Yᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴄᴀʟʟ ᴍᴇ ᴅᴀᴅᴅʏ

By queendim

371K 19.2K 5.9K

"Μπα μπα μπα, και έλεγα πως το μωρό μου δεν θα έρθει στο πάρτυ μου." "Σταμάτα να με λες μωρό σου και κάνε άκρ... More

#00
#01
#02
#03
#04
#05
#cast
#06
#07
#8
#9
#10
#11
#12
#13
#15
#16
#17
#18
#19
#20
#21
#22
#23
#24
#25
#26
#27
#28
#29
#30
#31
#32
#33
#34
#35
#36
#37
#38
#39
#40
#41
#42
#43
#44
#45
#46
#47
#epilogue

#14

8.7K 422 118
By queendim

-Ναι?

-Έλα Jack είμαι η Brielle, η φίλη της Jade. Τι κάνεις?

-Καλά είμαι εσύ?

-Καλά. Ήθελα να σε ρωτήσω, τι θα κάνετε εσύ με την Jade τα Χριστούγεννα? Σκεφτήκαμε με τον Simon να βγούμε για ποτό όλοι μαζί.

- Θα είμαστε και οι δύο με τους γονείς μας.

-Τι? Η Jade με τους γονείς της? Από που κι ως που?

- Τι εννοείς?

-Εννοώ πως δεν μιλιούνται και πως τους μισεί. Άσε που έχουν φύγει για δουλειές και δεν ξέρει ούτε η ίδια ποτέ θα γυρίσουν.

-Εμένα μου είπε πως θα τα περάσει μαζί τους.

-Μήπως της είπες εσύ πρώτος πως θα τα περάσεις μαζί τους?

-Ίσως...

-Καλά κλείσε.

-Γε...

Μου το έκλεισε στα μούτρα την ώρα που μπήκα σπίτι μου.

Δηλαδή για να καταλάβω.

Μου είπε ψέματα.

Δεν έχει καλές σχέσεις με τους γονείς της.

Θα περάσει την αυριανή μέρα μόνη της.

Ή έτσι νομίζει.

Jade's POV

Στις αυλές μας πέφτει χιόνι τραλαλαλαλαλαλαλαλα!

Σήμερα είναι Χριστούγεννα!

Έκανα κακάο και έκατσα κάτω από το δέντρο για να ανοίξω τα δώρα μου.

Άνοιξα πρώτα ένα μεγάλο κουτί που μέσα είχε τα αγαπημένα μου παπούτσια τα οποία είχα ερωτευτεί από την στιγμή που τα είχα δει στη βιτρίνα.

Αναρωτιέμαι ποιος μου τα πήρε....









ΕΓΏ!











ΕΊΜΑΙ ΤΌΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΈΝΗ ΠΟΥ ΚΆΝΩ ΔΏΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ.

Μετά άνοιξα ένα άλλο κουτί που έγραφε το όνομα της Brielle. Μέσα είχε μια τσάντα Gucci.

Αωωω θυμήθηκε ότι την ήθελα.

Τι καλή κολλητή που έχωωωω.

Ύστερα πήρα έναν φάκελο και τον άνοιξα.

'Άνοιξε την πόρτα.

J'

Σηκώθηκα από το πάτωμα και πήγα διστακτικά προς την πόρτα. Κοίταξα από το ματάκι αλλά δεν είδα τίποτα. Την άνοιξα και δεν ήταν κάνεις. Βγήκα λίγο έξω και είδα μια γνωστή αντρική πλάτη να φεύγει.

Γαμώ, ποιος είναι αυτός?

Να πάω?

Και αν είναι κάποιος κακοποιός?

Κάποιος που θέλει το κακό μου?

Η περιέργεια σκοτώσει την γάτα λέει μια παροιμία.

Υποθέτω πως είμαι η γάτα της υπόθεσης.

Αλλά έχω εφτα ζωές οπότε θα τον ακολουθήσω.

