deschis ușa de la frigider și se uita atent. M-a întrebat preocupat:

-Ce mâncăm?

M-am dat jos de pe masă și mers până la frigider și l-am dat deoparte cu mișcare de șold. M-am aplecat puțin și am scos laptele și câteva ouă. Ignorându-l pe Chris, am mers până la aragaz și am lăsat ingredientele pe blat. Chris stătea cu o mâna pe frigider și mă urmărea amuzat.

-Ai de gând să închizi ușa de la frigider sau o să lași frigul să îți înghețe corpul perfect? l-am întrebat eu zâmbind sarcastic.

Chris a zâmbit și el și a închis ușa de la frigider. Între timp eu am luat din dulap două castroane și o lingură. Eram cu lingura în mână când m-am întors să văd ce face Chris. Își mușca buza si își aranja părul uitându-se la mine. I-am făcut cu mâna și el a clipit de câteva ori apoi apoi a deschis gura și mi-a zis:

-Ești incredibilă. O femeie cu adevărat spectaculoasă.

Am îndreptat lingura de lemn spre el și am spus încercând să par serioasă:

-Chris, nu mă distrage! Sunt concentrată și vreau să fiu sigură că nu îmi tremură mâinile când sparg ouăle doar pentru că tu mă faci să mă emoționez și roșesc.

A pufnit și a făcut o față bosumflată, care m-a făcut să izbucnesc în râs. Chris se uita ciudat la mine, ceea ce m-a făcut să mă calmez și să redevin serioasă. Bine, la mine serioasă înseamnă să nu râd dar să am un zâmbet uriaș și tâmp pe față. M-am întors și am luat un ou, l-am spart si am separat albușul de gălbenuș, punându-le în două boluri diferite. Când m-am întors să îi zic lui Chris să pregătească masa, nu era în bucătărie. Oare ce o face nebunul? Am dat din umeri si am continuat să separ ouăle. Peste câteva momente i-am simțit prezența însă nu m-am întors. Habar nu am ce a făcut și sincer nu mă interesează. M-am ridicat pe vârfuri și am luat făina din dulap. Când am pus făina pe blat am simțit cum fundul mă ustura. Chris! M-am întors amuzată și un pic nervoasă spre el. Am ridicat din sprâncene când i-am întâlnit ochii. Offf, acei ochi albaștri, cât îi pot iubi. Amanda! Ești supărată pe el! Nu ai voie să te pierzi în ochii lui! Sunt singura căreia i se pare că vocea mea interioară este mult prea autoritară? Mi-am dat ochii peste cap mintal și mă uitam în ochii lui Chris indignată încercând să nu mă pierd cum o fac de fiecare dată. Văzând că nu zice nimic și se uită intens la mine, îmi dreg vocea și îi fac un semn să vorbească.

- Ce?! întrebă el folosind un gest defensiv, ridicând mâinile. Ai un cur apetisant, a spus el rânjind pervers.

