Iubire Periculoasa +18

By RoxanaElena002

146K 2K 210

Atentie ! Limbaj licenศ›ios si scene detaliate de sex ! More

Capitolul I
Capitolul II
Capitolul III
Capitolul IV
Capitolul V
Capitolul VI
Capitolul VII
Capitolul VIII
Capitolul IX
Capitolul X
Capitolul XI
Capitolul XII
Capitolul XIII
Capitolul XIV
Capitolul XV
Capitolul XVI
Capitolul XVIII
Capitolul XIX
Capitolul XX
Capitolul XXI

Capitolul XVII

4.2K 75 6
By RoxanaElena002

~ dupa 5 luni de cand s-au intors acasa ~

[Ana pov]

Au fost cele mai grele ,dar si cele mai frumoase 9 luni din viata mea . Cele 9 luni in care mi-am purtat copilul in pantece .
Stau pe canapea si ma gandesc ca din moment in moment trebuie sa imi vina timpul sa nasc . Imi e frica , dar deabea astept sa imi tin copilul la piept , cred ca e cel mai frumos sentiment din lume .

- Iubitule ?
- Da iubita !
- Astazi mergem la mall sa cumparam si noi niste hainute pentru asta mic ?
- Daca tu te simti bine si esti sigura ca poti sa mergi ,normal .
- Da sunt sigura , ma duc sa ma schimb !

Am urcat in camera si mi-am luat o rochita rosie si am coborat . Aratam asa :

Am incuiat usa si am plecat la mall , Adam a condus foarte linistit , cu toate ca ii place viteza enorm de mult cand e cu mine conduce cat se poate de linistit . Am ajuns la mall si am luat la mana toate magazinele pentru bebeluși , am gasit: suzete , biberoane , hainute , palariute , pantofiori , totul era special . E asa frumos sa faci cumparaturi pentru copilul tau pe care deabea astepti sa il tii in brate .
Am simtit o durere puternica in zona abdomenului .

-Adam ma doare rau !
- Iubita ce ai ? Ce te doare ?
- Mi s-a rupt apa , du-ma repede la spital .

Adam a platit ceea ce am cumparat , m-a luat pe sus , m-a pus pe bancheta din spate si a pornit in cea mai mare viteza spre spital .

- Buna ziua ! Avem o gravida careia i s-a rupt apa .
- Bagati-o in sala nr 4 , spune un doctor de pe hol .

Am simtit o durere groaznica , Adam a stat si a privit pe geam cat eu l-am nascut pe baietelul nostru care a primit nota 10 . Dupa atatea ore de chin l-am luat in brate , am simtit cea mai mare usurare din viata mea , am simtit ca el e motivul pentru care eu si Adam trebuie sa traim . Era asa frumos , semana leit cu tatal lui .

~nu cred ca vi l-am aratat pe Adam pana acum ~

- Domnul Adam , puteti intra sa va vedeti minunatia de copil .

L-am văzut pe Adam cu lacrimi in ochi era atat de fericit ca a devenit tatic . A trebuit sa decidem un nume pentru copil iar Adam a ales cel mai frumos nume pe care il putea alege cineva : Dominic .

~ dupa 3 zile de stat in spital~

Astazi e ziua cea mare , ma externeaza . Sper sa ajung acasa si sa dorm foarte mult pentru ca ma simt atat de extenuata , sa fii mama e asa greu .
A venit Adam sa ne ia de la spital , pe mine si pe Dominic , apoi am trecut pe la magazin sa cumpar niste cereale si niste lapte ca aveam pofta . Dupa 1 ora am ajuns si noi in fata casei , am coborât din masina si cand sa deschid usa in fata mea sare Criss , cea mai buna prietena a mea .

- Criss ce faci?, spun eu cu lacrimi in ochi de fericire.
- Am venit sa te vad pe tine ,pe Adam si pe rodul iubirii voastre .
- Credeam ca ai uitat de mine .
- Cum as putea face asta vreodata . Acum treci in casa nu mai sta in fata usii ca raceste copilul .

Am intrat in casa , Adam a adus bagajele de la masina , a bagat rufele la spalat si ne-a pregatit ceva de mancare. Dominic era un mare mancacios , toata ziua voia sa suga la san , daca nu ii dadeam incepea si urla cat il tineau plamanii ....inca un punct la care seamana leit cu tatal lui .

