Babysitter for vampire

Von AlisAlis

235K 12.9K 632

Anastasia Green ,o fata simpla din suburbii ,a ajuns la numai 30 de ani una dintre cele mai apreciate avocat... Mehr

Cap II Prima zi
Cap III Sfinte,Doamne,Dumnezeule
Cap IV Pasiune inflacarata
Cap V Jocul continua
Cap VI Teama
Cap VII Te iubesc dar imi e teama
Cap VIII Fuga
Cap IX New York
Preview Cap X
Cap X O seara speciala
Cap XI
Cap XII Ultima seară in New York
XIII Se apropie
Cap XIV Nunta
Cap XV Luna de miere
Cap XVI Apusul
Cap XVII Poveste cu final neterminat
Cap XVIII Agonie
Cap IXX Fara secrete
Epilog

Babysitter for vampire Cap I

24.3K 807 34
Von AlisAlis

Hey am revenit cu o noua poveste de dragoste  la care inca mai scriu !Sper sa va placa !Enjoy!

Capitolul I  Cea  mai rea zi din viata mea 

Un  nou apus de soare  la orizont  ,iar eu il privesc din avion fara sa stiu unde ma indrept de fapt  si ce caut acolo .Of ,cum este viata asta acum 12 ore eram in culmea extazului ,purtam o rochie alba lunga superba ,pe care dadusem  jumatate din salariu pe un an   ,dar nu imi faceam griji. Sa fi avocat la  Spelt&Garder Asociation   aduce mai multi bani decat mi-ar fi trebuit ,  plus ca  mai aveam un an pana sa ajung asociat al firmei. Asta, la cei 30 de ani ai mei,  arata un viitor stralucit .Dar totul s-a naruit  in cateva ore .Rochia mea alba si scumpa zace acum in  apartamentul nostru nou din  Manhattan  ,care ar fi trebuit sa fie viitoarea  mea casa permanenta  ,unde as fi locuit cu sotul meu si cu cei doi copii ai mei .Si  in timp ce eu si sotul meu am fi facut cariera , copii ar fi fost in grija bonei suedeze pe care deja  incepusem sa o caut ,chiar daca nu era cazul .Oh ... si atat de multe visuri pierdute  in cateva minute .Cand ma gandesc la tot extazul cu care ma trezisem dimineata ,ma dusasem la coafor ,iar apoi ma imbracasem in minunata mea rochie ,ma apuca greata .Si pentru ce?  Ca sa ajung in fata Catedralei Saint Patrick   impreuna cu familia mea si  cei 500 de invitati ,sa astept 40 de minute ,iar apoi sa primesc un mesaj  si nu oricum, ci de la un sofer de taxi ,care tocmai se intorcea de la aeroport  ,unde il dusase pe cel care urma sa-mi devina  sot pt tot restul vietii ,sau cel putin asa credeam eu .

Cu lacrimi in  ochii, imi bag mana in buzunarul plovarului ,pe care nu stiu cum l-am luat in graba mea de-a pleca  si  scot mesajul  pe care il primisem .

„Draga mea  Any, 

Nu stiu cum ar trebui sa sune acest mesaj .Sper  din tot sufletul sa ma poti ierta .Stii ca te iubesc enorm ,dar inca nu sunt gata sa ma insor .Sunt prea tanar ,trebuie mai intai sa-mi pun ordine in cariera  si in viata .O casatorie ne-ar distruge psihic pe amandoi .Iubito,  totul a mers prea repede .Stiu ca tu iti doreai asa mult acest lucru si ca vroiai ca imediat sa avem si un copil ,dar sa recunoastem Any! Nu sunt gata sa fiu sot si tata .Am nevoie de timp ,asa ca am hotarat sa plec pentru  3 saptamani, timp in care o sa luam o pauza  de relatie ,am sa ma relaxez si sa ma bucur un pic de libertate si desigur ca si tu esti libera sa faci la fel ,cu conditia ca nimic sa nu fie ceva serios .Iar cand ma voi intoarce,  vom discuta  si ne vom vedea mai departe de cariera .Sigur ca peste cativa ani ne vom si casatorii ,iar apoi vom avea  un copil ,mai mult decat suficient .

 Deci sper sa nu fi prea suparata pe mine.Poti folosi tu biletele de  avion pentru luna de miere.Du-te si distreaza-te ,dar nu uita ca decat pentru un timp .La urma urmei esti femeie logodita !