Am chicotit, amuzată de Chris ca de obicei. Apoi m-am întors și am desfăcut pachetul de făină. Brațele lui Chris s-au încolăcit în jurul meu și pieptul s-a lipit de spatele meu, făcându-mă să mă simt protejată, în siguranță. Chris stătea cu capul pe umărul meu și era foarte concentrat la ce făceau mâinile mele. Am luat o lingură de făină și am adăugat-o peste gălbenușuri. Chris se uita concentrat la mâinile mele și drept urmare am profitat de asta și am băgat limgura în făină și i-am catapultat-o în față. A închis ochii, a scuturat din cap și și-a țuguitat buzele, arătând mai sexy ca oricând. Peste câteva clipe i-am văzut zâmbetul șiret și și-a deschis brusc ochii. Mă uitam la el cu capul peste umăr și i-am văzut privirea jucăușă, care mă înfricoșa și mă făcea să zâmbesc ca o îndrăgostită în același timp. Am încercat să mă eliberez din strânsoarea brațelor lui, însă nu am reușit: se lipise mai tare de mine, făcându-mă să intru în marginea mesei de lucru, iar mâinile lui erau în jurul meu, palmele strângând punga cu făină ademenințător. Știam ce urmează și bineînțeles că vocea mea interioară a simți nevoia să își facă simțită prezența: Hmmm....Amanda! Să te văd acum! Ai un talent înnăscut să te bagi in belele. Am închis ochii și am aștepat lovitura. Care a venit, dar nu a durut. Chris doar și-a pus mâinile pe fața mea și am simțit un strat pufos de făină pe față. Și-a îndepărtat mâinile creând un mic curent de aer care m-a făcut să strănut și să îl împing pe Chris cu fundul în spate, involuntar. Mulțumită acestui strănut l-am luat prin surprindere pe Chris și am putut să scap din brațele lui care mă țineau captivă. M-am repezit în spatele mesei și mă uitam la el cum se uita o pradă la prădător. Ochii lui mă priveau amuzați și părea chiar relaxat pe lângă mine care eram încordată și îi urmăream fiecare mișcare. Chris zâmbea, avea un zâmbet care parcă își bătea joc de mine. Chris a făcut câțiva pași spre mine, însă eu, agilă ca o felină l-am ademenit în locul meu și apoi am fugit și am luat pachetul cu făină în mâini. Până să apuc să mă întorc Chris m-a încolțătit din nou. Am încercat să scap și m-am dezechilibrat și am văzut peste Chris. Am căzut amândoi pe jos și eu stăteam pe el și buzele noastre erau câțiva centimetri distanță. Buzele îmi tremurau de emoție, nerăbdare, dorință, nici eu nu știu exact. Mă uitam în ochii lui Chris și mi-am dat seama că și el îți dorește asta la fel de mult ca și mine. Mă apropii încet de buzele lui și le ating ușurel strecurându-mi limba printre buzele lui ca de mătase. Mă întâmpină călduros și își strânge brațele în jurul meu. Fețele noastre erau pline de făină și prin urmare totul era mai excitant ca niciodată. Îi simțeam fața ciudată, dar nu îmi păsă. Eram flămândă după buzele lui, sărutările lui, atimgerile lui. Mi-a fost dor de el și mă cutremur amintindu-mi de zilele când eram captivă și jucăria sexuală a lui Dawn. Chris simte asta și întrerupe sărutul și îmi lipește fruntea lui.

-Iubito, ce ai pățit? mă întrebă el uitându-se îngrijorat la mine.

Clatin din cap, dându-i se înțeles că nu vreau să vorbesc despre asta și îmi lipesc capul de pieptul lui. Brațele lui mă strâng mai tare și eu îmi închid ochii încercând să scap de lacrimile care stăteau să cadă și de gustul amar pe care îl aveam în gură.

Trec câteva momente și apoi mă ridic mecanic de pe jos și ma îndrept spre aragaz să termin clătitele. Chris mă ocolește cât mai mult posibil, realizând că dacă mă atinge mă va face să plâng, sănătatea mea mentala fiind pe pasul de a se dizolva. Aveam nevoie de un psiholog să trec peste trauma la care am fost supusă. Eram conștientă că altfel nu pot trece peste. Aveam coșmaruri și uneori contactul fizic îmi provoca frică și durere. Am oftat și l-am văzut cu coada ochiului pe Chris punând masa. Am terminat aluatul și acum încălzeam tigaia să prăjesc clătitele. Pregăteam micul dejun cu mișcări mecanice, gândul meu fiind departe, rememorând scene cu mine și Dawn. Nu mă puteam opri. Aveam piele de găină și dacă nu mă calmam imediat începeam să tremur. Am închis ochii și am așteptat să mă calmez. Ultimele două luni au fost...dificile. Când am deschis ochii, după câteva momente când am stat nemișcată, mă puteam concentra și am început să prăjesc clătitele. Mă concentram la prăjirea lor și mă lăsăm învăluită de mirosul cald si dulce de clătite.

***

Peste ceva timp am terminat cu clătitele și m-am șters de un șervet. Am luat farfuria cu clătite și m-am întors. Chris mă aștepta cu masa pusă și așezat la masă, cu un picior pus peste celălalt. Abdomenul lui arată delicios așa puțin încordat. Am lăsat farfuria pe masă și am scos siropul de arțar și borcanul Nutella din frigider. M-am așezat și o poftă nebuna m-a apucat. Am deschis borcanul și mi-am luat o clătită. Am uns-o cu un strat gros de ciocolată, apoi am început să mănânc cu poftă. Când am terminat am întâlnit privirea lui Chris, în timp ce îmi luam o altă clătită. Mă privea amuzat și mândru și m-a făcut să mă opresc cu furculița în aer. Și-a ridicat sprânceana dreapta, care parcă râdea și ea de mine și mă îndemna să îmi iau o alta clătită în același timp. Am tușit cu subînțeles ca să îl fac pe Chris să mărturisească. Văzând că nu face îmi rotesc furculița în aer și întreb cu un ton curios:

- Daa?

