Άνω των δεκαοκτώ...

נכתב על ידי IwannasBooks

4.8K 199 93

Μια σχολική χρόνια τελειώνει και ένα πανέμορφο καλοκαίρι αρχίζει. Η Κάλλη ή αλλιώς Καλληροη πήγαινε 1η λυκείο... עוד

Εισαγωγη..
Κεφάλαιο 1ο
Κεφάλαιο 2ο
Κεφάλαιο 3ο
Κεφάλαιο 4ο
Κεφάλαιο 5ο
Κεφάλαιο 6ο
Κεφάλαιο 7ο
Κεφάλαιο 8ο
Κεφάλαιο 9ο
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Cast!!
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Kεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Kεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Kεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Some facts about me.
Κεφάλαιο 34 (Τελευταιο.)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ

Κεφάλαιο 24

102 5 6
נכתב על ידי IwannasBooks

Στο προηγούμενο...

"Κάλλη. Η μόνη κοπελα που θέλω να έχω ειναι εδω μαζί μου."

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 🔞

Είπε και επιτέθηκε στα χείλια μου με βιαιότητα. Έπειτα με κοίταξε στα μάτια. "Θες;" Είπε με βραχνή φωνή. "Ναι.." Ψιθύρισα χαμογελώντας.

Έβγαλε την μπλούζα μου και χαμογέλασε, άρχιζε να με φιλάει απαλά και έπειτα ολοένα και πιο έντονα. Μετά από αυτό κατέβηκε στον λαιμό μου δίνοντας του υγρά φιλία και πιπιλιές. Μετά έβγαλε το πάνω μέρος του εσώρουχου μου και χαμογέλασε στο θέαμα που έβλεπε.

"Βλεπεις κάτι που σου αρέσει;" Είπα γελώντας. Με κοίταξε με ένα πλατύ χαμογελο. "Δεν περίμενα να δω το κορμί σου για να αποφασίσω αν μου αρέσεις ή οχι. Από πάντα μου αρεσες Καλλιρόη." Είπε και με ξαναφίλησε.

Έβγαλε το παντελόνι του και μετά από αυτό το εσώρουχο του κάνοντας το μόριο του να φαίνεται. Χαμογέλασα για λίγο και τον κοίταξα.

Έβγαλε με αργές κινήσεις και το δικο μου εσώρουχο και άρχισε να χαϊδεύει απαλά την περιοχή μου. Αναστέναξα για λίγο και χαμογέλασα. "Θες να συνεχίσω;" Ψυθίρισε στο αυτί μου. "Ναι." Είπα αποφασιστικά.

Άρχιζε να δίνει υγρά φιλία σε όλο μου το κορμί και στην πλάτη μου σχηματίστηκε ένα μεγαλο τόξο.

Κατέβηκε στην περιοχή μου και άρχιζε να την φιλάει αργά. Αναστέναξα για αλλη μια φορά. Μετά άρχιζε να την φιλάει πολυ πιο έντονα και αναστέναξα και μια, και δυο φορές.

Έπειτα μπήκε αργά μέσα μου και πόνεσα λίγο. Έβγαλα έναν αναστεναγμό πόνου και ο Nathan το κατάλαβε και πήγαινε λίγο πιο αργά.

Όταν το συνήθισα άρχιζε να πηγαίνει πιο γρήγορα και εγω αναστέναξα ολοένα και πιο δυνατά από όλη αυτή την ηδονή και την ευχαρίστηση που επικρατούσε στο δωμάτιο.

Όλο και πιο γρήγορα και πιο γρήγορα έμπαινε και έβγαινε μέσα μου. Ολοένα πιο πολυ αναστέναζα και εγω.

Πήρε ένα προφυλακτικό από το κομοδίνο και το έβαλε στο μόριο του.

Μετά από αυτό πήγε μέσα μου ξανά και άρχιζε να μπαινοβγαίνει γρήγορα.

Όταν ήρθε η ώρα της αποκορύφωσης βγάλαμε και οι δυο έναν μεγαλο αναστεναγμό ευχαρίστησης και ο Nathan έπεσε στο κρεβάτι δίπλα μου.

Με κοίταξε συμπονετικά και χαμογέλασε. "Σε θέλω Καλλιρόη. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Σε αγαπώ! Πως μπορώ να το πω αλλιώς;!" Είπε και με κοίταξε στα μάτια. "Και εγω σε θέλω Nathan. Και εγω είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Και εγω σε αγαπώ." Είπα και τον φίλησα απαλά.

"Ωραια. Θες να γίνεις η κοπελα μου λοιπόν. Να εισαι μονο δικια μου. Να μην ανυσηχω για κανένα Μάρκο."Είπε χαμογελώντας. Χαμογέλασα πλατιά. "Φυσικά και θέλω!" Είπα χαμογελώντας και με φίλησε.

Με αγκάλιασε και κλείσαμε τα μάτια μας και οι δυο και γλυκός ύπνος μας πήρε.

{•••}

"Mothefuckaaaaaa!!" Φώναξε ο Daniel και ο Σωτήρης μπαίνοντας στο δωμάτιο του Nathan.

"ΤΙ ΣΤΟ-" Φώναξαν και σηκωθήκαμε.

"ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ;!" Φώναξε ο Nathan. "Εε να σκεφτήκαμε να πάμε για μπάσκετ αλλά μάλλον είχες δουλειά..." Είπε ο Σωτήρης.

ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ AWKWARD ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΓΥΜΝΗ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ NATHAN.

"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Από την αρχή της χρονιάς το περιμέναμε!" Είπε χαμογελώντας ο Daniel. "Ωραια. Δεν θέλω να έρθω για μπάσκετ τωρα μπορείτε να βγείτε από το δωμάτιο για να περάσω λίγο χρόνο με την κοπελα μου;" Είπε και πέρασε το χέρι του από τους ώμους μου.

"Γιατι ειναι η Νατάσα εδω;" Είπε ο Daniel και κοίταζε δεξιά και αριστερά. "Ρε εισαι ηλιθιος;! Εγω με την Νατασα δεν χώρισα;!" Είπε μαι τον κοίταξα ξαφνιασμενη. "Αα ναι. Τότε ποια εν- Αααα ναι." Είπε χαμογελώντας πονηρά. "Τότε να σας αφήσουμε, έτσι Σωτήρη;" Είπε και τον σκουντιξε πονηρά. "Ναι. Ας αφήσουμε το ζευγαράκι μονο του." Είπε χαμογελώντας πονηρά και βγήκαν από το δωμάτιο.

"Χώρισες την Νατασα για εμένα;" Είπα πιάνοντας τον σβέρκο του. "Την Νατασα ποτέ δεν την ηθελα σαν κοπελα. Απλά το έκανα για να ζηλέψεις." Είπε τρίβοντας τον σβέρκο του. "Μάλιστα." Είπα χαμογελώντας και τον φίλησα.

"Τι ώρα ειναι;" Είπα τρίβοντας το κεφάλι μου. "Ειναι 12:30." Είπε και πετάχτηκα σαν ελατήριο από το κρεβάτι. "ΟΟΟ ΣΙΤ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!" Φώναξα και γέλασε. "Μείνε σήμερα δεν θα γινει κάτι." Είπε και με φίλησε στους ώμους. Γύρισα και τον κοίταξα χαμογελώντας. "Λοιπόν άκου. Θα παρω άδεια και θα πάμε μαζί διακοπές. Τι λες;" Είπε και με φίλησε. "Ωραια. Να πάμε." Είπε κάνοντας μου μασάζ στους ώμους.

"Με σκοτώνεις τωρα Nathan." Είπα γελώντας. "Ξέρεις προσπαθώ να σε πείσω να κάτσεις, αλλά μάλλον δεν το καταφέρνω." Είπε γελώντας.

"Θα σε βρω κάτω." Είπα χαμογελώντας και βγήκα από το δωμάτιο.

Πήγα στο δωμάτιο μου και έβγαλα τα ρούχα της δουλειάς και έπειτα κατέβηκα κάτω.

Κάθισα όπως πάντα απέναντι από τον Nathan και ρίχναμε κλέφτες ματιές ο ένας στον άλλο.

"Αχ αυτοί οι γείτονες με τρελάνανε εχθές." Είπε η μαμά μου τρίβοντας το κεφάλι της. "Γιατι τι έγινε καλε;" Είπα πίνοντας τον χυμό μου. "Μάλλον βρήκε άντρα αυτή και έκανε σεξ όλη την νύχτα. Δεν με άφησε να κοιμηθώ από τους αναστεναγμούς της." Είπε και εγω με τον Nathan πνιγήκαμε από το πρωινό μας.

"Τόσο καλός είμαι λοιπόν." Μουρμούρισε ο Nathan και τον σκουντιξα με χαμογελο.

Εεε εεε

Μην με κρίνεις.

Απλά έγραψα κάτι λίγο πιο spicy 🌶

ΟΟ ΚΟΜ ΟΝ

ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΑΤΠΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!

ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ;

Οκ μην με πείτε ανώμαλη.

Πλιζ

Τέλος πάντων.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΚΚΣΚΣΚΔΚΔΚΔΚΚΔ

Και ένα ποσοστό για τον λογο τον όποιο γράφω ειναι επειδη εξασκούμε στην έκθεση.

Να το κάνετε και εσείς!

Οκά γκαιζζ

Θα τα πούμε στο επόμενο!

Σιιιι γιουυυ

Johanna OUT

המשך קריאה

You'll Also Like

2.4M 144K 84
"ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ" ξανά φώναξε και χτύπησε τη μπουνιά του πάνω στο τραπέζι. "Πο..πονάω" ψιθύρισα αδύναμα έτοιμη να λυγίσω και να βάλλω τ...
6.7K 486 33
Κόρη με πατέρα στην μαφία . Θα είναι εύκολη η ζωή της? Η στιγμές από το παρελθόν θα την κυριεύσουν
99K 6.2K 67
"Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με τον γκόμενο σου δεν με ενδιαφέρει απλά μην τολμήσει και πατήσει το πόδι του εδώ μέσα γιατί θα του τα κόψω " λέει εχ...
2.6K 174 29
Αυτή αστυνόμος, εκείνος εισαγγελέας. Οι δρόμοι τους θα ενωθούν από τη δολοφονία μιας κοπέλας. Θα καταφέρουν άραγε ο Στέλιος και η Δήμητρα να φτάσουν...