                                                    Te iubesc 

                                                        Erick „

Nu imi vine sa cred ca fusasem cat pe-aci  sa ma casatoresc cu un asemenea om .Erik  Garder  ,fiul fostului meu sef  si pe deasupra singurul mostenitor al sau .Deci va cam dati seama ce cariera avea .Un ticalos ,idiot si nesimtit ,dar care pana acum 12 ore mi se paruse printul meu ,iar  eu sclava  de care se indragostise  .Intotdeauna mi se paruse ca nu il merit ,ca avusasem un noroc imens si totata lumea din jurul meu ma aproba .Nimeni nu crezuse ca Anastasia Green ,fata  provenita dintr-o familie modesta ,va ajunge un avocat de succes in New York ,bogata si pe deasupra logodita cu al-5-lea  cel mai dorit burlac din  New York  .Ce idioata fusasem !Il crezusem de-atatea ori cand imi spusase ca ma iubeste si ca nu poate sa traiasca fara mine ,iar acum fusasem parasit in fata altarului de fata cu  500 de oameni importanti din New York. La dracu, chiar si Guvernatorul statului fusase prezent ,nu mai zic de primar sau  procurorul general .

Si acum aud in urechi  susotelile pe care mai marile doamne  le dezbateau .

„Iti vine sa crezi draga ?Parasita asa in ziua nuntii!

"E , ce credeai draga ?Ca Erick chiar avea de gand sa se insoare cu ea ?Probabil ca  dorise doar o aventura si ca ea pur simplu nu l-a mai scapat  din ochi pana acum !”

Daca as fi fost in  puterea atunci, le-as fi urlat ca Erick imi jurase ca ma va iubi toata viata  pana va murii , in cei 5  ani de relatie   ,iar eu il crezusem si ii daruisem tot ,viata mea,sufletul meu,sperantele mele si chiar si inocenta mea ,el fiind primul barbat pentru mine .Poate ca tocmai asta il deranjase  ,fiind o fata crescuta in suburbie imi pastrasem  corpul  pentru cel pe care il voi iubii,deci nu avusasem  experienta necesara  pentru a satisface pe deplin un barbat puternic,bogat si dorit ca el .Dar atunci de ce naiba ma torturase  5  ani de zile promitandu-mi ca va ramane cu mine ,ca voi fi sotia lui ,dragostea lui toata viata ?Imi repeta mereu ca in prima zi in care m-a vazut pe holurile firmei s-a indragostit nebuneste de mine si a stiut ca trebuie sa ma aiba .Iar acum cand putea sa ma aiba ,isi pusase coada intre picioare si fugise ,ba mai mult imi transmisase ca se va distra si ca asa ar trebui sa fac si eu .Adica sa ma sui pe primul barbat care mi-ar iesii in cale si sa o fac ,fara totusi a fi ceva serios ,pentru ca el ma iubea .Drace, ce proasta am putut sa fiu ,cat de copila !La naiba, eram avocat! Se presupune ca ar fi trebuit sa cunosc oamenii .Si cu toate astea statusem  5 ani de zile Cu Erick Garder  si nu il cunoscusem deloc .Proasta am putut sa fiu cand  mi-am vandut sufletul diavolului .

Am oftat pentru a ma calma 

-Domnisoara doriti ceva?intreba stewardesa. 

-Nu ,multumesc !am zambit fals ,iar ea plecat lasandu-ma singura langa vecinul meu care sforaia de ceva  vreme .

Deci iata-ma   plecata spre necunoscut .De fapt, nu chiar asa. Necunoscut intrucat biletele erau pentru Grecia ,acolo unde ar fi trebuit sa-mi petrec luna de miere .Dar  spre dezamagirea  ticalosului,nu ma duceam pt a ma distra ci pentru a scapa de toate rudele  care incercau cumva sa ma consoleze,de parca ar mai fi ceva de spus .Fusasem o proasta ,punct!

-Dragi pasageri din cauza unei defectiuni tehnice la bordul avionului, suntem nevoiti sa aterizam  de urgenta  in Romania pe aeroportul  din Sibiu. Va multumim pt intelegere si va rugam sa ramneti calmi !

Oh minunat!!Asta imi mai lipsea!Deci   asta a devenit oficial ce mai proasta zi din viata mea! 