-Aa..nimic. Sunt doar fericit că mănânci din nou.

M-am încruntat puțin și dintr-o dată pofta mea de mâncare s-a risipit. Stomacul meu a prostestat și am fugit până la chiuvetă, ținându-mă cu mâinile strâns de marginile acesteia, încercând să mă calmez. Chris se agita prin bucătărie și mi-a adus un pahar cu apă rece minerală. Am băut-o pe nerăsuflate și m-am simțit mai bine. M-am așezat pe scaun și mă țineam cu mâinile de tâmple. Ce se întâmplă cu mine? O fi reacția organismului la eliminarea drogurilor? Sau un efect secundar al avortului? Doctorul nu mi-a zis nimic. Și atunci mi-am adus aminte că am omorât un micuț de patru săptămâni. Lacrimile au început să curgă pe obrajii mei amintindu-mi de copilașul meu. Pe care l-am omorât. Sunt o criminală.

Chris m-a tras de pe scaun în brațele lui și m-a dus în dormitor. Îmi amintesc ca în vis drumul până în dormitor. Îmi aduc aminte că barbatul ireal de frumos, asemeni unui înger, îmi șoptea să mă liniștesc. Îmi aduc aminte că plângeam fără să știu de ce. Îmi aduc aminte momentul în care Chris m-a lăsat în pat și m-a sărutat pe frunte grijuliu și m-a învelit cu plapuma subțire de vară. Apoi totul e în ceață. Îmi aduc aminte de mirosul lui Chris, de brațele lui în jurul meu și de respirația lui pe gâtul meu și de faptul că șopteam încontinuu că sunt o criminală. Nu știu cum dar am reușit să mă adun și să îmi șterg lacrimile de la ochi. I-am luat una din mâinile lui Chris și am strâns-o cu ambele mâini, căutând un sprijin. Chris, simțind că nu mai suspinam și-a lipit buzele de urechea mea și mi-a șoptit numele folosind o voce liniștitoare:

-Amanda, spunea el. Te iubesc!

Am zâmbit și m-am întors. I-am zâmbit larg și i-am dat un pupic dulce pe nas. Mi-am încrucișat degetele de la mâna stângă cu ale lui și am stat așa o perioadă cu ochii închiși. Încetul cu încetul durerea de cap s-a calmat și mă simțeam mai bine.

-Chris, am șoptit eu cu ochii închiși.

-Da, iubito?

-Putem face scufundări? Vreau să înot cu peștii.

L-am auzit oftând și când am deschis ochii l-am văzut ciupindu-şi rădăcina nasului gândindu-se. Când și-a deschis ochii mi-a zâmbit și mi-a spus:

-Da, putem! a spus el făcându-mă să zâmbesc cu gura până la urechi. Dar cu o condiție, continuă el. Mai mănânci o clătită și mai bei un pahar de suc de portocale.

Am făcut o față bosumflată însă am acceptat. M-am ridicat din pat și am simțit pentru câteva secunde cum amețesc, însă am ignorat senzația și am mers rapid până în bucătărie. M-am așezat pe scaun și mi-am pregătit clătita cu un stat gros de ciocolată cum am obiceiul să mănânc. Între timp Chris mi-a pregătit un pahar de suc de portocale. Uitându-mă la stratul delicios de ciocolată pofta mi-a revenit. Am devorat clătita și am mai mâncat una,  de data asta cu sos plin de calorii de arțar. Când am terminat de mâncat am băut paharul de suc natural și abia acum m-am uitat la Chris cum mânca lent, mestecând bucatele încet și mai bând din când în când câte o gură de suc. Se uita la mine fascinat în timp ce mânca. Am zâmbit și cred că m-am înroșit ușor. Nu cred că arât foarte atrăgătoare devorând trei clătite. Trecând pe asta, zâmbeam când mă uitam la el terminându-și micul dejun. Trebuie să recunosc. Mi-a fost incredibil de dor de el. Ultimele săptămâni au fost dificile. Zâmbesc fericită că acum totul e bine.