Άρχισα να τρέχω από πίσω του ώσπου βγήκαμε από την πολυκατοικία. Πήγε στο γκαράζ και εκεί τον έχασα.

Παράξενο...νόμιζα ότι ήμουν ακριβώς από πίσω του.

Ξαφνικά ένας άντρας μου έκλεισε τα μάτια και με σήκωσε στην αγκαλιά του. Άρχισα να τσιρίζω και να χτυπιέμαι αλλά ήταν αρκετά πιο μεγαλόσωμος από εμένα οπότε με είχε. Στο τέλος παραδόθηκα και απλά τον άφησα να με οδηγήσει εκεί που ήθελε. Με έβαλε σε ένα αμάξι και μου έδεσε τα μάτια και τα χέρια. Έβαλε μπρος στο αμάξι και εγώ ήλπιζα να μην με δει κανείς.

Παράξενο, το ξέρω.

Απλά φοράω τις ολόσωμες πάντα πιτζάμες μου και δεν είναι ότι πιο τέλειο. Θα με περάσουν για ηλίθια. Και να πεις ότι είναι κοντά το Halloween να πω εντάξει αλλά έχουν περάσει δύο μήνες.

"Εμ, κύριε απαγωγέα μήπως θέλετε να μου πείτε που ακριβώς πάμε? Όχι ότι με νοιάζει απλά θέλω να ξέρω αν είμαι μέσα στο dress code."είπα και τον άκουσα που γέλασε.

Χα! Γέλασε, μήπως κερδίζω επιείκεια?

Ωωωω ποιον κοροϊδεύω? Έχω κατουρηθεί πάνω μου και τρέμω ολόκληρη.

Αλλά παρ'όλα αυτά το γέλιο μου φάνηκε γνωστό.

Το αμάξι σταμάτησε και ο άγνωστος κύριος με έβγαλε από αυτό. Με οδήγησε κάπου και ξεκλείδωσε μια πόρτα. Υποθέτω πως εδώ θα είναι η τελευταία μου κατοικία. Ευχαριστώ τους φίλους μου που με άντεξαν και ένα παρακαλώ στον Jack ο οποίος χάρηκε αυτή την κορμάρα πάνω από δέκα φορές και ας μην με ήθελε ποτέ.

Με άφησε να κάτσω σε έναν καναπέ και άφησε τα κλειδιά σε ένα τραπεζάκι λογικά.

Και ο καναπές πολύ γνωστός μου φαίνεται. Σαν να έχω ξανακάτσει εδώ. Το μαντήλι έφυγε από τα μάτια μου και ξαναβρήκα το φως μου. Άνοιξα σιγά σιγά τα μάτια μου και είδα το δωμάτιο.

Χέυ, αυτό είναι το σαλόνι του Jack.

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΚΆΝΩ ΣΤΟ ΣΑΛΌΝΙ ΤΟΥ JACK?

Με απήγαγε το γουρούνι!

"Έχεις να πεις κάτι για όλο αυτό!?"φώναξα στον Jack και το άκουσα από την κρεβατοκάμαρα να γελάει.

"Πολύ σατανικό το σχέδιο σου Gilinsky γελάσανε και οι ρέγγες!"είπα ειρωνικά και τον είδα να βγαίνει από το δωμάτιο.👇

"Τι κάνεις παιδί μου χειμωνιάτικα, βάλε κάτι θα πουντιάσεις!"είπα μιας και ήταν με ένα παντελόνι και εκείνος γέλασε.

"Έτσι κι αλλιώς θα το βγάλω πάλι."είπε με νόημα και ξεροκατάπια.

"Σκέφτηκα κάτι!"είπε και περίμενα να δω τι σκέφτηκε αυτό το μυαλό.

"Οι κανόνες που σου έβαλα είναι πολλοί. Θα τους κάνουμε τρεις μόνο. Θες?"ρώτησε και έγνεψα θετικά.

