Το κόκκινο ροδο του χειμώνα

By moon2323

1.2K 118 31

Μαύρο η ζωή μας έχει χρώμα μαύρο.... Αυτός ο κόσμος αυτός είναι μαύρος.... Το χιόνι είναι τόσο λευκό τόσο κ... More

Αρχή
Ελευθερώσου
Ξεχασμένη ανάμνηση
Βρικολακας
Πρέπει να ονειρεύομαι
Συνάντηση
Αποκαλύψεις
Κομμάτια από το παρελθόν
Μπραιαν
Το βιβλίο
Κομμάτια απο το παρελθόν 1
Τι έγινε τώρα?
Συμφωνία
Θελω να βγάλω μια άκρη!
Η Βίβλος Των Καταραμένων
Ίσως...
Ανακοίνωση
Δυσκολα τα πραγματα
Ρεντ
Τρίτος
Η Βίβλος Των Καταραμένων

Όνειρο

27 6 1
By moon2323


Ρεντ 

Νιώθω το κεφάλι μου να βουίζει και όλο μου το σώμα να υποφέρει από δυνατές συσπάσεις. Χριστέ μου νιώθω σαν να έκατσε πάνω μου ελέφαντας.

Ανοίγω τα μάτια μου και πραγματικά αυτό που βλέπω με πιάνει απροετοίμαστη.

τι καθαρός ουρανός τι ζεστός που είναι ο ήλιος, σηκώνω το πονεμένο μου σόμα και κοιτώ γύρω μου. Πρέπει να είμαι στο παράδεισο, αλλιώς δεν ευεξήγητε αυτό.

Κάπου ακούγετε ο ήχος από ένα ρυάκι και ο γλυκός αέρας μεταφέρει τα χρώματα των λουλουδιών παντού, σε μια έκταση μέχρι εκεί που μπορείς να δεις, είναι γεμάτο λουλούδια ! με μόνο ένα δεντρό στο κέντρο.

Γέλια σπάνε την ησυχία ένα μικρο κοριτσάκι με κατάξανθα μαλλιά σχεδόν λευκά και πολύ χλομό δέρμα παίζει με ένα μικρο λευκό σκυλάκι. Περνά από διπλά μου κοντοστέκεται για λίγο και ύστερα φεύγει, τρέχει προς το δεντρό.

Αμέσως μετά όλα μαυρίζουν και ξανά αρχίζουν από την αρχή το κορίτσι είναι πλέον γυναικά και κοιμάται κάτω από εκείνο το δεντρό. Ένα δυνατό ποδοβολητό άλογου την ξυπνά,  το άλογο είναι τρομαγμένο και σταμάτα απότομα στην θεά της, θα την χτυπήσει !

Κάνω να την τραβήξω πίσω άλλα το χέρι μου την διαπερνά σαν να είμαι φάντασμα !! όμως όλα γύρο μου μοιάζουν τόσο ζωντανά μπορώ να νιώσω την ζεστή του ήλου στο δέρμα μου, το φύσημα του αέρα στα μαλλιά μου και την αίσθηση του χόρτου στα ποδιά μου δεν βγάζει τίποτα νόημα...

Η κοπέλα ηρεμεί το άλογο και έντρομη βλέπει έναν άντρα σε πολύ κακή κατάσταση.. είναι χτυπημένος με ένα βέλος στην πλάτη που έχει καταφέρει να διαπεράσει την πανοπλία τα κάστανα μαλλιά του είναι βρεγμένα από το αίμα και τον ιδρώτα ενώ το αίμα τρέχει σαν χείμαρρος από το χέρι του και ποτίζει την γη.

Και πάλι όλα χάνονται ξανά. Αυτη την φορά ξανά βρίσκομαι στο ίδιο μέρος υποθέτω... δεν υπάρχουν λουλούδια πλέον και ο ουρανός είναι κατά κόκκινος. Το δεντρό είναι ξεραμένο και αέρας φέρνει μαζί του την μυρωδιά του καπνοί και της καμένης σάρκας.


- εσυ δεν είσαι ? ακούω μια φωνή και γυρνάω απροετοίμαστη για την εικόνα που είδα !

η κοπέλα απο πριν ήταν κάτω από το δεντρό κρατώντας το ένα της πλευρό που αιμορραγούσε.

- Μην  ανησυχείς δεν πονάει τόσο πολύ ποια. όπα γα μια στιγμή σε ποιον μιλάει ? είναι αδύνατον να μπορεί να με δει σωστά ?

- σε έμενα μιλάς ?

- ναι. είπε άπλα.

- Μα πως είναι δυνατόν τόσο καιρό πριν γιατί δεν μου είχες ξανά μιλήσει ?