***

Am oftat în timp ce îmi căutam un costum de baie prin dulapul minuscul de pe iaht. Am optat în final pentru unul un sutien colorat și slip negru. Chris și-a scos și el un short negru Calvin Klein. Ne-am îmbrăcat rapid, uitându-ne fugitiv la coprul celuilat. Ne-am pus costumele de scafandru iar eu mi-am prin părul într-o coadă. L-am luat de mână pe Chris și ne-am dus la platforma de scufundări de la subsol. Ne-am pregătit tuburile cu oxigen și Chris mi-a dat o pereche de labe și m-am încălțat cu ele. Mi-am pus ochelari și am atașat tubul de oxigen. Am luat aparatul de fotografiat și Chris a lăsat jos scara. I-am zâmbit în timp ce îmi aminteam de momentul când l-am adus aici pentru prima dată. De atunci Chris are grijă tot timpul să lase jos scara. I-am făcut semn că urmează să cobor iar Chris mi-a făcut semn de ok. M-am apropiat de margine și am sărit.

Imapctul cu apa m-a făcut șă îmi îchid ochii involuntar. Forța apei m-a izbit din plin, făcându-mă să îmi desprind brațele de pe corp și să îmi găsesc "echilibrul". Mi-am deschis ochii și m-am îndreptat de barcă, ca să nu ajung cu un picior de la Chris în cap. Ne-am convenit ca înainte să sare să numere până la 100 ca să apuc să înot departe de locul de cădere în apă. Îmi porneam aparatul în timp ce mă depărtam. Am făcut poză la un pește mare si roz care înota printr-un coral. M-am întors să văd dacă Chris a sărit și el. Când m-am întors era în spatele meu. I-am făcut cu mâna și apoi am început să înot printre pești făcând diverse poze. Deodată ceva îmi apucă mana stângă. Mă uit speriată și îi văd mâna lui Chris. M-am liniștit instant și l-am prin și eu de mână. Ne țineam de mână și înotam împreună, în timp ce făceam diverse poze cât mai trăsnite. Ne-am lăsat învăluiți de apa clară și de ființele superbe ce înotau fără nicio grijă.

***

 Mi-am dat jos masca, labele și cele două tuburi de oxigen din spate. Am alergat spre Chris și l-am sărutat. Îl iubeam cu toată ființa mea. E iubitul perfect: atent, grijuliu și te iubește necondiționat, fiind dispus să facă orice pentru fericirea ta. Am întrerupt sărutul când am simțit cum îmi pierd răsuflarea și căutam disperată o gură de aer.

-Te iubesc! ne-am șoptit deodată unul altuia.

Am început să râdem și l-am luat de mâmă trăgându-l după mine în baie. Ajunși aici, i-am dat costumul de scafandru jos, mângâindu-i corpul pe măsură ce îi descopeream diverse părți ale corpului. După ce am ajuns să stau în genunchi în fața lui, s-a aplecat și m-a ridicat, scotându-mi costumul la rândul lui. Stătea în spatele meu și îmi săruta pielea în timp ce csotumul mergea din ce în ce mai jos. După ce mi-a dezvelit fundul, l-a mușcat ușor, provocându-mă. Nici nu am apucat bine  să îmi  scot piciorele din costum că iubitul meu Chris m-a și împins în duș. A intrat în duș și a pornit apa să ne curețe de sarea din ocean. Mi-am deschis ochi și i-am văzut zâmbetul periculos de aproape de mine. Buzele lui le-au cunoscut pe ale mele într-un sărut dulce. Mi-a lipit coprul de al lui și mi-a deschis șnurul de costumul de baie. S-a depărtat o secundă de mine, timp în care mi-a smuls costumul de baie, aruncându-l pe undeva. Apoi a venit rapid spre mine și m-a lipit de perete. Apa cădea peste noi, sporind extazul. Mâna lui m-a prin de gât apoi a început să coboare și a intrat în slip, mângâindu-mi feminătatea. Am gemut în gura lui în timp ce degetul mă pătrundea încet. Iese brusc din mine și îmi introduce degetul în gură. Am putut simți gustul sărat  al feminătații mele. Cealaltă mână îmi deschidea șnurile din lateralul slipului. A căzut în cabina de duș, lăsându-mă pe mine expusă la privirile lui înfometate după corpul meu. Și-a scos degetul din gura mea și și-a dat jos slipul. Mi-am mușcat buza plină de dorință. Mi-a cuprin fața în palme în timp ce m-a pătruns ușor. Mi-am depărtat piciorele să îi ofer mai mult acces. Ritmul creștea, odată cu intensiatatea gemetele   noastre. Mi-am dat drumul cu câteva secunde înaintea lui, vocea lui răgușită fiind stimulentul meu.