Peste 2  ore

Stateam in aeroport asteptand vesti ,dar din cate se pare  zborul va fi anulat ,iar eu nu aveam de gand sa astept 2 zile ca sa pot pleca ,asa ca lundu-mi inima in dinti, mi-am luat bagajele si m-am dus spre prima agentie de inchirieri auto pe care am gasit-o  cu telefon .Am trecut in graba prin oras ,dar cu toate astea  m-a cucerit .Atat de vechi si cu un aer atat de frumos. Probabil ca daca chiar as fi fost in luna  miere   ,l-as fi rugat pe Erick sa mai ramanem ,dar asa  vreau din tot sufletul sa  ajung la destinatie si sa ma inchid in camera de hotel ,incercand sa uit .

 Din pacate, firma mai avea disponibil numai un jeep imens ,asa ca neavand incotro si nevrand sa mai caut alta firma l-am luat pe acela,o harta,o sticla cu apa de la un butic din colt ,unde norocul meu ca   am avut cativa euro ,pt ca dolari nu primeu  si am plecat la drum,nu inaite de-a trece pe la banca si a schimba bani .In orice caz,  mergeam de ceva timp si dupa calculele mele  ar fi trebuit sa  fiu aproape de capitala ,dar  imi era greu sa cred ca drumul forestier pe care mergeam si satele izolate prin care treceam  duceau intre-acolo .Dupa 30 de minute de mers, m-am oprit  si am incercat sa intreb  pe cineva ,acesta raspunzandu-mi :

-Nu va inteleg duduie ,dar daca spuneti Bucuresti ati gresit drumul !

Dar bine inteles ca nu l-am inteles ,asa ca am continuat tot pe acolo .

Trebuie sa recunosc ca peisajele montane erau superbe. Nu mai vazusem asemenea frumusete ,dar frica ca nu stiam unde ma  indrept taia tot farmecul .Insa ii multumeam lui Dumnezeu ca  gasisem un Jeep .

Aproape de miezul noptii, am gasit un han  .

Cand am intrat inauntru, am inlemnit .Mirosul de bautura era  inabusitor ,iar fumul de tigare  era atat de gros ca puteai sa-l tai cu cutitul .

La masa care servea ca receptie  era un baiat cam la 18 ani care, slava Domnului, stia engleza ,asa ca mi-a spus ca gresisem drumul si ma aflam in Translivania ,iar pana la drumul national si la autostrada era mult de mers .Mi-am luat o camera , una din gentile cu haine si m-am dus  la culcare .

Camera era simpla ,fara televizor  ,si cu o aeroterma pe post de calorifer  ,ceea ce, avand in vedere ca era 23 octombrie, nu era de prea mare ajutor .Insa neavand ce face ,m-am bagat in pat si am adormit 

 Inainte de ivirea zorilor cineva batea la usa mea .M-am ridicat usor din pat ,infofolita in paturi si am deschis usa .Baiatul de la receptie era ingrozit .

-Miss ,miss  masina dumneavoastra a fost furata !

Ei si asa mi-am inceput aventura ,fara masina ,fara bani (pentru ca acestia se aflau in torpedoul masinii),numai cu o geanta de haine   si cheile care nu imi mai foloseau .Norocul meu ca platisem   camera cu o seara in urma si ca baiatul fusase destul de amabil sa imi dea un Atv vechi si ruginit .Deci urmatorii km i-am parcurs pe Atv ,dar bineinteles ca benzina s-a terminat si eu m-am oprit .Mi-am luat geanta   de maner si am pornit prin padure  spre nimic. 

 Nu stiu cat am mers asa ,dar la un moment dat am dat de un drum asfaltat si m-am gandit ca este iesirea  spre drumul national.De-acolo aveam sa fac autostopul si direct la Bucuresti ,unde mi-as fi facut  o extragere din contul meu imens din America .Dar din pacate pt mine ,drumul se termina in fata unei porti  din fier forjat negru .

M-am apropiat  de poarta usor ,dar inafara de un drum si copaci nu se vedea nimic 

-Domnisoara ,ce faceti aici sunteti la angajare ?intreba un domn inalt ,subtire  imbracat intr-un costum   gri de paznic.

-Ma scuzati ,vorbiti engleza ?

-O , sunteti englezoaica! Credeam ca domnul nu accepta decat bone romance !spuse el intr-o engleza fluenta.

-Imi cer scuze ,nu stiu despre ce vorbiti. Eu m-am ratacit prin padure dupa ce mi-a fost furata masina si benzina de la Atv pe care l-am imprumutat s-a terminat .Si apropo, sunt americanca nu englezoaica ! 