- Την πρώτη φορά ήμουν απλός ένα παιδί και φοβόμουν, την δεύτερη απλός δεν ήξερα τι να πω η μάλλον δεν πρόλαβα σε άκουσα να φωνάζεις να κάνω στην άκρη να προσπαθείς να με τραβήξεις άλλα να μην  μπορείς άλλα μέχρι να προλάβω να το συνειδητοποιήσω είχες φύγει και τώρα να σε ξανά.

-  δεν καταλαβαίνω και πάλι, πως μπορείς να  με δεις και που είμαι ?.

- δεν πειράζει, θα καταλάβεις όταν έρθει η ώρα. Είσαι μια πηγή σωστά ? έτσι δεν θα μας λένε τουλάχιστον ?

- Ναι .. δηλαδή είσαι και εσύ μια ?

- μπορείς να το πεις και έτσι ..

-  τι έγινε από την τελευταία φορά που σε είδα, τι σε έφερε σε αυτη την κατάσταση?

- έγιναν πολλά.. και εγώ έκανα πολλά λάθη. Σε παρακαλώ θέλω να μου κανείς μια χάρη.

- Αν μπορώ..

- θέλω σε παρακαλώ να διορθώσεις την ροή αυτής της ιστορίας. σε παρακαλώ υποσχέσου μου ότι θα το κάνεις !

- υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω, άλλα και πάλι σε παρακαλώ μπορείς να μου εξηγήσεις τι γίνετε εδώ, γιατί γίνονται ολα αυτά η έστω να μου πεις το όνομα σου.

- το όνομα μου είναι ......... και εγώ.............. πρέπει..... σε παρακαλώ 

δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει βλέπω το στόμα της να ανοίγω κλείνει χωρίς να ακούω η τουλάχιστον να μπορώ να θυμηθώ τι λέει.


σε μια στιγμή πετάγομαι από τον ύπνο μου σαν να βρισκόμουν κάτω απο το νερό ! Είμαι ξανά πίσω στο δωμάτιο μου, το τζάκι είναι αναμένω και τα παράθυρα κλειστά με της βαριές κουρτίνες. πάνω στο τραπεζάκι υπάρχει ενας δίσκος με φαγητό. παω να γυρίσω το κεφάλι μου και ένας οξύς πονος με διαπερνά.. πονάει ! 

Οι σκηνές από πριν βομβαρδιζουν το μυαλό μου και η θερμοκρασία μου ανεβαίνει απότομα !! 

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν το πιστεύω με δάγκωσε !!! αλλά για περίμενε δεν θα έπρεπε να είχα κάποια μεταμόρφωση η κάτι τέτοιο ?

- Θεε μου που έμπλεξα.. οχι ρεντ αν σε δαγκώσει στα αριστερά δεν μεταμορφωνεσαι σε υποτακτικό του και αυτό γιατι οι βρικόλακες προτιμούν την δεξιά πλευρά οπού από εκεί μπορούν να απορροφήσουν καλύτερα και μεγαλύτερη ποσότητα αίματος.

- Ώστε για αυτό...άλλα και πάλι...

-Μην το πολύ σκέφτεσαι θα συνέβαινε αργά η γρήγορα αυτό, να λες πάλι καλά που δεν σε αποστράγγισε όπως κάνουν άλλοι όταν δοκιμάζουν για πρώτη φορά αίμα από πηγή.

πηγή έτσι δεν μας λένε ?


το κεφάλι μου βουίζει και ο χορός γύρο μου αργάζει να γυρίζει το όνειρο δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι έπρεπε να κάνω άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα....

- Θνητοί... Ρεντ μην πιέζεις το εαυτό σου άστο να έρθει όταν πρέπει.

  

Και όπως σας είχα υποσχεθεί ξανά γύρισα να συνεχίσω την ιστορία.! τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα ανεβάζω μπορεί και περισσότερες. Αν σας αρέσει μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο και ένα ⭐

😁μέχρι το επόμενο τα ξανά λέμε και  θυμάστε πάντα να χαμογελάτε ❤😁

Continue Reading

You'll Also Like

10.7K 1K 45
"Θάλεια είσαι διαφορετική. Δεν είσαι όπως όλος ο κόσμος. Είσαι προορισμένη να τον σώσεις." "Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι προορισμένη είναι να σε...
45K 5.3K 72
❝Η ζωή πολλές φορές μπορεί να μας παρουσιαστεί ως ένας μεγάλος καλοστημένος πόλεμος. Ένας πόλεμος με πολλές μάχες, μικρές ή μεγάλες, ανόητες ή σοβαρέ...
5.9K 520 28
Είναι διαφορετική από την προηγούμενη ιστορία απλά αυτή θα είναι με πιο εμπνευσμένες ιδέες . Ελπίζω να σας αρέσει * Περιγραφή στο πρώτο κεφάλαιο *