***

Eram în cameră și îmi uscam părul cu prosopul când a intrat Chris cu un prosop în jurul taliei și apa curgându-i pe coprul perfect de zeu. 

-Ce facem? Mergem acasă? am întreabt eu. 

- Cum vrei tu, iubito. Mi-e indiferent.

M-am strâmbat și am zis că vreau acasă. Chris mi-a zâmbit și ne-am îmbrăcat rapid cu hainele de ieri. Mă rog aproape în totalitate. Ne-am schimbat lenjeria, bineînteles. Chris mi-a zis că a cumpărat debarcarderul de unde am plecat, așa că mi-am condus bărcuța Wish în port. Nu am fost suprinsă când i-am văzut mașina lui Chris în fața porții care separa strada de ponton. Și-a scos cheile din buzunarul de la sacou. Ne-am urcat în mașină și Chris a condus rapid spre casă, în timp ce mă ținea de mâna stângă cu cea dreapta. Schimba vitezele în timp ce mă ținea de mână. Am parcat în fața casei mele, acum a noastră. Am intrat în casă și am fost să ne schimbam în haine de case. Eu aveam niște panatloni de yoga albi și un maieu violet, iar părul mi l-am strâns în coc. Chris doar și-a luat niște pantaloni de trening largi, gri cu talie joasă și un tricou negru. M-am așezat pe canapea și am dat drumul la televizor  în timp ce Chris suna la o comapanie de pizza. 

Peste o ora

Tocmai ce am terminat de mâncat o pizza Hawaina și ne uitam un film, "The fault in our stars" ca să fiu mai precisă. Eram la partea în care Gus și Hazel erau în Amsterdam. Stătateam cu pachetul de șervețele în poală, știind ce se va întâmpla. Stăteam între piciorele lui Chris, în timp ce el se juca cu părul meu. Timpul trecea și ochii mei erau deja plini de lacrimi. Părinții lui Hazel primesc telefonul. În acel moment am început să plâng. Chris m-a strâns în brațe. Am închis ochii și m-am lăsat învăluită de muzica de final și am adormit în brațele lui puternice. Parfumul lui și brațele lui m-au făcut să mă liniștesc și cad într-un somn profund. 

→→→←←←

Hey, guys! Știu sunt cea mai groaznică scriitoare ever. Nu am mai postat din octombrie și vin cu capitolul ăsta de tot rahatul, groaznic și lipsit de inspirație. Am mai multe motive pentru care nu am putut posta mai devreme:

1. Am un program infernal cu scoala: am multe teme și teste :(

2. Nu am putut scrie deorece există un băiat care mă face să plâng fără niviun motIv și să am o să am o stare super nașpa. Și nu mă pot concentra să scriu.

3. Nu am avut inspirație.

Nu promit nimic, dar mi-am propus să nu vă mă mai dezamăgesc și să postez măcar odată la 3 săptămâni. Plănuiesc un capitol special pentru 11 februarie (2 Players împlinește un an). Și vă rog din tot sufletul să nu mă mai întrebați când postez. Mă simt prost deoaerece

Va iubesc de mor pe toti ♥

Dedicație lui @BrunetteZone. Desi ne certăm noi, tot Denii și gogoșica mea rămâi. Te iub

Continue Reading

You'll Also Like

18.1K 1.3K 40
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.
449K 19.1K 37
Oglinda ar putea arăta reflexia unei femei puternice, o femeie de succes, asta vede orice persoană mă privește... dar nu și eu...Nu sunt așa...Nu sun...
8.5K 353 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.
10.2K 163 25
Cei doi protagoniști ai acestei frumoase povești reușesc într-un final să ducă o frumoasă poveste de dragoste 💕 Citeste mai departe daca vrei s...