"Πρώτος, θα με ακούς. Δεύτερος δεν θα μου λες ψέματα. Και τρίτος αν πέσει στην αντίληψη σου κάτι περίεργο, παράξενο ή ακόμα και επικίνδυνο που να αφορά κάποιον από εμάς ή τα παιδιά θα μου το λες αμέσως. Συμφωνείς?"είπε και μου φάνηκε παράξενος ο τελευταίος κανόνας.

"Εντάξει τα δύο πρώτα αλλά το τρίτο δεν είναι λίγο παρατραβηγμένο? Εννοώ, τι μπορεί να πάθουμε? Το χειρότερο θα ήταν να φορέσεις σκισμένο προφυλακτικό και να με αφήσεις έγκυο."είπα και άρχισε να βήχει.

"Χτυπά ξύλο κοπέλα μου!"είπε και χτύπησα το κεφάλι του.

"Το προσπερνάω αυτό. Μου φαίνεται ότι καταπάτησες έναν κανόνα μου."είπε και στριφογύρισα τα μάτια μου.

"Αφού μόλις τώρα τους θέσαμε."είπα αγανακτισμένη.

"Μου είπες ψέματα. Είπες πως θα είσαι με τους γονείς σου και εγώ έμαθα πως θα είσαι μόνη και πως δεν μιλάς με αυτούς. Θα υποστείς τιμωρία."είπε και έβγαλε τις χειροπέδες από τα χέρια μου.

Σηκώθηκε όρθιος και με σήκωσε και εμένα. Όρμησε στα χείλια μου άρχισε να με φιλάει παθιασμένα. Τα χέρια του χάιδευαν τον σβέρκο μου στέλνοντας κύματα ανατριχίλας σε όλο μου το σώμα. Τα δικά μου χέρια ήταν στα μαλλιά του και του τα τραβούσα απαλά.

"Πηδά."ψιθύρισε μέσα στο αυτί μου και το έκανα.

Με έπιασε από τους γλουτούς και με μετέφερε στην κρεβατοκάμαρα. Με έριξε στο κρεβάτι και έβγαλε τα παπούτσια του. Έβγαλε και το παντελόνι του και στο καπάκι έβγαλε και το εσώρουχο του. Με κοίταξε πονηρά και ανέβηκε πάνω μου. Έβγαλε την μπλούζα μου και το σουτιέν μου και άρχισε να φιλάει τον λαιμό μου κατεβαίνοντας προς το στήθος μου. Ύστερα σηκώθηκε και έβγαλε το παντελόνι μου και το εσώρουχο μου. Έβγαλε και τις κάλτσες μου και με τράβηξε από το κρεβάτι με αποτέλεσμα τα πόδια μου να κρέμονται. Με σήκωσε όρθια και με οδήγησε στο μπάνιο. Γέμισε την μπανιέρα με νερό και μπήκε μέσα ενώ με τα μπήκα και εγώ και έκατσα έτσι ώστε η γυμνή μου πλάτη να ακουμπάει το στήθος του.

Άρχισα να κάνει μασάζ στους ώμους μου και στον αυχένα μου όσο εγώ το απολάμβανα.

Να με τιμωρεί πιο συχνά έτσι.

Πήρε το σφουγγάρι μου και έβαλε αρκετό αφρόλουτρο. Μετά άρχισε να τρίβει το σώμα μου με αυτό με αποτέλεσμα να χαλαρώσω. Όταν τελείωσε με αυτό, έλυσε τα μαλλιά μου που τα είχα κοτσίδα και τα έβρεξε. Πήρε το σαμπουάν στα χέρια του και έριξε πάνω στο κεφάλι μου. Έτριψε τα μαλλιά μου με απαλές κινήσεις ενώ είχα παραδοθεί στα χέρια του και μετά τα ξέπλυνε. Με τύλιξε με μια πετσέτα και με πήρε στην αγκαλιά του. Γενικά μου φερόταν σαν να ήμουν κούκλα. Με έριξε στο κρεβάτι και έβγαλε την πετσέτα από το σώμα μου. Με σκάναρε από πάνω μέχρι κάτω και δάγκωσε το κάτω χείλος του αισθησιακά. Σκούπισε το σώμα του με την πετσέτα που είχε αφαιρέσει από πάνω μου και φόρεσε ένα εσώρουχο.