- Criss ce ai mai facut ?
- Pai ce sa fac , am vizitat toata Europa , e atat de frumoasa , fiecare tara are cate ceva aparte ,iar din fiecare tara ti-am adus cate ceva , sper sa iti placa fiecare cadou.
- Criss faptul ca ai venit sa ma vezi  si faptul ca ai lasat in urma tot ceea ce s-a intamplat la inceputul relatiei mele cu Adam e cel mai frumos cadou pentru mine , imi era asa dor de tine .
-Si mie imi era dor de tine , de voi iar acum a aparut si maimuța asta mica. Doamne cat de frumos e .

Am stat de vorba cu Criss toata noaptea ,dupa ce l-am alaptat pe Dominic , i-am dat un sărut lung lui Adam si i-am trimis pe amandoi in camera lor sa doarma impreuna pentru ca eu aveam nevoie de o baie calda si o noapte cu Criss. A fost atat de bine ,m-am relaxat enorm , mi-am luat gandul de la toate greutatile si responsabilitatile pe care o sa le am de acum inainte .
Pe la 4 dimineata a inceput Dominic sa planga , l-am schimbat , l-am alaptat si apoi a adormit ca un ingeras . Eu si Criss obosisem de la atata barfa si am adormit si noi pe canapea in sufragerie .

Dimineata ne-am trezit cu un miros puternic de clatite si cu urlet de copil infometat . M-am ridicat de pe canapea ,l-am sărutat pe Adam care facea clatite cu banane si ciocolata , apoi am urcat scarile in fuga si am schimbat copilul , i-am dat sa manance si dupa am intrat in dus , timp in care Criss avea grija de Dominic , il tinea in brate si se plimba cu el prin camera .

- Adaaaam ,tip eu din dus !
-Da iubitoooo !
-Vino putin ,am nevoie de ajutorul tau.

[Adam pov ]

Intru pe usa si o vad pe Ana plina de spuma din cap pana in picioare , care in momentul in care am intrat pe usa a inceput sa isi muste buzele si sa isi frece sanii.
M-am apropiat de ea si am sărutat-o senzual si profund muscand din buzele alea pline in timp de o strangeam de fese. Mi-am dat hainele jos si am intrat cu ea in dus .

Am impins-o cu mainile de perete si am început sa ii dau palme peste fund , suna asa bine ,mi-a lipsit atat de mult acest sunet . Am intrat usor in ea apoi am inceput sa fac miscari de du-te vino incete si apoi din ce in ce mai repezi . Gemea atat de frumos incat ma facea sa înnebunesc , i-am bagat un deget in gura , apoi am penetrat-o anal , a urlat iar apoi a inceput sa geama de placere in timp ce imi sugea degetul ...., apa curgea pe noi , mirosul gelului de dus ne imbia narile , gemetele ei imi faceau madularul sa fie beton , iar feminitatea ei era asa perfecta . Dupa vreo 2 ore de sex am iesit amandoi din dus si ne-am dus sa vedem ce face Dominic.

[Criss pov ]

Am lasat amorezatii sa isi faca de cap in dus iar eu l-am îmbrăcat pe Dominic asa

Si am coborat cu el in bucatarie pentru a termina clatitele pe care Adam a inceput sa le faca . Cand au iesit din dus au venit direct la bucătărie , au luat clatite si au mancat si apoi au spus sa iesim la plimbare prin parc cu Dominic , deoarece vremea este prea frumoasa ca sa nu profiti de ea .

Continue Reading

You'll Also Like

2.7K 374 30
- Atat de frumos... ศ˜opti bฤƒiatul brunet รฎnspre locul รฎn care baiatul stฤƒtea รฎntins la soare,se aflau la ora de sport,รฎnsฤƒ brunetul a rฤƒmas neclintit...
87.5K 3K 55
Yn: O fata proaspat concediata. Jungkook: Tipul de baiat indiferent. La inceput,Yn este doar o chelnerita la o cafenea,dar ce se intampla este conced...
910K 52.8K 62
Ce faci atunci cand afli ca trebuie sa locuiesti timp de doua saptamani cu un baiat pe care nu il cunosti? Ei bine, prin asta trebuie sa treaca Juli...