-O, imi cer scuze domnisoara !Se vede ca ati patit multe ,dar ma tem ca  v-ati ratacit  rau !Aici este o casa particulara ,iar seful face angajari , de aceea  v-am intrebat .Dar stiti ceva ,poate  ca puteti incerca. Daca imi dau eu seama, nu v-ar strica o casa calda si un pat si nici banii nu strica .

-Cum?Sa ma angajez aici ?Eu am plecat in vacanta in Grecia ,plus ca  sunt avocat nu slujnica !

Omul isi increti buzele  ganditor si ma dezaproba din cap. 

-Scuzati-ma domnisoara ,dar sincer nu cred ca aveti cum sa mai ajungeti in Grecia ,sau cumva hotii v-au lasat vreun ban ,ori poate aveti card ,dar bancomate in padure nu-s !

Am oftat.

-Nu am bani ,erau in masina si nici card .Poate aveti dreptate ,oricum am  plecat pentru  o perioada din tara ,serviciu nu mai am pentru ca mi-am dat demisia si in oras nu vreau sa ma intorc .Asa ca ce am de pierdut ? am spus mai mult pentru a ma convinge pe mine. 

Barbatul s-a uitat uimit la mine .

-Wow ,dar ati avut belele nu gluma !Deci vreti sa va prezint  domnului ?

Am ridicat din umeri .

-Ce am de pierdut ?Si pana la urma ce angajeaza ?!

-O bona pentru cei doi copilasi ai sai de 3 ani !Doi gemeni fata si baiat !

Of ,pai tot imi plac mie copii !Si nu imi strica  un pat cald .Sunt franta ,plus ca o sa primesc si masa si poate cateva luni raman aici ,apoi mai vad .

-Ok ,domnule ,duceti-ma la sef !

Peste  30 de minute .

La naiba camera era plina de femei, unele mai dornice   decat altele .

Trebuie sa recunosc ca , chiar daca  din fata portii nu se vedea casa ,era imensa .Cat casa lui Erick si cele 3 case de vacanta  la un loc .La naiba ,de ce trebuie sa imi aduc aminte de nenorocit ?

Salonul in  camera ma aflam avea cel putin    200 de metri  lungime .Era rotund si decorat  in stil vechi.De altfel, paznicul imi spusase ca  imensitatea asta fusase un palat  pe care seful il modificase .

Dumnezeule, si facuse o treaba a naibii de buna !

Am asteptata cam o ora apoi usa de deasupra  capetelor noastre s-a deschis  si pe scari a coborat un barbat .

Sfinte Dumnezeule, ajuta-ma !Nu era un barbat era un zeu !

Inalt ,cu umeri lati ,fara indoiala ca sub  jacheta neagra si sub plovarul alb pe gat pe care  le purta se aflau multe pachete de muschi .Parul  dezordonat de culoarea  blond-roscat ii cadea usor  in suvite deasupra ochiilor  verzi   stralucitori ,de parca ar fi fost de pisica .

Doamne  era cel mai perfect barbat pe care il vazusem !Ochii lui ne-au scanat pe fiecare in parte timp de cateva secunde si expresia lui rece a devenit din ce in ce mai rece ,de parca ar fi fost dezamagit .Si cum putea fi ?In camera erau niste frumuseti  de fete ,iar eu pe langa ele aratam ca o soparla zbarlita pe langa niste lebede gratioase .

In cele din urma a vorbit ,sunetul vocii sale m-a facut sa ma cutremur de placere. 

-Buna ziua eu sunt Dominic Dorian  ,stapanul acestei case !

Si zicand acestea ochii ii ajunsera la mine ,privindu-ma fix. 

Am inlemnit  sub intensitate priviri sale si m-a cuprins un tremur usor .Iar pentru o fractiune de secunda mi s-a parut ca zambeste .Sfinte, am ajuns in iad !

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

14.8K 280 2
"Nelegiuitul nu ar trebui să conducă lumea." După cum o spune însuși numele ei, Shylin zâmbește strălucitor și are un răspuns fermecător la orice. E...
287K 18.9K 30
Lady Ecaterina Colleridge, fiica răposatului duce de Rochester, o tânără de 22 de ani are tot ceea ce îşi poate dori o fată de vârsta ei: avere, pozi...
554 42 28
*M-am trezit altundeva, mă uit prin jur speriată și nu văd nmk decât întuneric* Jk:*mă uit la ea din întuneric,era a mea iar eu am reușit să o răpes...
383K 22.9K 74
Finalizată Vampiri & vârcolaci Volumul 1 & 2 Când sunt aproape de ieșirea din pădure, un râs parcă malefic se face auzit, însă nimeni nu este prin...