Δεν θα κάνουμε...?

Πήρε τα χέρια μου και τα έδεσε για άλλη μια φορά στο κρεβάτι με τις χειροπέδες που είχε χρησιμοποιήσει πιο πριν για να με απαγάγει. Με το χέρι του χάιδεψε το στέρνο μου και έφτασε μέχρι και τα private parts μου όπου και έμεινε. Το χέρι του έκανε κινήσεις που με έφεραν στην κορύφωση μου. Ήμουν έτοιμη να τελειώσω αλλά ο Jack σταμάτησε αυτό που έκανε αφήνοντας με να τον κοιτάω με την ανάσα μου να στέκεται στον λαιμό μου.

"Τ-τ-τι κάνεις?"ρώτησα ξέπνοα και εκείνος με κοίταξε με ένα χαιρέκακο χαμόγελο.

"Είναι η τιμωρία σου κουνελάκι."είπε ξανά έκανε αυτό το πράγμα ξανά και ξανά ώσπου λύγισα.

"Φτάνει Jack το έχεις κάνει πάνω από πέντε φορές και δεν αντέχω άλλο."είπα γκρινιάζοντας και εκείνος σταμάτησε.

Με έλυσε και έβγαλε το εσώρουχο του. Φόρεσε ένα προφυλακτικό και ανέβηκε στο κρεβάτι. Με φίλησε παθιασμένα και ξαπλώσαμε πίσω. Κατευθείαν μπήκε μέσα μου κάνοντας με να ξεχάσω την τιμωρία μου ενώ εγώ κάρφωσα τα νύχια μου στην πλάτη του όπως ήθελα. Η στιγμή ήταν έντονη όπως και συναισθήματα. Όταν τελειώσαμε μου έφερε πιτζάμες για να μην κρυώσω και μας σκέπασε κάτω από τις κουβέρτες. Με κόλλησε πάνω του έχοντας το κεφάλι μου στο στήθος του και άκουγα τους γρήγορους χτύπους της καρδιάς του. Εκείνος τύλιξε το χέρι του γύρω μου ζεσταίνοντας το σώμα μου. Έτσι κοιμηθήκαμε και μας βρήκε το άλλο στην ίδια θέση.

Τα ωραιότερα Χριστούγεννα μπορώ να πω.

[...]


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Γεια σαααααας!

Τι έχετε να πείτε για αυτό το παρτ?

Εεεεεεεεεε?

Εμένα πάντως μου άρεσε🙃

Τεσπα, πείτε γνώμες!

Byeeeeee♥️

⚘⚘⚘

Continue Reading

You'll Also Like

41.4K 3.7K 24
[Ολοκληρωμένη] Όλοι γνωρίζουμε την όμορφη ιστορία της Disney η Σταχτοπούτα. Μια όμορφη κοπέλα χάνει τον πατέρα της και αναγκάζεται να ζήσει με την...
454K 20.9K 62
Η Αμέλια ή αλλιώς Λία είναι ένα κορίτσι καλόψυχο, ευγενικό και όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά, αλλά Δυστυχώς τα δύσκολα τα περνάνε οι καλοί άνθρωποι ...
781K 33.7K 55
Απόσπασμα: Σου έλειψα;» Ειπε διακόπτοντας την ησυχία «Τι;» Ρώτησα μπερδεμένη «Με άκουσες γατακι» ειπε παιχνιδιάρικα «Εγω σου έλειψα;» Αντιστρεψα τ...
267K 8.8K 54
Τι γίνεται όταν η μαμα σου παντρεύεται για δεύτερη φορα;! Τι θα γινει οταν η οικογένεια μεγαλώσει;! Αν θες να μαθεις διάβασε την παρακατω ιστορία ⬇️